Donme kismi erken onu biliyorum sonuna kdr zamani var da aciklik muayenesi icin erken degil mi onu merak ettimBugün benimki de dönmemişti. Başı göbeğimin oralardaymış. Daha erken zaten dönmesi için dedi.
Bende 29+1 im doğum tarihim 20 haziran. Sizin sezeryan mı olacak?29+2 yiz 39 cm 1467 gr. Herşey yolunda Allaha şükür. Kan testi verdik yarın arayacaklar. Bizde durumlar böyle. 5-8 Haziran da doğum olur dedi.
Açıklık muayenesi için erken sanırım . Bi tanıdığım benimle aynı doktora geliyor 37 den sonra çatı muayenesi yapmış . Tabi her doktor farklı.Donme kismi erken onu biliyorum sonuna kdr zamani var da aciklik muayenesi icin erken degil mi onu merak ettim
Oyle tabi.. bu ara agrilarim oluyo dedim ondan suphelendi herhalde. Gorecez bakalimAçıklık muayenesi için erken sanırım . Bi tanıdığım benimle aynı doktora geliyor 37 den sonra çatı muayenesi yapmış . Tabi her doktor farklı.
Hayırlısıyla zamanında sağlıkla alırsın evladını kucağına inşallahOyle tabi.. bu ara agrilarim oluyo dedim ondan suphelendi herhalde. Gorecez bakalim
Hepimiz insallahHayırlısıyla zamanında sağlıkla alırsın evladını kucağına inşallah
Benim 20. Haftamdan beri hep ağrıyor canım. Yürürken özellikle . Doktorada her gittiğimde söylüyorum bi problem olmadığını bebeğin ayakları aşağıda olduğu için ağrı olur dedi hep.kizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
Açıklığına her gittiğimde bakıyor ama ultrasonla bakarken söylüyor. Ayrıyeten alttan bakmıyor.Donme kismi erken onu biliyorum sonuna kdr zamani var da aciklik muayenesi icin erken degil mi onu merak ettim
Aynıymışız. :) evet sezeryanBende 29+1 im doğum tarihim 20 haziran. Sizin sezeryan mı olacak?
Bebek ağırlaştıkça oluyor. Eğer bebek alttaysa yada 2. 3. Doğumsa sarkmadan dolayı daha çok ağrı olurmuş.kizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahAynıymışız. :) evet sezeryan
Çatı muaynesi değildir o canım benim erken doğum riskim var her gittiğimde alttan bakıyor ultrason aletiyle tabiki..açıklık derken rahim uzunluğuna bakıcaktır o aletleKizlar ozellikle de tecrubeli olanlariniza bisey sorucam. Haftaya ben kan uyusmazligi icin igne olmaya gidecem. Doktor dedi ki haftaya gel hem bebek dondu mu diye bakariz hem belki aciklik var mi diye de bakabilirim alttan dedi. Cati muayenesi olmuyo mu bu ve de erken degil mi daha
Benimki tam bacak arasi degil daha on tarafta hissediyorum. Doktor cati agrisi dedi. Bebek dogum pozisyonu icin donme calismalari yaptikca agriyacak sorun degil dedi. Hatta mide bulantisi da yaparmis bunun yanindakizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum
eminönünde ucuz diyorlardı lohusa takımları için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?