2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oğlum memeden ayrılmıo kızlar ya yenidoğan gibi bi süredir napcam

Bu aralar Benimki de öyle bide normal kucağıma yatmadan ayakta emiyor tepeme çıkıyor popo havada şekilden şekile giriyor p kadar komik oluyorki. Meme tiryakisi diyorum:) bu aralar gecede çok sık kalkıyor

Kızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymiş çıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı

Ay rabbim şifa versin inşaallah önemli bir şey çıkmaz herşey tedbir amaçlı olur içini ferah tut canım

çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz. zor ama aklına kötü şeyler getirme, geçecek hepsi hayırlısıyla

Çocuk milleti imrenecek bir şeyler buluyor hep galiba dediğin gibi şimdiki çocuklar alışık hem de anneler daha bilinçli çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirme konusunda.

Haklısın işin özü sabırlı ve sakin olmak anladığım kadarıyla. Hepimiz bu yollardan geçmedik mi sanki..insan hemen olsun istiyor ama zamanla her şey oluyor önemli olan sağlıklı olmaları.

ayni durumdayiz kesip agzina tikasim var. bir elide diger mememde ustelik ikisinide rahat birakmiyor
diğeri açıktaysa onuda mıncıklıo ya da bifırt ondan bi fırt ondan emio babası bişry diyecek olsun bırak artk yeter fln iki memeyi birden ağzına sokası gelio ikiside benimmmmm der gibi

Kızım da seviyor tatildeyken denizde ellerini yaladı sürekli içmeye çalıştı suyu hatta bazen engel olmaya çalışsam da içti biraz inanılmaz mutluydu

bizimkide tuzsuz sevmeyenlerden bizim yemeklere bayılıo salçalı tuzlu ztn çok az tuzlu yaparım kendi yemeklerimizi de ama onun çorbasına gram tuz atmıyoduk içmiodu sonradan anladm tadsız tuzsuz die içmediğini bide herşeyi haşlama yapıodum kıyma sebze hepsini haşlıyodum çorbada hiç kavurmuyodum tadı çok kötğ oluo

Bu aralar Benimki de öyle bide normal kucağıma yatmadan ayakta emiyor tepeme çıkıyor popo havada şekilden şekile giriyor p kadar komik oluyorki. Meme tiryakisi diyorum:) bu aralar gecede çok sık kalkıyor
bnmkide öyle pozisyonlar çok iç açıcı

Çok çok geçmiş olsun dualarımız sizinle.sizde bol bol okuyun çocuğu nazar değiyor olabilir .üzerine cevşen filan takın. Kene nerden geldimi çayır çimende dördünü hiç?

Aaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Kene nereden gelmiş olabilir ki? Bütün keneler hastalık yapacak diye bir kural yok köylerde filan yapışması çok yaygın bir şey ama yine de tedbirli olmakta yarar var umarım hastalıklı değildir kene.

ay geçmiş olsun canım iyi farketmişsin bişi çıkmaz inşallah

Tuz koyuyormusunuz artık?

aspirator kullanmazsan cigerlere iner demisti bir kere bize dr. bende senin gibi asla kullanmiyordum. cocuk rahatliyor gercekten
Ben de dün üç kez, bugün bir kez kullandım. Fazla kullanınca burun içinde kalıcı şişmelere, kanamaya sebep oluyormuş.

Bu arada deneyimlerini iyi ki yazdın. İkinci çocuk deneyimi süper olsa gerek. İnşallah ben de ikincide biraz daha rahat olabilirim. Şimdi ilk başlara göre çok rahatım, tabii büyüdüğü için de böyleyim. Bağışıklığı geliştiği için mikrop kapmasından o kadar korkmuyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…