2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar şu süt sağma olayını çözemedim. Philips elektrikli aldım da çekiyorum gelmiyor ama göğsümü sıkınca geliyor. Bi yerde bi yanlış yapıyorum ama ne?

Rabbim yardimcin olsun canim kendi agrilarini bile unutuyor insan bebeginin derdinden annelik sanirim boyle bisey ins kavusursunuz tez zamanda

ben doktora sordum hayır dedi bu yüzden daha hiç vermedim nerdeyse 40 günlük oldular
Teşekkürler kızlar ben de her mamadan sonra değil de günde bir kez vermeyi düşünüyorum çünkü kakaya baktığımda susuz gibi görünmüyor zaten

2 . hafta gaz sancıları başladı.. burada herkesin dediklerini deniyorum
bazen ne yapsam da çıkmıyor
doktora soracağım bu durumu..

emzirme problemi yoksa işin %50 si tamamlanmış sayıyorum ben

Off ya çok iyi anlıyorum seni. Benim kizimida koydular geçen gün onu orda gördüm yüzüstü yatıyordu canım gitti ağlamaktan perişan oldum. Allah YARDIMCINIZ olsun inşallah hemen iyileşir bebeğiniz. Zor gercekten

Kızlar bebeğim zorluyor gibi hep ya neden acaba. Gece hiç uyumadik yüzü kizariyor falan. Kaka da yapıyor ama neden böyle acaba.

Kızlar nst sancı grafiğimi yorumlayabilecek olan var mı sizce doğumum yakın mı 150 değerlerini gördüm sancı ekranında. Doktorum izne ayrılacakmış ya 1 hafta içinde doğurmam lazım ya da 3 hafta beklemesi lazım

Kızlar bebeğim zorluyor gibi hep ya neden acaba. Gece hiç uyumadik yüzü kizariyor falan. Kaka da yapıyor ama neden böyle acaba.
Peki alttan gazini çıkarıyor mi canim bizim oglands oyle oldumu gaz oluyor ugrasiyrm cikiyr bazende cikmiyr kucagimda evin icinde volta atiyrz anca oyle susuyor

Peki alttan gazini çıkarıyor mi canim bizim oglands oyle oldumu gaz oluyor ugrasiyrm cikiyr bazende cikmiyr kucagimda evin icinde volta atiyrz anca oyle susuyor
Çıkarsa da rahatlamiyor. Uyuşmuyor da biz de kucakta geziyoruz anca. Doktora gitsem mi

Canım sarı süt değil sanırım o. Sonradan mastit olduğum için içerde biriktiğinden dolayı öyle olmuş. Hastanede 2 gün emzirdim. Sarı süt o zaman gelmişti hemşire sıkınca, kızım emdi 2 gün. Sonra 3.gün kesildi. Sonra dün geldi gece yani arada 2 gün süt kesilmişti. Sanırım göğsümdeki kanallardan tıkandı. Benim de yara olmuştu göğsüm çünkü. İçerde kalınca da sarı oldu rengi. Sıcak havlu bastık sürekli sağdık sağdık azar azar derken gittikçe açıldı.
O kadar rahatladım ki yavrum sonunda emebildi. Nasıl bir huzur olduğunu size anlatmama gerek yok zaten. Allahım emziremeyen tüm annelere yardım etsin.

Çok anlamam ama düzenli sancı gözüküyor 100 baya yüksek değer canım doktor görmedimi daha

Çok anlamam ama düzenli sancı gözüküyor 100 baya yüksek değer canım doktor görmedimi daha
Doktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymiş

Canım nasılsın senin bebeğinde emmiyodu dimi ?hala aynımı ?benimki hala emmiyo yani silikon uçla uyuyacağı zaman emiyor birtek..yada çok aç değilse..artık ümidi kestim sayılır emmicek sanırım
Mamayi kac olcu ve kac saatte bir veriyorsun. Benimki surekli yemek istiyor. Karni midesi cok sisiyor. Korkuyorum. Pazartesi dogustan kalca cikigi kontrolumuz var.sizlerede verdilermi bu randevuyu.
Gidince dr. Soracagim bu beslenme duzenini.
Birde anne sutum pisik yapti yaniyor bebisim. Aksam agladi ama bugun iyii cok sukur.
Beni gorunce dudaklarini buzup hü hühühü diye nameli aglama taklidi yapiyor.
Eger ilgilenmezsem tiz bir sesle oyle bir agliyorki duyan,cocuga birsey oldu,biryeri incindi sanir.
Pazartesi 28 gunluk olacagiz insallah.
Bu arada emzik tuttu. Buyuk kizim sevmemisti emzigi.bu birakmiyor agzindan.
Artuk anne sutu vermeyecegim.dunden sonra.cunku iyi gelmedi kizima.zaten gunde bir ogune dusmustu anne sutu

İlk uc gun turuncumsu idi
Simdi sarimtrak beyaz (7 gunluguz)
Cok geçmiş olsun
Bebegini emmesi icin ugras derim
Sagmak alışkanlık haline gelmesin

Çok şükür süt kanalları açılınca dün gece emmeye başladı canım. Sıcak havlu koyduk hep.

Herkese merhaba hanımlar bebiş doğduktan sonra ancak teli alıyorum elime..
Kim doğum yaptı kimler bekliyo takip edemedim 1 haftadır. Doğum yapan herkese hayırlı olsun, yapacaklara da kolay doğum olsun inşallah..
Bir haftadır kendimle uğraşıyorum. Zaten doğum öncesi nezleydim doğumdan sonra vücut direnci iice düştü çok hssta oldum antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin kokusunu bile alamadım hastalıktan..Diğer taraftan göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum lansinoh hiçbişeye yaramadı garmastan pomat kısmen geçirdi. Ama asıl beni zorlayan dikişlerim oldu. Sanki bacağımın arasında jilet var oturamıyorum kalkamıyorum sürekli bi yanma.. Doğum yapmak hiçbişeymiş. Normal doğum dikişi böyleyse sezaryen kim bilir nasıldır diyorum, bi taraftan da bu kadar dikiş acısı çekiyorum sezaryenden ne farkı kaldı diyorum.. Lohusalık dönemine kendi hastalıklarım, sıkıntılarım damga vurdu.. Yoksa bi annenin bebeğiyle ilgilenmesi dünyanın en güzel şeyiymiş.. Ama hareletlerim o kadar kısıtlı ki onu bile düzgün yapamıyorum. Keşke kendimi ii hissetsem tadına varabilsem.. Şu günler hızlıca akıp geçse de düzelsem diye bakıyorum.

Hayirli olsun..darisi basima..ozel bisey yaptin mi??
Bişi yapmadım canım.
Hastanedeyim, yatış verildi.
Epidurali yaptırdım, açılma olunca ilacı yapılacak. Su geldi ama adam akıllı sancım yok daha. Sanırım akşama kadar takip edilip , hareket olmazsa suni sancı verilecek.

kızlar ya benım oğlan emiyordu bazen saatte bazen 3 saatte. çok huysuzda değil kilo alımıda iyi.
yalnız bu gece benı mahvetti.
süreklı emmek ıstıyor her saat bası emdi.
belim içine göçtu resmen.
bıberonla anne sutu verdım almadı.
emzıkle on dk ancak oyalanıyor.
kaşıklada anne sutuu almıyor .illa meme olacak.
mama ya hıc baslamadık ama alacagını sanmıyorum artık.
sütüm yetıyor mu bılmıyorum ama bıberon ve kaşıgı kabul etmeyen bebege ne yapmalı.
bugun tam 2 haftalık.
artık yan yattım gece , mememıde actım. uyandıkca emdı uyudu.gerı uyandı emdı uyudu...boyle devam ettık.

Canım önce meme veriyorum bi beş dakika falan emiyo ama yetmiyo sonra çok ağlıyo arkasından mama veriyorum 60cc 2 ölçeğe yakın..mamaya benimkide öyle herzaman çok aşırı aç gibi saldırıuor..ama meme emdiysebirwz ozaman aşırı saldırmıyo..bende diyorum her seferinde sanki günlerdir aç gibi..anne sütü pişik yaparmı bilmiyordum..bizi 3 hafta sonra çağırdı doktor..benim oğlumda emzik tutuyo bazen uyurken istiyo ama bu ara genelde memede sakinleşiyo az da olsa boğazından anne sütü geçiyo o sırada seviniyorum birde silikon uç kullanıyorum ben çok zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…