- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
Canım benimki babası sakal tıraşı olduğunda babasını ilk gördüğümde yabancılıyor.Kızım 3 aydır babasını görmüyor. Telefonda kameralı konuşuyor ama gerçeğiyle aynı olmaz .sizce babasını unutmuş mudur? Yada baba kavramı var mıdır acaba? Eşim gittiğinde 6 aylıktı. bir araya geldiklerinde babasına gitmez de döner bana sarılır diye korkuyorum. Eşim üzülür diye yani.
Kızım 3 aydır babasını görmüyor. Telefonda kameralı konuşuyor ama gerçeğiyle aynı olmaz .sizce babasını unutmuş mudur? Yada baba kavramı var mıdır acaba? Eşim gittiğinde 6 aylıktı. bir araya geldiklerinde babasına gitmez de döner bana sarılır diye korkuyorum. Eşim üzülür diye yani.
demek ki ondan acı, tuzlanmamış... dun sabah verdim isteksiz yedi ama hoyle alışması mı iyi yoksa hiç zeytin vermesem mi?çünkü tuzlu vermek istemiyorumZeytinde tuz yoksa acılık gitmez zeytin yenmez berbat birşey olur eğer tuz yok ve tadı iyiyse muhakkak katkı maddesi vardır kendi zeytinimizi kendimiz kuruyoruz oradan biliyorum canım. Acılığı alsın ve korusun diye tuzla kuruluyor zeytin.
Anladım şimdi, bilmez çok büyük ihtimalle canım. İnşaallah tekrardan görüştüğümüzde anlayacaktır :)Yaşını geçmis diyorsun bide.. o zaman kesin unutmuştur. Babalık kavramı derken hani 6 aylıktı ya, o zaman aralarındaki bağ tam oturmamışken eşim gidince baba nedir bilmez yani. Ay anlatabildim mi:)) anne ona bakıyor da, baba ne işe yarıyor:))
Suya koyup tuzunu alıp vermek istemiyorsan hiç verme canım çünkü gerçekten tadı berbat oluyor. Zeytinyağı verirsin ekmeğe banıp onun yerine :)demek ki ondan acı, tuzlanmamış... dun sabah verdim isteksiz yedi ama hoyle alışması mı iyi yoksa hiç zeytin vermesem mi?çünkü tuzlu vermek istemiyorum
Bizim de bu gece benzer geçti uyku aralarında bağırma şeklinde ağladı ufaklık :/ doktorluk bir durum yok gibi. Geçmiş olsun.Kızlar oğlum en son 13:00gibi uyudu. Çılgın gibi uykusu var. Yatıyor ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle değil. Gözleri kapalı kafayı tutamıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Dişten midir ki? Böyle birşey yaşadınız mı?
Az calpol verdim artık kesintisiz 1saat ağladı. Balkona çıkardım sarıldı boynumda boş boş bakarak sakinleşti. Şimdi yatırdım bir iki kez ağladı oturdu yattı tekrar.
Ateş yok. Sanırım biraz kabız olabilir Demir ilacından dolayı. Doktorluk birşey var mıdır? Başka hangi belirtiler olursa doktora gidelim?
Canım ben de tuzsuz organik zeytin almıştım hiç yemedi. Sonra marmarabirlik marka suyun içinde satılan az tuzlu zeytinini aldım. Kabuğunu soyup suda bekletiyorum minik minik kesiyorum sonra eser miktar tuz kalıyordur tabi ama çok severek yiyor. Biraz daha etli bir zeytin olduğu için ısırmak hoşuna gidiyor sanırım. Deneyebilirsin.bu sabah ilk defa zeytin verdim. vitma adresinden tuzsuz siyah zeytin almıştım ama acayip acı.normal zeytin öyle ama acılık alma işlemi uygulanıyor piyasadakilere dedi.
Çok sevindim yolculuğunuzun rahat geçmesine. Biz de bayramda çıkacağız sabaha karşı çıkarsak uyur inşallah kızım da. Ben de evden bunaldım biraz evi özlemek isterdim senin gibiMerhaba Kızlar Adana’dan İzmir’e geçtik birkaç gün orda kaldı ordan da eve döndük dün gece.. Uzun yola gece çıktık oto koltuğunda uyuyakaldı çok rahat geçti yolculuk.. Pazartesi 9. Ay kontrolü var ordan da köye fındık toplamaya geçeceğiz evimi özledim bu yaz hep dışarda geçiyor.. Mesajlar çok birikmiş geriye dönük okumaya çalışıyorum..yesoka90 bir an önce toplar inşallah kuzunun kan değerleri üzme kendini sen zaten araştırmacı ve bilgili bir annesin hemen takviyelerini ayarlayıp toplarsınız evelallah , ilginç birşey daha öğrenmiş olduk, anne sütü analizini ilk defa duyuyorum.. @zafrina89 Babana çok geçmiş olsun canım, inşallah bakıcı meselesinde de gönlünüze göre olur.. @cuytherock benim bebeğim de seninki gibi zayıf canım pazartesi 9 ay kontrolü var bakalım ne çıkacak kilosu geçen ay 7840 gramdı doğduğundan beri %10 %15 persentilde geziyor 2790 gram doğdu, doktorum senin bebeğinin çizgisi bu boyu güzel uyuyor gelişimi iyi dediği için takılmıyorum kiloya.. Doktoruma güveniyorum bu konuda takviye lazım derse de kullanırım diye düşünüyorum.. Sende güveniyorsan doktoruna mama kullanma konusunda kötü hissetme kendini..
Canım muhtemelen ilk görüşte biraz yabancılar ama hemen alışır diye düşünüyorum. Kızım da uzun süre görmeyince akrabaları unutuyor başta mızmızlanıyor ama sonra kucaklarından inmiyorKızım 3 aydır babasını görmüyor. Telefonda kameralı konuşuyor ama gerçeğiyle aynı olmaz .sizce babasını unutmuş mudur? Yada baba kavramı var mıdır acaba? Eşim gittiğinde 6 aylıktı. bir araya geldiklerinde babasına gitmez de döner bana sarılır diye korkuyorum. Eşim üzülür diye yani.
Biz de aynı durumdayız üst dişleri ile alt dişlerini birbirine vurup kıtır kıtır ses çıkarıyor bir de dilini ısırıp yara yapmıştı dün. Bugün baktım yaranın olduğu yer beyazlamış pamukçuk gibi olmuş. Uyku düzeni alt üst oldu. Ne zaman geçecek bu durum acaba yorgunluktan gözümüzü açamaz olduk :-/Bizim de bu gece benzer geçti uyku aralarında bağırma şeklinde ağladı ufaklık :/ doktorluk bir durum yok gibi. Geçmiş olsun.
Yabancılaması kesin o zaman. Telefonda konuşurken ekrana bakıp gülüyor ama babası olduğu için güldüğünü hiç sanmıyorum. Dediğin gibi zamanla alışır artık.Canım benimki babası sakal tıraşı olduğunda babasını ilk gördüğümde yabancılıyor.
Annemle ve babamla ayda bir bir hafta kadar biraraya geliyorlar telefonda görüntülü konuşturduğumfa seviniyor. Dedesi bazı hareketler yapınca hatırlıyor ona gülüyor gitmek istiyor telefonu öpmeye çalışıyor. Eğer babasıyla telefonda ilişkileri varsa ortak dil kurdularsa çok yabancılamaz ama aramada herhangibiri gibi geliyorsa ona maalesef kaliteli zaman geçirmesi lazım bir süre.
Evet canım büyük ihtimalle öyle olacak .inşallah bı daha ayrılmayız da aile kavramı oturur kızımdaCanım muhtemelen ilk görüşte biraz yabancılar ama hemen alışır diye düşünüyorum. Kızım da uzun süre görmeyince akrabaları unutuyor başta mızmızlanıyor ama sonra kucaklarından inmiyor
İnşallah canım Allah kimseyi ayrı bırakmasın sevdiklerinden.Evet canım büyük ihtimalle öyle olacak .inşallah bı daha ayrılmayız da aile kavramı oturur kızımda
Inşallah canım.Evet canım büyük ihtimalle öyle olacak .inşallah bı daha ayrılmayız da aile kavramı oturur kızımda
Amin sağol canım. Evet zor oluyor en çok da özlemi.. sağolsun ailem yardımcı oluyor. Bekarken de bu işteydi ama sabitti evliliğimizin ilk aylarına kadar, sonradan dışarıya gitmeye başladı. Tesis kuruyorlar orda. Şirket Mersin'de. sizin şirket nerde ?Inşallah canım.
Çok uzun süreler yalnız kalıyorsun çocukla çok zor oluyordur senin için, yeni mi girdi eşin bu işe yoksa hep mi böyleydi, birde ne iş yapıyor eşin Amerikada merak ettim, benim eşimin kardeşi de oraya gidip geliyor ayda iki hafta belki aynı firmadadırlar tanış çıkarız :)
Ben eşimin kardeşi olduğundan dolayı (anneleri ayrı, senede bir görüşürler) çok detayı bilmiyorum ama şirketleri burda Istanbulda olmalı ayın yarısı burda yarısı yurt dışında çünkü.Ama iyi para kazanıyormuş da, ondan katlanıyoruz diyor eltim mesajlastigimiz zamanlarda.Iki oğlu var onunda, çocuklar babalarının ayaklarına sarılıyormus gitme diye, seninki bebek büyünce daha zor, baba figürü önemli çocuklar için.Amin sağol canım. Evet zor oluyor en çok da özlemi.. sağolsun ailem yardımcı oluyor. Bekarken de bu işteydi ama sabitti, sonradan dışarıya gitmeye başladı. Tesis kuruyorlar orda. Şirket Mersin'de. sizin şirket nerde ?
Ay kıyamam:/ işte biraz katlanacaz ki ilerde rahat edebilelim. herşey çocuğumuz için. Sadece ikimiz olsaydık başka işe girmişti çoktan. belki okudun bilmiyorum benim ve kızımın Amerika'ya eşimin yanına gitme ihtimalimiz var. Hayırlısı.Ben eşimin kardeşi olduğundan dolayı (anneleri ayrı, senede bir görüşürler) çok detayı bilmiyorum ama şirketleri burda Istanbulda olmalı ayın yarısı burda yarısı yurt dışında çünkü.Ama iyi para kazanıyormuş da, ondan katlanıyoruz diyor eltim mesajlastigimiz zamanlarda.Iki oğlu var onunda, çocuklar babalarının ayaklarına sarılıyormus gitme diye, seninki bebek büyünce daha zor, baba figürü önemli çocuklar için.
Ekmek parası yapacak bişey yok, ama eltim kıskançtır bir erkek için önemli olan şeyler var evliliğimi riske atamam böyle uzun süre daha devam edemeyiz diyordu.Bakalım onlar napcak..Çok güzel öyle bir ihtimal varsa hiç kaçırmayın derim, sizinki dahada zor hepiniz için.Allah yardımcınız olsun aile düzeniniz otursun bir an önce inşallah.Ay kıyamam:/ işte biraz katlanacaz ki ilerde rahat edebilelim. herşey çocuğumuz için. Sadece ikimiz olsaydık başka işe girmişti çoktan. belki okudun bilmiyorum benim ve kızımın Amerika'ya eşimin yanına gitme ihtimalimiz var. Hayırlısı.
satan da işlem görmediği için öyle tadı dedi,kahvaltısına karıştırıyorum yüzünü burarak yiyor acaba alidir mı ya da iyice küser mi? olmadı ondan alayım iyice suda bekletirim.Canım ben de tuzsuz organik zeytin almıştım hiç yemedi. Sonra marmarabirlik marka suyun içinde satılan az tuzlu zeytinini aldım. Kabuğunu soyup suda bekletiyorum minik minik kesiyorum sonra eser miktar tuz kalıyordur tabi ama çok severek yiyor. Biraz daha etli bir zeytin olduğu için ısırmak hoşuna gidiyor sanırım. Deneyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?