2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ahh sağol canım hemen deneyeceğim.. uykusuz bir gecenin ardından bu bilgiye çok ihtiyacım vardı

sen nasıl baş ediyorsun iki bebişle..nasıl gidiyor?

inşallah miniğini alıp evine en yakın zamanda dönersin canım..
ama bebeğinin toparlamasına sevindim ..
umarım en yakın zamanda daha da iyi olur

canım benim evim de aynı
herkes gittikten sonra bir de hastaneden çıkışta evimin allak bullak olduğunu gördüm
bebeğimin takımları bile birbirine karışmış
herkesin düzeni kendince işte..yeni yeni düzene giriyor
ama çok da kasmıyorum önce bebeğim ve kendi sağlığım..

senin bir de çocuklar var..Allah yardımcın olsun

Gıcık. Sinir oluyorum büyük insan gibi davranıyor bebeğe. Damla damla kan geliyor zaten bide bi tüp kani dokuyor

ahh sağol canım hemen deneyeceğim.. uykusuz bir gecenin ardından bu bilgiye çok ihtiyacım vardı

sen nasıl baş ediyorsun iki bebişle..nasıl gidiyor?
Tek başıma olsam iki bebişle çok zordu inan. Annem yanımda bayrama kadar. Bir de temizliğe ve yemeğe kadın geliyor hafta içi. Benim bütün gece gündüzüm bebişler başka işle meşgul olmuyorum yoksa işim yaştı.

Benımde korkum

Benımde korkum bu durumlarda katlanıp kalmak.o sırada napmam ız gerekiyor bılende varmı
Ben her seferinde çok panik olup bağırığ ağlamaya başlıyorum hiçbişey yapamıyoru malesef. Neyseki annem yanımda o hemen bebeği yüz üstü çevirip sırtını sıvazlıyor. Sonda burun aspiratörüyle burnunda kalan sütü çekiyor. Annem gidince napıcam bilmiyorum

Helal olsun canım öyle bile olsa iki bebek çok zor bide bi zamanlar ikiz istiyodum :)

3 gündür bebiş kaka yapamıyor. Aile hekimi fitil verdi. Erken mi acaba fitil için?

Vallahi insan kiyamiyr
Dogum yaptim, oglum evdeydi icim yandi ona
Aglamamak icin zor tuttum kendimi
Onlar da daha bebek
Oglum bekledigimden iyi karsiladi kardesini
Ama tepemden inmiyor, zaten oyleydik, oyle devam ediyoruz, o yuzden cok zorlaniyrm valla
Ne guzel kizin olacak super ya
Hamileyken bida asla dogurmam diyordum ama bebegi gorunce Allahim diyrm bu nasil bi guzelliktir, insan hep bi bebegi olsun istiyor
İyiki hamilesin :)

Oh rahatladim valla
Cok igrenc hissediyrdum kendimi:)

Canım yüzüne üflemekte işe yarıyo. Ben öyle yapıyorum. İki üç defa üfle aralıklarla

zaten tek işin bebişler olsa bile zor canım.
ben şahsen bir taneyle zorlanıyorum. gerçi tekim ama yemek yapmıyorum ben de..temizlikte eşim yapıyor ben derleyip topluyorum sadece
ama yanında destek annenin olması ve temizlikçi büyük nimet..
Allah kolaylık versin
ama ne güzeldir hangisini koklayacağını şaşırır insan

alya90 canım benimkide 3 gündür kaka yapmadı dr normal korkulcak bişey değil dedi. İlk kakasını yapmış olması önemli onuda yapmıştı

canım gözün aydın..Allah analı babalı büyütsün.. hayırlı evlat olsun..inşallah sen ve bebişin sağlıklıdır.

80 cc mi
ben kızımı aç bırakıyorum herhalde
daha yeni 40 veriyorum onu da kusuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…