2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyor

Bol besliyorum ben de kaç gündür.. e yani mama verme diyenlere sinir oluyorum ya nasıl doyurayım ben bu bebeği? Güneşe tutuyorum ben de ama çok tutamıyorum tenine zarar gelmesin diye.. bende değeri 10du.. sende tamamen geçti mi peki?

Bende değeri 10.88 gibi bişeydi.. anne sütü sağıp veriyorum ama yetmiyor tabi o yüzden mecbur mama.. tabanından elinin üstünden kan alıyorlar her seferinde içim gidiyor valla ((

Ah cnm bnm Merhaba.
Yenice kendime geldim diyebilirim. 1 hafta da anca toparlanabildim.
İyiyiz biz.
Yazacağım uzunca bi msj , öpüyorum Tibet bebeği ve güzel annesini.
İyi olmanıza çok sevindim canım.. benim de çok zamanım olmuyor giremiyorum buraya..
dikkat edin kendinize. Biraz zamanla toparlarız kendimizi. Öpüyorum ikinizi de

Ay kızlar çok yoruldum haftaya dogum yapacam ama 12 de evden çıktım daha yeni girdim. Sırtım bacağım her yerim agrıyor haliyle 2 80 yatıyorum şu an.
Dr a gittim. Ölçümler tahliller yapılmıştı. Anestezi uzmanı ile görüştüm bana spinal ve eoidurali kabaca anlattı bende epidurali tercih ettim.

Spinal için süreli dedi, etkisi geçince ağrı kesici veriyoruz;
Epiduralin içinde de spinal var, süresi biraz uzun o yuzden dezavanrajı var ama omyzdan katetal var ve oradan daha etkili ağrı kesiciler verildiği için ağrı hiç olmuyor dedi.
Sizce hangisi dedim bence epidural cok daha rahat dedi, sonra sonuçları kendi dr a götürdüm bana bıraktı tercihi spinal ve epidural mi diye dedim. Sizce hangisi bence epidural dedi benim dogumumda epidural olmuştu hiç agrı olmamıştı dedi. Tanıdugım 2 kişi de epiduraldi ve agrı hissetmediler ama bazı spinalli arkadaslarım agrı hissetti. Bir de gelirken hoşaf getir çunku gun içinde sıvı tüketeceksin dediler.

30ml az değilmi ya benim oğlum 30ile doymuyor ki..ben gündüz süt gece mama veriyorum doktor mama için 45dedi..o yetiyo ama 30ml anne sütü yetmiyor hemen acıkıyor
Kaç günlük oldu bebeğin? 30la doymuyorlar.. 50-60 arası bazen 40.. bende anne sütü yetmiyor 24 saatte sadece 4 öğün verebiliyorum

Yine dogurma belirtileri yok doktorum gelmez daha bu bebek dedi alltan muayne etti bu cati muaynesimiydi bilmiuorum acikliga bakicam dedi okdar sıķı ki 50 hafta surse bekler dedi sali gunu yine cagrdi o zaman belli olacak akibetim

Yine dogurma belirtileri yok doktorum gelmez daha bu bebek dedi alltan muayne etti bu cati muaynesimiydi bilmiuorum acikliga bakicam dedi okdar sıķı ki 50 hafta surse bekler dedi sali gunu yine cagrdi o zaman belli olacak akibetim
Seninle gunlerimiz ayni, bizde de hic belirti yok.. gerci p.tesi cati muayenesinde 1 cm acilma vardi bugun icin yatiralim dogum olsun dedi dr, istemedim. Istemedim diye de bugunku muayenede bi bozuk gibiydi bana karsi Bekliyoruz, bakalim daha ne zamana kadar beklicez.. bizim de kontrol pazar gunu.. hayirlisi artik..

Bebek çişini günde kaç defa yapıyor canım önemli olan oymuş

Canım benim değer 12 idi yüzünde geçti de boynunda ve bacaklarında kaldı hafif. Bugün topuk kanı için gittiğimde geçiyor olduğunu söyledi hemşire. Mamayı ne ile veriyorsun biberon mu kaşık mı

Benimki de sürekli aranıyor emzirmezsem ağlıyor ama

Kızlar hamileyken sacımı boyatamadım bebek etkilenir diye. Şimdide sütünden gecer diyolar. Aynaya küstüm resmen. Hem saclar beyaz hem aldıgım kilolar. Aynaya bakınca aglıyorum artık. Lohusa depresyonu bu olsa gerek. Gidip kıyafet almam lazım ama bebegime kim bakacak. Off bilmiyorum ya napıcagımı.
Gercekten emzirirken sac boyanmazmı. Eger öyleyse iki sene boyatamıyacakmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…