saol canım kocasıyla oğlu evde işi varmış onunda uzun kalmış ztn falan filan bilmiyorum nasl olacakÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin babana. Kv neden gideceğim diyor ki okul zamanına daha 1 aydan fazla var. Kuzuya kim bakacak?
Haklısın canım. Ben takviye veriyorum ama kısa aralıklarla emdiği için ne kadar etkili oluyordur bilmiyorum. Ben de bu hafta götürmeye karar verdim bakalım bizim nasıl çıkacak. Umarım şipşak halledebilirlerCanım ben takviye vermedim eğer verilmiyorsa kesinlikle 9. Aya bırakmamalı bunu gördüm. Ayrıca neden bekleniyor ki? Yaptırabilirsin diye düşünüyorum.
Kan alınırken kolunu sabitledikleri için ağladı ilgisini dağıtmaya çalıştım ama o arada bitti işi zaten şipşak halletti hemşireler.
Çok iyi fikir benim kızım da kırmızı balığı seviyor o şekilde oyalamayı deneyim ben de sağol canım.Canım biz de geçen aldırdık. 4 tüp aldılar baya uzun sürdü. Ben tuttum. Sırt üstü yattı kızım. Bacaklarımla bacaklarını, bi elimle de sol elini tuttum. Üzerine eğildim vucüdum temas etti. Kulağına bitti annecim geçecek falan dedim. Ama tabi deli gibi ağladı. Sonra aklıma kırmızı balık şarkısı geldi babasına açtırdım hemen bıçak gibi kesildi ağlamadı sadece mızırdadı bi yandan izleyerek. Keşke en baştan izletseydim.
Siz de ilgisini çekebilecek bişiler izletebilirsiniz.
Benim kız fena halde sardı kırmızı balığa, hiç durmadığı zaman açıyorum, hemen eline alıyo telefonu öyle izliyo çok seviyo. Umarım çok zararlı değildir
Diyet yaptım canım. Ekmek şeker un vs yok. Arada yedim ama :)
Çok yemiyor aslında ama bu ara et yumurta yememeye başladı zorlayacağım.
Acılık alma işlemi neymiş ki? Tuza basınca acılığı gider normalde. Belki iyi tuzlanmamistirbu sabah ilk defa zeytin verdim. vitma adresinden tuzsuz siyah zeytin almıştım ama acayip acı.normal zeytin öyle ama acılık alma işlemi uygulanıyor piyasadakilere dedi.
Erteleme canım doğru düşünmüşsün, inşaallah.Haklısın canım. Ben takviye veriyorum ama kısa aralıklarla emdiği için ne kadar etkili oluyordur bilmiyorum. Ben de bu hafta götürmeye karar verdim bakalım bizim nasıl çıkacak. Umarım şipşak halledebilirler
Hayırlı olsun canım sağsalim varmışsınız çok sevindim :) iyi yaptın gezmekle boşver kış dönemine depo bunlar.Merhaba Kızlar Adana’dan İzmir’e geçtik birkaç gün orda kaldı ordan da eve döndük dün gece.. Uzun yola gece çıktık oto koltuğunda uyuyakaldı çok rahat geçti yolculuk.. Pazartesi 9. Ay kontrolü var ordan da köye fındık toplamaya geçeceğiz evimi özledim bu yaz hep dışarda geçiyor.. Mesajlar çok birikmiş geriye dönük okumaya çalışıyorum..yesoka90 bir an önce toplar inşallah kuzunun kan değerleri üzme kendini sen zaten araştırmacı ve bilgili bir annesin hemen takviyelerini ayarlayıp toplarsınız evelallah , ilginç birşey daha öğrenmiş olduk, anne sütü analizini ilk defa duyuyorum.. @zafrina89 Babana çok geçmiş olsun canım, inşallah bakıcı meselesinde de gönlünüze göre olur.. @cuytherock benim bebeğim de seninki gibi zayıf canım pazartesi 9 ay kontrolü var bakalım ne çıkacak kilosu geçen ay 7840 gramdı doğduğundan beri %10 %15 persentilde geziyor 2790 gram doğdu, doktorum senin bebeğinin çizgisi bu boyu güzel uyuyor gelişimi iyi dediği için takılmıyorum kiloya.. Doktoruma güveniyorum bu konuda takviye lazım derse de kullanırım diye düşünüyorum.. Sende güveniyorsan doktoruna mama kullanma konusunda kötü hissetme kendini..
Çok sağol canım inşaallah toplar.cuytherock incileriniz hayırlı olsun,bu arada maşallah yavrucuk kendini güzel ifade ediyormus:) zafrina89 babana geçmiş olsun canım bir an evvel iyi olur inşallah, size de iyi tatiller. yesoka90 senin minik de bir an evvel toparlar kan değerlerini inşallah, kendine kızma bence gec kaldim diye , hiçbirimizin aklına gelmezdi sutumuzdeki kalsiyumun bebeğin demir emilimini azaltacağı. Bu arada süt analizini de çok sevdim keşke bütün drlar böyle analiz ettirse..
Zeytinde tuz yoksa acılık gitmez zeytin yenmez berbat birşey olur eğer tuz yok ve tadı iyiyse muhakkak katkı maddesi vardır kendi zeytinimizi kendimiz kuruyoruz oradan biliyorum canım. Acılığı alsın ve korusun diye tuzla kuruluyor zeytin.bu sabah ilk defa zeytin verdim. vitma adresinden tuzsuz siyah zeytin almıştım ama acayip acı.normal zeytin öyle ama acılık alma işlemi uygulanıyor piyasadakilere dedi.
Kardeşim yaşını geçmişti babam 2 aylığına yurtdışına gitti ve geri döndüğünde kardeşim babamı unutmuştu ağladı kucağına gitmedi. Bu ihtimale hazırlıklı olmak lazım canım, elbette inşaallah olmaz. Ama olsa dahi birkaç saate alışacaktır.Kızım 3 aydır babasını görmüyor. Telefonda kameralı konuşuyor ama gerçeğiyle aynı olmaz .sizce babasını unutmuş mudur? Yada baba kavramı var mıdır acaba? Eşim gittiğinde 6 aylıktı. bir araya geldiklerinde babasına gitmez de döner bana sarılır diye korkuyorum. Eşim üzülür diye yani.
Canım çok dikkat ediyorum ama bazen huysuzlanıyor emeceğim diye. Mecburen damlayı verdikten bir süre emziriyorum. O gün damla boşa gidiyor. Allah sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsinAnladım canım. İstersen sende kalsiyum olayına dikkat et yani damla ile emzirme arasını aç ilacın daha çok faydası olur. Çabucak toplar inşaallah kuzular.
Kolay gelsin canım. Bu gece dinlenirsin inşallahSabaha kadar 10 kere uyandı sanırım. Biraz kendi yatağında, biraz bizim yanımızda uyudu derken sonuç uykusuzluktan başım dönüyor
Yaşını geçmis diyorsun bide.. o zaman kesin unutmuştur. Babalık kavramı derken hani 6 aylıktı ya, o zaman aralarındaki bağ tam oturmamışken eşim gidince baba nedir bilmez yani. Ay anlatabildim mi:)) anne ona bakıyor da, baba ne işe yarıyor:))Kardeşim yaşını geçmişti babam 2 aylığına yurtdışına gitti ve geri döndüğünde kardeşim babamı unutmuştu ağladı kucağına gitmedi. Bu ihtimale hazırlıklı olmak lazım canım, elbette inşaallah olmaz. Ama olsa dahi birkaç saate alışacaktır.
Baba kavramı artık var kızımdan biliyorum iki ay önce babası işten gelince bakar başını çevirirdi şimdi kollarını uzatıyor alsın kucağına diye olur da alması az birşey gecikince hemen içleniyor al beni diye sesler çıkarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?