2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende hala bekliyorum bir belirti falanda yok bugünde doğurmadım diye diye geçiyor günler bizim buralarda kız eksik olur derler erken olur anlamında olmadı bekliyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallah

2 . hafta gaz sancıları başladı.. burada herkesin dediklerini deniyorum
bazen ne yapsam da çıkmıyor
doktora soracağım bu durumu..

emzirme problemi yoksa işin %50 si tamamlanmış sayıyorum ben
Canım benim kız perişan ediyo bizi gaz yüzünden. O kadar cok kendini sıkıp aglıyoki.gazı cıkıyo rahatlıyo on dakika sonra yine aynı. Bizim aylık kontrolde carsamba günü. Bakalım doktor ne tavsiye edicek

Doktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymiş
Üzülme canım ya herkes bebeğiyle uğraşıyor galiba yoksa sancısı yüze çıkan illa vardır ben en çok altmış görmüştüm sonra da sezeryan zaten

Unutmadik canim aklimizdasnz ama afedersn wc de anca aliyorum teli elime hele ki sezeryan olanlara allah yardm etsn ben resmen perte ciktim tek basina hicbir isimi yaoamiyorum memeler desen felaket bi yandan sut akiuo bi yandan yaniyo uclari fena sirt agrisi ayrii kaburgalarim ayri ameliyat yerimi saymiyorum bile ama bunlari unutturan yavrum varki sukurler olsn sizde kisa zamanda kavusursunz insalalh dediklerimi o zaman anlayacaksinz :))

Bizimki daha 5 günlük aynı durumdayız. Uyandırmaya korkuyorum yeminle. Aç kalmasın diye 1 saat emzirdim meme ucumu tanıyamıyorum

Dr un çatı muayenesi yaptı mı? 39.hafta yapıyorlar çoğunluk.

merhaba arkadaslar bende ilk bebegimde bu siteyi cok kullanmistim simdi 2.ye hamileyim ne yazikki ilk defa birseyler yaziyorum bugun 38+4 gunlugum bebegim kiz ve heyecanla dogmasini bekliyorum dun doktora gittim 2 cm acilma var dedi duzensiz ara ara gelen sancilarim vardi ama grip oldugum icin antibiyotik ve minoset kullanmaya basladim dunden beri simdi duzensiz sancimda yok anlamadim kullandigim ilaclarmi sancimi kesti acaba simdilik bekliyorum bakalim....birde sizin fikrinizi almak istiyorum inci ve feyza isminde takildim sizce hangisi guzel

Kızım 23 günlük oldu emmeyi yeni öğrendi pes etmeyin kızlar hemde uykuda ememiyor uyanıksa anca o zaman 2960 gr olmuş yine de iyi dedi doktor ama hala sarılığı var inşallah geçecek ne illet bişimiş ...prematüre bebekler iki kat zor kızlar şikayet etmeyin kakasını bile ben yaptırıyorum kkuzuma

Dr un çatı muayenesi yaptı mı? 39.hafta yapıyorlar çoğunluk.
Bugün yaptı canım açılmam yok ama bebek biraz aşağı inmiş. Doktorum izne ayrılacak 39+2ye kadar doğurdum doğurdum ya değilse 40+5i beklememiz lazım çok sinir bozucu bi durum oldu :)

mervecim seni çok ıyı anlıyorum bır hafta felakt ötesi.sonra zamanla düzeliyor.
düşünsene ben bunları yaşarken yalnızdım.
yemek yapcam bebegı kucagına alıp emzırecen yerıne yatıracan ne kadar zor. bel sırt kaburga dikiş yeri...bugun tam ıkı haftalıgız ama 10 dk fazla ayakta durunca hala dikiş yerım acıyor.
sırtıma dayanamadım ben kas gevsetıcı sürmüştüm.
emzırmekte bel agrımı tetıklıyordu cok zordu ama azalıyor.neysekı annecın yanında.
foruma gırısın azaldı :)

Bizimki daha 5 günlük aynı durumdayız. Uyandırmaya korkuyorum yeminle. Aç kalmasın diye 1 saat emzirdim meme ucumu tanıyamıyorum
biraz önce taze taze süt sağdım ve onun bıberonuyla verdım lıkır lıkır içti.
bıberon mamajoo. bebedor biberonu içmedi.
memede uyuyor yerıne koyarken uyanıyor. yatarken bıberon verınce tekrar daldı.
inşallah gecede işe yarar.
senın bıde agrıların vardır emzırmek ıskencedır

inci :)

Gazla bağlantısı var bence. Benim oğlan da gaz çıkartana kadar ya bezi değişene kadar emiyor yoksa çıldırıyor böyle.
Baktın mı bezine aralarda?
Benimki mama da yiyor durumuna göre.

Selam hanımlar:)
Güzel haberlerin çok olsun, ağrın sızın kuş olup uçsun arkadaşım.

b
bu arada doğum fotosu cektırebıldın mı?

Inş bi an önce
Gazı olmasın canım. Bazı bebekler hırsını memeden alır. Kimi de gazı çıkana kadar emmez.

Gazla bağlantısı var bence. Benim oğlan da gaz çıkartana kadar ya bezi değişene kadar emiyor yoksa çıldırıyor böyle.
Baktın mı bezine aralarda?
Benimki mama da yiyor durumuna göre.
kuzum sorma gaz sorunu yok
emerken kendı pıt pıt sureklı atıyor.
şimdiye kadar hıc gazıyla ugrasmadım. ama doymuyor gıbı.
bıraz once 15 dk arayla sağdıgım ıkı 30cc verdım 2 dk da yuttu.:)
bezınede bakıyorum ama cok yapıyor.mesela çiş yapmıssa anlıyorumkı bır cıs değil.
o bez mutlaka batıyor yanı. süreklı değiştiriyorum ama oğlum obur olcak ona kanaat getırdım...

Başka doktor yok mu cnm hastanede? O da ilgilenir eger suan doum olmazsa

Bugün yaptı canım açılmam yok ama bebek biraz aşağı inmiş. Doktorum izne ayrılacak 39+2ye kadar doğurdum doğurdum ya değilse 40+5i beklememiz lazım çok sinir bozucu bi durum oldu :)
Allah gönlüne göre versin canım inş. O doğum zamanı gelince ne bi dk ileri ne bi dk şaşmaz. Birden gelir sancın inş kolay doğum yaparsın.. :)

Doktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymiş
Canım sancın var ama düzenli değil. Benim doğumdan bir gün önce böyle sancım çıkmıştı eve gönderdiler gece düzenli sancılar gelmeye başlamıştı. Sabah doğurdum zaten. Ama benim açılmam vardı sancılardan önce.

Kızlar merhaba..
Perşembe günü kızım bir haftalık olduğunda annem dayanamadı gitti evine. Çok üzüldüm . Zaten psikolojim çok değişik. Çok kızgınım ona.
Bu hafta kızımızın kisti için kontrolleri vardı, kan alma, ultrason ve tomografisi çekildi. Tabi beni tahmin edersiniz kurumadı gözlerim. Şimdilik amelliyata gerek yok dediler. Bakalım 15 gün sonra yine gidicez dr a.
Dikişlerim daha düşmedi, iyileşmedi. Hemoroidim o kadar kötü oldu ki doğumu falan unutturdu. Doktor yatman lazım dedi ama annem de gidince yatamıyorum.
Bazen çok panik yapıyorum bakabilcek miyim diye. Kussa korkuyorum, ağlasa elim ayağıma dolanıyo. İç zıbınlarını giydirmek ölüm. Şu günler bi geçsin artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…