2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar herkesin bayramı mübarek olsun evlatlarımızla sevdiklerimizle nice sağlıklı mutlu bayramlarımız olsun inşallah..
Biz de pazar günü antalyaya geldik. Yolculuk tahminimden iyiydi koltuğunda oturdu, uyudu, arada mızırdandı kucağımda takıldı ve bol bol mola verdik. Yine de iyiydi çok şükür umarım dönüş de rahat olur. Denizi sevdi bıdığım, bol bol çırpınıyor yoruluyor denizden sonra da uyuyor. Keşke Ankara’da da böyle olsa. Burda bebekleri, çocukları görünce onlara ceee diye bağırıp el sallıyor çok mutlu oluyor Benim tatilden beklentim sıfırdı açıkçası o nedenle mutluyum arada babasına bırakıp denize bile giriyorum, hasta olmadan atlatırsak şu tatili başka da bir şey istemem zaten
Tek tek alıntılayamadım arkadaşlar hasta olan kuzulara ve güzel annelere acil şifalar diliyorum inşallah en kısa sürede atlatırsınız.
Herkese kucak dolusu sevgiler

Alanyadan herkese günaydın ve iyi bayramlar.

Buralar sıcak ama çok güzel oğlum anne Istanbula gitmeyelim diye yalvarmaya başladı ama çare yok tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır :)

Bebek hiç durmuyor bizde aynı kollardan tutup yürütme çalışmaları yorucu eşimle paylaşıyoruz sürekli ama kendi yürüsün artık diye de arada söyleniyoruz :)

Tatilde olanlara iyi tatiller hasta kuzulara da geçmiş olsun.

Eklentiler

• IMG-20180822-WA0004.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
Önclkle saol cnm çk sevndm rahat geçmesine harika hersy anlattgın kdryla maşallh hayırlı dönüşler şimdiden:)

Oh ohh iyi tatiller çocuklar sevdyse tmmdır bnm de tek tesellm o oldu bizi pert etselerde eğleniyolar sıcakları da d vitaminine sayalım:) siz böyle yazınca yine tatilim geldi derrrmişimmm:)

Oh ohh iyi tatiller çocuklar sevdyse tmmdır bnm de tek tesellm o oldu bizi pert etselerde eğleniyolar sıcakları da d vitaminine sayalım:) siz böyle yazınca yine tatilim geldi derrrmişimmm:)
Evet canım sevdiler küçük sudan çıkmak istemiyor hasta olmaz inşallah denize giriyoruz yorgun argın eve geçiyoruz büyük oğlum bide evin girişindeki havuza atlıyor zor bela eve giriyoruz deniz harika ama çok temiz, biraz da dalgalı, tatil isteği hiç bitmez ki :)

Eklentiler

• IMG-20180822-WA0022.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG-20180822-WA0021.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 68

Çok güzel görünüyor neresi burası? İyi tatiller bu arada

Çok geçmiş olsun

bide bişey danışcam size bnm oğlan yumurtadan tiksindi sanırım haşlama omlet yemio bi sğre ara verip tekrar mı denemeliyim kahvaltı da yerine ne verebilirim hiç bişey yemio 1 dilim kaşar 2 tane zeytinle kahvaltı bitio iyice zayıfladı domates flnda yemio

Aynen benim oğlum da öyle. Yumurtayı ağzına koymuyor.kahvaltıda hiç birşey yemiyor ara öğünleri seviyor meyve yoğurt. Köfte balık seviyor onun haricinde hiç bişey yemiyor bu aralar

Aynen benim oğlum da öyle. Yumurtayı ağzına koymuyor.kahvaltıda hiç birşey yemiyor ara öğünleri seviyor meyve yoğurt. Köfte balık seviyor onun haricinde hiç bişey yemiyor bu aralar
bizde de ek gıda sıfırlandı nerdeyse mem mem die peşimde geziyo sürekli 1.5 ay içinde 5 diş çıkardı onun için mi böylr oldu bilmiyorum zayıflqdı iice çok üzülüyorum

Aynı benim kızım yaa ben de bıktı galiba yumurtadan diye düşünüyorum. Pekmez, kaşar, zeytin eğer bunları da yemezse sadece karpuz, üzüm ve peynir yiyor kahvaltıda bu aralar. Yoğurt, meyve ara öğün bir de köfte yerdi bu ara köfteyi de yemiyor nedense. Makarna ve döner biraz yiyor.

bizde de ek gıda sıfırlandı nerdeyse mem mem die peşimde geziyo sürekli 1.5 ay içinde 5 diş çıkardı onun için mi böylr oldu bilmiyorum zayıflqdı iice çok üzülüyorum
Bizimkiler aynı model ya sürekli çığlık çığlığa meeeem diye peşimde geziyor dişlerden sanırım :-/ eller hep ağızda zaten. Üst dişler çıkmıştı şimdi onun yanındakiler şişmiş patlar yakında.

bizim ilk diş baya geç çıktı 8 buçuk aylık falandı heralde şimdi 5. patladı bianda hepsi birden çıktı peşpeşe

bizim ilk diş baya geç çıktı 8 buçuk aylık falandı heralde şimdi 5. patladı bianda hepsi birden çıktı peşpeşe
Bizim de aynen son 1 ayda 4 diş çıktı ondan bu huzursuzluk bence. Diğer 2 diş yani üstlerin yanları da çıktıktan sonra acaba biraz rahatlarlar mı onu merak ediyorum hep böyle peş peşe gelirse ayvayı yedik gibime geliyor :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…