2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son ayım ve bu 10 gündür aynı kiloda canım çok sıkıldı, baya bütün vitaminli şeylere yüklendim inşaAllah biraz toparlar kendini
efsunsuz Canim oncelikle yavrun hayirli olsun allah uzun omurler versin bizimd3 kafa 3 hafta geri cikiyor bir sorun oldumu canim korkulcak birsey pazartesi sezeryanim var ama ben bunu hep kafama takiyorum

Canım sağmadıkça da süt azalmaz mı aynı şeyi yaşıyoruz ama ben sağa sağa tek seferde 60 cc yi buluyorum, emmese de süt ile beslenmiş oluyor diye avutuyorum kendimi

Bugün 27. günümüz. Doktor kontrolümüz vardı. Doktor bey bebişin vücudunda sağa bastırdı sola bastırdı sarılık için kan alalım bi de idrar testi istedi. Geçen gittiğimizde geçmiş sarılığı teste gerek yok demişti. Neyse kan vermek için gittik. Hemşire hanım çok heyecanlı bi tip. İki kere kan tüpünü yere düşürdü. Bebişin koluna bağlanan lastiği takarken lastik bi fırladı. Eliyle çocuğumun kafasına küt diye çarptı. Bebek feryat figan ağlamaya başladı. Aç bu bebek annesi niye tok getirmiyorsun diyor bana bide. 15 dk önce emzirdim dedim o zaman yetmiyor demek ki diyor. Kafasına çarptığınız için olmasın dedim. Zorla aldık kanı sarılık sonucu 4 çıktı. Sarılık olmadığına sevindim ama bebeğim ve ben bu kadar sıkıntıyı boştan yere niye çektik anlamadım. Sonuçları da gösteremedik gitmiş doktor.

Bide benim gece süt sağmayınca sabah daha çok sütüm oluyor..aslında sağdıkça çoğalır derler ama bende tersi oluyo
Cnm ben gece 1 kez sağmak zorundayım.
Sağmazsam yatak pike Üstüm başım süt oluyor batıyor. Birkaç kez denedim ve 1 defa sağınca olmadığını görünce bu yöntemle devam ettim.
Benim her 2 saatte 1 Sağarsam gün içinde , o zaman işte az oluyor. 3-4 saatte 1 sağsam güzel süt oluyor da. Ama o zaman da kızıma mama vermek kaçınılmaz oluyor. Neyse sütüm kesilene kadar devam edecem hem mama hem süte.
Bu arada plastik meme ucu ile emzirdim az önce. Bu defa doydu sanırım.

Bebeğinin yüzünde sivilce gibi kızarıklıklar çıkan var mı ?
İsilik de değil sivilce de.
Alerji olacak ne olabilir ki ?
Nutella yedim sizce bu yapmış olabilir mi ?

Aslında bırakmak lazım ama sanki sürmeyince acıyacak gibi geliyor bazen geceleri emerken ağlıyorum hala ama ara sıra oluyor bu bazen de hiç acı olmuyor anlamadım gitti neden
Gögüs kalkanı kullanırsan kreme hiç gerek kalmıyor bence, kalkabı koyuyorum hiç bir yere değmiyo o zaman rahat ediyorum

park yatagın içine ikea yatak aldık pek sevmedi. beşik aldık onuda sevmedi.
en cok bizim yatagı sevıyor koltugu sevıyor sıpa:)

egıtımde anlatmıslardı bunu, anne ve baba 0+ ve a+ olursa %99 sarılık doğar demıslerdı. bizde esımle boyleydık
neysekı cok yok sarılıgımız. bizim bebiş 0+ oldu.

bende yazayım bende sıkıntı yaşıyordum DUPHALAC mucıze oldu. kabızlık ceken mutlaka içsin.bana dr hamılelıkte yazmıstı sımdı kullanıyorum.

ya benım oğlan hep emiyordu 1kez sürdüm emmedi bır daha sürmedim.. bırde sürünce bana hıc etkısı olmuyor o kremin.

@beatrices geşmiş olsun canım, anne olmak tam bir delilikmiş anladım. Bırak kendi keyfi eylemlerimi, yaşam için gerekli ihtiyaçlarımı bile unutuyorum. Kafam gidik
keyfiyi bırak banyo bile lüks.

neye üzülüyorsun?

Canım sağmadıkça da süt azalmaz mı aynı şeyi yaşıyoruz ama ben sağa sağa tek seferde 60 cc yi buluyorum, emmese de süt ile beslenmiş oluyor diye avutuyorum kendimi
Şimdi yavaş yavaş emdiği için sağmıyorum sağarsam bu serer emerken gelmiyo süt

Malesef ikş saatte bir sağınca gelmiyo benimde 3-4 saat geçmesi gerekiyo güzel gelmesi için o yizden bende mama vermek zorunda kalıyorum aynıyız yani..bende öyle avıtıyorum kendimi sütüm kesiline kadar veririm artık napalım üzülmek boşa malesef

Benimki alıyor hem de kocaman açıyor ağzını. Bebekten bebeğe değişebilir. Sen yine de sil

Kizlarr çarşamba akşamı normal doğumla oğlumu kucağıma aldım çok sukur 3400 gram doğdu iyi bi doğum oldu o kadar korkulacak bise olmadı meme yarasi olduğu halde emzirmeye devam edebiliyorsa bence herkes doğurabilir meme ucum yara oldu da şimdilik iyi gidiyor herkes darısı bekleyenlere olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Zor bi süreç rabbim kolay geçirsin ve şifasını acil versin inş.

Süt sağıp derin doncuru da saklayan arkadaşlar sorularım var
Ilk önce sütü sağarken bebek emdikten sonra kalan sütü mü sağıyorsunuz?
Yoksa bebiş bi memeyi emdi diğer memeyi emmeden uyudu kaldı. Kalan meme sağılsa Nasıl olur?
Yani sağarken farkediyor mu?

Kizlarr kizlarr fena agrilarik var kaburgalarima nasil bastrmislarsa agridan oluyorum heleki omuz sancisi cektim size anlatamam o nasil birseymis kizimi uyatamiyorum emzrmek.icn surekli uyuuo ne yapacagim.akil verin birde vajinasndan yumurta aki gibi akinti geldi nedr ki

Arkadaşlar fırsat bulmuşken bi şey daha soracaktım.
Geçen haftaki kontrolde dr bebeğin bıngıldağı açık dedi.yani normalden baya açıkmış.
Bu gibi durumla karşılaşan duyan var mı bir sorun teşkil eder mi bebişin gelişimin de. Tsh falan bakıldı normal çıktı.

Meme ucunu emiyordur o yüzden yara olmuştur.benim de olacaktı ama dikkatli vermeye çalıştım kahverengi kısmı alınca yara olmuyo sızı oluyo alışıyor sonra

Canım ben birini emzirirken diğeri de akıyor altına bardak koyuyorum bazen 20cc kadar aktığı oluyor damlaya damlaya bende onları koyuyorum dolaba hergün hergün sağmıyorum ama sağarsamda koyuyorum dolaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…