2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Güzel taktikmiş denerim ben de dışarıdan görünmem inşallah )

bizim doğumdan beri var,yaz kış hep var.sadece sayısı azaldı ilk 3aya göre. 16sinda cildiyeden randevu aldım ben de

Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..

Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!

Masallah bin kere.. demir yetişmemiş boya posa masallah. Son cümleni anlamadım şu an 2 yaş mı giyiyor?
1 kür derken ne demek?
Bu arada çok teşekkür ederim söylediğin şekilde konsolosluğa gittim önünde indim çok rahattı Allah razı olsun canım

Sağsalim gidip işini halletmene çok sevindim canım inşaallah bir an evvel hayırlı sonuçlar da alırsın ve eşinle biraraya gelirsiniz.
Son cümleyi de kadir hoca yazmış canım diyor ki cüssesi boy pos olarak 20 aya tekabül ediyor 2 yaş kıyafeti giyiyordur diyor. Benim ufaklık öyle kilolu bir bebek dğeil hele de boyu olduğundan hiç kilosu yok gibi bacakları filan çırpı. Ama kadir hoca beğendi cüsseli buldu :))
1 kür derken bir şişe kastediyor canım.

kızlar çıldırmak üzereyim.oglum uyanıyor kucağıma aldiğimda çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor, zaptedemiyorum üstünü cekistiriyor ağlarken sanki bir yeri kopmuş gibi Allah korusun. tam uyuyor yatağına koyarken uyanıyor. 1saattir 3defa uyuttum uyandı, şimdi yatırabildin. sıcaktan uyuyamıyor ona mı ağlıyor, üst dişler mı çıkacak, gaz mı anlamadım gitti.

Pil mi ?!!!
Canım çok geçmiş olsun.nerde buldu pili büyük pil mi ? Ay Allah korumuş

Pil mi ?!!!
Canım çok geçmiş olsun.nerde buldu pili büyük pil mi ? Ay Allah korumuş
Canım küçük yassı pillerden ablasının tacının içinde vardı. Onu kırmış. 3 taneden 1 tanesini yutmuş. İyiki yutmuş ya nefes borusunu tıkasaydı (( çok perişanım şuan. Nolur sizler çok dikkat edin

ne cins doktorlar var ya. Sizin değer çok iyi maşaallah.
Benim doktorum da b12 d vitamini çinko vs istemedi dün kontrolümüz vardı sordum özellikle.. bunlara rutin bakılmaz , bu çocuğu araştırmaya ne gerek var dedi , hatta bunları rutinde isteyen mi varmış diye şaşırdı.. Sonra eşime göz kırpmış, annemizi tanıyoruz artık bize ilerde tahlil yolu gözüktü ilerde eksik çıkarsa beni yer dedi..

Amanınnn çok geçmiş olsun görünmz kaza,sedasyonla mı yaptılar endoskopiyi?

Vitaminci anne Amerika’dan getirtiyor Novaferrumu, Demir içeriği yüksek içinde paraben bha falan yok ama sodyum benzoat varmış..

Diş olabilir kuzum benim ya, canı yanıyordur kaşımıyordur Allah yardımcınız olsun..

Cmt 6 saatlik yola çıktık yrm saat uyudu onun dışında çıldırdı arkda 2 oto koltugu var arasına ben oturdum onuda ayakta o minik arada oyalmya çalıştım öne atlamalar saniye durmamalar..güya 1 hfta kalcktık orda da abisyle coştular zaptedemedik resmen benm sinirler alt üst oldu döndük geri eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…