Yarın sezeryanla doğum yapacağım inşallah arkadaşlar dua edin ne olur çok korkuyorum.
Canım emdikten sonra havada yutarmış onu çıkarıp önce sonra gaz çıkarıyoruz. Bana doktor gösterdi link var mı bilmiyorum bakmadım online. Anlatmaya çalışayım. Bebeği oturur pozisyona al kucağında. Ellerinle bebeğin kollarının altından arkada başına destek verecek şekilde tut. İndir kaldır bebeği yavaş yavaş dik oturur pozisyonda. Poposu kucağına değsin indirince sonra kaldır 5/6 kere yap çoğunlukla bir güzel geğiriyor :)
Selam kızlar benim minnoş hala küvezde. Anne sütüne alerji için tepki vermemiş, dr öyle birley olmadığını düşünüyor. Şuan beslenemediği ve emmediği için küvezde tutuluyor. Dün saat 12:30 da emzirdim saat 15:00 da tekrar emzirmeye çalıştık bu kez emmedi sürekli ağladı, bir türlü sakinleşmedi. Süt sağmıştım enjektörle onu verdiler içti. Giderken tekrar sağıp bıraktım hastaneye. Küvezde çok huzurlu uyuyordu, can gelmiş yüzüne.. herşey çok güzeldi ilk 2 gün sonra nazar mı değdi nedir anlamadık. Dua edin bugün emsin ve versinler bebeğimizi. Kilo alımını görneden, emdiğini görmeden bırakamayız dedi dr.
Kızlar evin durumu malum pek giremiyorum bakıp çıkıyorum.sohbeti takip edemiyorum.
3 gündür süpürge bez elimde habire temizlik yapıyorum. Heryerin düzeni kaymış. Düzenledim temizledim,tuvaletler ve banyolar bide balkonlar kaldı.
Halıları topladık annemle yıkamaya gönderdim. Biraz ağır işler yaptım. Gece istemsizce altıma yaptım. Şok oldum.
Siz naptınız sanırım bayrama kadar herkes doğum yapmış olacak. Allah hepimize kolaylık versin.
3 çocuk çok zorladı beni.
Gıcık. Sinir oluyorum büyük insan gibi davranıyor bebeğe. Damla damla kan geliyor zaten bide bi tüp kani dokuyorPazartesi günü biz de göbeğindeki kan için Dr a gittik aktif bir kanama olmadığını düştüğünde sızıntı olabileceğini ama yine de tahlil yapalım belki kanama sebebi olabilir diye yanına tsh ve sarılığı da ekleyerek tahlil istedi her bir isteği için bir tüp kan alınıyor. Her neyse hemşire aldı kızımı elinden alacağım kanı dedi neyse iğneyi taktı elini sıktı olmadı bebeği ana kucağında dikleştirdi benim karnından tutmadı istedi düşmesin diye tutarken birden bebek düşecek diye bir hamle yaptı anlamadım çocuğumu düşürecek halim yok bunu yaparken tüpdeki kanın hepsini döktü bende sinirlendim kızdım 6 yıllık tecrübesinden bahsetti yani bu işi ilk defa yapmıyormuş ben paniklemişim güya duruma el attı bebek düşmesin diye.bebeği kucağına aldı susturmaya çalıştı bak annesi canı acıdığı için değil yatmak istemediği içim ağlıyor yaramaz kızı diyerek güya ortamı yumuşatmaya çalıştı olan bizim kıza oldu tabi. Onlar için hiç bir.şey değil bizim çocuğumuzun sağlığı için yapılması gerekiyor her yeri delik deşik de olsa sağlık tabi!!!! Senin için parçalanıyor az daha devam etseydi ben de hemşireyi parçalayacaktım ama....
Tek başıma olsam iki bebişle çok zordu inan. Annem yanımda bayrama kadar. Bir de temizliğe ve yemeğe kadın geliyor hafta içi. Benim bütün gece gündüzüm bebişler başka işle meşgul olmuyorum yoksa işim yaştı.ahh sağol canım hemen deneyeceğim.. uykusuz bir gecenin ardından bu bilgiye çok ihtiyacım vardı
sen nasıl baş ediyorsun iki bebişle..nasıl gidiyor?
Ben her seferinde çok panik olup bağırığ ağlamaya başlıyorum hiçbişey yapamıyoru malesef. Neyseki annem yanımda o hemen bebeği yüz üstü çevirip sırtını sıvazlıyor. Sonda burun aspiratörüyle burnunda kalan sütü çekiyor. Annem gidince napıcam bilmiyorumBenımde korkum
Benımde korkum bu durumlarda katlanıp kalmak.o sırada napmam ız gerekiyor bılende varmı
Helal olsun canım öyle bile olsa iki bebek çok zor bide bi zamanlar ikiz istiyodum :)Tek başıma olsam iki bebişle çok zordu inan. Annem yanımda bayrama kadar. Bir de temizliğe ve yemeğe kadın geliyor hafta içi. Benim bütün gece gündüzüm bebişler başka işle meşgul olmuyorum yoksa işim yaştı.
Vallahi insan kiyamiyrMerhaba cnm ben de senin haziran da doğum yapıcağını biliyodum ama görememştim burda,yapmışsın bile maşallah allah analı babalı büyütsün.2çocuklu olmak nasılmış? Hatrlarsan sana sormştum emmeyi bıraknca mı hamile kaldın dye:) bnm öyle oldu:) kız oluck Allah izin verirse.senin oğlan napıyo, ben onlra kyamıyorum yakas ım topiği bitti malesef..
Anne sutu alanlarda bes gune kadar normal diye aklimda bi bilgi kalmis eskilerden3 gündür bebiş kaka yapamıyor. Aile hekimi fitil verdi. Erken mi acaba fitil için?
Oh rahatladim vallalilipit alemsin vesselam hastanede bizim de foto çekimi vardı paketin içinde, Doğumdan sonraki gün için randevu vermişlerdi... kadın çekim için geldiğinde eşim de ben de vazgeçtik... çünkü aynen dediğin gibi uykusuz gözler, bakımsız suratlar pek de hoş birer anı olarak kalmayacaktı... kendine gelebilmen için bir kere duş kesin şart ama ameliyatın ilk günü de o olmuyor anacım... neyse yalnız değilsin yani eve gelir gelmez duş yapınca kendime gelebilmiştim ben, evde çekindik fotoları da sonrasında...
Canım yüzüne üflemekte işe yarıyo. Ben öyle yapıyorum. İki üç defa üfle aralıklarlaBen her seferinde çok panik olup bağırığ ağlamaya başlıyorum hiçbişey yapamıyoru malesef. Neyseki annem yanımda o hemen bebeği yüz üstü çevirip sırtını sıvazlıyor. Sonda burun aspiratörüyle burnunda kalan sütü çekiyor. Annem gidince napıcam bilmiyorum
80 gr almış dünden bu yana, bugün yine memeden emmedi. Birazdan tekrar denicez. Dr emmeden bırakmak istemiyor.inşallah miniğini alıp evine en yakın zamanda dönersin canım..
ama bebeğinin toparlamasına sevindim ..
umarım en yakın zamanda daha da iyi olur
Tek başıma olsam iki bebişle çok zordu inan. Annem yanımda bayrama kadar. Bir de temizliğe ve yemeğe kadın geliyor hafta içi. Benim bütün gece gündüzüm bebişler başka işle meşgul olmuyorum yoksa işim yaştı.
Hanımlar herkese selam, bugün hastahaneden çıkıyoruz. İlk iki gün benim açımdan zor geçti kalkıp yatarken, bugün ayaktayım, oğlanı alıp çıkacağız.
Geriye dönük sayfaları okumaya başladım, yazacağım. Sevgiler.
Kızlar Bisey soracam yine. Hemşireler dedi ki bebeğim maşallah çok yiyormus. İki uç saatte çocuğa 80 cc vermişler. O da almış. Benim bu kadar sütüm çıkmaz ki. Çıkmıyordur kanımca yanı. Napim ben. Emzirmeyi de çok istiyorum. Artar mi sütüm acaba. 80 fazla değil mi bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?