2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hayal edemedim 2 oto koltuğu arasında hangisine yetişeceğeni şaşırmışsındır :/ Allah sabrını arttırsın

Ben de yazdım kullanma demiş kakası 4 e çıktı ve yapısını bozdu resmen kilosu 3 aydr sabit ona da günde 600 ml süt içtiğinden emin olun yazmış ek gıda da fena diil aslında ya da oğlum o dönemde hiç yemezdi kız yiyince bana mı çk geliyo bilemedim brz daha yüklenmem lazım

Hay Allah ne zor her saniye peşlerinde olmak bir dakika boş bırakmaya gelmiyor geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.

Ah canım benim yaa.. çok yüklenme kendine bu minikler büyük işler başarıyor. Çıkarmışlar bak, inşallah bi problem oluşturmaz.

Bizde bu cumartesi tatile çıkıyoruz önce Akçaya annemlere sonra Bodruma..Bebekle ilk uzun yol deneyimimiz bakalım nasıl olacak. Sabah ezanıyla çıkmayı düşünüyoruz insallah uyur yolda.

Maşallah yavruna canım. Çok telaş yapmasan da olurmuş kadir hocaya göre o zaman:)) inşallah dediği gibi bir kür yeterli olur..

Aman yarabbi canım çok geçmiş olsun, sağlıcakla çıkmanıza çok sevindim. Ah ne zor bir gün olmuş. Kendine yüklenme bu hepimizin başına gelebilecek birşey, bu kadarla geçmiş şükür. Bir de oğlan uslu kız fena idi bak sen uslu kuzu ne işler çevirmiş oturduğu yerde. İnşaallah en acı tecrübeniz bu olur.

Benim doktor da aslında birçoğuna bakmıyor hemogram ferritin b12 ve d vitamini bakıyor diğer değerlere duruma göre bakıyor o da aynı söylüyor benim kıllığımdan bakıldı :)

Çok geçmiş olsun canım Rabbim beterinden saklasın korusun kuzuları

Rabbim sabır versin canım .benimki de arabada durmamaya başladı bu aralar.onceden ne güzel bakıyordu sağa sola alıştı sanırım !

Hadi yaaa çok kötü olmuş :/ bir hafta da dursalardı keşke :/ bende bu sebeple uzun yol gerektiren tatili göze alamadım haftasonları avşa ağva filan takılıyoruz. Çünkü biri değil ikisi de bebek. Aynı kendimi gördüm anlattıklarında. Haftasonu Ankara’ya gidiyoruz sonra bayram sonuna full gezicez şehir şehir bakalım huniyi nerede takacağım.

Ben kadir hocaya güveniyorum hocam dediğine uyacağım. Moralim çok bozulmuştu ama yazdığı çok mantıklı geldi. Dediği gibi sende biraz daha yüklen inşaallah farkeder.

hay Allah'ım insanın aklına gelmez ki, çok şükür birşey olmadan çıkarmışlar. Allah beterinden korusun.

Bizde bu cumartesi tatile çıkıyoruz önce Akçaya annemlere sonra Bodruma..Bebekle ilk uzun yol deneyimimiz bakalım nasıl olacak. Sabah ezanıyla çıkmayı düşünüyoruz insallah uyur yolda.
biz istanbuldan izmire geldik 4 te çıktık yola öğlen burdaydık 3 kere durduk erken çıkınca uyudu baya 3 kere uyudu arabada Allahtan yoksa 1 sn durmadı uyanık olduğu zamanlar

Çalışan hanımlar, eşlerinizle evde nasıl bir görev dağılımınız var ? Eylülde başlayacağım ben, çalıştığı içinbu zamana kadar gece hiç eşimi kaldırmadım-benimki emmediği için ara sıra yardım istemek zorunda kalmıştım eşimden-
Şimdi artık arada beslemeye kaldırmalı mıyım acaba ? Ya da uyutma işini ona mı bıraksam? Sizler nasıl idare ediyorsunuz?

biz istanbuldan izmire geldik 4 te çıktık yola öğlen burdaydık 3 kere durduk erken çıkınca uyudu baya 3 kere uyudu arabada Allahtan yoksa 1 sn durmadı uyanık olduğu zamanlar
Bende öyle planlıyorum yolda uyuyor genelde benimkiler, kardeşimin kızıda bende üç çocuk arabanın arkası kreş gibi olacak inşallah rahat gideriz bizde.

bn çalışıyorum eşimse öğretmen ama emdiği için gece eşimi kaldırmak saçma oluo bn emzirip geri yatırıyorum genelde uyanmıo ama uyanıpta oynamak gezmek isterse eşim gezdirio ztn eşimin uykusu hafif biz emerken oda uyanıo illa ki alıştım bn artk uykusuzluğa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…