2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

çok sevindim canım hadi gözünaydın... insan bebişte bir sorun olduğu zaman hiç huzurlu olamıyor...

Canım Rabbim senin ve meleğinin yardımcısı olsun...
Hayırlısı ile doya doya yavrunu kucağına alacağın günler tez gelir inşallah..
ikiniz de çok mücadele ettiniz bu süreçte...vuslat vakti geldi..İnşallah herşey çok güzel olur

Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yok Gariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok
30. haftadasın ne bekliyorsun indirimleri takip ederek almaya başla bence... sonra hepsini bi anda almak zor oluyor

ben de pirpirikliyim son kullanma tarihi yok mudur hem açık paket ne kadar beklemiştir?
ya birşey olursa bence hiç değmez...

Bende hiç yok. Zaten çocuğa bir şey aldığım da yok Gariban doğunca şaşıracak nereye düştüm ben diye. Beşiği var içine yatağı yok, bodysi var altına pijaması yok

bu sahne bana ne kadar tanıdık bir bilsen ...hala çalışıyorum izne ayrılınca tamamlayacağım inşallah
nst ye girdim sancı da çıkmayınca bir rahatlık geldi :)

canım sen 32. haftadasın ya göğüs ucu kremi sürmeye başladın mı hangi marka kulanıyorsun 32. haftadan sonra başlanmalıymış ya

30. haftadasın ne bekliyorsun indirimleri takip ederek almaya başla bence... sonra hepsini bi anda almak zor oluyor
İnternetten bakıyorum bir şeyler, ben kız diye heveslenip 22. haftaya kadar alışveriş yaptım, sonra erkek çıktı benim çocuk. E bu kadar alışveriş yaptım, neyse ki renksiz, organik filan bir şeyler almıştım. Şimdi bir elim korkaklaştı. Cinsiyetli şeyler alasım gelmiyor.
İşten izne çıkınca dolanırım sanırım :)

bu sahne bana ne kadar tanıdık bir bilsen ...hala çalışıyorum izne ayrılınca tamamlayacağım inşallah
nst ye girdim sancı da çıkmayınca bir rahatlık geldi :)
Ben de izni bekliyorum galiba. Büyük parçalar tamam araba, ana kucağı, kanguru, yatak ( döşek yok ama), dolap filan. Halledeceğim bir şekilde :)

Mcrhelena..................Erkek.....................isim........................32.Hafta 8 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE........................32. Hafta 8 kg
Bihter34......................Erkek...................isim..........................32.Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY...................31.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF................31.Hafta 10 kg
Nursecm....................Erkek.....................AKİF EMRE............29.Hafta 8 kg
Cgdmkrks....................Erkek..................AHMET POYRAZ......29.Hafta 12 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim..........................29. Hafta 1 kg
Orangurann................Erkek...................SARP.........................28. Hafta 8 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN.....................58kg-64kg

Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA..........................32. Hafta 10 kg
Frkzhd.........................Kız........................isim..............................30.Hafta 6 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA..............................30.Hafta 14 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA.............................29.Hafta 4 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA......................29. Hafta 10 kg
Lilithic..........................Kız......................isim...............................29.Hafta 11 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim.............................29.Hafta 8 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA.............................57kg-63kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL.............47kg-57kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN...................54kg-60kg
Lucccck........................Kız........................isim ............................63kg-70kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP
Monomit.......................Kız........................DERİN
Es2607...........................Kız.......................ALMİNA ELA
Aydii..............................Kız........................ADA
Zuhrealam....................Kız........................SELEN
Canhayat80..................Kız.......................ALYA

Ben de izni bekliyorum galiba. Büyük parçalar tamam araba, ana kucağı, kanguru, yatak ( döşek yok ama), dolap filan. Halledeceğim bir şekilde :)

benim de aynı büyük parçalar araba, beşik, yatak, dolap, kanguru banyo seti hastane çıkışı pompa tarak ve tırnak seti bez, ıslak pamuk bir lohusa geceliği tamam

bakım çantası portbebe, lohusa pijaması, lohusa malzemeleri, terlik,bebe kıyafeti yok..

1 tane hastane çıkışı aldım bir de hediye gelenler kıyafetler var ama eksik güdük :)

alışveriş yapmaya hep en gereksizlerden başladım ilk aldığım şeylerden biri süt kabı mesela :)
çocuğa süt poşetleri giydireceğim sanki

Kızlar benim kontrolum 30 uncu hafta da olacak ama ben pıtırcığı çok özledim acaba kilosu nasıl çok merak ediyorum bir deok hareket ediyor normal mi

Benim velet yuzunu gostermiyo ama cinsiyetini acik secik gosteriyo. Aman anne hazirliklari ona gore yap renkleri karistirma der gibi

Kizlar ozellikle de tecrubeli olanlariniza bisey sorucam. Haftaya ben kan uyusmazligi icin igne olmaya gidecem. Doktor dedi ki haftaya gel hem bebek dondu mu diye bakariz hem belki aciklik var mi diye de bakabilirim alttan dedi. Cati muayenesi olmuyo mu bu ve de erken degil mi daha

Kızlar benim kontrolum 30 uncu hafta da olacak ama ben pıtırcığı çok özledim acaba kilosu nasıl çok merak ediyorum bir deok hareket ediyor normal mi

Maşallah etsin tabi bol bol hareket yakında yerleri daralınca daha az hareket ediyorlarmış 34.haftadan sonra:) ozamana kadar tadını çıkaralım bol bol,gerçi benimki uykucu biraz sanırım öyle çok hareketi yok:))

Kızlar ben de yavaş yavaş çanta hazırlamaya başliyim diyorum ama daha eksiğimiz çok.Bu minnoşların kendisi minnoş ama masrafları şimdiden dağ gibi oldu:)) neler koyacaz çantaya hazırlayan arkadaşlar yazabilir mi acaba? Gecelik almadım daha kendime lohusa deyince 100den aşağı yok bir de iki tane alacaksak yandık valla daha uyguna bulan var mı acaba?

Hastane icin cok esya almatacavim yanima.cunku ilkinde aksam 18 gibi gittim.sezaryen oldum. Digerleri sabah ögleden sonra ciktilar(sezeryan).bende gaz problemi old.o gun kaldim.sonraki sabah 9 da ciktim.
Ama evde hazir olsun.farkli duru olursa diye.

Canım sezaryende gaz çıkmadan bırakmıyorlarmış dimi senin de mi öyle olmuştu? Neye göre çıkıyor ya da çıkmıyor acaba? Dediğin gibi bazıları yarım gün yatıp çıkıyor çünkü

Bugün benimki de dönmemişti. Başı göbeğimin oralardaymış. Daha erken zaten dönmesi için dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…