2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
:) yaa ben tek çocukla baş edemiyorum 2 sini düşünemiyorum gerçekten. bnm oğlumda istanbuldan izmire giderken oto koltuğunda hiç oturmak istemedi uyumadığı zamanlar kucağımdaydı mecbur çığlık kıyamet ağlıodu yoksa. kucağıma aldığımda da öyle etrafa bakayım fln yok. kapıyı pencereyi açmaya çalışmalar ön koltuğa atlamalar. neyse vardık orda Allah tan kv lere gitmiştik. Denize gittiğimizde bebeği uyuttuğumda kv başında durdu eşimle ben denize girdik oğlan uyanınca onu soktuk. tabi arabasında bizimki de durmuyodu. Elinden tutup yürütüyoduk. şezlong işine hiç giremedik çünkü kumları yemeye çalışıodu çimenlere hasır serdik ağaç gölgesine orda yuvarlandı uyudu. ek gıda ise nerdeyse sıfırdı ev olmasına rağmen. sadece meme emdi çok hareket etti zayıfladı biraz

Bnmki de o model,oto koltugunda ayakta durup arkasına dönmye çalışmlar ön koltuga fırlamalar tutuncada çıldırıyo elimi itiyo oğlum desen arkamdan beni çekiyo benle ilgilen der gbi kafam onun yanında ellerimle bebeği tuttum bu arada antalyada sıcaktan bunalmadgım kdr ankarada bunaldım şuan bu ne sıcak.bide kızım bebek arabsnda kemerden kurtulup ayağa kalkarak gezdi yer yer bide cazgır nası bagırıyo kamera şakası gbi bizi izlediler orda:) ben de güldüm millete napim durum napim dye:) oğlumun koşturmasına şaşırdılar tüm masalrdan çatal kaşık toplmya çalışıyo oğlum gel şöyle böyle yok ikna olmuyo.biri çekseydi o hallerimizi fenaydık yani.szin ekstra biri iyi olmş canları saolsun büyücekler Allahın izniyle

canım walla okurken neler yasadigin gözümün önüne geldi.biz de pazar sabahı yola çıkacağız. 5saatlik yol gözümde büyüyor çünkü oto koltuğunda oturmuyor. kucağımda dört dönüyor. siğil de yolda görüp sevenlerden olabilir diye düşünüyorum çünkü çevremizde kimsede yok.

Kızlar benimki balık yemeyi çok seviyor. Sanırım yağlı yumuşak olduğundan kolayca yutuyor. Haftada bir veriyordum. Kırmızı et yiyor ama az. Balığı haftada ikiye çıkarsam mı sorun olur mu?
Hangi balığı yediriyorsun canım? Doktor zaten haftada 1-2 ver demişti bize eğer dip balığı değilse sorun olacağını sanmıyorum hatta daha faydalı.

Hangi balığı yediriyorsun canım? Doktor zaten haftada 1-2 ver demişti bize eğer dip balığı değilse sorun olacağını sanmıyorum hatta daha faydalı.
Uskumru sardalya dönemi sanırım. Tezgahta uygun fiyatlı ve bol. Bir de deniz çipura veriyorum.
Valla daha kolay yiyor ben balığa odaklanayım biraz.

Hadi yaa keşke biraz sen de dinlenebilseymişsin. Biz de pazar sabaha karşı çıkacağız şimdiden bir korku sardı beni. Aslında sıfır beklenti ile gidiyorum tatile kendi adıma ama hiç durmaz da zaten az olan düzeni iyice bozulur diye korkuyorum. Hayırlısıyla atlatsaydık şu tatili

Biz de yoldayız şimdi. Uyku saatine denk getirdim iki saat uyur artık.
Uyulmadığında koltuğuna birşeyler sarkıtıyorum yukarıdan yakalamaca oynatıyorum. Eline atıştırmalık birşeyler veriyorum biraz oyalanıyor. Hiç istemediği zamanlar da oluyor tabi.

Hahhah ya bi taraftan da çok komik değiller mi insan hem sinirleniyo hem de gülesi geliyor çok tatlılar millet de anlayışla karşılar herhalde tatilde çocuk yani anlamaz ki herkesin çocuğu var çok doğal böyle şeyler takmamak lazım onlar olmasa neye güleceğiz şu dünyada

Uskumru sardalya dönemi sanırım. Tezgahta uygun fiyatlı ve bol. Bir de deniz çipura veriyorum.
Ben de başlayacağım artık. Gayet güzel bence afiyet olsun minik gurmeye ağzının tadını biliyor maşallah

O anlama mı geliyor? Sürekli durup durup eğiliyor bacak arasından bize ters bakıyor. Olmıcak bu çocuktan diyorduk biz:)
Bizimki emeklemeye başlayalı 20gün kadar oluyor. Ama emekleme ile sıralama aynı anda oldu.
Yok canım o anlama gelmiyor bence Ali de Erol gibi ilk emeklemeye başladığında sürekli bu hareketi yaptı sonra bu hareketinden vazgeçti, bayağı güzel sıralıyordu ondan da vazgeçti, barfiks çeker gibi her yere asılıyor ayağa kalkıyor ama yürümek için hiç bir çabası yok her işini emekleyerek hallediyor şu an..

Aynısı ya:))
Yürüsün diye kollarından tutup ilerletmek istiyorum hiç oralı değil:) ama barfiks çekmelere bayılıyor:)

Aynısı ya:))
Yürüsün diye kollarından tutup ilerletmek istiyorum hiç oralı değil:) ama barfiks çekmelere bayılıyor:)
Nasıl olsa her yere gidiyorlar ya yürümek işlerine gelmiyor sanki.. 8 aylıkken sıraladı ama bence yürümesi yaşını geçecek.. Afiyet olsun kuzuya Ali de balığı çok seviyor, sardalya hem çok besleyici hem de tam mevsimi..

canım nasıl yapıyorsun, ne kadar veriyorsun?ben şimdiye kadar sadece kıyma verdim ,tavuk hiç denemedim organik bulmadığım için. markette organik yazanlara da güvenmiyorum çünkü geçen migros ta tarihi geçmiş organik tavuğun üzerine tekrar etiket basmışlar

bn biri dokununca panter gibi yüzünü pençeleyesim gelio geçen eşim mazot alıo pompacı o pis elleriyle bebeğime gel biraz seviyim dio dedim rüzgarlı hava çıkmasın arabadan hemen kaçırrım

atıştırmalık ne veriosun

:))) ilk çocukta böyleydim şuanda kendmi aştım bu konuda tek büyük valizle çıktık tatile desem:) kendme 2 şort 2 elbise 2 tişört,eşimde öyle.çocuklara da bol bol body şort( az yer kaplıyo onlrınki) bide ıvır zıvırlar sığdrdım walla.ekstra sdce bebek arabası( onla da hamama bile girmiş bulunuyoruz)

Canım hep istediği kadar veriyorum. Balığı üç sardalya ya da iki parmak kalınlığı ve uzunluğunda çipura şeklinde verdim ortalama.

atıştırmalık ne veriosun
Kayısı veriyorum genelde. Bir de hipp in Mısır patlağı gibi birşeyi var orman meyveli. Çantamda bulunuyor zor zamanlar için.

İyi akşamlar kızlar. Kızım bir anda büyüdü sanki. İstediklerini parmakla göstermeye başladı dün. Parmakla işaret etme çok büyük bir zihinsel gelişim göstergesi :)
Boyu bir anda çok uzadı. Bakışları o kadar bilinçli ki. Ve her şeye aaa diyor :)
Ve ben bebekliğini özledim biliyor musunuz. Küçüklük videolarını izliyorum hep. Şu an tam sevme zamanı geldi. Doyamıyorum onu izlemeye. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.

bn biri dokununca panter gibi yüzünü pençeleyesim gelio geçen eşim mazot alıo pompacı o pis elleriyle bebeğime gel biraz seviyim dio dedim rüzgarlı hava çıkmasın arabadan hemen kaçırrım
ya benim de içimden kaçırmak geçiyor ama eşim de etrafında herkes de çocuğu sakınma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…