2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Prima
Kızlar hangi bebek bezini kullanıyorsunuz, ben baştan Prima kullandım ama pişik kremi sürmeye dikkat etmeme rağmen hafif pişik oldu, sizin tavsiyeleriniz neler ona göre bende deneyeyim?
prima premium kullaniyrz
Pisigin Kaynagi bez olmayabilir
Yediklerin de onemli
Mesela, baharat gibi domates gibi seyler pisik yapar
Asidik seyler tuketmemelisin
Bide biz unibaby yenidogan islak mendili ilik su ile ıslatıp temizliyrz
İyide kurulamak lazim
Bepantan baby pisik kremi ya da saf zeytinyağı yagi sürebilirsin

Başka türlü uyumuyor canım ya sence nasıl uyutmaliyim
Yenidogan bebek memede uyumaya alismaz
Tabiki emecek uyucak
Emzirdikten sonra dik tutup gazi cikinca yatirmak gerekir
Hemen cikiyor zaten
Bende uykuluyken yatiyrm yerine valla
Zatenngazi olursa aglio, alip cikariyrm
Bazende uyuyor bende uyuyrm:) ehehe

Canım tansiyonum yükseldi aniden 3 gğn takip edip sezeryana aldılar foruma oek giremiyorum sayfalar çok birde bebekten vakit olmuyor tabi sende tez zamanda kucağına alırsın inşallh belkide almışsındır geç yazıuorum cevabbıda

Doktoruma guveniyorum..seni kesinlikle normal dogurtcm merak etme dedi..ilki normal bu daha kolay olacak..sanciyi kademeli artiricam dedi..sabah baslatir 5 te keseriz..ertesi gun sabahtan tekrar devam dedi..umarim buna gerek kalmadan kendiliginden gelir..

İyi geceler arkadaşalr 40. Haftaya geldik günümüz doldu bebiş gelmiyor malesef :). Sancımda çıkıyomuş nst ben çok hissetmesemde bebek ters dönmüş ama başı kanala yerleşmemiş diye bekletiyor doktorum . Benim durumda olan varmı acaba . Bekletilince allah korusun pisliğini yer falan dediler tedirgin oldum bide hiç çatı muaneside olmadım. Kafam karıştı . Normal mi acaba böyle olması .

Eklentiler

• IMG_0910.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar bebeğim burnu tıkalı gibi hırıltı çıkarıyo. Ne yapmam lazım acaba

Serum fizyolojik damlatabilirsin birkaç damla.benim.kizimda da oluyor yenidoğan bebeklerde olurmuş burun tıkanıklığı .bi öyle olunca her burun deliğine 2 damla serum fizyolojik damlatiyoruz

Kizlar suyum sizinti halinde geliyomus yattim hastaneye birazdan suni sanci verecekler dualarinizi eksik etmeyin

Allah yardımcın olsun saglikla kavus bebegine

D Degemen Allah acil şifalar versin kızına.insallh çabuk düşer sariligi.bizde olduk bilirim o makinedeyken beklemek çok zor.beni emzirmek için cagirdiklarinda onu öyle görünce icim gider aglardim

Kizlar aksamdan beri karnim cok kasiliyo ya. Belimde bir agri yok sadece karnimdan kasiklara inen bir kasilma var cok oldu yani saymadim kac dakika aralikla geldiğini. Bugun doktor randevum var dogum cuma gunuydu normalde. Ama sonuc ne olacak cok merak ediyorum insallah bugun bebegi alalim dogum baslamis filan demez ne kadar dursa kardır anne karninda.

Canım benim de aynı seninki gibiydi 40+3 e geldik bebek gene kanala girmemişti senin ki gibi sancılarım vardı. Bebeğimin hareketleri azaldı. Doktor mecbur doğumu başlatcaz dedi. 40+5 te sabah sekiz buçuktan akşam beş buçuğuna kadar suni sancı aldım ölüyordum az kalsın 6 cm açılmam oldu suyum geldi ama bebek kanala bir türlü yerleşmedi. Sonra da sezeryana alındım. Hem sancı çektim hem sezeryana alınmak zordu. Doktorunla iyice konuş doğumu benim yaşadıklarımı yaşama

İyiyiz canım büyümekle meşgulüz giremiyorum bir türlü buraya :) kimler doğum yaptı durumlar nasıl çok merak ediyorum aslında.

Bende de durum senin gibiydi ama benim doktor hiç boşuna seni ve bebeği yormayayim dedi, çünkü bebek kanala hiç yerleşmemis alttan yaptığı kontrollerde bebeği hiç hissedemiyirum demişti ki bende doktoruma güvenip sezeryan oldum, sen hem normal doğumun sancısını hem de sezeryanı yaşamıssin rabbim yardımcın olsun ya, zor gerçekten.

Akşam saat 21.00 de 17 ye düştü bilirubin. Bu gece hastanedeyiz sabaha kadar fototerapi almaya devam edecek... sabah tekrar bakılacak değerine... inşallah sabaha evimize dönebiliriz
Son durum ne insaallah evdesinizdir. Düşmeye baslamis deger. Sifa diliyorum

Doktorum hiç sezeryandan bahsetmiyor bile. Hiç çatı muaneside olmadım oda normalmidir bilmem. Bişe olmazsa 42yi bekliyecek kafamallak bullak oldu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…