Bebeğin kalbinde sıvı toplanması varmış demiştim ya... dün fetal eko çektirdik çocuk hastanesinde... çok şükür ki normal seviyedeymiş ve herşey yolundaymış. Eşimin ultrasonu fetal kalp incelemesinde sağlıklı ölçüm yapamayacağı içinboş yere endişelenmişiz. Çocuk hastanesinde çocuk kardiyoloğu baktı ve farklı bir aletle ölçüm yaptı. Hani bazı kadın doğumcular fetal ekoya rutin olarak göndermiyor ya aslında ne kadar gerekli olduğunu anladım. Diğer iki çocuğumda ayrıntılı ultrason dışında detal eko taraması yaptırmamıştım. Allah korusun bir sorun olsaymış atlanacakmış demekki...
Merhaba arkadaşlar, dün hastaneye yatışım yapıldı , muhtemelen 30. Hafta pazartesi oluyor alacaklar bebeği. Önümüzdeki günlerde belli olur tam tarih, Allah sonumuzu güzel eder inşallah 1000 g olmuş 1 -2 hafta geriden geliyor inşallah küvez olayını sağlıklı atlatırız , yenidoğan uzmanı 1000 g doğarsa 870 e düşer kilosu iki haftada tekrar 1000 g a çıkar, 1700 1800 g olunca bir sağlık problemi yoksa taburcu ederiz dedi. Günlük 10 g alıyorlarmış ,en az 50 gün kalırmış küvezde . Tedirginim nasıl olacak bilmiyorum , rabbim hayırlısını nasip etsin, inşallah hepimiz sağlıklı olarak kavuşuruz yavrularımıza.
@Zeynosrkn84 ne diyeceğimi bilemiyorum , yavrun size şafaatçi, allahım sabır versin , istediğin zamanda Yen'i bir evlat nasip eder inşallah rabbim .
30. haftadasın ne bekliyorsun indirimleri takip ederek almaya başla bence... sonra hepsini bi anda almak zor oluyorBende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yokGariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok
Kızlar bi arkadaşım eylülde doğum yapmıştı çok fazla prima Yenidoğan bebek bezi almış bebek büyüyünce de kullnamamış bana getirdi kullanayım diye ama paketi açmış başka bi kutuya koymuş 50-60kadar var siz olsanız kullanırmıydınız ben açık Paket olduğu için tereddüt ettim açıkçası enfeksiyon falan olur Allah korusun yani atmayı düşünüyorum doğru mu yapıyorum sizce
Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yokGariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok
canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış yaYok yedim daha önce. Sonra sıkıldım yumurtadan şimdi hiç canım istemiyo. Ben bişeyi zorla yersem başım döner halsizleşirim. Yalnız dün et yedim ve çok yemeye çaluştım kafam ağrıdı gece. Protein dokunuyo olabilir mi acaba. Sen söyleyince kafam karıştı şimdi
İnternetten bakıyorum bir şeyler, ben kız diye heveslenip 22. haftaya kadar alışveriş yaptım, sonra erkek çıktı benim çocuk. E bu kadar alışveriş yaptım, neyse ki renksiz, organik filan bir şeyler almıştım. Şimdi bir elim korkaklaştı. Cinsiyetli şeyler alasım gelmiyor.30. haftadasın ne bekliyorsun indirimleri takip ederek almaya başla bence... sonra hepsini bi anda almak zor oluyor
Ben de izni bekliyorum galiba. Büyük parçalar tamam araba, ana kucağı, kanguru, yatak ( döşek yok ama), dolap filan. Halledeceğim bir şekilde :)bu sahne bana ne kadar tanıdık bir bilsen ...hala çalışıyorum izne ayrılınca tamamlayacağım inşallah
nst ye girdim sancı da çıkmayınca bir rahatlık geldi :)
Oğlumuz olcak ama daha isim düşünmedik diğer oğlumun adı Salih onunla uyumlu olsun istiyorumkuzum senin bebeğinin cinsiyeti ve ismi ne kusura bakma kaynaklarda bulamadım :)
Ben de izni bekliyorum galiba. Büyük parçalar tamam araba, ana kucağı, kanguru, yatak ( döşek yok ama), dolap filan. Halledeceğim bir şekilde :)
Benim velet yuzunu gostermiyo ama cinsiyetini acik secik gosteriyo. Aman anne hazirliklari ona gore yap renkleri karistirma der gibiİnternetten bakıyorum bir şeyler, ben kız diye heveslenip 22. haftaya kadar alışveriş yaptım, sonra erkek çıktı benim çocuk. E bu kadar alışveriş yaptım, neyse ki renksiz, organik filan bir şeyler almıştım. Şimdi bir elim korkaklaştı. Cinsiyetli şeyler alasım gelmiyor.
İşten izne çıkınca dolanırım sanırım :)
Kızlar benim kontrolum 30 uncu hafta da olacak ama ben pıtırcığı çok özledim acaba kilosu nasıl çok merak ediyorum bir deok hareket ediyor normal mi
Hastane icin cok esya almatacavim yanima.cunku ilkinde aksam 18 gibi gittim.sezaryen oldum. Digerleri sabah ögleden sonra ciktilar(sezeryan).bende gaz problemi old.o gun kaldim.sonraki sabah 9 da ciktim.
Ama evde hazir olsun.farkli duru olursa diye.
Bugün benimki de dönmemişti. Başı göbeğimin oralardaymış. Daha erken zaten dönmesi için dedi.Kizlar ozellikle de tecrubeli olanlariniza bisey sorucam. Haftaya ben kan uyusmazligi icin igne olmaya gidecem. Doktor dedi ki haftaya gel hem bebek dondu mu diye bakariz hem belki aciklik var mi diye de bakabilirim alttan dedi. Cati muayenesi olmuyo mu bu ve de erken degil mi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?