2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim normal doğum ve bugün korse takmaya başladım, dr korse için birley söylememişti bana

Bizimkinin de 5.gün kontrolünde sarılık değeri 14 çıkınca alarm durumuna geçmiştik... iki günde bir hastaneye gidip ölçtürdük değeri... bana da aynı şeyi demişti dr, 8.gün pik yaparmış sonra düşermiş... en son Pazartesi günü ölçtürdük 8'e inmişti... 10'un altında olunca değer sıkıntı yok, takibi bırakabiliriz dedi de rahatladık... ama bazen bana da sarı göründüğü oluyor hala...
Sağlıkla, mutlulukla büyüsün oğlun... bu arada adı ne?

beatrices geşmiş olsun canım, anne olmak tam bir delilikmiş anladım. Bırak kendi keyfi eylemlerimi, yaşam için gerekli ihtiyaçlarımı bile unutuyorum. Kafam gidik

Ben varım. Normalde iki memeden 75-85 cc oluyordu pompayla sağdığımda.
2 gündür 50 cc bile zar zor oluyor.
Gerçi benimki %90 üzüntüden diye düşünüyorum. Bişey yiyemiyorum adam gibi. O yüzden de süt olmuyor. Yani bu benim tahminim.

Kızlar mama olarak hangi marka kullanıyorsunuz ?

Ben hipp organik markayı kullanıyorum.

24 saatte 400-450 cc süt tüketiyor toplamda.
Bunun 100 e yakını hipp idi. Kalanı anne sütü idi. Ama dün akşamdan beri sütüm üzüntüden azaldı. Mama fazla veriyorum bu yüzden.

Ben esema kullanıyorum doktoruma iki kere sordum kullanabilirsin dedi..görümcem kullanmıştı oğluna o tavsiye etti..bazen bende mama ağırlıklı besliyorum sütüm herzaman çok olmuyo malesef özellikle gece mama oluyo

Aman dikkat edin valla, içinden birşeyde tiksinmiş çocuk kaç gündür ayrı, per perişan olduk.
Aslında bırakmak lazım ama sanki sürmeyince acıyacak gibi geliyor bazen geceleri emerken ağlıyorum hala ama ara sıra oluyor bu bazen de hiç acı olmuyor anlamadım gitti neden

Zaten nerde tuhaf şey var gelir beni bulur

Evet canım gece ben de mama veriyorum. Uykusu daha iyi oluyor mama verince. Anne sütü içince gazı da oluyor. Huysuzluk yapıyor felan.

kizlar dikisleriniz ne alemde normal dogum yapanlar benim 4 5 dikisim var ama hala aciyo yan yan oturuyorum bugun 10.gun oldu ne zaman ağrısı gecer ne zaman duser
Ben birinci dogumumda tam 19 gun yan yan oturmustum..

Kızlar

TSH yüksek çıktığı için dr troid hapına başlattı 2 güm önce.
Sabahları aç karnına ver ve 45 dk aç kalsın öyle Besle dedi.
Ama benim kızım ortalığı yıkıyor.
7 de veriyorum hapı. Bazen geri çıkarıyor savaşıyorum yutsun diye , acı geliyor sanırım tadı
Dr 45 dk dedi ama ben 30 dk sonra veriyorum sütünü. İlacın reçetesinde yarım saat diyor diye o işime geldi sonuçta.
Zeka geriliği büyüme geriliği boy kilo vs bu gibi sorunlar olurmuş bu hastalıkta.
Ama bizimki erken teşhis diye ilaçla kontrol altına alınmış.
Allah acil şifalar versin tüm bebeklere.

Bebegin nasil emmede gelisme vardr insaallah. Benimde ayni 100 cc bile sagdigm olmustu simdi 50 cc zar zor. Aslinda bebektn firsat bulup bisey yiyemiyrm pek. Azaldgnj farkednce yemeye basladm.

Amin. Rabbim sifasini verir. Gonlunu feeah tut. Hoş anneyiz nasil korkmayalim.

Bebegin nasil emmede gelisme vardr insaallah. Benimde ayni 100 cc bile sagdigm olmustu simdi 50 cc zar zor. Aslinda bebektn firsat bulup bisey yiyemiyrm pek. Azaldgnj farkednce yemeye basladm.
Walla canım hiç belli olmuyor. Bazen alıyor bazen almıyor memeyi. Bugün iki memeyi de emdi ama doyumluk değil tadımlık uyudu sonra da .

Evet canım gece ben de mama veriyorum. Uykusu daha iyi oluyor mama verince. Anne sütü içince gazı da oluyor. Huysuzluk yapıyor felan.
Bide benim gece süt sağmayınca sabah daha çok sütüm oluyor..aslında sağdıkça çoğalır derler ama bende tersi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…