Yok canım ben de hiç istemiyorum zaten vermeyisu iyi değilmiş vermeni tavsiye etmem ben çok araştırdım doktor da verme dedi zaten.
Rabbim yardimcin olsun canim kendi agrilarini bile unutuyor insan bebeginin derdinden annelik sanirim boyle bisey ins kavusursunuz tez zamandaBilmiyorum canım, perişan olduk ikimizde onu orada öylece bırakıp geliyorum. Çok üzülüyorum bıraktığım için artık bugün konuşcaz tek sorun beslenme ise bize verin evde deneyelim dicez. Tedavi rededebiliriz artık çünkü dayanamıcam daha fazla onu orada bırakmaya. Beni unıtacak diye çok korkuyorum, bensiz orada kalmasına yüreğim el vermiyor
Tecrübeli değilim canım ama havalar çok sıcaksa az az olmak kaydıyla verilebilir diye okudum ben sadece anne sütü veriyorum su vermek te hiç istemiyordum çünkü anne sütünden alıyormuş zaten suyu ama hava sıcak diye ısrar ettiler vermeyi denedim bi kere ama benim oğlan sevmedi su ağzına girer girmez yüzünü ekşitti ağlamaya başladı benim de işime geldi tabi bidaha da vermedim :)
Teşekkürler kızlar ben de her mamadan sonra değil de günde bir kez vermeyi düşünüyorum çünkü kakaya baktığımda susuz gibi görünmüyor zatenben doktora sordum hayır dedi bu yüzden daha hiç vermedim nerdeyse 40 günlük oldular
Valla cnm insan tecrubesiz gibi oluyor inan
Meme reddi zor bi durum ya, gaz sancisi oldugunda ozellikle yapiyordur diye dusunuyrm
Altini acip bacaklarini karnina dogru ittirirsen sonra saat yonunde karnini elinle ovarsan bi kac kez bunlari tekrarla rahatlatir
Sonra al bagrina, karnina senin sicakligin vursun, sirtina masaj yap, pispisla, hafif salla
Sakinlesince gogsunu ver, emsin uykuya dalar diye dusunuyrm
Gaz sancilari ne zmaan basladi?? Bu arada bu herkese sorum
Bizim cis mevZu gecti cok sukur cisli bezini aliyrm
İlk gunler iyi besleeyemedigimden sarilik oldu, cis yapmadi ama kisa suredi atlattik
Emzirme problemimiz cok fazla yok su an
Masallah
Gazimiz var sanki bugun
Off ya çok iyi anlıyorum seni. Benim kizimida koydular geçen gün onu orda gördüm yüzüstü yatıyordu canım gitti ağlamaktan perişan oldum. Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah hemen iyileşir bebeğiniz. Zor gercektenBilmiyorum canım, perişan olduk ikimizde onu orada öylece bırakıp geliyorum. Çok üzülüyorum bıraktığım için artık bugün konuşcaz tek sorun beslenme ise bize verin evde deneyelim dicez. Tedavi rededebiliriz artık çünkü dayanamıcam daha fazla onu orada bırakmaya. Beni unıtacak diye çok korkuyorum, bensiz orada kalmasına yüreğim el vermiyor
Peki alttan gazini çıkarıyor mi canim bizim oglands oyle oldumu gaz oluyor ugrasiyrm cikiyr bazende cikmiyr kucagimda evin icinde volta atiyrz anca oyle susuyorKızlar bebeğim zorluyor gibi hep ya neden acaba. Gece hiç uyumadik yüzü kizariyor falan. Kaka da yapıyor ama neden böyle acaba.
Çıkarsa da rahatlamiyor. Uyuşmuyor da biz de kucakta geziyoruz anca. Doktora gitsem miPeki alttan gazini çıkarıyor mi canim bizim oglands oyle oldumu gaz oluyor ugrasiyrm cikiyr bazende cikmiyr kucagimda evin icinde volta atiyrz anca oyle susuyor
canım o sarı süt altın süt, kolostrum deniyor bağışıklığı kuvvetlendirici etkisi var
sakın atma bebeğine mutlaka ver..her damlası kıymetli
pompa da göğsü tahriş ediyor.. bebeğin emmesi daha iyi inan..
benim pompadan göğsümde çatlaklar oluştu çok acıyor haliyle.. giysi değince özellikle
kremleyip kalkan kullanıyorum iyi geliyor..
emzirebildin mi hiç
Çok anlamam ama düzenli sancı gözüküyor 100 baya yüksek değer canım doktor görmedimi dahaEki Görüntüle 2010057
Kızlar nst sancı grafiğimi yorumlayabilecek olan var mı sizce doğumum yakın mı 150 değerlerini gördüm sancı ekranında. Doktorum izne ayrılacakmış ya 1 hafta içinde doğurmam lazım ya da 3 hafta beklemesi lazım
Doktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymişÇok anlamam ama düzenli sancı gözüküyor 100 baya yüksek değer canım doktor görmedimi daha
Mamayi kac olcu ve kac saatte bir veriyorsun. Benimki surekli yemek istiyor. Karni midesi cok sisiyor. Korkuyorum. Pazartesi dogustan kalca cikigi kontrolumuz var.sizlerede verdilermi bu randevuyu.Canım nasılsın senin bebeğinde emmiyodu dimi ?hala aynımı ?benimki hala emmiyo yani silikon uçla uyuyacağı zaman emiyor birtek..yada çok aç değilse..artık ümidi kestim sayılır emmicek sanırım
İlk uc gun turuncumsu idi
Simdi sarimtrak beyaz (7 gunluguz)
Cok geçmiş olsun
Bebegini emmesi icin ugras derim
Sagmak alışkanlık haline gelmesin
Bişi yapmadım canım.Hayirli olsun..darisi basima..ozel bisey yaptin mi??
Canım önce meme veriyorum bi beş dakika falan emiyo ama yetmiyo sonra çok ağlıyo arkasından mama veriyorum 60cc 2 ölçeğe yakın..mamaya benimkide öyle herzaman çok aşırı aç gibi saldırıuor..ama meme emdiysebirwz ozaman aşırı saldırmıyo..bende diyorum her seferinde sanki günlerdir aç gibi..anne sütü pişik yaparmı bilmiyordum..bizi 3 hafta sonra çağırdı doktor..benim oğlumda emzik tutuyo bazen uyurken istiyo ama bu ara genelde memede sakinleşiyo az da olsa boğazından anne sütü geçiyo o sırada seviniyorum birde silikon uç kullanıyorum ben çok zor oluyoMamayi kac olcu ve kac saatte bir veriyorsun. Benimki surekli yemek istiyor. Karni midesi cok sisiyor. Korkuyorum. Pazartesi dogustan kalca cikigi kontrolumuz var.sizlerede verdilermi bu randevuyu.
Gidince dr. Soracagim bu beslenme duzenini.
Birde anne sutum pisik yapti yaniyor bebisim. Aksam agladi ama bugun iyii cok sukur.
Beni gorunce dudaklarini buzup hü hühühü diye nameli aglama taklidi yapiyor.
Eger ilgilenmezsem tiz bir sesle oyle bir agliyorki duyan,cocuga birsey oldu,biryeri incindi sanir.
Pazartesi 28 gunluk olacagiz insallah.
Bu arada emzik tuttu. Buyuk kizim sevmemisti emzigi.bu birakmiyor agzindan.
Artuk anne sutu vermeyecegim.dunden sonra.cunku iyi gelmedi kizima.zaten gunde bir ogune dusmustu anne sutu
Ben mama verdiğimde veriyorum su..iyi değilmi yanisu iyi değilmiş vermeni tavsiye etmem ben çok araştırdım doktor da verme dedi zuaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?