2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Akşam yemeğinde uykusu geliyor hep kızımın apar topar ağzımıza bişeyler tıkıştırıp odaya geliyoruz meeeem diye çıldırıyor yoksa. Otele geldim yine açım yine açım yaw bir tatlı bile yiyemedim bu nasıl iş

Kızlar hazır mamalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Mesela 7 tahıllı falan yazıyor, markette hep görüyorum. Ballı sütlü falan. Sıcak suya atılıp pişirmeden yedirilenlerden bahsediyorum.
Ben hero baby organik erikli minik kavanoz mamalardan aldım. Acil durumlarda veriyorum. Mesela dün deniz kenarında tarhana çorbasının kasesini yere düşürüp çorbayı döktüm, mecbur erikli mamayı yedirdim.

ben vermiyorum, çok çok mecbur kalırsam (açlıktan ağlıyor ve yanımda bir şey yoksa,eve gidecek durum yoksa) sanırım meyve veririm.organik yazanların dahi içeriklerine güvenmiyorum. hamileyken ambalajlı birşey yememeye özen gösterdim o yüzden şimdi oğluma da vermiyorum.instagramda gida dedektifi ve sağlıkçıbiranne bu konuda araştırmalar paylaştı. bence en kötü yanınıza yaptığınız bebek bisküvileri, emeklerinden,bir muz falan alın çok mecbur kalırsanız.

Müjdeeee

Kızım abla oluyor
Nisan annesi oluyorum hayırlısıyla

Bu arada bayramınız mübarek olsun kızlar
:) anemmm planlımıydı maşallah hayırlı olsun
diğer ekim annelerş topiğinde de 2 tane hamile arkadaş var hatta biri 27. haftalarda fln

Kizlaarrrr benim cadı yürümeye başladı .bayramın ikinci günü ananeye gittik.ablasindaydi gel kızım dedim birden ablasının ellerini bırakıp bana doğru yürüdü

Ayakkabı aldın mı:)
Almadım canım daha iyice yere bassin yurusun diye bekliyodum ama artık alırım benim cadı yürüyor :)))

Müjdeeee

Kızım abla oluyor
Nisan annesi oluyorum hayırlısıyla

Bu arada bayramınız mübarek olsun kızlar
Aaaa planlı miydi canım hayırlı olsun

Sağol canım istiyorduk evet
Maşallah prensese bizimki de 4 adım atıyo gerisi yol

bizde de ek gıda sıfırlandı nerdeyse mem mem die peşimde geziyo sürekli 1.5 ay içinde 5 diş çıkardı onun için mi böylr oldu bilmiyorum zayıflqdı iice çok üzülüyorum

Aynen bizimkide sadece emiyor. 5 gündür annemlerle tatildeyiz yemek için çok zorluyorsunuz sıralamayın diyen babam hiç birşey yemiyor çözüm bulmak lazım diyip duruyor . Dr dişlerden dolayı iştahsızlık olacağını söylemişti. Bizim de 4 diş çıktı 2 diş patlamak üzere bembeyaz görünüyor .

:) anemmm planlımıydı maşallah hayırlı olsun
diğer ekim annelerş topiğinde de 2 tane hamile arkadaş var hatta biri 27. haftalarda fln
27 hafta mı aman allahım:) allah kolaylık versin isteyen herkese de nasip etsin.
Bizimkine ayakkabı almak istedim. Bu kadar minik ayak mı olur 18-19numaralardayız hala.

Senin kız degilmiydi dönmüyor etmiyor diye kafana takıyordun?

Sağol canım istiyorduk evet
Maşallah prensese bizimki de 4 adım atıyo gerisi yol
Canım merhaba Nisan annelerinde gordum seni. Sezeryan mıydı İlk dogumun benım sezeryan oldu ikinciyi dusunuyoruz ama riskli mı olur acaba bılemıyorm birde emzirme konusu kafana takılıyor kızıma sagıp veriyorum hala 2 yasına kadar da devam edeyim dıyorum ama nasıl olacak bılmıyorum

Bnm ki de öyle cnm hiçbişe yemiyo 20 gndr uyku da yok yrm saatte 1 uyanıyo ve bnm sinirler alt üst gündz de aşırı mızmız diş olablr inşallh diştendr sdce.ben açlığına taktım kafayı çnkü.aç ama reddediyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…