- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Şimdilik normal gibi ama çatı muayenesinden sonra netleşecek. Artık Nasıl olursa olsun bir an önce olsun derdindeyim. Daha 37+2 deyim 40-41. Haftaya kadar bekleyecek takayım yok :) bu arada saçlarımı ben boyattım 2 gün önce, benim kuaförde organik boyayla boyadılar. Güvenilir bir yer, gözümü karartıp boyattım vallaAa çok sevindim diyetin işe yaramasına, kist de geçici gibi, ona da ayrı sevindim. Doğum için bir şey dedi mi?
Kontrolden geldik, kist için 6 cm demişti, Bebek idrarını tuttuğu için fazla çıkmış bugün 3 cm derdi. Korkum geçti Allah'a şükür. Suyumuz normale dönmüş şeker ve hamur yememeye devam. Haftaya çatı muayenesi yapacak, kilosu 3098 olmuş. Şimdilik haberler iyi :)
Erkek canm gelmek bilmiyen oğlum olacak senin ben bugünde doğurmadım ayrıca sende ne var ne Yok
Bir saate yatışım yapılacak hastaneye bebeğim kendisi gelmedi bugün 40+4 üz hareketlerimiz azaldı. Suni sancı ile başlatmayı demeyecek doktorum kendi sancım da var hafif henüz açılmama ve çatıma bakmadı. Aç gelmemi söyledi sanırım sezeryan ihtimaline karşı bana da dua edin kızlar kolay bir Doğum ile sağlıkla sıhhatle bebeğimi kucağıma alayım
G gsun ses çıkmadı yoksa başladı mı sendedelilipit canm başlamış ennaznıdsn gelir gerisi sıcak duş al beline doğru arkadaş doula ile yapmıstı Doğumu 40 dk ole sıcak suda durdum açıklığım birden 7 cm çıktı epudural bile almadım dedi ben 40 duramıom 25 dk işte ennfazla ama Doğum başlamadı ya herhalde etki Yok
Kıskançlık biraz azaldı gibi ama sürekli kucaga alma istegi var. Saclarım için kızkardesim gelecek bi kaç güne bebege bakar bende en yakındaki kuaföre gidip gelirm hemen. Benim yüZüm leke olmadı ama ben ara ara karbonat yogurt maskesi yapıyorum. Ciltteki ölü deriyi cok güzel soyuyo. Bi arastır istersen.Sağol canım...şu hastaneden bir kurtulsak Sen nasılsın kızın nasıl
Kardeş kıskançlığı var mı
Saçlarını ne zaman boyatıyorsun
Benim de göbek ve yüzüm çok kötü
Suratım leke leke
Bir de koltuk altı özel bölgedeki karartılar
İyi hissetmeye gerçekten ihtiyacım var
Güzel hissetmek her lohusa ya iyi gelir
Nişan olabilir canım. Benim salı günü geldi hala doğurmadım :) bir arkadaşın daha gelmişti ama o haftasını tamamlayan biriydi ismini hatırlayamadım 4 gün sonra galiba suyu gelip suni sancıyla doğurduKızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
O sanırım kişiye göre değişiyor. Arkadaşımın sabah gelmişti o gün gece 11de doğurdu. Doktoruna kan geldiğini söyleyince doktor gel bakıyım demiş. 1 cm açıklık varmış. Bu gece yada sabaha gelir hazırlıklı ol demiş gece oldu işteKızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
Benimde dun nisanim geldi 39. haftayim ama hic sancim falan yok beklrmedeyim bebegin hareketleri suyu falan iyi kurbanlik koyun gibi bekliyorumKızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
sen nerelerdesın bakayım??Ben neler çektim öksürükten. Benim de doğumdan önce başladı ve sonrasında devam etti. Dişiklerim cok zorlandı ve içe doğru kanamam oldu. Amacım seni korkutmak değil ama bence kulak burun boğaza git. Hemen önlemini al.
nişan olabilir. 24-48 saat içinde doğum başlar dediler eğitimde.Kızlar az önce iç çamaşırimda kahverengi sümüksü bişey vardı. Nisan olabilir mi? Ve sizce doğum ne zaman olabilir. Nişanı gelenler kaç gün içinde doğurdu?
Canım bizde de uyuşmazlİK var
Sarılık olduk hatta 18. Günümüz 3 gündür hastanede yatıyoruz
İdrar yolu enfeksiyonu sarılık oluşturuyor
Sarılık nedeni biluribin değil değerimiz 11
Bir çok arkadaş bu değerle yatmadı bile
Ilık duş al humana rezene kuru incir hurma bulgur pilavı komposto süt getiriyor
Benim 3. Gün geldi
2 saatte bir 30 ml mama verdik
Saati kur mutlaka zamanı geçirme
İnşallah sarılık olmadan kurtarırsınız
Hayırlı olsun kızlar sagsalim aldınız ya gerisi hallolur ıns.sut için doğum yapmadım cnm ama sürekli emzirmek bol sıvı. Sıcak banyo ve masaj .birde stres yapincada gidiyormuş.
Kıskançlık biraz azaldı gibi ama sürekli kucaga alma istegi var. Saclarım için kızkardesim gelecek bi kaç güne bebege bakar bende en yakındaki kuaföre gidip gelirm hemen. Benim yüZüm leke olmadı ama ben ara ara karbonat yogurt maskesi yapıyorum. Ciltteki ölü deriyi cok güzel soyuyo. Bi arastır istersen.
Bebege gelirsek acaip gazlı. İlk kızımda böyleydi. Bende bebekken öyleymişim. Annelerine cekmişler galiba:)bi de yüzünde isilik,sivilce gibi noktalar olustu. Lilipit yedigin bişey alerji yapmış olabilit dedi. Komsulardan bazısı sıcaktan bazısı anne sütü yüzüne geldiyse bazısıda karnı iyi doyunca olur diyolar.
Annem bir hafta kalıp gitti. İkinci cocuk olmasına ragmen baya tecrübesizleşmişim. Resmen annem gidince boşluga düştüm. Demem o ki annen varsa yanında bir ay filan kalsın.
Çok sağol canım benim bugün aldım duşu inşallah işe yarar.Mama veriyorum ben de hipp almıştım sen ne kullandın mama olarak?
Eğer sadece değeri 11 diye yatırıyosa bu yanlış çünkü değeri 17 olunca yatış yapılıyor dedi doktorumuz.O zaman doyuyor
9 kez değiştiriyorum sütüm var çok şükür
Milletin ağzı durmuyor ki
Biluribindeğeri de 11 aslında
Ama yine de hastanedeyiz
Doktora çıkarın bizi dedim gene
Kültür sonucu bekliyoruz
Aile Hekm hemşiresi de aradı kontrolü ihmal etme diyor hareketlerini takip et bekliceksende catın darsa da çok zorlama dddi bende doktoruma sorucam bugün arıcam kesinBende dogurmadim sancim falan yok off doktora suni sanci ver dicem yazamadim bir turlu elim gitmedi yarin sezeryana almasi icin konusmayi dusunup duruyorum persembe son gun acaba beklesem mmi diyorum benim kizim olucak insallah
2. Hafta bitti değer düşmedi diye yatırdıEğer sadece değeri 11 diye yatırıyosa bu yanlış çünkü değeri 17 olunca yatış yapılıyor dedi doktorumuz.
İnşallah en kısa sürede toparlanır.
Korkma canım sık sık emzir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?