2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
maşallah maşallah canım benim

Maşalla kuzucuğa ben de bu ara öyle düşünüyorum sanki bir anda level atladı bıdık anlıyor gibi her şeyi

valla bravo bizde de orta boy valiz bebeğin sıet çantası bide plaj çamtası var :) bende fena diilim

mısır patlağı sert diil mi boğazında kalmıomu ya bnmki çok kolay genzine kaçırıo

maşallah öylemiymiş benim ki bayadr gösterio parmakla amca nerde baba nerde dayı babaaanne dede hepsini tek tek gösterio gitmek istediği yeri veya cismi de gösterio hatta ağaçlar nerde diince camdan ağaçlaroda gösterio bide gözle burunu öğrettim oyuncaklarında da bende de göaterebilio arabaya göz çizmişler onda bile gösterio :)

Maşallah minnoşlara ya :) adım adım eğitim seti de çok işime yaradı. Yine de en çok sevdiği şey dışarı çıkmak :)

valla bravo bizde de orta boy valiz bebeğin sıet çantası bide plaj çamtası var :) bende fena diilim
Rekor bizde galiba. Eşimle ben orta boy bir valize rahat sığdık ama kızım için büyük bir boy valiz ve yolda lazım olacaklar için bir sırt çantası bütün kıyafetlerini koymama rağmen hala da eksik kalmış birşeyler var gibime geliyor sanki 5 gün değil 1 ay gidiyoruz

biz kv yr gidiypruz ve izmir çok sıcak yıkıyoruz 10 dkya kuruo az götürsekte problem olmuo ama otel olsa yıkamak sıkıntı

Kızlar benimki balık yemeyi çok seviyor. Sanırım yağlı yumuşak olduğundan kolayca yutuyor. Haftada bir veriyordum. Kırmızı et yiyor ama az. Balığı haftada ikiye çıkarsam mı sorun olur mu?

Dr bize haftada 1 veya 2 verin mutlaka dedi. Hangi balığı veriyorsun ?

Kötü şans canım ya.tampon falan idare etsen..nasıl denk gelmiş öyle !
Aynen öyle canım ya dediğin gibi yapacağım. Geçen sene de gidememiştik çok özledim denizi bir de yüzmek ağrılarıma iyi gelir belki diye çok istiyorum. Ablama söyledim çok şaşırdı o da yeğenim 10 aylıkken tatile gittikleri gün olmuş genetik bizde galiba

Kızlar ya hayatımda ilk kez vajinal mantar oldum travazol geçirir mi acaba. Haftasonu olduğu için doktorada gidemiyorum. Bir de hamileysem diye fitil kullanmak istemiyorum. Reglime birkaç gün kaldı. Hamile değilimdir ama umut fakirin ekmeği :) krem mi fitil mi doktor buna nasıl karar veriyor bilen var mı

Benim oğlum da aynı seninki gibi çok hareketli:)

Çok güldüm okurken:) mizahi bir şekilde anlatmışsın

Hiç aklıma gelmemişti öyle olabilir gerçekten .yolda gören seviyor insanlar hala bilinçsiz bu konularda maalesef bişey De diyemiyorum öyle kalıyorum ama demem lazım artık

Eşi

Eline araştırmalık ne veriyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…