2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar dönüp donmedigine 32 haftdan sonra bakiyolar genellikle kizim 34 te dönmüştü su olduktan sonra cani ne zaman isterse o zaman donermis donmesi icin bol bol yere comelip kalkma hareketi yapmak lazimmis bir de yürüyüş

Bugün benimki de dönmemişti. Başı göbeğimin oralardaymış. Daha erken zaten dönmesi için dedi.
Donme kismi erken onu biliyorum sonuna kdr zamani var da aciklik muayenesi icin erken degil mi onu merak ettim

Donme kismi erken onu biliyorum sonuna kdr zamani var da aciklik muayenesi icin erken degil mi onu merak ettim
Açıklık muayenesi için erken sanırım . Bi tanıdığım benimle aynı doktora geliyor 37 den sonra çatı muayenesi yapmış . Tabi her doktor farklı.

kizlar iyi aksamlar bugun bacak aram cok agriyor bu hafta zaman zaman bu agriyi cektim ama bugun dayanamiyorum catı agrisi deniyor sanirim bu agriyi yasayan var mi erken dogum belirtisi falan mi oluyor bu yoksa normal birsey mi bu kadar agrimasi doktorumu aradim aradim ulasamadim sizler bilgilerinizi paylasirsaniz benimle cok mutlu olurum

Benim 20. Haftamdan beri hep ağrıyor canım. Yürürken özellikle . Doktorada her gittiğimde söylüyorum bi problem olmadığını bebeğin ayakları aşağıda olduğu için ağrı olur dedi hep.

Açıklığına her gittiğimde bakıyor ama ultrasonla bakarken söylüyor. Ayrıyeten alttan bakmıyor.

Bebek ağırlaştıkça oluyor. Eğer bebek alttaysa yada 2. 3. Doğumsa sarkmadan dolayı daha çok ağrı olurmuş.

Çatı muaynesi değildir o canım benim erken doğum riskim var her gittiğimde alttan bakıyor ultrason aletiyle tabiki..açıklık derken rahim uzunluğuna bakıcaktır o aletle

Yaptırdım canım ilaç kullanıyorum kaşıntı içinde tentirdiot verdi oda hiçbir işe yaramadı

İki kere yaptırdım canım şimdi ilaç kullanıyorum ama kaşıntı beni çok sıkıntıya sokuyor

Onuda yaptım canım yarın yine gideceğim birşey iyi gelmedi

Benimki tam bacak arasi degil daha on tarafta hissediyorum. Doktor cati agrisi dedi. Bebek dogum pozisyonu icin donme calismalari yaptikca agriyacak sorun degil dedi. Hatta mide bulantisi da yaparmis bunun yaninda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…