2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Guzel haberlerle gel canim kacta girecektin merakla bekliyor olacagim bende yuruyus yapiyorum hala tik yok senden sonra darisi basima

al benden de o kadar benim de 5 kg fazlam var ama hepsi göbekte

Nasıl gidecek bu göbek 1 hafta sonra nişan var elbiselerim üstüme oldu ama göbek felaket...
sanki hamileyim..
Lütfen birisi sezaryen göbeği nasıl gider kaç günde gider yardım etsin

aaa bir bebiş daha geliyor demek..
Allah yardımcın olsun...insan nasıl olacak ne olacak diye düşünürken bir bakmışsın oluvermiş oluyor

Kızlar ben doğum yaptım. Nehirim geldi 11.57 de. Çok şükür ikimiz de iyiyiz. Normal doğum yaptım bikaç dikişim var. Epidural istemeye fırsat olmadan 4 cm den 8 cm e açılmam yarım saatte oldu çok şükür. Doğumhanede de bebeğim geldi 7 dk sonra. Galiba kolay bi doğum oldu. Benim ilk deneyimimdi bilemiyorum öyle diyolar.. Size de dua ettim doğum yapmayanlara.. Bebeğim 48 cm 3240 gr. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.. Fırsat buldukça gene yazarım. Allaha emanet olun

Benimde cuma gecesi sancım tuttu epudral normal doğumla kızımı kucağıma aldım ama 5 dikişm var büyük tuvaletimi de yapamadm henüz..
Ayy inşallah yaparsın canım çok zor çünkü ya. Gaz çıkarmak bile beni benden aliyor

Ben varım... Bebeğim 2 haftalık olandan beri yalnızım
Eşimle bakıyoruz bebeğe
sonraki günleri de hastanede geçirdik ama ...

Kızlar meme ucum yok benim yaa. Çıkmıyor.pompa ile çıkıyor sonra geri gidiyor. Silikon ucu da çekmiyor. Napicam ben Ya. Çok sikintidayim. Görümcem memesini verdi onu emdi. Ona ayrışan kizdim ama neyse.

enjektör ile çekmeyi denedin mi? bebek bir süre sonra almaya başlıyor 10 gün mücadele ettim ben alsın diye
şimdilerde bazen hala almak istemiyor

Kızartmayı yaptıktan sonra sen temizlersin mutfağı o zaman deseydin.

bence her ikisi de.. Maşallah hepsini yetiştirmek çok zor..
Ben herkes gidenden beri evimi düzene sokamadım..
hiçbir işim yetişmiyor.. hep bir şeyler yarım
ben de ev işlerini yaptığımı yapıyorum kalanı erteliyorum sadece bebeğimle düzenli ilgileniyorum

Sanco ve kasilma
Sanci ve kasilma ile mi hastaneye gitmistin?

Doguramadikca psikolojim bozulmaya basladi...ne yapsam olmuyor...delircem..yrn doktordan randevu aldim..alttan bi el atsin bakalim durum ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…