2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yok canım yoğun bir sahil değil. Hatta yakınında denize girilen başla bir yer bile yok. Su berrak ama yağmur yağdıktan sonraki gün sokakların bütün pisliği denize akıyor. O yüzden olabilir gibi geldi bana. Size de çok geçmiş olsun. Böyle böyle büyüyecekler ama insanın içi dayanmıyor işte

bnm oğlanda pek mızmız üst dişler beyazlamış biraz onlar mı gelcek ne
uykuyu tam düzelettk diyoruk yüne bişey oluo dün gün boyu sadece 1 kere yarım saat uyumuş sonra 7de dayqnamadı sızdı yarım saat bu seferde 9 10da uyuyan çocuk 12de uyudu

O zaman olacağı varmış canım sizde bizim gittiğimiz sahil kalabalıktı. Aynen öyle mantık normal diyor ama anne kalbi işte :)

Kızlar işe başladığımdan beri gündüzleri emziremiyorum oğlumu bazen evden çıkmadan önce 8.30 gibi emiyor bazen emmiyor. Öğlen 12.30 da süt sağıyorum 2 memeden 150 cc süt çıkıyor. 16.30 da işten çıkıyorum eve geliyorum ama gün içinde 150 cc süt yetmiyormuş. Ne yapacağımı bilmiyorum sma nın devam sütünü de içmedi. Golden goat devam sütü deneyen varmı Kızlar?

Ben de donakalirim bazen sonra da çok hayiflanirim. Allah o kadını bildiği gibi yapsın empati yoksunu şey. takma kafana canım herkes seviyesini gösterir.

Aynen bende donup kalırım sonra öyle deseydim böylr deseydim diye kızarım kendime. Ama seviyesine inmemek lazım gerçekten

Canım iş ortamını bilmiyorum ama süt sağmanın üç saatte bir yapılması gerekiyor. Yoksa süt azalırmış. Sağımın bitiği andan değil başladığı andan hesaplanırmış. Mesela saat 9.00 , 12.00 , 15.00 şeklinde yapmak gerekiyormuş. Ben de teni sağıp vermeye başladım da yeni öğrendim

Canım benimki de az emiyor gündüzleri. Sabah kahvaltı öncesi öğlen ve akşam yatarken. Diğer türlü istemiyor. Kahvaltı bir ara öğün öğle ve akşam şeklinde veriyorum. İstemezse asla zorlanıyorum ama yine de emmiyor. Yetiyor demek ki. 150cc aslında bir öğün olmalı yaklaşık. 250cc kadarı yeter diye düşünüyorum. Sen sağımı biraz sıklaştır o yeter bence.

bizim defterdeki persentilde 9. ayda 41-47.5 cm arası gözüküyo olması gereken değer 47 de 90 97 persentil arasında bnm oğlanın kafası 10 persentilde
sağlık odağındaki hemşire niye öyle dedi o zaman,anlamıyorum...zaten pimpirikliyim...teşekkür ederim canım

Canım bebeğin sabah emmiyorsa gittiğin gibi sağdan sonra öğlen de tekrar sağsan süt artacaktır diye düşünüyorum, Tabi İşyerindeki ortamda önemli, bir de keçi sütü düşünmez misin?

Canım bebeğin sabah emmiyorsa gittiğin gibi sağdan sonra öğlen de tekrar sağsan süt artacaktır diye düşünüyorum, Tabi İşyerindeki ortamda önemli, bir de keçi sütü düşünmez misin?
Keçi sütü verilebilir mi artık? 1 yaşına kadar inek sütü yasak demişti dr ama keçi sütünü sormadım hiç. Mesela keçi sütlü muhallebi filan güzel olabilir aslında

Arkadaşlar kızımın banyodan korktuğunu yazmıştım,havuz tavsiye edenler olmuştu. Dün alabildik bugün deneme fırsatımız oldu. küçük bir havuz aldık. önce onun içine de girmek istemedi, ben de onunla birlikte girdim oyuncaklarla oynadık biraz alışınca ben çıktım. O oynamaya devam etti ben bir taraftan farkettirmeden yıkadım. Ağlamadan banyo maceramız tamamlamış olduk☺ yorumlayan fikir veren arkadaşlara teşekkür ederim

Kızlar tatilden acil durum!!! Fotoğrafları ekliyorum sizce diş mi yoksa denizden enfeksiyon mu kapmış? Tatili yarıda kesip dönmeli miyim?

Eklentiler

• 4CC04E7A-2591-4B09-BC8C-1A9299C7B31B.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
  • BE4241AA-B307-4CC0-836D-E736ACFCBC77.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 77
  • A2DB05A9-3953-45AE-8DAC-65A5324415BD.webp
    1,8 KB · Görüntüleme: 72
Kızlar ben bugün tahin verdim ilk kez. Pişman oldum keşke verseydim önceden de zevkle yedi. Artık büyüdü pat pat yedireceğim. Yok blw yapayım yok alerji olur mu derken kısıtladım gibi hissediyorum. Sabah dışarda kahvaltı etmiştik. Ocak kızartması bile verdim valla. Zaten iştahı yok sıcaktan. Blendır yapmayayım diye helak olmuştum. Sebze yemeklerini geçtim meyvelerde bile kullanmadım şimdiye dek. Meyveleri yok cam rendede rendele kalanı tel süzgeçten geçir. Bugün bilendir yaptım geçtim. Dişi yok zaten hala. Bari doya doya yemek yesin çocuk.
İkinci çocuğu olup rahat olanları daha iyi anlıyorum artık.

Kızlar tatilden acil durum!!! Fotoğrafları ekliyorum sizce diş mi yoksa denizden enfeksiyon mu kapmış? Tatili yarıda kesip dönmeli miyim?
Canım geçmiş olsun. Kaka mukuslu görünüyor. Bizde diş yok hala o yüzden bilemiyorum ama bir sorun olduğu kesin.
Bu arada çıkmaya yüz tutmuş dişi ilk kez gördüm benimki daha iki ay çıkarmaz hiç böyle kabarma yok:)

Evet canım , mukusun sebebi acaba diş mi enfeksiyon mu onu çözmeye çalışıyorum.. Öyleyse sizin ilk diş yaşını bile bulabilir, bu kabarıklık uzun zamandır var, beyazlığı yeni farkettim.. Altta hiçbirşeyi yok ilginç bir şekilde üstten geliyor ilk diş..

Blendır konusunda çiğneyebiliyorsa bence hiç gerek yok blendıra.. Ben onu vermem böyle yapmam modundan çocuğun alerjisi yüzünden çıktım, asla yapmam dediğim ne varsa yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…