Gozunuz aydın cnmKızlar selam
Sabah 9 da dogumum gercekleşti. 3600 gramlık bir çook saçlı bir erkek babiş. Ağrılarım var biraz ama çok iyiyiz. Yine görüşürüz.
Cnm doktorlar bı hesap yapıolar kılo ıle falanBenim ki mi obur anlamadım. Bebeğe çok vermişler o yüzden doyuramiyorum ben. Kavga oluyor evde valla. Ben aç diyorum diğerleri doymuştur diyo. Napicam bilmiyorum. Boyle giderse sütüm yetmez zaten tek meme emiyo
Cnm en tombılıboo olanlardan senle benHayır tabiki koca bir surat şişko bir.vücut hazırlıksız yakalandığım için fönsüz bir saç sıfır makyaj solgun bir yüz nasıl güzel görünsün bu kadın
Çok uğraşıyoz anlatamam ama almıyor ya sinirlerimiz bozuldu artıkdiğer memeyi de dene
benimki de önce tek meme başladı
sonra ne yaptı biliyor musun emmek için yöntem geliştirdi
önce meme ucunu damaklarıyla eziyor.. ağzına girecek kıvama getirip sonra emiyor..
tabi bu savaş en az 10 dk sürüyor..
benim öyle bir seferde 30 cc den fazla sütüm olmuyor..bunu doktora sormalıyım
Ne zaman açılıyor ki üstüne kapatılan bant? Benimkini eşim bugün batikonlayıp kapattı, ilk kontrole kadar açma dedi doktor. İlaç filan süremem sanırım o zamana kadar.
Kolay doğumlar dilerim canım.Dogum yapan arkadaslari tebrik ederim bol sütlü gunleriniz olsun insallah. Bende yarin sabah doguma giriyorum insallah cok heyecanli ve gerginim ikinci olmasina ragmen. Dualarinizi bekliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sende o prenses gıbı gorunenlerden oldun he
Vay arkadas ne guzel
Ben amele gıbı dogurdum
Bugun çıkmışsınız
Hastanede heesey hayal etrıgın gıbımıydı
Bakalım evde nasıl olcak
Kızlarrr
Kol altından sutu gelen var mı?
Ya dus alırken baktım kolumun altında beze var
Oo may gaş bu ne dedımmm
Korktum
Baktım belkı sıvılcedır dedım
Sıkarımkı damla damla sut akıyor ve cok sızlıo
Napmak lazım ya hof
Cnm doktorlar bı hesap yapıolar kılo ıle falan
O yızden her bebegın ıctıgı mama aynı olmayabilir
efsunsuz
6 gün sonra doktor çıkarmıştı canimKızlar merhabalar. Mesajların çoğunu okuyamadım. Bugün eve çıktık. Hala ağrılarım fazla. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Emzirme uğraşlarım başarısız oldu. Sütüm gelirken gelmez oldu birdenbire. Dolayısıyla geceler gündüzler uykusuz ve bebeğin ağlamalarıyla geçiyor. Bugün mama takviyesine başladık. Ama meme emmeyi unutmasın diye enjektörle veriyoruz yada göğsüme akıtıyoruz emerken. Göğsümün birini de zor alıyor. Bütün gün gece kan ter içinde geçiyor.
Sizlere bir sorum var. Kafam bir dünya, doktorun söylediğini unutmuşum. Şu sezeryan yerinin üzerine takılan su geçirmez bant kaç gün sonra çıkartılıyor? Doktor bugün söyledi gidince duş alabilirsin şu kadar gün sonra bantı çıkar açık kalsın dedi ama kaç gün dedi aklımdan çıkmış
Benimkiler 35 günlük şimdi 80cc yiyorlar. Kiloları 3,5 oldu. İlk başladığımızda 30 cc yiyorlardı.80 cc mi
ben kızımı aç bırakıyorum herhalde
daha yeni 40 veriyorum onu da kusuyor..
Canım senin bebeğin kaç kilo kiloya göre yapılıyor mama hesabı bana ilk 45demiş doktor bugünkü kpntrolde kilo aldığı için bebek 60a çıkardı zaten anlarsın doymazsa ağlar..bizimkide zaten 45 yetmiyodu artıkhımm anladım canım
doğrudur
pazartesi bizim kontrol
benim bebek minik doğdu diye herhalde
ben anne sütü veriyorum ama 30 cc dedi doktor
burada 45 ten aşağı veren yok
üstelik benim bebiş 22 günlük oldu
Canım çarşamba gecesi küveze alındı bebeğim, bugün küvezden çıktı ama beşiğe aldılar. Beni emmiyor az önce 10 dk önce emdi o kadar. Dr emdiğini görmeden bırakamayız diyor. Memeden tiksindi çocuk birden bire anlamadık gayet iyiydi oysaki emiyordu ilk 2 gün, bakalım gayretle hergün hastaneye gidip emzirmekle uğraşıyorumCnm takıp edemıyrm
Iyı mısınız
Bebegım zayıfladı dıye endıse edıyordun
Bana 1 hafta sonra cikar demisti canim bende cikardim bi sorun yasamadimKızlar merhabalar. Mesajların çoğunu okuyamadım. Bugün eve çıktık. Hala ağrılarım fazla. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Emzirme uğraşlarım başarısız oldu. Sütüm gelirken gelmez oldu birdenbire. Dolayısıyla geceler gündüzler uykusuz ve bebeğin ağlamalarıyla geçiyor. Bugün mama takviyesine başladık. Ama meme emmeyi unutmasın diye enjektörle veriyoruz yada göğsüme akıtıyoruz emerken. Göğsümün birini de zor alıyor. Bütün gün gece kan ter içinde geçiyor.
Sizlere bir sorum var. Kafam bir dünya, doktorun söylediğini unutmuşum. Şu sezeryan yerinin üzerine takılan su geçirmez bant kaç gün sonra çıkartılıyor? Doktor bugün söyledi gidince duş alabilirsin şu kadar gün sonra bantı çıkar açık kalsın dedi ama kaç gün dedi aklımdan çıkmış
Kızlar merhabalar. Mesajların çoğunu okuyamadım. Bugün eve çıktık. Hala ağrılarım fazla. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?