2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım benimki babası sakal tıraşı olduğunda babasını ilk gördüğümde yabancılıyor.

Annemle ve babamla ayda bir bir hafta kadar biraraya geliyorlar telefonda görüntülü konuşturduğumfa seviniyor. Dedesi bazı hareketler yapınca hatırlıyor ona gülüyor gitmek istiyor telefonu öpmeye çalışıyor. Eğer babasıyla telefonda ilişkileri varsa ortak dil kurdularsa çok yabancılamaz ama aramada herhangibiri gibi geliyorsa ona maalesef kaliteli zaman geçirmesi lazım bir süre.

Kızlar oğlum en son 13:00gibi uyudu. Çılgın gibi uykusu var. Yatıyor ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle değil. Gözleri kapalı kafayı tutamıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Dişten midir ki? Böyle birşey yaşadınız mı?
Az calpol verdim artık kesintisiz 1saat ağladı. Balkona çıkardım sarıldı boynumda boş boş bakarak sakinleşti. Şimdi yatırdım bir iki kez ağladı oturdu yattı tekrar.
Ateş yok. Sanırım biraz kabız olabilir Demir ilacından dolayı. Doktorluk birşey var mıdır? Başka hangi belirtiler olursa doktora gidelim?

Babayı unutmaz bence

demek ki ondan acı, tuzlanmamış... dun sabah verdim isteksiz yedi ama hoyle alışması mı iyi yoksa hiç zeytin vermesem mi?çünkü tuzlu vermek istemiyorum

Anladım şimdi, bilmez çok büyük ihtimalle canım. İnşaallah tekrardan görüştüğümüzde anlayacaktır :)

demek ki ondan acı, tuzlanmamış... dun sabah verdim isteksiz yedi ama hoyle alışması mı iyi yoksa hiç zeytin vermesem mi?çünkü tuzlu vermek istemiyorum
Suya koyup tuzunu alıp vermek istemiyorsan hiç verme canım çünkü gerçekten tadı berbat oluyor. Zeytinyağı verirsin ekmeğe banıp onun yerine :)

Bizim de bu gece benzer geçti uyku aralarında bağırma şeklinde ağladı ufaklık :/ doktorluk bir durum yok gibi. Geçmiş olsun.

bu sabah ilk defa zeytin verdim. vitma adresinden tuzsuz siyah zeytin almıştım ama acayip acı.normal zeytin öyle ama acılık alma işlemi uygulanıyor piyasadakilere dedi.
Canım ben de tuzsuz organik zeytin almıştım hiç yemedi. Sonra marmarabirlik marka suyun içinde satılan az tuzlu zeytinini aldım. Kabuğunu soyup suda bekletiyorum minik minik kesiyorum sonra eser miktar tuz kalıyordur tabi ama çok severek yiyor. Biraz daha etli bir zeytin olduğu için ısırmak hoşuna gidiyor sanırım. Deneyebilirsin.

Çok sevindim yolculuğunuzun rahat geçmesine. Biz de bayramda çıkacağız sabaha karşı çıkarsak uyur inşallah kızım da. Ben de evden bunaldım biraz evi özlemek isterdim senin gibi

Canım muhtemelen ilk görüşte biraz yabancılar ama hemen alışır diye düşünüyorum. Kızım da uzun süre görmeyince akrabaları unutuyor başta mızmızlanıyor ama sonra kucaklarından inmiyor

Bizim de bu gece benzer geçti uyku aralarında bağırma şeklinde ağladı ufaklık :/ doktorluk bir durum yok gibi. Geçmiş olsun.
Biz de aynı durumdayız üst dişleri ile alt dişlerini birbirine vurup kıtır kıtır ses çıkarıyor bir de dilini ısırıp yara yapmıştı dün. Bugün baktım yaranın olduğu yer beyazlamış pamukçuk gibi olmuş. Uyku düzeni alt üst oldu. Ne zaman geçecek bu durum acaba yorgunluktan gözümüzü açamaz olduk :-/

Yabancılaması kesin o zaman. Telefonda konuşurken ekrana bakıp gülüyor ama babası olduğu için güldüğünü hiç sanmıyorum. Dediğin gibi zamanla alışır artık.

Canım muhtemelen ilk görüşte biraz yabancılar ama hemen alışır diye düşünüyorum. Kızım da uzun süre görmeyince akrabaları unutuyor başta mızmızlanıyor ama sonra kucaklarından inmiyor
Evet canım büyük ihtimalle öyle olacak .inşallah bı daha ayrılmayız da aile kavramı oturur kızımda

Evet canım büyük ihtimalle öyle olacak .inşallah bı daha ayrılmayız da aile kavramı oturur kızımda
Inşallah canım.
Çok uzun süreler yalnız kalıyorsun çocukla çok zor oluyordur senin için, yeni mi girdi eşin bu işe yoksa hep mi böyleydi, birde ne iş yapıyor eşin Amerikada merak ettim, benim eşimin kardeşi de oraya gidip geliyor ayda iki hafta belki aynı firmadadırlar tanış çıkarız :)

Amin sağol canım. Evet zor oluyor en çok da özlemi.. sağolsun ailem yardımcı oluyor. Bekarken de bu işteydi ama sabitti evliliğimizin ilk aylarına kadar, sonradan dışarıya gitmeye başladı. Tesis kuruyorlar orda. Şirket Mersin'de. sizin şirket nerde ?

Ben eşimin kardeşi olduğundan dolayı (anneleri ayrı, senede bir görüşürler) çok detayı bilmiyorum ama şirketleri burda Istanbulda olmalı ayın yarısı burda yarısı yurt dışında çünkü.Ama iyi para kazanıyormuş da, ondan katlanıyoruz diyor eltim mesajlastigimiz zamanlarda.Iki oğlu var onunda, çocuklar babalarının ayaklarına sarılıyormus gitme diye, seninki bebek büyünce daha zor, baba figürü önemli çocuklar için.

Ay kıyamam:/ işte biraz katlanacaz ki ilerde rahat edebilelim. herşey çocuğumuz için. Sadece ikimiz olsaydık başka işe girmişti çoktan. belki okudun bilmiyorum benim ve kızımın Amerika'ya eşimin yanına gitme ihtimalimiz var. Hayırlısı.

Ekmek parası yapacak bişey yok, ama eltim kıskançtır bir erkek için önemli olan şeyler var evliliğimi riske atamam böyle uzun süre daha devam edemeyiz diyordu.Bakalım onlar napcak..Çok güzel öyle bir ihtimal varsa hiç kaçırmayın derim, sizinki dahada zor hepiniz için.Allah yardımcınız olsun aile düzeniniz otursun bir an önce inşallah.

satan da işlem görmediği için öyle tadı dedi,kahvaltısına karıştırıyorum yüzünü burarak yiyor acaba alidir mı ya da iyice küser mi? olmadı ondan alayım iyice suda bekletirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…