Benim ki mi obur anlamadım. Bebeğe çok vermişler o yüzden doyuramiyorum ben. Kavga oluyor evde valla. Ben aç diyorum diğerleri doymuştur diyo. Napicam bilmiyorum. Boyle giderse sütüm yetmez zaten tek meme emiyo
Ay evet birbirimizden kopmayalım:)
Hiç ihtiyacımız olmasın ama aklımıza küpe olsun. Benim A+ ama ben de lazım olursam hemen veririm.ben de a rh negatifim..kızım da a rh negatif..ben hepimizin bebeklerine veririm..İnşallah lazım olmaz Allah düşürmesin de..
Ne zaman açılıyor ki üstüne kapatılan bant? Benimkini eşim bugün batikonlayıp kapattı, ilk kontrole kadar açma dedi doktor. İlaç filan süremem sanırım o zamana kadar.kızlar sezaryen yerimde hafif kan pıhtısı olmuş.. emzirmek için çok uğraştım gece boyu.. dikiş yerim ağrımıştı..
normal mi bu?
bir de sezaryen yerinize krem sürüyor musunuz iz kalmaması için?
Ne zaman açılıyor ki üstüne kapatılan bant? Benimkini eşim bugün batikonlayıp kapattı, ilk kontrole kadar açma dedi doktor. İlaç filan süremem sanırım o zamana kadar.
kızlar sezaryen yerimde hafif kan pıhtısı olmuş.. emzirmek için çok uğraştım gece boyu.. dikiş yerim ağrımıştı..
normal mi bu?
kızlar sezaryen yerimde hafif kan pıhtısı olmuş.. emzirmek için çok uğraştım gece boyu.. dikiş yerim ağrımıştı..
normal mi bu?
normal mi bu?
Canım o kremi dewlet karsılıyomu acaba. Bana doktor vermedi ama netten cok duydum işe yaradıgını fakat dediklerine göre biraz pahalı bi kremmişCanm 1 hafta sonraki kontrolümde bandı çıkardı.Kontrol etti sıkıntı Yok dedi.İz kalmasın diye contracrubex diye bir krem verdi sabah akşam 2 ay kullanacakmışım
Youtubda da akasya ana diye videoları var. Süper anlatıyo herşeyi:))https://www.instagram.com/p/BUha2t7Anhl/ insaallah kopyalayabilmisimdir lohusaligi cok iyi anlatmis:) hele en sondaki tepkiye bayildim:) ziraa bu fiskiriyordu lafini hic duymadigm kadar duymusumdr bu 29 gunde:) bu arada ayyy yarin biz 1 aylik olacagiz ya şaka gibi
https://www.instagram.com/p/BUha2t7Anhl/ insaallah kopyalayabilmisimdir lohusaligi cok iyi anlatmis:) hele en sondaki tepkiye bayildim:) ziraa bu fiskiriyordu lafini hic duymadigm kadar duymusumdr bu 29 gunde:) bu arada ayyy yarin biz 1 aylik olacagiz ya şaka gibi
Ya benimde dikiş yerlerimde siyah siyah seyler var. Aynayla bakıyorum ama pek anlamıyorum ne oldugunu. Eşime gel bak desem eli durmaz hemen oynayıp koparmaya calısır huyunu bilşyorum çünkükızlar sezaryen yerimde hafif kan pıhtısı olmuş.. emzirmek için çok uğraştım gece boyu.. dikiş yerim ağrımıştı..
normal mi bu?
Evet ne 40mis ciksada bi gorsek nasil cikiyormus:)Maşallah meşhur 40inı cikarmaniza çok az kalmış darısı başımıza :)
Merak etme dokuluyor kendiligindenYa benimde dikiş yerlerimde siyah siyah seyler var. Aynayla bakıyorum ama pek anlamıyorum ne oldugunu. Eşime gel bak desem eli durmaz hemen oynayıp koparmaya calısır huyunu bilşyorum çünkü
Canım o kremi dewlet karsılıyomu acaba. Bana doktor vermedi ama netten cok duydum işe yaradıgını fakat dediklerine göre biraz pahalı bi kremmiş
Sende o prenses gıbı gorunenlerden oldun helilipit bacım ilk çıktım kardeşim makyaj yaptı bana, önceki gün de maşa yaptırmıştım prenses gibiydim.
İkinci gün terledim, altıma kaçırdım, elimi yüzümü bile yıkayamadım, çöp kutusundan beter görünüp/ kokuyordum:)
Bunlar hep geçici :)
Cnm takıp edemıyrmMememe bişey mi sürsem napsam, çıldırmayanaz kaldı yeminle :)
Amin canım hayırlısıyla sen de kavuş meleğine inşallahGözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?