- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
yani benimki bek bilgi olmadi icgudusel durtuler analiksal ruh halleri:))))
oğlum memeden ayrılmıo kızlar ya yenidoğan gibi bi süredir napcam
Ay rabbim şifa versin inşaallah önemli bir şey çıkmaz herşey tedbir amaçlı olur içini ferah tut canımKızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
çok geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz. zor ama aklına kötü şeyler getirme, geçecek hepsi hayırlısıylaKızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
Çocuk milleti imrenecek bir şeyler buluyor hep galibaBenim annem ev hanımıydı memnundum ben halimden. Ama o zamanlar çoğu anne ev hanımıydı çalışan kesim azdı şimdi çoğu anne çalışıyor ev hanimi az. Çocuklar bu duruma alışık artık. Bende diğer annelerin ekonomik özgürlüğüne imrenirdim annem babamın verdiği paralarla bize bi şeyler almaya çalışırdı hep
Haklısın işin özü sabırlı ve sakin olmak anladığım kadarıyla. Hepimiz bu yollardan geçmedik mi sanki..insan hemen olsun istiyor ama zamanla her şey oluyor önemli olan sağlıklı olmaları.benim wc konusunda iyiki dedigim seyler ... gec kalmissin laflarina kesinlikle kulaklari tikamak
cocugun akici konusmasini yada kendini ifade edebilecek kadar konusmasini beklemek
cocukla beraber annenin hazir olmasi.. bu ne demek.. cocuk altina da kaciracak yere de haliyada koltugada bunu bilmek ve telas etmemek bu surenin uzun olabilecegini kabullenmek.. kizmamak sakin olmak...
cocuk once kaslarini kullanmayi yani cisini tutabilmeyi ogrenene kadar altina yapacak zamanla altina yaparken yarim yarim tutmayi ogrenecek..
ben gece ve gunduzu ayni anda kesmedim. gece bez bagladim. gunduz kaslarini tutmayi ogrendigi an gece isemeleri kesildi zaten.. gece uykusunu asla bolup wc ye giturmedim. cunku benim oglum hem aksilesir hemde birdaha uyuyamazdi....
ve kakanin da cisinde rengini seklini inceledik benzetmeler yaptik. annenin yaptigi cisininin ve kakasinin yanina gonderdik gule gule dedik.
bunlar mutlak dogru degil cocugunuzu taniyin ve ona gore tepkiler verin.. mesela abartili kutlamalardan kacinin derler ama ilk kakasini wc ye yaptigi zaman pasta kesecektik neredeyse okadar da olsun artik :)))
beni tek zorlayan sey kucagimda 8 aylik bebekle yer silmek popo yikamak tuvaleti yikamak oldu.
ay ne uzun yazdim kizlar sikilanlar hakkinizi helal edin
ayni durumdayiz kesip agzina tikasim var. bir elide diger mememde ustelik ikisinide rahat birakmiyor
Kızım da seviyor tatildeyken denizde ellerini yaladı sürekli içmeye çalıştı suyu hatta bazen engel olmaya çalışsam da içti biraz inanılmaz mutluydukizlar benim kizim tuzlu seylere bayiliyor ben bunu anladim eger tuzu yoksa kesinlikle agzina surmuyor. dun tursu yedi agzini sapirdata sapirdata bugunde krep yaptim tuz koydum bir bucuk krep yedi.
zaten kofteler etler hep tuzlu oldugu icin seviyor diyordum marifet tuzdaymis yani..
bizimkide tuzsuz sevmeyenlerden bizim yemeklere bayılıo salçalı tuzlu ztn çok az tuzlu yaparım kendi yemeklerimizi de ama onun çorbasına gram tuz atmıyoduk içmiodu sonradan anladm tadsız tuzsuz die içmediğini bide herşeyi haşlama yapıodum kıyma sebze hepsini haşlıyodum çorbada hiç kavurmuyodum tadı çok kötğ oluokizlar benim kizim tuzlu seylere bayiliyor ben bunu anladim eger tuzu yoksa kesinlikle agzina surmuyor. dun tursu yedi agzini sapirdata sapirdata bugunde krep yaptim tuz koydum bir bucuk krep yedi.
zaten kofteler etler hep tuzlu oldugu icin seviyor diyordum marifet tuzdaymis yani..
bnmkide öyle pozisyonlar çok iç açıcıBu aralar Benimki de öyle bide normal kucağıma yatmadan ayakta emiyor tepeme çıkıyor popo havada şekilden şekile giriyor p kadar komik oluyorki. Meme tiryakisi diyorum:) bu aralar gecede çok sık kalkıyor
Kızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
Aaaa çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Kene nereden gelmiş olabilir ki? Bütün keneler hastalık yapacak diye bir kural yok köylerde filan yapışması çok yaygın bir şey ama yine de tedbirli olmakta yarar var umarım hastalıklı değildir kene.Kızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
Çocuk milleti imrenecek bir şeyler buluyor hep galibadediğin gibi şimdiki çocuklar alışık hem de anneler daha bilinçli çocuklarıyla daha kaliteli zaman geçirme konusunda.
bnmkide yüzüne deniz suyu sıçratıp dudaklarını yalıoduKızım da seviyor tatildeyken denizde ellerini yaladı sürekli içmeye çalıştı suyu hatta bazen engel olmaya çalışsam da içti biraz inanılmaz mutluydu
ay geçmiş olsun canım iyi farketmişsin bişi çıkmaz inşallahKızlar biz dün ankaraya geldik, kızın pazartesi kontrolü var. Uçakta gelirken dün kızın kafasında küçük et beni gibi birşey farkettim. Eve geçince baktık keneye benziyordu. İçim rahat etmedi gece 12de acile götürdük meğerse keneymişçıkardılar. Keneyi bize verdiler bir yere götürcek eşim risk durumuna bakmak için. Kan aldılar keneden kaynaklı bir şey yok ama enfeksiyon değeri wbc 22 küsür. Anlamadığım ateş vs yok. Pazartesi hacettepe enfeksiyon bölümüne getirin dediler. Sabah başkente böbrek için, öğleden sonrada enfeksiyon bölümüne götürcez. Nolur dua edin herşey yolunda çıksın. Herşey bu kızımı buluyor. Az öncede düştü yanağı morardı
diğeri açıktaysa onuda mıncıklıo ya da bifırt ondan bi fırt ondan emio babası bişry diyecek olsun bırak artk yeter fln iki memeyi birden ağzına sokası gelio ikiside benimmmmm der gibi
bizimkide tuzsuz sevmeyenlerden bizim yemeklere bayılıo salçalı tuzlu ztn çok az tuzlu yaparım kendi yemeklerimizi de ama onun çorbasına gram tuz atmıyoduk içmiodu sonradan anladm tadsız tuzsuz die içmediğini bide herşeyi haşlama yapıodum kıyma sebze hepsini haşlıyodum çorbada hiç kavurmuyodum tadı çok kötğ oluo
bizim yemekşerden tırtıklıo onlar tuzlu ztn ona özel yaptığımız çorbalar da çok azıcık atıyoruz bazenTuz koyuyormusunuz artık?
Ben de dün üç kez, bugün bir kez kullandım. Fazla kullanınca burun içinde kalıcı şişmelere, kanamaya sebep oluyormuş.aspirator kullanmazsan cigerlere iner demisti bir kere bize dr. bende senin gibi asla kullanmiyordum. cocuk rahatliyor gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?