2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aa çok sevindim diyetin işe yaramasına, kist de geçici gibi, ona da ayrı sevindim. Doğum için bir şey dedi mi?
Şimdilik normal gibi ama çatı muayenesinden sonra netleşecek. Artık Nasıl olursa olsun bir an önce olsun derdindeyim. Daha 37+2 deyim 40-41. Haftaya kadar bekleyecek takayım yok :) bu arada saçlarımı ben boyattım 2 gün önce, benim kuaförde organik boyayla boyadılar. Güvenilir bir yer, gözümü karartıp boyattım valla

Sevindim canım hadi gözün aydın...
Maşallah diyelim inşallah daha da iyi olur
Kistin küçülmesi de güzel haber

Erkek canm gelmek bilmiyen oğlum olacak senin ben bugünde doğurmadım ayrıca sende ne var ne Yok

Bende dogurmadim sancim falan yok off doktora suni sanci ver dicem yazamadim bir turlu elim gitmedi yarin sezeryana almasi icin konusmayi dusunup duruyorum persembe son gun acaba beklesem mmi diyorum benim kizim olucak insallah

Hayirli olsun simdiden bizde son sanslarimizi bekliyoruz dogdu dogdu dogmadi sezeryana donucek bu son gunler

Ahh ah nerde hala tik yok

Kıskançlık biraz azaldı gibi ama sürekli kucaga alma istegi var. Saclarım için kızkardesim gelecek bi kaç güne bebege bakar bende en yakındaki kuaföre gidip gelirm hemen. Benim yüZüm leke olmadı ama ben ara ara karbonat yogurt maskesi yapıyorum. Ciltteki ölü deriyi cok güzel soyuyo. Bi arastır istersen.
Bebege gelirsek acaip gazlı. İlk kızımda böyleydi. Bende bebekken öyleymişim. Annelerine cekmişler galiba:)bi de yüzünde isilik,sivilce gibi noktalar olustu. Lilipit yedigin bişey alerji yapmış olabilit dedi. Komsulardan bazısı sıcaktan bazısı anne sütü yüzüne geldiyse bazısıda karnı iyi doyunca olur diyolar.
Annem bir hafta kalıp gitti. İkinci cocuk olmasına ragmen baya tecrübesizleşmişim. Resmen annem gidince boşluga düştüm. Demem o ki annen varsa yanında bir ay filan kalsın.

Kızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
Nişan olabilir canım. Benim salı günü geldi hala doğurmadım :) bir arkadaşın daha gelmişti ama o haftasını tamamlayan biriydi ismini hatırlayamadım 4 gün sonra galiba suyu gelip suni sancıyla doğurdu

Kızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
O sanırım kişiye göre değişiyor. Arkadaşımın sabah gelmişti o gün gece 11de doğurdu. Doktoruna kan geldiğini söyleyince doktor gel bakıyım demiş. 1 cm açıklık varmış. Bu gece yada sabaha gelir hazırlıklı ol demiş gece oldu işte

Merhaba idrar testimi sizinle paylaşmak istiyorum eğer olursa ilk evladım ve hiç bir şey bilmiyorum hamile olup olmadığımı bile yardimci olursaniz sevinirim

Benimde dun nisanim geldi 39. haftayim ama hic sancim falan yok beklrmedeyim bebegin hareketleri suyu falan iyi kurbanlik koyun gibi bekliyorum

sen nerelerdesın bakayım??

nişan olabilir. 24-48 saat içinde doğum başlar dediler eğitimde.
benım gece sancı oldu bıraz,sabah nısan geldı 1 saat sonra su geldi.
tüm belırtıler bıraradaydı yani...
nişan gelınce dr hemen cagırmıyor sancı yada suyu beklıyor.

Çok sağol canım benim bugün aldım duşu inşallah işe yarar.Mama veriyorum ben de hipp almıştım sen ne kullandın mama olarak?

Hayırlı olsun kızlar sagsalim aldınız ya gerisi hallolur ıns.sut için doğum yapmadım cnm ama sürekli emzirmek bol sıvı. Sıcak banyo ve masaj .birde stres yapincada gidiyormuş.

Çok sağol canım bugün aldım duşu ama ben sanırım biraz stres yaptım mama hazırlamak emzirmekten daha zor çünkü gece 2 saatte bir kalkıp:) bir de memeyi unutmasından korkuyorum inşallah geçecek bu günler

Kizlar nisan illa pembe ya da kahverengi mi olacak?
Bende beyaz seffaf gibi, silikonumsu birsey geldi
Bu nisan midir? Nette baktim bulamadim
Doktorumu arayip sorsam sacma mi olur

İyi ya kardeşin varmış hiç yoksa
Anneler gerçekten bulunmaz nimet
2 çocukla daha da zordur. Bir de sevgiden ve ilgide denge kurmak.
Annem yanımda ama gidecek nişanımız var zaten hastanedeyiz

Gazlı bebek zor şunu yeme bunu yeme derken derken yiyecek birşey kalmıyor
Yiyorum üstüne rezene içiyorum
Benimki de geceleri huysuz gaz sancısı oluyor ayaklarını karnına çekiyor
Neyse 40 çıkınca bebekler düzene giriyormuş
Az kaldı

Çok sağol canım benim bugün aldım duşu inşallah işe yarar.Mama veriyorum ben de hipp almıştım sen ne kullandın mama olarak?

Eşim gidip aptamil almış
Bi dünya kızdım ama zayen 2 gün mama verdik
Hipp organic istiyordum
Sonra sağıp anne sütü verdim

O zaman doyuyor
9 kez değiştiriyorum sütüm var çok şükür
Milletin ağzı durmuyor ki
Biluribindeğeri de 11 aslında
Ama yine de hastanedeyiz
Doktora çıkarın bizi dedim gene
Kültür sonucu bekliyoruz
Eğer sadece değeri 11 diye yatırıyosa bu yanlış çünkü değeri 17 olunca yatış yapılıyor dedi doktorumuz.
İnşallah en kısa sürede toparlanır.
Korkma canım sık sık emzir

Bende dogurmadim sancim falan yok off doktora suni sanci ver dicem yazamadim bir turlu elim gitmedi yarin sezeryana almasi icin konusmayi dusunup duruyorum persembe son gun acaba beklesem mmi diyorum benim kizim olucak insallah
Aile Hekm hemşiresi de aradı kontrolü ihmal etme diyor hareketlerini takip et bekliceksende catın darsa da çok zorlama dddi bende doktoruma sorucam bugün arıcam kesin

Eğer sadece değeri 11 diye yatırıyosa bu yanlış çünkü değeri 17 olunca yatış yapılıyor dedi doktorumuz.
İnşallah en kısa sürede toparlanır.
Korkma canım sık sık emzir
2. Hafta bitti değer düşmedi diye yatırdı
Enfeksiyon da olunca şart oldu
Emziriyorum ama doyuyodur mu şüphe ediyorum
Biberonla verince anlıyor insan ne kadar yiyor
Ama emince doydu mu anlamıyorum
Bir de kusuyor midesinde ne kadar kalıyor yetiyor mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…