maşallah maşallah canım benimİyi akşamlar kızlar. Kızım bir anda büyüdü sanki. İstediklerini parmakla göstermeye başladı dün. Parmakla işaret etme çok büyük bir zihinsel gelişim göstergesi :)
Boyu bir anda çok uzadı. Bakışları o kadar bilinçli ki. Ve her şeye aaa diyor :)
Ve ben bebekliğini özledim biliyor musunuz. Küçüklük videolarını izliyorum hep. Şu an tam sevme zamanı geldi. Doyamıyorum onu izlemeye. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.
Sağ ol canım hepimizin yavrularına. Sağlıkla büyüsünler inşallahmaşallah maşallah canım benim
Maşalla kuzucuğa ben de bu ara öyle düşünüyorum sanki bir anda level atladı bıdık anlıyor gibi her şeyiİyi akşamlar kızlar. Kızım bir anda büyüdü sanki. İstediklerini parmakla göstermeye başladı dün. Parmakla işaret etme çok büyük bir zihinsel gelişim göstergesi :)
Boyu bir anda çok uzadı. Bakışları o kadar bilinçli ki. Ve her şeye aaa diyor :)
Ve ben bebekliğini özledim biliyor musunuz. Küçüklük videolarını izliyorum hep. Şu an tam sevme zamanı geldi. Doyamıyorum onu izlemeye. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.
valla bravo bizde de orta boy valiz bebeğin sıet çantası bide plaj çamtası var :) bende fena diilim:))) ilk çocukta böyleydim şuanda kendmi aştım bu konuda tek büyük valizle çıktık tatile desem:) kendme 2 şort 2 elbise 2 tişört,eşimde öyle.çocuklara da bol bol body şort( az yer kaplıyo onlrınki) bide ıvır zıvırlar sığdrdım walla.ekstra sdce bebek arabası( onla da hamama bile girmiş bulunuyoruz)
mısır patlağı sert diil mi boğazında kalmıomu ya bnmki çok kolay genzine kaçırıoCanım hep istediği kadar veriyorum. Balığı üç sardalya ya da iki parmak kalınlığı ve uzunluğunda çipura şeklinde verdim ortalama.
Kayısı veriyorum genelde. Bir de hipp in Mısır patlağı gibi birşeyi var orman meyveli. Çantamda bulunuyor zor zamanlar için.
maşallah öylemiymiş benim ki bayadr gösterio parmakla amca nerde baba nerde dayı babaaanne dede hepsini tek tek gösterio gitmek istediği yeri veya cismi de gösterio hatta ağaçlar nerde diince camdan ağaçlaroda gösterio bide gözle burunu öğrettim oyuncaklarında da bende de göaterebilio arabaya göz çizmişler onda bile gösterio :)İyi akşamlar kızlar. Kızım bir anda büyüdü sanki. İstediklerini parmakla göstermeye başladı dün. Parmakla işaret etme çok büyük bir zihinsel gelişim göstergesi :)
Maşallah minnoşlara ya :) adım adım eğitim seti de çok işime yaradı. Yine de en çok sevdiği şey dışarı çıkmak :)maşallah öylemiymiş benim ki bayadr gösterio parmakla amca nerde baba nerde dayı babaaanne dede hepsini tek tek gösterio gitmek istediği yeri veya cismi de gösterio hatta ağaçlar nerde diince camdan ağaçlaroda gösterio bide gözle burunu öğrettim oyuncaklarında da bende de göaterebilio arabaya göz çizmişler onda bile gösterio :)
Yuvarlak şeklinde eritiyor tükürüğü ile sonra kopuyor zaten. O yüzden sorun olmuyor.mısır patlağı sert diil mi boğazında kalmıomu ya bnmki çok kolay genzine kaçırıo
Rekor bizde galiba. Eşimle ben orta boy bir valize rahat sığdık ama kızım için büyük bir boy valiz ve yolda lazım olacaklar için bir sırt çantasıvalla bravo bizde de orta boy valiz bebeğin sıet çantası bide plaj çamtası var :) bende fena diilim
Rekor bizde galiba. Eşimle ben orta boy bir valize rahat sığdık ama kızım için büyük bir boy valiz ve yolda lazım olacaklar için bir sırt çantasıbütün kıyafetlerini koymama rağmen hala da eksik kalmış birşeyler var gibime geliyor sanki 5 gün değil 1 ay gidiyoruz
Kızlar benimki balık yemeyi çok seviyor. Sanırım yağlı yumuşak olduğundan kolayca yutuyor. Haftada bir veriyordum. Kırmızı et yiyor ama az. Balığı haftada ikiye çıkarsam mı sorun olur mu?
Uskumru sardalya çipura veriyorum bu dönemde.Dr bize haftada 1 veya 2 verin mutlaka dedi. Hangi balığı veriyorsun ?
Kötü şans canım ya.tampon falan idare etsen..nasıl denk gelmiş öyle !Yarın sabah tatile gideceğiz ve ben dün gece regl oldum bu nasıl bir şans ya :-/ o kadar da yoğun ki tüm enerjimi alıp götürdü resmen :-/
Aynen öyle canım ya dediğin gibi yapacağım. Geçen sene de gidememiştik çok özledim denizi bir de yüzmek ağrılarıma iyi gelir belki diye çok istiyorum. Ablama söyledim çok şaşırdı o da yeğenim 10 aylıkken tatile gittikleri gün olmuş genetik bizde galibaKötü şans canım ya.tampon falan idare etsen..nasıl denk gelmiş öyle !
:) yaa ben tek çocukla baş edemiyorum 2 sini düşünemiyorum gerçekten. bnm oğlumda istanbuldan izmire giderken oto koltuğunda hiç oturmak istemedi uyumadığı zamanlar kucağımdaydı mecbur çığlık kıyamet ağlıodu yoksa. kucağıma aldığımda da öyle etrafa bakayım fln yok. kapıyı pencereyi açmaya çalışmalar ön koltuğa atlamalar. neyse vardık orda Allah tan kv lere gitmiştik. Denize gittiğimizde bebeği uyuttuğumda kv başında durdu eşimle ben denize girdik oğlan uyanınca onu soktuk. tabi arabasında bizimki de durmuyodu. Elinden tutup yürütüyoduk. şezlong işine hiç giremedik çünkü kumları yemeye çalışıodu çimenlere hasır serdik ağaç gölgesine orda yuvarlandı uyudu. ek gıda ise nerdeyse sıfırdı ev olmasına rağmen. sadece meme emdi çok hareket etti zayıfladı biraz
Bnmki de o model,oto koltugunda ayakta durup arkasına dönmye çalışmlar ön koltuga fırlamalar tutuncada çıldırıyo elimi itiyo oğlum desen arkamdan beni çekiyo benle ilgilen der gbi kafam onun yanında ellerimle bebeği tuttum bu arada antalyada sıcaktan bunalmadgım kdr ankarada bunaldım şuan bu ne sıcak.bide kızım bebek arabsnda kemerden kurtulup ayağa kalkarak gezdi yer yer bide cazgır nası bagırıyo kamera şakası gbi bizi izlediler orda:) ben de güldüm millete napim durum napim dye:) oğlumun koşturmasına şaşırdılar tüm masalrdan çatal kaşık toplmya çalışıyo oğlum gel şöyle böyle yok ikna olmuyo.biri çekseydi o hallerimizi fenaydık yani.szin ekstra biri iyi olmş canları saolsun büyücekler Allahın izniyle
canım walla okurken neler yasadigin gözümün önüne geldi.biz de pazar sabahı yola çıkacağız. 5saatlik yol gözümde büyüyor çünkü oto koltuğunda oturmuyor. kucağımda dört dönüyor. siğil de yolda görüp sevenlerden olabilir diye düşünüyorum çünkü çevremizde kimsede yok.
Biz de yoldayız şimdi. Uyku saatine denk getirdim iki saat uyur artık.
Uyulmadığında koltuğuna birşeyler sarkıtıyorum yukarıdan yakalamaca oynatıyorum. Eline atıştırmalık birşeyler veriyorum biraz oyalanıyor. Hiç istemediği zamanlar da oluyor tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?