2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İlk ay bebislerimizi 2 saatte bir emzirmek gerekiyor sonra kaç saatte olması lazım kızlar
Cnm maksimum uc saat
Ama ilk aydan sonra zaten onlar basar yaygarayi
Saat takibine gerek yok
Bnm oglum az ve sik emerdi
Sutten kesene kadar standart tek uykum vardi
Aksam 9-12 arasi kesintisiz uyurdu
Maksimum uc saat araliksiz uyudugum tek zaman dilimi
Off annelik cok zorr

Kan alırken bizde de hemşire serçe parmağını ağzına ver annesi dedi. Öyle yaptım ağlamsdı bile kızlar müsade varsa öyle yapın.

canım sorun ağlaması değil
kızımın elini görsen sen bile ağlardın...mosmor
bir de oradan bulamadık damar yolunu buradan dene buradan olmadı şuradan dene
bir de ayaktan dene artık patladım resmen müsade etmedim

Benim oğlan Allah versin canım uyandıramıyorum. Uyanınca memeyi almak için bi saat uğraşıyorum. Alttan gazını atınca rahatlıyo emiyo, Sonra da memeyi zor bırakıyor. Inş çabucak düzene giderler yavrular.

Valla cnm insan tecrubesiz gibi oluyor inan
Meme reddi zor bi durum ya, gaz sancisi oldugunda ozellikle yapiyordur diye dusunuyrm
Altini acip bacaklarini karnina dogru ittirirsen sonra saat yonunde karnini elinle ovarsan bi kac kez bunlari tekrarla rahatlatir
Sonra al bagrina, karnina senin sicakligin vursun, sirtina masaj yap, pispisla, hafif salla
Sakinlesince gogsunu ver, emsin uykuya dalar diye dusunuyrm
Gaz sancilari ne zmaan basladi?? Bu arada bu herkese sorum
Bizim cis mevZu gecti cok sukur cisli bezini aliyrm
İlk gunler iyi besleeyemedigimden sarilik oldu, cis yapmadi ama kisa suredi atlattik
Emzirme problemimiz cok fazla yok su an
Masallah
Gazimiz var sanki bugun

Bizim canımız gidiyo Haklısın canım. Aklıma geldi o damla damla kan alması hemşirenin sinirlerim bozuldu. Başka bi hastane kolundan aldı gayette rahat çabuk oldu. Öyle neden yspmıyorsunuz dedim. Her hastanenin yöntemi başkaymış.
Peh blah blah blah.

Gaz sorunu bizde ilk günden beri var. Senin yazdıklarını oğlum da da uyguluyordum çok faydasını gördüm. Şimdi bu oğlumda da uyguluyorum en çokta bağrıma basıp beline karın boşluğuna masaj yapıyorum iyi geliyo. Sarılık durumu Nasıl sizde kontrol ne zaman canım?

İnşallah canım Allah yardımcımız olsun hepimizin

bunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu

Bimere yazılabilir bence.

lilipit gaz için bana doktor ilk 10 gün gaz olmaz bebekler sadece açlıktan ağlar demişti.gaz 10 gun sonra başlıyor

Bir çok meyve gaz yapıyor. Hangilerini yiyorsun?

Niye sürmezsin canım Bn de kanıyordu bebeğim kan yutuyordu sonra kan kustu 3 kere o yüzden Bn şükrediyorum geçtiğine kendimden çok bebeğim icin
Canım benim bebek çok güzel emiyordu sonra meme reddi başladı kremden olduğunu düşünüyoruz. Salı gününden beri hastanede kalıyor beslenemediği için o yüzden sürmicem artık yoksa gerçekten iyi bir krem

Canım çok normal, kabız olmamaya çalış bir kaç gün bekle tekrar ederse o zaman git bence. Geceden suya 1-2 incir koy sabah kalkınca suyu içip incirlerini ye geçer

Sayisini bilmiyrm cnm ya
dr bisey demedi
Ama sanirim var baya
Dokunamiyrm da ben
Cok korkuyrm dokunmaya
Aci gecti baya bnm
Yorulunca aciyor
Seninde dinlenmen lazım
Ah be canım nasıl dinleneyim, öğlen 12:00 da evden çıkıyorum akşam 20:00 a kadar hastanede bebek peşinde koşuyorum. Dün dikişlere baktırdım iyileşiyor acı normal dedi. Vaginorm diyede bir krem verdi.
Bu arada korse kullanmaya başladın mı? Ben dün başladım dr hemen başkayabilirsin dedin bilgin olsun

Bnde ayni durumdayim..bnm doktor da bayram tatili girdigi icin beklemek istemiyor..bayram oncesi dogurtmak istiyor beni..bi taraftan kendi sancimi mi beklesem diyorum diger taraftan bebege bisey olurda diye korkuyorum..suni sanco zaten berbat ama bebekte yaklasik 4kg oldu..zaman gectikce dogurmam zorlasicak..cok kafam karisik canim sikkin..

littlebee canım benimde başta turuncu gibiydi şimdi yeni yeni beyaza dönüyor süt, turuncu olan anız sütü diyorlar bebek içşn çok faydalıymış. Mastit nasıl oldun daa çok erken? Antibiotik tedavisi başladıysa eğer sağıp mecbur atıcan.. mutlaka memeyi boşalt, boşalmadığı için süt birikir sızlar en son ağrı olur ve sonrası mastit.. bebek emmiyorsa bike mutlaka sağ. Süt turuncuyken sağmaya başladım bir türlü gelmiyordu sakın pes etme, sağdıkça ve emzirdikçe menfezler açılıyor

Bimere yazılabilir bence.

lilipit gaz için bana doktor ilk 10 gün gaz olmaz bebekler sadece açlıktan ağlar demişti.gaz 10 gun sonra başlıyor
Banada öyle dedi ama hastanedeki hemşireler lilipit in dediği gibi bağrına alıp sırtını sıcazlıyor yada bacak hareketleri yaptırıyor bebek çok rahatlıyor

Günaydın güzel anneler, şu süt sağma olayina benim de kafam takıldı, şimdi ne zaman sagiyorsunuz? Bende varken sağmak istiyorum ama zamanlamasina karar veremedim?

Birde bir arkadas kızının akintisinda beyazlik gördüm demiş, benim kızda da önce beyaz akıntı gelmişti sonra da akintisinda az az kan geldiğini görmüştüm doktor normal dedi, anne karnındaki hormonların etkisiymiş, en geç 6 ayda son bulur kanamalar dedi ki benim kızın simdiden geçti.

Birde kızlar bizim çocuk doktorumuz iki saatte bir emzirmeye çalış dedi sarılık riski geçtikten sonra, siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…