çok güzel beşiğin...Kizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
Aynen cnm fiyatları da uygun.hem de cok buyuk olmadigi icin yer sorunum cok olmaz diye düşündüm.internetten alacagim icin fikrinizi sormak istedim.evden cikamadigim icin gidip bakamiyorum;(Güzel bence canım uygun fiyatlilar da bildiğim kadarıyla. Ikiz olduğu için sallanmasi da iyi olur
Ellilik o kadar tesir etmediydi canım oysa ya
Bide ben kolay kolay kusmam düşün midem bulanıp içim dışıma bile çıksa kustuğum nadirdir suda içmediydim içtikten sonra harekette etmemiştim demek ki ağır geldi 100lük
Sagol cnm.bende ilk park yatak dusunyordum ama 2 tane almak zorundayim ve yer problemim olcak.bunlar hem kucuk hem.kullanisli geldi..içinin yatagi ikea da nasil.cnm.tavsiye eder misin.hangi model i aldinçok güzel beşiğin...
güle güle kullansın bebişler.
ben park yatak aldım. içinin yatağını ikeadan aldım. birde ikeadan şifonyer.
evi satıp yeni ev alma durumumuz var o yüzden oda yapmadım.
Kızlar günaydın herkese. Salı günü detaylı ultrasona tekrar girdim. Bebeğin büyümesi haftasıyla uyumsuzdu. Birde doppler tekrarlayalım demişti doktorum. Çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı hiç bir problem yok. 727 gram olmuş büyümüş de kocaman olmuş
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10150292/vyssa-vinka-bebek-yatagi.aspxSagol cnm.bende ilk park yatak dusunyordum ama 2 tane almak zorundayim ve yer problemim olcak.bunlar hem kucuk hem.kullanisli geldi..içinin yatagi ikea da nasil.cnm.tavsiye eder misin.hangi model i aldin
Hii hAyirli olsun canim.degerlendircem bu fikrini bendehttps://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10150292/vyssa-vinka-bebek-yatagi.aspx
bu yatağı aldım.173tlye. yataş ve idaş ve işbirden baktım.ama fazla pahalıydı.
açıkçası yatağı beşikten daha önemliydi benim için.
mağazada hepsini inceledik sertliğine baktık.
en çok bu hoşumuza gitti. kılıfıda fermuarlı yıkanabilir. memmun kaldık inş oğluşta memmun kalır.
dışarı çıktık ikeadan arabayı bekliyorum kaç kişi yatağı sordu ,kaça aldınız dıye.
Dolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce
Guzel benceKizlar bu besik nasil sizce .2 tane almayi dusunuyorum.siz nasil besik kullancaksinz
İyi yapmissin cnm bende iki yasinda oda aldimçok güzel beşiğin...
güle güle kullansın bebişler.
ben park yatak aldım. içinin yatağını ikeadan aldım. birde ikeadan şifonyer.
evi satıp yeni ev alma durumumuz var o yüzden oda yapmadım.
Cnm sen park yatak aldin icine bunu aldin demihttps://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10150292/vyssa-vinka-bebek-yatagi.aspx
bu yatağı aldım.173tlye. yataş ve idaş ve işbirden baktım.ama fazla pahalıydı.
açıkçası yatağı beşikten daha önemliydi benim için.
mağazada hepsini inceledik sertliğine baktık.
en çok bu hoşumuza gitti. kılıfıda fermuarlı yıkanabilir. memmun kaldık inş oğluşta memmun kalır.
dışarı çıktık ikeadan arabayı bekliyorum kaç kişi yatağı sordu ,kaça aldınız dıye.
canım şifonyer işi karışık ben sana söylim : DDDolap olarak burdaki dolap modelini dusunuyorum.sifonyer de 3 modelden birini kizlar.hangi sifonyer iyi olur sizce
Ellilik o kadar tesir etmediydi canım oysa ya
Bide ben kolay kolay kusmam düşün midem bulanıp içim dışıma bile çıksa kustuğum nadirdir suda içmediydim içtikten sonra harekette etmemiştim demek ki ağır geldi 100lük
Gogusunu nasil tutacagini, bebegi nasil tutacagini, gogus ucunu nasil verecegini, kac dk emzirmen gerektigini falan anlatiyor cnmKızlar günaydın, bugün sağlık ocağına gittim kan vermeye. Yarın sonuç almaya gidince emzirmeyi anlatcakmış ebe. Nesini anlatcak acaba :)
Kaç gündür geceleri uyuyamıyodum, bu gece kütük gibi uyumuşum çok şükür. Tabi arada Rüya nın tekmelerini, dönmesini hissediyorun hep. Sizde de oluyomu gece olan hareketlerini hissediyor musunuz benim gibi
Kızlar ya bazen inanamıyorum böyle aldığımız kıyafetlere bakınca. Bunları giyeceği zaman da gelecek mi. Şaka gibi geliyo bazen[/QUO
açıkçası onu pek düşünmedimCnm sen park yatak aldin icine bunu aldin demi
Park yatak ara katlari 9 kg tasiyor
Bu agir biryatakmi
Nasil olacak?
Ben kraftin yatagini almistim park yatak icin
İnce ve hafif onlar
Tamm cnm sagol haklisin hic dusunmemistim devrilme olayini.buyuk saglam olani almam.daha mantikli olur sanirim.tesekkurlerCanım şifonyerler güzel ama ince gibi olanlar devrilir mi. Biraz geniş olanını almak daha iyi olur sanki.onun haricinde dolap içi de güzel , kullanışlı gibi duruyo. Ben beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?