Cnm maksimum uc saatİlk ay bebislerimizi 2 saatte bir emzirmek gerekiyor sonra kaç saatte olması lazım kızlar
Kan alırken bizde de hemşire serçe parmağını ağzına ver annesi dedi. Öyle yaptım ağlamsdı bile kızlar müsade varsa öyle yapın.
Benim oğlan Allah versin canım uyandıramıyorum. Uyanınca memeyi almak için bi saat uğraşıyorum. Alttan gazını atınca rahatlıyo emiyo, Sonra da memeyi zor bırakıyor. Inş çabucak düzene giderler yavrular.Bide sağlık ocağında banada dediler göğsünde süt bırakma diye bir iki gün sağdım ama benim bebek bazen saat başı bazen de yarım saate bir emmek istiyor boşaltırsam bidaha emmek istediğinde doyuramam diye boşaltmıyorum
Valla cnm insan tecrubesiz gibi oluyor inanyok canım ben sadece ilk 3 gün mama verdim sütüm gelmemişti
ondan sonra hep anne sütü veriyorum
bazen emiyor bazen memeyi reddediyor ozaman da biberonla veriyorum
senin oğluşun nasıl çişi normale döndü mü? emiyor mu gerçi sen tecrübeli annesin dikişlerin iyileşirse herşey daha kolay olur
20 dakikadır gaz çıkartma videosu izliyorum deniyorum gaz çıkmıyor
Bizim canımız gidiyo Haklısın canım. Aklıma geldi o damla damla kan alması hemşirenin sinirlerim bozuldu. Başka bi hastane kolundan aldı gayette rahat çabuk oldu. Öyle neden yspmıyorsunuz dedim. Her hastanenin yöntemi başkaymış.canım sorun ağlaması değil
kızımın elini görsen sen bile ağlardın...mosmor
bir de oradan bulamadık damar yolunu buradan dene buradan olmadı şuradan dene
bir de ayaktan dene artık patladım resmen müsade etmedim
Gaz sorunu bizde ilk günden beri var. Senin yazdıklarını oğlum da da uyguluyordum çok faydasını gördüm. Şimdi bu oğlumda da uyguluyorum en çokta bağrıma basıp beline karın boşluğuna masaj yapıyorum iyi geliyo. Sarılık durumu Nasıl sizde kontrol ne zaman canım?Valla cnm insan tecrubesiz gibi oluyor inan
Meme reddi zor bi durum ya, gaz sancisi oldugunda ozellikle yapiyordur diye dusunuyrm
Altini acip bacaklarini karnina dogru ittirirsen sonra saat yonunde karnini elinle ovarsan bi kac kez bunlari tekrarla rahatlatir
Sonra al bagrina, karnina senin sicakligin vursun, sirtina masaj yap, pispisla, hafif salla
Sakinlesince gogsunu ver, emsin uykuya dalar diye dusunuyrm
Gaz sancilari ne zmaan basladi?? Bu arada bu herkese sorum
Bizim cis mevZu gecti cok sukur cisli bezini aliyrm
İlk gunler iyi besleeyemedigimden sarilik oldu, cis yapmadi ama kisa suredi atlattik
Emzirme problemimiz cok fazla yok su an
Masallah
Gazimiz var sanki bugun
İnşallah canım Allah yardımcımız olsun hepimizinBenim oğlan Allah versin canım uyandıramıyorum. Uyanınca memeyi almak için bi saat uğraşıyorum. Alttan gazını atınca rahatlıyo emiyo, Sonra da memeyi zor bırakıyor. Inş çabucak düzene giderler yavrular.
bunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu
Valla cnm insan tecrubesiz gibi oluyor inan
Meme reddi zor bi durum ya, gaz sancisi oldugunda ozellikle yapiyordur diye dusunuyrm
Altini acip bacaklarini karnina dogru ittirirsen sonra saat yonunde karnini elinle ovarsan bi kac kez bunlari tekrarla rahatlatir
Sonra al bagrina, karnina senin sicakligin vursun, sirtina masaj yap, pispisla, hafif salla
Sakinlesince gogsunu ver, emsin uykuya dalar diye dusunuyrm
Gaz sancilari ne zmaan basladi?? Bu arada bu herkese sorum
Bizim cis mevZu gecti cok sukur cisli bezini aliyrm
İlk gunler iyi besleeyemedigimden sarilik oldu, cis yapmadi ama kisa suredi atlattik
Emzirme problemimiz cok fazla yok su an
Masallah
Gazimiz var sanki bugun
Bir çok meyve gaz yapıyor. Hangilerini yiyorsun?Ben canbebenin bezini aldım ama hiç kullanmadım . Hastaneden çıkana kadar 5-6 tane kullanmışimdir. Hastaneden çıkarken lohusa pedi kullandım. 4-5 afette ondan kullandım. Ama 2 günden sonra uzun pedlere geçtim. Günde 4-5 adet kadar kullanıyorum.
Geçmiş olsun. . İnşallah en kısa zamanda asarsiniz bu durumu. Bnmde bebisin sarılığı sınırda. Herşeyi deneyip dua ediyorum. Geçecek ins
Hayırlı olsun enikin :) uykusuz geceler kervanına hoşgeldin ikimizde. Aynı gün doğum yapmisiz. Pztden bugüne toplasan 5-6 saat belki daha az uyumusum. Bnm oğlan yarım saatte bir kalkiyom doymadım için. Az mama da verdik ama sarılık değeri sınırda. Şimdi yuklendim süt yapanlara.tahin, rezene, promalt, bulgur, lactamil, meyve..bu liste uzar da gider. Allah hepimize kolaylık versin
Canım benim bebek çok güzel emiyordu sonra meme reddi başladı kremden olduğunu düşünüyoruz. Salı gününden beri hastanede kalıyor beslenemediği için o yüzden sürmicem artık yoksa gerçekten iyi bir kremNiye sürmezsin canım Bn de kanıyordu bebeğim kan yutuyordu sonra kan kustu 3 kere o yüzden Bn şükrediyorum geçtiğine kendimden çok bebeğim icin
Canım çok normal, kabız olmamaya çalış bir kaç gün bekle tekrar ederse o zaman git bence. Geceden suya 1-2 incir koy sabah kalkınca suyu içip incirlerini ye geçerGun gecmiyor ki dogumdan sonra bi sorun cikmadan gun gecsin. Ya yeni farkettim lavabodayken makattan kan geldigininetten baktim hemoreit falan diyor dogumdan sonra bazi kadinlarda olabilirmis offf. Var mi boyle biseyle karsilasan doktora gitmelimiyim. Yasayan varsa doktora gittimi. Bu beden benim bedenim degil sanki iyiki bi dogurdum heryerim tamirlik oldu resmen
Ah be canım nasıl dinleneyim, öğlen 12:00 da evden çıkıyorum akşam 20:00 a kadar hastanede bebek peşinde koşuyorum. Dün dikişlere baktırdım iyileşiyor acı normal dedi. Vaginorm diyede bir krem verdi.Sayisini bilmiyrm cnm ya
dr bisey demedi
Ama sanirim var baya
Dokunamiyrm da ben
Cok korkuyrm dokunmaya
Aci gecti baya bnm
Yorulunca aciyor
Seninde dinlenmen lazım
Bnde ayni durumdayim..bnm doktor da bayram tatili girdigi icin beklemek istemiyor..bayram oncesi dogurtmak istiyor beni..bi taraftan kendi sancimi mi beklesem diyorum diger taraftan bebege bisey olurda diye korkuyorum..suni sanco zaten berbat ama bebekte yaklasik 4kg oldu..zaman gectikce dogurmam zorlasicak..cok kafam karisik canim sikkin..
Doğum yapanlar bizi unuttu
Benimde csamba doguma hazır gel dedi dogumu başlatıcaz yazmıstım ayrıntılı ama kafama yatmadı yrn yine gidifez konuşmaya bayramın girmesi kötü oldu bnm ultrasonda dogum 30 haziran yazıyor
Hadi bakalım hayırlısı ile al kucağına inşallah kolay doğumlar dilerim :)Kızlar kısmetse sıra bende ... Duyum geldi hastaneye gidiyorum
allah kolaylik versin cabucak bebegini kucağına al ınsallahKızlar kısmetse sıra bende ... Duyum geldi hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?