- 1 Şubat 2012
- 2.023
- 3.794
- 333
Hayal edemedim 2 oto koltuğu arasında hangisine yetişeceğeni şaşırmışsındır :/ Allah sabrını arttırsınCmt 6 saatlik yola çıktık yrm saat uyudu onun dışında çıldırdı arkda 2 oto koltugu var arasına ben oturdum onuda ayakta o minik arada oyalmya çalıştım öne atlamalar saniye durmamalar..güya 1 hfta kalcktık orda da abisyle coştular zaptedemedik resmen benm sinirler alt üst oldu döndük geri eve.
Ben de yazdım kullanma demiş kakası 4 e çıktı ve yapısını bozdu resmen kilosu 3 aydr sabit ona da günde 600 ml süt içtiğinden emin olun yazmış ek gıda da fena diil aslında ya da oğlum o dönemde hiç yemezdi kız yiyince bana mı çk geliyo bilemedim brz daha yüklenmem lazımKızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..
Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
aminn inşallah diştir de çıkınca düzelir, derdini bilemeyip birşey yapamamak çok zorDiş olabilir kuzum benim ya, canı yanıyordur kaşımıyordur Allah yardımcınız olsun..
Hay Allah ne zor her saniye peşlerinde olmak bir dakika boş bırakmaya gelmiyor geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam
Ah canım benim yaa.. çok yüklenme kendine bu minikler büyük işler başarıyor. Çıkarmışlar bak, inşallah bi problem oluşturmaz.Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam
Bizde bu cumartesi tatile çıkıyoruz önce Akçaya annemlere sonra Bodruma..Bebekle ilk uzun yol deneyimimiz bakalım nasıl olacak. Sabah ezanıyla çıkmayı düşünüyoruz insallah uyur yolda.Cmt 6 saatlik yola çıktık yrm saat uyudu onun dışında çıldırdı arkda 2 oto koltugu var arasına ben oturdum onuda ayakta o minik arada oyalmya çalıştım öne atlamalar saniye durmamalar..güya 1 hfta kalcktık orda da abisyle coştular zaptedemedik resmen benm sinirler alt üst oldu döndük geri eve.
Maşallah yavruna canım. Çok telaş yapmasan da olurmuş kadir hocaya göre o zaman:)) inşallah dediği gibi bir kür yeterli olur..Kızlaaaar Kadir Tuğcu şöyle cevap vermiş:
69cm olmasi gerekirken: 80cm.. 11cm fazlasi var..
8,3kg olmasi gerekirken: 10kg..1,7kg fazlasi var..
Asiri gelisme olunca, 8,3kg'a yeterli olan Demir, 10kilo'ya az gelir olmus... IZAFI bir eksiklik var..
Aldigi fazla kiloların ve aşırı aşırı boy uzamasının karsiligi olan Demir'i alamamis..
Bir kur Demir ilaci (Turkiye'de ne varsa) onu kullanin, marka cok muhim degil..
Bu arada, 20 aylik cesametinde, 2 yas elbisesi giyer!!!
Aman yarabbi canım çok geçmiş olsun, sağlıcakla çıkmanıza çok sevindim. Ah ne zor bir gün olmuş. Kendine yüklenme bu hepimizin başına gelebilecek birşey, bu kadarla geçmiş şükür. Bir de oğlan uslu kız fena idi bak sen uslu kuzu ne işler çevirmiş oturduğu yerde. İnşaallah en acı tecrübeniz bu olur.Kızlar oğlum pil yuttu. Akşamdan beri çevre ildeki tıp fak geldik. Büyük kızla ikizini bakıcıya bıraktım. Saat 11 gibi endoskopi ile çıkardılar. Hala şoku atlatamadım. Dua edin sabah çıkalım ( hep benim hatam
Benim doktor da aslında birçoğuna bakmıyor hemogram ferritin b12 ve d vitamini bakıyor diğer değerlere duruma göre bakıyor o da aynı söylüyor benim kıllığımdan bakıldı :)Benim doktorum da b12 d vitamini çinko vs istemedi dün kontrolümüz vardı sordum özellikle.. bunlara rutin bakılmaz , bu çocuğu araştırmaya ne gerek var dedi , hatta bunları rutinde isteyen mi varmış diye şaşırdı.. Sonra eşime göz kırpmış, annemizi tanıyoruz artık bize ilerde tahlil yolu gözüktü ilerde eksik çıkarsa beni yer dedi..
Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın korusun kuzularıCanım küçük yassı pillerdenablasının tacının içinde vardı. Onu kırmış. 3 taneden 1 tanesini yutmuş. İyiki yutmuş ya nefes borusunu tıkasaydı (( çok perişanım şuan. Nolur sizler çok dikkat edin
Rabbim sabır versin canım .benimki de arabada durmamaya başladı bu aralar.onceden ne güzel bakıyordu sağa sola alıştı sanırım !Cmt 6 saatlik yola çıktık yrm saat uyudu onun dışında çıldırdı arkda 2 oto koltugu var arasına ben oturdum onuda ayakta o minik arada oyalmya çalıştım öne atlamalar saniye durmamalar..güya 1 hfta kalcktık orda da abisyle coştular zaptedemedik resmen benm sinirler alt üst oldu döndük geri eve.
Hadi yaaa çok kötü olmuş :/ bir hafta da dursalardı keşke :/ bende bu sebeple uzun yol gerektiren tatili göze alamadım haftasonları avşa ağva filan takılıyoruz. Çünkü biri değil ikisi de bebek. Aynı kendimi gördüm anlattıklarında. Haftasonu Ankara’ya gidiyoruz sonra bayram sonuna full gezicez şehir şehir bakalım huniyi nerede takacağım.Cmt 6 saatlik yola çıktık yrm saat uyudu onun dışında çıldırdı arkda 2 oto koltugu var arasına ben oturdum onuda ayakta o minik arada oyalmya çalıştım öne atlamalar saniye durmamalar..güya 1 hfta kalcktık orda da abisyle coştular zaptedemedik resmen benm sinirler alt üst oldu döndük geri eve.
Ben kadir hocaya güveniyorum hocam dediğine uyacağım. Moralim çok bozulmuştu ama yazdığı çok mantıklı geldi. Dediği gibi sende biraz daha yüklen inşaallah farkeder.Ben de yazdım kullanma demiş kakası 4 e çıktı ve yapısını bozdu resmen kilosu 3 aydr sabit ona da günde 600 ml süt içtiğinden emin olun yazmış ek gıda da fena diil aslında ya da oğlum o dönemde hiç yemezdi kız yiyince bana mı çk geliyo bilemedim brz daha yüklenmem lazım
Amin canım inşaallah. Aynen ben.bildiğin karalar bağlamıştım rahatladım biraz.Maşallah yavruna canım. Çok telaş yapmasan da olurmuş kadir hocaya göre o zaman:)) inşallah dediği gibi bir kür yeterli olur..
Hangi demir ilacını kullanacaksın peki?Ben kadir hocaya güveniyorum hocam dediğine uyacağım. Moralim çok bozulmuştu ama yazdığı çok mantıklı geldi. Dediği gibi sende biraz daha yüklen inşaallah farkeder.
Ferromixini düşünüyorum canım şayet bağırsağı rahat etmezse purferro o da olmazsa novaferrum düşünüyorum.Hangi demir ilacını kullanacaksın peki?
hay Allah'ım insanın aklına gelmez ki, çok şükür birşey olmadan çıkarmışlar. Allah beterinden korusun.Canım küçük yassı pillerdenablasının tacının içinde vardı. Onu kırmış. 3 taneden 1 tanesini yutmuş. İyiki yutmuş ya nefes borusunu tıkasaydı (( çok perişanım şuan. Nolur sizler çok dikkat edin
biz istanbuldan izmire geldik 4 te çıktık yola öğlen burdaydık 3 kere durduk erken çıkınca uyudu baya 3 kere uyudu arabada Allahtan yoksa 1 sn durmadı uyanık olduğu zamanlarBizde bu cumartesi tatile çıkıyoruz önce Akçaya annemlere sonra Bodruma..Bebekle ilk uzun yol deneyimimiz bakalım nasıl olacak. Sabah ezanıyla çıkmayı düşünüyoruz insallah uyur yolda.
Bende öyle planlıyorum yolda uyuyor genelde benimkiler, kardeşimin kızıda bende üç çocuk arabanın arkası kreş gibi olacak inşallah rahat gideriz bizde.biz istanbuldan izmire geldik 4 te çıktık yola öğlen burdaydık 3 kere durduk erken çıkınca uyudu baya 3 kere uyudu arabada Allahtan yoksa 1 sn durmadı uyanık olduğu zamanlar
bn çalışıyorum eşimse öğretmen ama emdiği için gece eşimi kaldırmak saçma oluo bn emzirip geri yatırıyorum genelde uyanmıo ama uyanıpta oynamak gezmek isterse eşim gezdirio ztn eşimin uykusu hafif biz emerken oda uyanıo illa ki alıştım bn artk uykusuzluğaÇalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?