2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Yabancılaması kesin o zaman. Telefonda konuşurken ekrana bakıp gülüyor ama babası olduğu için güldüğünü hiç sanmıyorum. Dediğin gibi zamanla alışır artık.

Oğlum babaannesini çok sık görmemesine rağmen yabancılamoyor bence şimdiki minikler çok zeki bir gördüklerimi bir daha unutmuyorlar

Bende her gün dua ediyorum son olsun diye bu aralar başka bir çocuğa dönüştü.

KIzlar mrb, kızımın poposu berbat oldu bende kadir tuğcuya yazdım. Demir ilacını çöpe at yazmış, bende zaten vermeyi düşünmüyordum. Borik asit su hazırlatın demiş eczaneye. Çok canım sıkıldı. İnş biran önce geçer.

Bende çıkmazdayım demir ilacı bağırsağını bozdu ağlıyor sürekli kakada mukus oldu ama değerler kadir tuğcunun bahsettiği değerlere göre bile düşük, bende yazacağım bakalım

İnşaallah bir an evvel düzelir canım elinden geldiğince havalandır. Gündüz uykusunda altını açık bırak. Havalar da çok sıcak yazık yavruma..

Oğlum babaannesini çok sık görmemesine rağmen yabancılamoyor bence şimdiki minikler çok zeki bir gördüklerimi bir daha unutmuyorlar
Kızın da dedesini haftada bir hatta bazen daha seyrek görüyor ama yine tanıyor. Ama babası gittiğinde çok küçüktü ve 3 ay oldu. Sanmıyorum tanısın. Hale bak:))

Onlar için de hayırlısı olsun .amin çok sağol canim

Hangi ilaç böyle yaptı ki? İnşallah duzelirler bir an önce Yenidunya3

Solgar böyle yaptı sanırım ağır geldi bir iki gün ara verip ferromixin denicem yarı doz solgara göre. En olmadı sıvı demir takviyesi alacağım.
canım ben sidefer kullanıyorum.6damla veriyorum öğlen yemekten sonra, kabızlık falan yaşamadım çok şükür.

C
canım ben sidefer kullanıyorum.6damla veriyorum öğlen yemekten sonra, kabızlık falan yaşamadım çok şükür.
Canım benim verdiğim de kabızlık aksine ishal yaptı :/ ishal ertesi bildiğin mukus çıktı bol miktarda çocuk öyle rahatladı uyudu. İshal olayı olmadı sideferde değil mi?

C

Canım benim verdiğim de kabızlık aksine ishal yaptı :/ ishal ertesi bildiğin mukus çıktı bol miktarda çocuk öyle rahatladı uyudu. İshal olayı olmadı sideferde değil mi?
Sidefer ferromixin iyi hoşta demir içeriği düşük , bnm kızda da kaka da mukus oldu bakalım bekliyorum düzelmesini.kadir tugcuya yzarsan cvbını paylaşrmısın cnm?

Oğlanıda kabız yaptı ya ( valla hocaya göre referans değerler 10,5-13,5 arası. Hatta biri yazmış 13.5 diye demiş sınır değer kullanıyorsan bırak demiri diye. Zehirlenir çocuk demiş. Bizimde enson 12 idi. Böyle gitsin artık eylüle kadar.

Hangi ilaç böyle yaptı ki? İnşallah duzelirler bir an önce Yenidunya3
Canım bizimki ferro sanol b diye bir şuruptu. Tadı felan çok güzeldi açık sarı renkte. Vitamin şurubu gibiydi

C

biz ishal yaşamadık ilk hafta kabızlık oldu ama sonra geçti. tadı da kötü değil sanırım çünkü oğlum görünce mutlu oluyor :)

bizim hgb 11.7 demir 53 çıkmıştı. kadir hocaya sorduğumda referans değerleri yetişkinlere göre girilmiş gayet iyi dedi.hatta d vitamini de kullanma dedi ama ben wellcare kullanıyorum.çünkü süper doktorumuz sadece hemogram bakmış d vitamini,b12,çinko,tiroid bırakılmamış

Geçmiş olsun..

Çok sevindim yolculuğunuzun rahat geçmesine. Biz de bayramda çıkacağız sabaha karşı çıkarsak uyur inşallah kızım da. Ben de evden bunaldım biraz evi özlemek isterdim senin gibi
İnşallah canım, emzirmek için sen oto koltuğunun tepesine çık kucağına alma o şekilde uyuyakalınca uyanıncaya kadar dinleniyorsun en azından.. İnsanoğlu böyle işte bende sıkıldım diyordum , şimdi evimde kalamıyorum diye üzülüyorum..

Novaferrum vermeyi düşünmez misiniz Kızlar? içeriği görece daha temizmiş, Demir oranı da yüksek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…