2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Arkadaşlar kızım gece sürpriz yaptı allaha şükürler olsun kavuştuk ama çok küçük bi bebek 2350 gr doğdu nasıl büyüyecek bilmiyorum

Kızlar ben doğum yaptım sezaryen oldu genel anestezi ile oğluşum 3580 gr doğdu 50 cm ikimizde iyiyiz şükür

@ela32 canim ben cuma gunu aksami sancilandim ama normal dogum yapamadim acilara katlanamadim sonra da genel anestezj ile seseryan istedim. Simdi cok sukur iyiyiz agrim falan var ama bebegim yanimda sen neler yaptin.

Kizlar hepinizin gozu aydın allah sağlıklı sıhhatli anali babali buyutsun kuzularinizi.normal yada sezeryanla her doğumun zorluğu var ama meleklerimize kavusunca herşey unutuluyor.hatta acı çekilen o anlar zaman geliyor gülerek anlatılıyor.

Yanlis hatirlamiyorsam gorumcen bebegi kendi odasinda yatirmak istiyordu degil mi evlensin bence hemen hemde hemen.

Aynı stres ne kadar çok kişide var dimi... Biran önce kendi halimize kalsak hayırlısıyla..
Ben Bebek için de üzülüyorum. O kadar insan kargaşa gürültü
Ben dun annemlere geldim bebegim huysuzlandi durdu sonra anladikki kalabalik ortamda uyuyamiyr ben farkinda olmadan alistirmisim los isikta sessiz odada besiginde uyutmaya mecbur dizimde salladim ayri bi odada. Bebekler sakinlik istiyor mumkun oldugunca bebegin besiginin oldugu odaya kimseyi alma uyar huzursuzlaniyr falan de. Ama kesin onada el kadar bebek ne anlar kalabaliktan diyenler cikar.

canim benim dogum tarihim kesinlesti 16 haziran cinsiyet kiz guncelleyebilirsin:)

Çok yakiniyorum biliyorum kızlar ama bisey soracam. Bu silikon meme uçlarindan takiyorum bebek bi kere emiyor sonra bırakıyor kayıyor ağzından. Neden acaba. Ya da bi önerisi olan var mi
Sacmalama niye yakinasin care ariyorsun bildiklerimizi deneyimlerimizi aktariyoruz birbirimize. En kucuk olanindan mi almistin silikonu. Belki ondandir. Inan emecek ama biraz zaman bazi bebekler hemen aliyor bazisida boyle ugrastiriyor. Kendim yasadigm icin sanada rahatlikla diyorum ki emecek. Kac gunluk oldu bebegin. Benim oglan 25 gunluk surda 10 gundr saglam emiyor desem yeridir. Onceleri mucadele ile gecti 5 dakka emdiyse 10 dakka memeyi tutturmak ve agzinda tutmakla gecti. Birazda buyumeleri gerek sanirim. Bu surede bizede sabir ve mucadele dusuyor.

Evet ya... kayınvalide de bana salona koltuğa yatak yapma peşinde... kafayı yerim herhalde.. hiç salonun ortasında kendimi de telef edemicem çocuğu da.. 50 kişinin içinde...
yatak odasında dururum çocuğumla görmek isteyen oraya gelsin... her duygumu her şeyimi salonun ortasında herkesin önünde yaşayamam kusura bakmasınlar...çocuğumla yanlız da kalmak istiyorum...

Gelecek eksik kalır mı? Yarın doğum yapıcam mutfağı temizledim. Eşim de evi süpürdü. Anlamıyor da akşam kızartma yapacakmış çıldırtacak beni. Ne kadar kalacak bilmiyorum ama ben dayanamam onu biliyorum. Soramıyorum da ne kadar kalacaksın diye. Yaptığı yemeği de yiyemiyorum. Geçen annem ayıptır söylemesi zeytinyağlı fasulye yapmıştı. Dün bi baktım ocakta ısıtmış. Off katlanamıyorum

etkisi geçiyormu son ana kadar normal diye övünüyordum ama an itibari ile tırsmıs bulunmaktayım. Hayırlısı olsun ama cahillik ddaha güzelmiş yaşayıp tekrar aynı acıyı yasayacak olma düşüncesi bile korkutuyor inşallah büyük açılmayla giderim epidural de etki eder aminnnn

Canım cok dolmussun ama patlaman an meselesi. Eşinle konusup göndermeye bak yoksa büyük tartıscanız. Çocuk doğunca sabrın daha azalıyo memesi emzirmesi derken birbirinize girersiniz. Benmki bebeği resmen çitiliyor die bas bas bagırmıstım şimdi düşünüyorum da o kadar abartmasaydım keşke.

Buyuk acilma ile gitme
Iki dogumdada yok yere evde sanci cektim
Gerek yok
Git vurul epidural ohh rahatla miss gibi

Kızlar silikon meme ucu gerçekten bebeğin tutmasında fayda gösteriyor mu. Oğlum memeye bir süre asılıyor daha sonra biberon muamelesi yapıyor sadece güçsüz çekişler. Bu konuda silikonun faydası olacaksa alacağım

Ben çok faydasını gördüm, denemekte fayda var. Meme ucunu da çıkartıyor hem. 37 0 da doğdu benim kızım, çekmeyi öğrenene kadar kullanacağım. Aç kalmasından iyidir.

Söyledim söylemez miyim göndercem merak etme dedi. Daha Perşembe günü temizlikçi geldi 2 tane. 2 günde batırdı evi eşim de gördü. Bu stresle çocuk süt içemeyecek haberin olsun dedim.

Buyuk acilma ile gitme
Iki dogumdada yok yere evde sanci cektim
Gerek yok
Git vurul epidural ohh rahatla miss gibi
ben farketmiyorum ki sancı yokken 7 cm le gitmiştim bu nasıl olur bilmiyorum.

Söyledim söylemez miyim göndercem merak etme dedi. Daha Perşembe günü temizlikçi geldi 2 tane. 2 günde batırdı evi eşim de gördü. Bu stresle çocuk süt içemeyecek haberin olsun dedim.
eşinin bu durumun farkında olması ayrı güzel. En azından tehlikenin farkında. Bizimki olsa asar suratını anasına öle dedim die.

ben farketmiyorum ki sancı yokken 7 cm le gitmiştim bu nasıl olur bilmiyorum.

eşinin bu durumun farkında olması ayrı güzel. En azından tehlikenin farkında. Bizimki olsa asar suratını anasına öle dedim die.
Üvey olduğu için bu kadar anlayışlı zaten. Öz annesi hayatta olsa bunları hiç yaşamazdık belki de bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…