2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim ki mi obur anlamadım. Bebeğe çok vermişler o yüzden doyuramiyorum ben. Kavga oluyor evde valla. Ben aç diyorum diğerleri doymuştur diyo. Napicam bilmiyorum. Boyle giderse sütüm yetmez zaten tek meme emiyo

diğer memeyi de dene
benimki de önce tek meme başladı
sonra ne yaptı biliyor musun emmek için yöntem geliştirdi
önce meme ucunu damaklarıyla eziyor.. ağzına girecek kıvama getirip sonra emiyor..
tabi bu savaş en az 10 dk sürüyor..

benim öyle bir seferde 30 cc den fazla sütüm olmuyor..bunu doktora sormalıyım

Ne zaman açılıyor ki üstüne kapatılan bant? Benimkini eşim bugün batikonlayıp kapattı, ilk kontrole kadar açma dedi doktor. İlaç filan süremem sanırım o zamana kadar.

Ne zaman açılıyor ki üstüne kapatılan bant? Benimkini eşim bugün batikonlayıp kapattı, ilk kontrole kadar açma dedi doktor. İlaç filan süremem sanırım o zamana kadar.

Biz kontrol gününe kadar hergün pansuman yapıp bandını değiştirmiştık, birde banyo yapacağımda yaranın hemen üzerine su gecirmeyen bant geçirmiştim...

Canm 1 hafta sonraki kontrolümde bandı çıkardı.Kontrol etti sıkıntı Yok dedi.İz kalmasın diye contracrubex diye bir krem verdi sabah akşam 2 ay kullanacakmışım

Canım benim doktor radiocare diye bir ilaç verdi bir haftadır düzenli kullanıyorum şimdilik pek bir fark yok

Canm 1 hafta sonraki kontrolümde bandı çıkardı.Kontrol etti sıkıntı Yok dedi.İz kalmasın diye contracrubex diye bir krem verdi sabah akşam 2 ay kullanacakmışım
Canım o kremi dewlet karsılıyomu acaba. Bana doktor vermedi ama netten cok duydum işe yaradıgını fakat dediklerine göre biraz pahalı bi kremmiş

Ya benimde dikiş yerlerimde siyah siyah seyler var. Aynayla bakıyorum ama pek anlamıyorum ne oldugunu. Eşime gel bak desem eli durmaz hemen oynayıp koparmaya calısır huyunu bilşyorum çünkü

Kızlar acil!!!!!!lavoboya gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı böyle bir durum yaşayan var mı??? Çok heyecanlandım doktor yrn aç karnına gel duruma göre bakalım dedi

Sende o prenses gıbı gorunenlerden oldun he
Vay arkadas ne guzel
Ben amele gıbı dogurdum
Bugun çıkmışsınız
Hastanede heesey hayal etrıgın gıbımıydı
Bakalım evde nasıl olcak

Kızlarrr
Kol altından sutu gelen var mı?
Ya dus alırken baktım kolumun altında beze var
Oo may gaş bu ne dedımmm
Korktum
Baktım belkı sıvılcedır dedım
Sıkarımkı damla damla sut akıyor ve cok sızlıo
Napmak lazım ya hof

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…