Pazartesi belli olacak canım kontrol var. Enfeksiyon neden oluyo pekienfeksiyon tsh ve anne sütü sarılığı olası nedenler
bizimki de 11 di enfeksiyon nedeniyle düşmemiş
düşmezse doktor tahlil ister zaten
Ne güZel canım maaşallahben hem biberon hem meme veriyorum
çok şükür ikisini de şimdilik alıyor
meme almadığı zaman biberon veriyorum
önce memeyi deniyorum ama
mama vermiyorum hiç hep anne sütü veriyorum
Kuzum günaydın. Benimki ikisini de kullanıyor, önce memeleri sömürüyor, sonra hala mıkırdanıyorsa biberon veriyorum 60cc yapıp.
Hepsini içtiği de oluyor, 30cc içip bıraktığı da. Günde 2 kere biberon alıyordur bir akşam bir sabah olmak üzere.
Abartmasın insanlar öyle bir tehlike olsa en azından biberon üzerine bir uyarı koydurturlar mamadaki gibi. Herkes çok biliyor. Mesela avent biberonu ben mama ısısı denemek için çılgınca salladım, damla çıkaramadım, bu bebekler nasıl emiyor da zorla alıyor kim bilir.
Üzülme sen.
Pazartesi belli olacak canım kontrol var. Enfeksiyon neden oluyo peki
Ne güZel canım maaşallah
Bnde haftalardir oluyor bu durum..doguracagim diyorum ama devami gelmiyor..Günaydın hanımlar doğum öncesi düzenli sancılarınız oluyor muydu yani benim 2 3 saat düzenli olarak belimden kasiklarima sancı giriyor sonra geçiyor geçen hafta da olmuştu dün gece de oldu doğum sancısı diyorum ama geçiyor anlamadim
Dün gece 3 te uyandı 1 saat emdi. Uyudu sabah 7de uyandı. Şu saat oldu toplam 1 saat uyumadı.+1 ben aha şu an uyuyo ve uyanmaya calışıo içimden biraz dhaa uyusa die dua ediorum gece uykularımı özledim bide 40 cokınca düzelir diolar aha 5 gün kaldı nere düzelcek bilmiom ne keramet varsa su 40 ta herşeyi 40 a baglıolar bence alakası yok spnrada 3 ay dicekler ve 2 yaşa baglarlar en son :))))
Aynen eşime hep yanlış alarm veriyorum bu gidişle gerçek dogum sancısını ciddiye almayacakBnde haftalardir oluyor bu durum..doguracagim diyorum ama devami gelmiyor..
Bebekten firsat bulup ne kadar uyuyabiliyrsam o kadar iste oda aklima geldi evde tekim eşim yogun aslinda deli gibi uykum var ama mumkun gorunmuyrpeki uyku?belki çok iş yaptın dinlenemedin ondan azalmıştır
geçici bir durumdur bence
Bende bi deneyim o zaman ya nst de hiç bi hareketlilik Yok belki sancı gelir teşekkür ederimbenim nisanim pazar sabah geldi sali gece dogum yaptim herkese ayni tavsiyeyi veriyorum sicak suya otur icine 2 kasik papatya da döktüm sancim ondan sonra geldi yarim saate yakin oturdum cok rahatlatici oluyo hem de
Canım ben 21 günlük oldum üç dört gün önce düştü dikişlerim..şimdi daha rahat oturuyorum 10gün daha yenisin bi 15günlük olunca rahatlrsınkizlar dikisleriniz ne alemde normal dogum yapanlar benim 4 5 dikisim var ama hala aciyo yan yan oturuyorum bugun 10.gun oldu ne zaman ağrısı gecer ne zaman duser
benimde icten dikislerim var dustugunu nasil anliyorsunuz benim 17 gun oldu hala ara sira agriyorCanım ben 21 günlük oldum üç dört gün önce düştü dikişlerim..şimdi daha rahat oturuyorum 10gün daha yenisin bi 15günlük olunca rahatlrsın
Biz niye dogurmuyoruz yaBnde haftalardir oluyor bu durum..doguracagim diyorum ama devami gelmiyor..
ben de aventin cam yenidoğan biberonunu kullanıyorum memnunum
kızım memeyi bırakmadı.. hem biberon hem meme alıyor..
belki biberon markasına göre değişiyordur...
Ay artık geçtim kan revan olmasını, gögsüm kopsa yine hiç bir kremi sürmem :)Kızlar göğüs catlaklarina birebir kesin çözüm madecassol krem kesinlikle tavsiye ederim her emzirme de sadece karbonatlı şu ile yıkayıp emzirin ben böyle şifa oldum 3 günde çok şükür
Sevindim canım :) bende kullanıyorum ama ne kadar bitkisel de olsa yine siliyorum her emzirmede çok nadir unuttuğum oluyorSelam kızlar, ilk seansta 15 dk emdi benim hanım kız. Sonra enjektörle anne sütü verildi. Sanıyoruz ki gögüse sürdüğüm kremden dolayı bebek memeden tiksinmiş. Lansinoh kullanıyordum ve gögsü silmeden vermiştim zararlı olmadığını bildiğim için ama yanılmışım demekki zararlı bebek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?