2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Bende de ara ara oluyor doğumdan sonra.terlemekten oluyor sanırım. Dr bana fıtık ve travazol krem vermişti. Emzirirken kullanabilirsin demişti

Bizimki de göstermeye başladı artık öyle olduğunu bilmiyordum. Aaa deme bizdede var bu aralar :) maşallah büyüdüler baya artık

bn bi kere olmuştm gebelikten önce dopum yaptığın doktora msj atsan cvp vermez mi travazolun yanında fitilde kullanmıştm bn kaşıntı başlar başlamaz hemen başlamıştm ilaçlara kısa sürede geçmişti ama ilerleyinve geçmesi daha zor oluo sanırım vajinal florayı düzenlemek için kefir yoğurt tüketmeliymiş bdie :)

Acile gideceğim canım. Doktora danışmaya çekiniyorum açıkçası bayram günü rahatsız etmeyeyim diye. Travazol kullandım ama iyice tahriş oldu sanki

iyi bayramlar
bnmki de oto koltuğuna oturmak istemio zorda kaldıkça kucağıma alıyorum.
bnm oğlan kalabalıkta kudurdu da kudurdu. bugün ilk defa taytay durdu. herkesi tek tek parmağıyla gösterip odaaa (orda) dio amcasına ancaaa diyo. baban nerde odaaa. deden nerde odaaa. ağaçlar çiçekler kediler hepsini gösterio. bugünde koltuklara tırmanıo tarzan. 5. dişi de patlattık bu arada

Maşallah keşifçi kuzuya dişler hayırlı olsun

Herkese iyi bayramlar
Geçen sene hamileyken bu dönemlerde gün içinde bi 10 dk fln hapşurma deli gbi burun akıntsı kızarıklık oluyodu şıp dye kesiliyodu bi anda.1 hftadr yine basladı bu sefer damak kulak kaşıntısı şarıl şarıl burun akıntsı ve hapşurma anladım ki hiç kimse hiç kimse sen değil..anladım ki alerjik rinit olmşum nasıl oldu neden oldu bilmiyorum hamilelkte baslayabilrmş diyolar ve dayanamadım antihistaminik aldım bi tık rahatlattı yaşayan varsa anlar beni
Kızım dünden beri ateşli bi anda basladı yine viral bişeler var oğlumda ishal üst üste geldk yine bu ara.bayramdan da bişe anlamadım bu sene..öyle yani bizden

Herkese iyi bayramlar :))) yollarda olan kızlar Boll sabır diliyorum.. biz hala elden tutup yurumeye devam.artik dışarda da aynı şeyi istiyor.kucakta bi saniye durmuyor ..yurusede kurtulsam valla ..

Canım çok geçmiş olsun sana ve kuzuya

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…