2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ben de aventin cam yenidoğan biberonunu kullanıyorum memnunum
kızım memeyi bırakmadı.. hem biberon hem meme alıyor..
belki biberon markasına göre değişiyordur...

Ne güZel canım maaşallah

ama 10-15 dakika ancak meme emiyor. ama sütüm fışkırarak geldiği için yetiyor sanırım kendisi çıkıyor memeden
meme almadığı zaman biberonla sütü sağıp veriyorum
doktor iki saatte bir besle dedi
ben bir buçuk saatte bir besliyorum..
mama vereyim mi diye sorduğumda doktor gerek yok demişti
belki bebeğimin kilosu düşük diye bilmiyorum

Bnde haftalardir oluyor bu durum..doguracagim diyorum ama devami gelmiyor..

Dün gece 3 te uyandı 1 saat emdi. Uyudu sabah 7de uyandı. Şu saat oldu toplam 1 saat uyumadı.

kizlar dikisleriniz ne alemde normal dogum yapanlar benim 4 5 dikisim var ama hala aciyo yan yan oturuyorum bugun 10.gun oldu ne zaman ağrısı gecer ne zaman duser

benim nisanim pazar sabah geldi sali gece dogum yaptim herkese ayni tavsiyeyi veriyorum sicak suya otur icine 2 kasik papatya da döktüm sancim ondan sonra geldi yarim saate yakin oturdum cok rahatlatici oluyo hem de
Bende bi deneyim o zaman ya nst de hiç bi hareketlilik Yok belki sancı gelir teşekkür ederim

kizlar dikisleriniz ne alemde normal dogum yapanlar benim 4 5 dikisim var ama hala aciyo yan yan oturuyorum bugun 10.gun oldu ne zaman ağrısı gecer ne zaman duser
Canım ben 21 günlük oldum üç dört gün önce düştü dikişlerim..şimdi daha rahat oturuyorum 10gün daha yenisin bi 15günlük olunca rahatlrsın

Sabahki çılgınlığımı yazayım, uyandım baktım enik gözüme sarı görünüyor. Ama dün böyle değildi, soydum bedenine baktım pembe ama parmağımı basıp çekince hafif sarı kalıyor (tabi bu aşamalar hep zavallı eşimle, çılgın paniğim) kalk dedim asm ye gidelim. Oradaki ebeyi aradım, sağolsun hemen gel dedi.
Gittik fizyolojik sarılıkmış 5.gün başlar 8.gün pik yaparmış.
Ben tabi çocuğa kızılötesi ışınlı gözlerimle baktığım için sürekli, hemen anlamışım kendimi de manyak edeceğim sonunda
Bilurbin bile bakmadılar normal bu ya deyip, ben zaten ağladım ağlayacağım. Sabahtan akşama mama meme gidiyor nasıl sarılık olur diye.
8. gün çocuk doktoruna randevu aldım zaten, orada da bakarlar. Besleme rutini aynen devam yani.

Canım ben 21 günlük oldum üç dört gün önce düştü dikişlerim..şimdi daha rahat oturuyorum 10gün daha yenisin bi 15günlük olunca rahatlrsın
benimde icten dikislerim var dustugunu nasil anliyorsunuz benim 17 gun oldu hala ara sira agriyor

Kızlar göğüs catlaklarina birebir kesin çözüm madecassol krem kesinlikle tavsiye ederim her emzirme de sadece karbonatlı şu ile yıkayıp emzirin ben böyle şifa oldum 3 günde çok şükür

Selam kızlar, ilk seansta 15 dk emdi benim hanım kız. Sonra enjektörle anne sütü verildi. Sanıyoruz ki gögüse sürdüğüm kremden dolayı bebek memeden tiksinmiş. Lansinoh kullanıyordum ve gögsü silmeden vermiştim zararlı olmadığını bildiğim için ama yanılmışım demekki zararlı bebek için.

ben de aventin cam yenidoğan biberonunu kullanıyorum memnunum
kızım memeyi bırakmadı.. hem biberon hem meme alıyor..
belki biberon markasına göre değişiyordur...

Ben de aynen Avent'in biberonunu kullanıyorum, hem meme hem mama devam ediyoruz... ikisini de alıyor kızım şükür...

Sevindim canım :) bende kullanıyorum ama ne kadar bitkisel de olsa yine siliyorum her emzirmede çok nadir unuttuğum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…