2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saat başı emzirmeyi Deniyorum bakalım.
Şimdi uyudu mesela uyanınca ilk önce memeye tutuyorum biraz emiyo ama sonra ağlamaya başlıyo üşeniyo en fazla 5dk emiyo o yüzden arkasından mama vermek zorunda kalıyorum..sağmıyorum artık çünkğ sağınca bu sefer emerken süt gelmiyo..önceden daha çok sağıyodum çünkü hiç tutmuyodu memeyi şimdi azda olsa tutuyo..çok karışık yani bazen bende ne yapsam diye şaşırıyorum

Belli olmuyo ya, inan gece bile olsa gazını çıkarmadan yatırmamaya çalışıyorum ama neden uyumuyorum anlamıyorum, sizde geceler nasıl?
Bizde iyi gibiydik ama bu gece huysuzlandı acaba yataktan mı dedim yatağa sardım bide ama beşiği sevmemeye başladı galiba uyanıyor oraya koyunca
bizim yatak sunger birazcik sert bende babynest yaistim besigin icine onu koyyuyorum elyaftan icine gomulup rahatca uyuyor pasa saat basi uyanmasi yatakla alakalo degildir bence acikiyorlar cabucak
Bilmiyorum ki canım yatağındamı elyaf yani senin

Canım aynen hakkında hayırlısı şimdiden yaşayacağın acıları dusunmenin sana hiçbir faydası yok, acı kisiden kişiye değişen bir kavram, bende sezeryan olmus biri olarak sana diyebilirim ki (yanımda kalan annem de aynisini söyledi) bence normal doğum sancıları, dikisleri falan filan da en az sezeryan kadar zorluyor, sezeryanin da xorluklari var ama ben iki gün sonra ayaktaydim misafirlerime kek falan yaptım, annem bile şaşırdı, hatta benim arkadaş ilk doğumunu normal yapmasına rağmen ikinciyi sezeryan çok istedi ama doktor normal yaptırdı, yani diyeceğim şu ki öncelikle doktoruna güven acıları şimdiden düşünüp dert etme, hepimiz iyi yada kötü bak doğurduk sende de öncelik bebegini sağlıkla eline almak olsun, gerisi bir şekilde oluyor :)

Günaydın hanımlar doğum öncesi düzenli sancılarınız oluyor muydu yani benim 2 3 saat düzenli olarak belimden kasiklarima sancı giriyor sonra geçiyor geçen hafta da olmuştu dün gece de oldu doğum sancısı diyorum ama geçiyor anlamadim

Benim de oluyor yaa , nette baktım bişey bulamadım . Bi kaç kişi yazmış ki doğmadan önce gelen çıt sesi doğduktan sonra da ayak bileğinden geliyordu , ayağını kımıldatırken diye

Yok yok internetteki negatif yazıları ne okuyun ne de inanın.vardır bi sebebi tabiki ama aksi bir şey olduğunu hiç zannetmiyorum.o sesin karın çatlıyı o an diye yazan var düşünün o derece cehalet :) içinizi rahat tutun hiç bir bilimsel açıklaması yok ve dr bile şaşırdı söyleyince

O belirtiler bendede var malesef..ben bebeğim emmediği için ona bağlıyorum ama eşimede arada çok sinir olduğum kesin..gece ben uğraşırken uyuması beni deli ediyor..bence gitme annene ne demek iş stresi şuan senden stresli olamaz heralde..böyle zamanlarda destek olmaları lazım bize

Bizde iyi gibiydik ama bu gece huysuzlandı acaba yataktan mı dedim yatağa sardım bide ama beşiği sevmemeye başladı galiba uyanıyor oraya koyunca

Bilmiyorum ki canım yatağındamı elyaf yani senin

Canım yatağı bilmiyorum ama her ne kadar internette 40 güne kadar çocuk alışkanlık edilmez falan filan diye yazsada senin bebis büyüklerin tabiri ile kucağa alışmış olabilir, çünkü benimki de her yolu denedim sadece göğsümde uyuyor şimdiden göğüste uyumaya alıştı, gece çok yorgun olsam da mutlaka beşiğine yatiriyorum ki birde ona alismason, oraya alışsın yani benim dusuncem de bu, bence bebekler şimdiden alışkanlık edinmeye başladılar :)

önce mutlaka memeyi veriyorum sonra hemen ardından mamayı. mamayı Medelanın anne meme ucu olan biberonundan veriyorum, hiç sıkıntı yaşamadım bir aydır çok şükür memeden soğumadılar. diğer biberonlardan süt lıkır lıkır geliyor onlar olmaz memeden soğur. iki bebiş de 15-20 dakika meme emiyor sonra 80 cc mama yiyor şimdilik. benimkiler 3,5 kilo ordan hesapla seninkini istersen canım.

Canm ben de 1 Haziran'da spinal oldum.Epidural demiştik aslında farklı Bi anestezi uzmanı geldi.Canın tatlıysa spinal yapalım epiduralde çekiştirmeleri falan hissedersin dedi.Spinale karar verdik.

Karın savrulması dediği karnıma bastırdılar o mu acaba?Dayanılamayacak bişey değil,sanırım bebeği itiyorlar.Öyle bir sezaryen videosu denk geldi sonradan.Karnına bastırdılar bebek geldi keseyle.

Mide bulantısı da odaya geldim Bi on dk içinde bikaç kez az az afedersin yeşil yeşil çıkardım bitti.

Normal olmadı en azından KıZımın çıkışına o ağlayışına şahit oldum.Yanıma getirdiklerinde o bağırmasının kesildiğini unutamam

Günaydın.benim 35. Haftamda başladı hatta sancılarım ciğer geliştirici iğne vuruldum.haala daha her gün regly agrısı gibi tüm gün süren bir karın kasık ağrım var fakat doktora gittiğimde sancım normal değerlerde bebişin suyu da normal çıkıyor.baş aşağı durduğundan rahme kafasını sürekli ittiriyor olduğundan bu sancıların olması bi anlamda güzelmiş rahmi ve seni daha rahat ve çabuk bir doğuma hazırlarmış

canım emmede biraz sorun oluyor
güçsüz olduğu için çekemiyor..başka bir problem yaşamadık
bir de baş çevresi 5 hafta geriydi
tüm şapkalar gözünü örtüyor bol geliyor
Son ayım ve bu 10 gündür aynı kiloda canım çok sıkıldı, baya bütün vitaminli şeylere yüklendim inşaAllah biraz toparlar kendini

Geçen hafta doktora sordum bişey demedi dün gece yine oldu yani öyle düzensiz ve aralıklı olmuyor genelde 4 5 dkda bir olup en az 30 sn sürüyor doğum sancısı gibi bende hevesleniyorum geliyor diye sonra kesiliveriyor benimde sancim 20lerde çıkmıştı geçen hafta ama açılmam yoktu yürüyüş yapıp hergün sıcak banyo yapıyorum bakalım artık iyice sabirsizlanmaya başladım

Alışkanlık ta ettirmiyorum canım benimkinin hiç sağı solu belli olmuyor bazen gazını bile çıkarırken uyanmıyor bazen dediğin gibi emzireyim diye kucağıma alınca uyuyup kalıyor bazen de kucaktada uyumuyor keşke kucakta uyusaydı dün gece o kadar dolaştım evde pış pış ama uyumadı en son babasının kucağında uyudu :)

ben hem biberon hem meme veriyorum
çok şükür ikisini de şimdilik alıyor
meme almadığı zaman biberon veriyorum
önce memeyi deniyorum ama

mama vermiyorum hiç hep anne sütü veriyorum

Evet öyle dediler ama benim ki de. Diğerini sagip biberonla veriyorum ama çok şükür memeyi de aliyo

Kuzum günaydın. Benimki ikisini de kullanıyor, önce memeleri sömürüyor, sonra hala mıkırdanıyorsa biberon veriyorum 60cc yapıp.
Hepsini içtiği de oluyor, 30cc içip bıraktığı da. Günde 2 kere biberon alıyordur bir akşam bir sabah olmak üzere.
Abartmasın insanlar öyle bir tehlike olsa en azından biberon üzerine bir uyarı koydurturlar mamadaki gibi. Herkes çok biliyor. Mesela avent biberonu ben mama ısısı denemek için çılgınca salladım, damla çıkaramadım, bu bebekler nasıl emiyor da zorla alıyor kim bilir.
Üzülme sen.

Aynı şekilde bende çok sabırsızım artıkk :) bi an önce kavuşmak istiyor insan.Allah sağlıkla vakti zamanı geldiğinde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Ben aventin bibrenunu kullanıyorum ondan baya geliyo mama az akışlı bir biberon arıyorum bende..medela tek biberon olarak satılıyomu canım yoksa sağma makinesiyle birliktemi aldın..bu arada bende öyle yapıyorum önce meme sonra mama veriyorum..80cc çok değilmi ben 60 veriyorum benim oğlum şuan 3900

Herşeye ağlayasım geliyor. Depresyon belirtisi mi nedir. Eşimle de tartıştık dün. Annem eve dönecek senide götürim de birazda orda kalın diyor. Kendi free takılacakmış. İş stresleri varmış. Offf.. Annem babam da düzenini bozma gelme diyor

Son ayım ve bu 10 gündür aynı kiloda canım çok sıkıldı, baya bütün vitaminli şeylere yüklendim inşaAllah biraz toparlar kendini

canım benim yemediğim kalmadı..
benim yediğimi başka hamile yese terminatör gbi çocuk doğururdu.
doktorum yemeyle alakası yok demişti ama gene de ben işin ucunu bırakmadım
ama doktorun dediği oldu
sonuç bebeğim 2960 gr doğdu
çok şükür kilo problem değil doğunca alır.. benim bebek 23 günlük en son 3400 gr olmuştu..pazartesi bakalım kaç çıkacak
kilouyu dert etme
gelişiminde yani ölçülerinde 2-3 haftayı aşan gerilik yoksa problem etme
ben hamilelik boyunca çok sorunlar yaşadım
hamd olsun bebeğim sağlıklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…