Çok uğraşıyoz anlatamam ama almıyor ya sinirlerimiz bozuldu artık
Canım senin bebeğin kaç kilo kiloya göre yapılıyor mama hesabı bana ilk 45demiş doktor bugünkü kpntrolde kilo aldığı için bebek 60a çıkardı zaten anlarsın doymazsa ağlar..bizimkide zaten 45 yetmiyodu artık
inşallah canım. Kendime en kötü 1 hafta veriyorum sağlıkla gelsin. İstenmeyen misafirin gittimi bu aradaAmin canım hayırlısıyla sen de kavuş meleğine inşallah
gözün aydın canım darısı basımıza. Sağlıkla büyüt inşallahArkadaşlar bugün saat 13:00 da doğumum oldu şukur agrim acimda yok bebekte sağlıklı doğum yapacaklar inşallah kolay kolay atlatırlar
Ay inşallah ya. Bugün doktor 2 aya kadar bebekler tam alismaz dedi. Bakalım. Millete kalırsa bi kere almadı mi daha almaZ diyorlar.benim 22 gün oldu hala kızımla savaşıyoruz ama eskiye göre daha iyi.. yeni yeni diğer göğsümü almaya başladı
zor bir süreç ama pes etme olacak olacak
Biz o kilolalardayken 45 içiyodu.doktorun daha iyi bilir zaten pazartesi arttırır büyük ihtimalle doyuyosa sorun yok zaten canımbenimki 22 günlük 3400 gram
pazartesi kontrolüm var bakalım kaça çıkaracak
Kızlar herkes dogum sonrasını konısuyor ama daha doguramadım bu durumu yaşayan var mı?Kızlar acil!!!!!!lavoboya gittiğimde iç çamaşırımda kahverengi lekelenme vardı böyle bir durum yaşayan var mı??? Çok heyecanlandım doktor yrn aç karnına gel duruma göre bakalım dedi
Canım benim sat 24 haziran ama sezeryan olunca bana dr 12 si ile 17 arası bir tarih seç. Sonrasında sancıların başlar hiç gerwk yok dedi. Eşimde persembe dığmuşum ben deyince 15 ini seçtik. Benim tüp bebek olduğu için 2 dr umda sezeryan olacaksın risk yok dedi. Bu yüzden.Gözün aydın canım,Bol bol sütün olsun inşallah.
Kaçırmış olabilirim yanlış bilmiyorsam seninle zamanlarımız yakındı,erken alınmasının sebebi kilolu olması mı,başka bir şeyden dolayı mı?
Ben her seferinde çok panik olup bağırığ ağlamaya başlıyorum hiçbişey yapamıyoru malesef. Neyseki annem yanımda o hemen bebeği yüz üstü çevirip sırtını sıvazlıyor. Sonda burun aspiratörüyle burnunda kalan sütü çekiyor. Annem gidince napıcam bilmiyorum
O sorun sonradan bizde de oldu meme almama.Çok uğraşıyoz anlatamam ama almıyor ya sinirlerimiz bozuldu artık
Kızlarrr
Kol altından sutu gelen var mı?
Ya dus alırken baktım kolumun altında beze var
Oo may gaş bu ne dedımmm
Korktum
Baktım belkı sıvılcedır dedım
Sıkarımkı damla damla sut akıyor ve cok sızlıo
Napmak lazım ya hof
Maaşallah sizehttps://www.instagram.com/p/BUha2t7Anhl/ insaallah kopyalayabilmisimdir lohusaligi cok iyi anlatmis:) hele en sondaki tepkiye bayildim:) ziraa bu fiskiriyordu lafini hic duymadigm kadar duymusumdr bu 29 gunde:) bu arada ayyy yarin biz 1 aylik olacagiz ya şaka gibi
Kendiliğinden emilebilen dikislerin olmalı o siyah görünen şeyler. Sakın çekistirmeyin, yara yerin açılabilir.Ya benimde dikiş yerlerimde siyah siyah seyler var. Aynayla bakıyorum ama pek anlamıyorum ne oldugunu. Eşime gel bak desem eli durmaz hemen oynayıp koparmaya calısır huyunu bilşyorum çünkü
Kızlar herkes dogum sonrasını konısuyor ama daha doguramadım bu durumu yaşayan var mı?
Bende anlamadım canım bizde iyi besledik ama bi ölçtuler sarılık sınırda yatirdikar hastaneye. Artik olacağından midir nedir. Bide göz korkuttular sarılık fazlaysa beyinde hasar oluşur fln diye. Dedim ya zormus annelik gerçekten.O sorun sonradan bizde de oldu meme almama.
Doğum yaptığım hastane de emzirme eğitimi veren dr un yanına bile gittim.
Almayan bebe bi dk olmadan memeyi aldı. Eve geldim yine aynı.
Bebeği emzirecrğin zaman pozitif yaklaş canım işe yarıyo az da olsa.
Bu arada sütüm yarıyo kilosu çok çok iyi dedi dr ama sarılık 11.6
Hani anne sütü sarılığı önlerdi diye bağırmak istiyorum.
Gece gündüz fire vermeden emzirmeme rağmen.,sütüm kilo aldırmasına rağmen bu sarılık neden oldu anlamadım. Fikri olan??
Birbirimizi bırakmıcaz :) allah öyle bir durumda bıraknasın inş.beatrices kızlar bildiğim kadarıyla dünyada 0rh- en az bulunan ama Türkiye de de A - diye biliyorum. Siz araştırmışsınızdır muhakkak da ben söylim dedim.
Cnm nisan in gelmiş büyük ihtimal. O geldikten bir gün sonra dogum yapan da var bir hafta sonrada. Bende hala doguramayanlardanim.sanci var ama açılma yok bekliyoruzKızlar herkes dogum sonrasını konısuyor ama daha doguramadım bu durumu yaşayan var mı?
Di mi yaa... biz de doguraydik sag salim iyiydi. Agrilardan yuruyemiyom resmen iki gundur ama gelmiyo veletMaaşallah sizeSiz kırkı çıkaradurun biz daha dogurcaz
Kendiliğinden emilebilen dikislerin olmalı o siyah görünen şeyler. Sakın çekistirmeyin, yara yerin açılabilir.
var canım
Canım ben yaşadım o durumu hatta korktum dr dr gezdim ultrasona bile girdim o sıralar benim oglan küvözdeydi en son yaşlıcA bi cerraha gittim dediki senin 4 memen var bunlar aksesuar meme eskiden de vardı ama süt dolunca belli oldu korkma bebek emmeye başlayınca inecek bunlar pompa filan kar etmez dedi bide eski usul git yeni yetme emzirme sütyeni emzirme atleti kullanma hatta memelerini sal dedi sallansınlar anne oldun güzel görünmeyi bırak bi süre sonra alışcaksın zaten dedi birde gögüs uclarına bişey sürme su sabunla yıka bebek emdikçe toparlıcak gögüsler dedi .bu dedikelrini bi hafta uyguladım bi de bebek küvözdeyken sütümü pompayla sagıodum o sırada annem sürekli koktukaltlarımdaki bezelere masaj yapa yapa eritti eskiden öle yaprlarmış onlar indikce rahatladım hatta masaj yapılırken sagdıgım sütün içinde katı katı tabakalar olmuştu daha yeni yeni sütyen takıorum dışarı cıkarken sölemesi ayıp o emzirme atletlerini hiç kullanamadım endişe etme ama o bezelere masaj yap özellikle süt sagılırken sıcak kompres yapma demişti dr bi de soguk yap dedi
Kızlarrr
Kol altından sutu gelen var mı?
Ya dus alırken baktım kolumun altında beze var
Oo may gaş bu ne dedımmm
Korktum
Baktım belkı sıvılcedır dedım
Sıkarımkı damla damla sut akıyor ve cok sızlıo
Napmak lazım ya hof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?