2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
C

Canım benim verdiğim de kabızlık aksine ishal yaptı :/ ishal ertesi bildiğin mukus çıktı bol miktarda çocuk öyle rahatladı uyudu. İshal olayı olmadı sideferde değil mi?
sen ne vermiştin biz pruferro kullanmıştık kakayı katılaştırmıştı ama kabız yapmamıitı

Sidefer ferromixin iyi hoşta demir içeriği düşük , bnm kızda da kaka da mukus oldu bakalım bekliyorum düzelmesini.kadir tugcuya yzarsan cvbını paylaşrmısın cnm?
Yazdım cevap bekliyorum canım. Verdiği gibi paylaşırım. İnşaallah bebelere şifa olacak yol çizer.

Bizim 9,3 çıktı canım 7 ay ve üzeri değerin altında. Ben ferrosanol vermedim başka ilaç verdim. Bakalım hoca ne diyecek. Sizin değer iyiymiş aman inşallah hep böyle devam etsin de hiç gerek duymayın.

biz ishal yaşamadık ilk hafta kabızlık oldu ama sonra geçti. tadı da kötü değil sanırım çünkü oğlum görünce mutlu oluyor :)
AH bu bebeler sandığımızdan çok daha akıllılar :) yarasın inşaallah. Bakalım olmadı bende sidefer denerim çok teşekkür ederim.

ne cins doktorlar var ya. Sizin değer çok iyi maşaallah.

Eowynn_arwn @Frida K ne zamandır sesiniz çıkmıyor kızlar? Hu hu komşular :)
Yettim kızlar :)))
Ayy sayfalar almış başını gitmiş anca okudum :) benim telin klavye bozuldu bı ara o yüzden yazamadım.sonra düğünler vs vs..
Bi ara bebisler düşmüş kazalar yaşanmış çok üzüldüm çok geçmiş olsun kızlar..
Bebeği hasta olanlara acil şifalar diliyorum.
Bizde yuvarlanıp gidiyoruz.benim cadı ayaklandı iyice hiç oturmuyor.ellerimden tutup bütün odaları geziyoruz.bende bel denen bişi kalmadı.biraktigim an ağlamaya başlıyor.yemek olarak iştah biraz gitti istemiyor sıcaktan diye düşünüyorum bende.dislerimiz hala yok! Yerleri kabardikca kabardi..
yesoka90 canım inşallah değerleri bir an önce düzelir geçmiş olsun
@nisandeniz canım vajina yapışıklığı bizde de vardı Dr ayırdı bi daha da olmadı .her altını açtığımda oraya masaj yapmamı istedi.sizinde inşallah ilerlemez..
zafrina89 canım baban için acil şifalar diliyorum.bebegin için bir düzen oluşur insallah.iyi tatiller
liliyaa canım babasını unutmaz bence de.biraz yabancilama olabilir tabi.ama ne de olsa canı kanı tez zamanda kavuşur düzen kurarsiniz inşallah
Yenidunya3 canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda geçer bebeğin poposu

bizimkinin tadı berbat pas içiyomuşsun gibi oluyo içinde demir keçiboynuzu pekmezi bide su var

Seni gördüğüme sevindim:) az kaldı yürüyecek o zaman bebiş oyy:)) evet canım sonuçta kan çeker dimi:)) sağol canım benim

Kızlar bu nedir? Sinek ısırığı desem biraz büyük:/

Eklentiler

• C6900BAD-1343-4F3F-8E43-2F808BFF65E5.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 55
sinek ısırığı gibi sanki...bizim de böyle büyüklü küçüklü çıkıyor doğduğundan beri,yaz kış fark etmiyor .kırmızı ortası kabarık. bugün çıkan yarın geçiyor başka yerde çıkıyor ama senin tek galiba

Seni gördüğüme sevindim:) az kaldı yürüyecek o zaman bebiş oyy:)) evet canım sonuçta kan çeker dimi:)) sağol canım benim
Bende canım özlemişim sizleri :)))rica ederim :*

An itibariyle İstanbula inmiş bulunuyorum:) Allah bu uzun yolda yardimcim olsun
Rabbim yardımcın olsun amin canım.hayirli güzel yolculuklar diliyorum :*

Arada bizde de oluyor canım bende anlam veremedim bigun içinde kaybolup başka yerde çıkıyor bizimki biraz daha küçük

Sıcaktan mi oluyor acaba ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…