Bende hala bekliyorum bir belirti falanda yok bugünde doğurmadım diye diye geçiyor günler bizim buralarda kız eksik olur derler erken olur anlamında olmadı bekliyoruz hayırlısıyla gelsinler inşallahBnde ayni durumdayim..bnm doktor da bayram tatili girdigi icin beklemek istemiyor..bayram oncesi dogurtmak istiyor beni..bi taraftan kendi sancimi mi beklesem diyorum diger taraftan bebege bisey olurda diye korkuyorum..suni sanco zaten berbat ama bebekte yaklasik 4kg oldu..zaman gectikce dogurmam zorlasicak..cok kafam karisik canim sikkin..
Inş artmaz cnm ben o gazdan ne çekiyorum bi saat kendine gelemi bebe.Dun kontrol vardi atlattik cok sukur
Tiroiti az yuksek oda sorun degil dedi
İlk günden oluyor demekki gaz
Simdilik bikac gundur var
Umarim artmaz
Canım benim kız perişan ediyo bizi gaz yüzünden. O kadar cok kendini sıkıp aglıyoki.gazı cıkıyo rahatlıyo on dakika sonra yine aynı. Bizim aylık kontrolde carsamba günü. Bakalım doktor ne tavsiye edicek2 . hafta gaz sancıları başladı.. burada herkesin dediklerini deniyorum
bazen ne yapsam da çıkmıyor
doktora soracağım bu durumu..
emzirme problemi yoksa işin %50 si tamamlanmış sayıyorum ben
Üzülme canım ya herkes bebeğiyle uğraşıyor galiba yoksa sancısı yüze çıkan illa vardır ben en çok altmış görmüştüm sonra da sezeryan zatenDoktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymiş
Unutmadik canim aklimizdasnz ama afedersn wc de anca aliyorum teli elime hele ki sezeryan olanlara allah yardm etsn ben resmen perte ciktim tek basina hicbir isimi yaoamiyorum memeler desen felaket bi yandan sut akiuo bi yandan yaniyo uclari fena sirt agrisi ayrii kaburgalarim ayri ameliyat yerimi saymiyorum bile ama bunlari unutturan yavrum varki sukurler olsn sizde kisa zamanda kavusursunz insalalh dediklerimi o zaman anlayacaksinz :))
Doğum yapanlar bizi unuttu
Benimde csamba doguma hazır gel dedi dogumu başlatıcaz yazmıstım ayrıntılı ama kafama yatmadı yrn yine gidifez konuşmaya bayramın girmesi kötü oldu bnm ultrasonda dogum 30 haziran yazıyor
Bizimki daha 5 günlük aynı durumdayız. Uyandırmaya korkuyorum yeminle. Aç kalmasın diye 1 saat emzirdim meme ucumu tanıyamıyorumkızlar ya benım oğlan emiyordu bazen saatte bazen 3 saatte. çok huysuzda değil kilo alımıda iyi.
yalnız bu gece benı mahvetti.
süreklı emmek ıstıyor her saat bası emdi.
belim içine göçtu resmen.
bıberonla anne sutu verdım almadı.
emzıkle on dk ancak oyalanıyor.
kaşıklada anne sutuu almıyor .illa meme olacak.
mama ya hıc baslamadık ama alacagını sanmıyorum artık.
sütüm yetıyor mu bılmıyorum ama bıberon ve kaşıgı kabul etmeyen bebege ne yapmalı.
bugun tam 2 haftalık.
artık yan yattım gece , mememıde actım. uyandıkca emdı uyudu.gerı uyandı emdı uyudu...boyle devam ettık.
Dr un çatı muayenesi yaptı mı? 39.hafta yapıyorlar çoğunluk.Eki Görüntüle 2010057
Kızlar nst sancı grafiğimi yorumlayabilecek olan var mı sizce doğumum yakın mı 150 değerlerini gördüm sancı ekranında. Doktorum izne ayrılacakmış ya 1 hafta içinde doğurmam lazım ya da 3 hafta beklemesi lazım
Bugün yaptı canım açılmam yok ama bebek biraz aşağı inmiş. Doktorum izne ayrılacak 39+2ye kadar doğurdum doğurdum ya değilse 40+5i beklememiz lazım çok sinir bozucu bi durum oldu :)Dr un çatı muayenesi yaptı mı? 39.hafta yapıyorlar çoğunluk.
mervecim seni çok ıyı anlıyorum bır hafta felakt ötesi.sonra zamanla düzeliyor.Unutmadik canim aklimizdasnz ama afedersn wc de anca aliyorum teli elime hele ki sezeryan olanlara allah yardm etsn ben resmen perte ciktim tek basina hicbir isimi yaoamiyorum memeler desen felaket bi yandan sut akiuo bi yandan yaniyo uclari fena sirt agrisi ayrii kaburgalarim ayri ameliyat yerimi saymiyorum bile ama bunlari unutturan yavrum varki sukurler olsn sizde kisa zamanda kavusursunz insalalh dediklerimi o zaman anlayacaksinz :))
biraz önce taze taze süt sağdım ve onun bıberonuyla verdım lıkır lıkır içti.Bizimki daha 5 günlük aynı durumdayız. Uyandırmaya korkuyorum yeminle. Aç kalmasın diye 1 saat emzirdim meme ucumu tanıyamıyorum
merhaba arkadaslar bende ilk bebegimde bu siteyi cok kullanmistim simdi 2.ye hamileyim ne yazikki ilk defa birseyler yaziyorum bugun 38+4 gunlugum bebegim kiz ve heyecanla dogmasini bekliyorum dun doktora gittim 2 cm acilma var dedi duzensiz ara ara gelen sancilarim vardi ama grip oldugum icin antibiyotik ve minoset kullanmaya basladim dunden beri simdi duzensiz sancimda yok anlamadim kullandigim ilaclarmi sancimi kesti acaba simdilik bekliyorum bakalim....birde sizin fikrinizi almak istiyorum inci ve feyza isminde takildim sizce hangisi guzel
Gazla bağlantısı var bence. Benim oğlan da gaz çıkartana kadar ya bezi değişene kadar emiyor yoksa çıldırıyor böyle.kızlar ya benım oğlan emiyordu bazen saatte bazen 3 saatte. çok huysuzda değil kilo alımıda iyi.
sütüm yetıyor mu bılmıyorum ama bıberon ve kaşıgı kabul etmeyen bebege ne yapmalı.
bugun tam 2 haftalık.
artık yan yattım gece , mememıde actım. uyandıkca emdı uyudu.gerı uyandı emdı uyudu...boyle devam ettık.
Güzel haberlerin çok olsun, ağrın sızın kuş olup uçsun arkadaşım.Herkese merhaba hanımlar bebiş doğduktan sonra ancak teli alıyorum elime..
Kim doğum yaptı kimler bekliyo takip edemedim 1 haftadır. Doğum yapan herkese hayırlı olsun, yapacaklara da kolay doğum olsun inşallah..
Bir haftadır kendimle uğraşıyorum. Zaten doğum öncesi nezleydim doğumdan sonra vücut direnci iice düştü çok hssta oldum antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin kokusunu bile alamadım hastalıktan..Diğer taraftan göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum lansinoh hiçbişeye yaramadı garmastan pomat kısmen geçirdi. Ama asıl beni zorlayan dikişlerim oldu. Sanki bacağımın arasında jilet var oturamıyorum kalkamıyorum sürekli bi yanma.. Doğum yapmak hiçbişeymiş. Normal doğum dikişi böyleyse sezaryen kim bilir nasıldır diyorum, bi taraftan da bu kadar dikiş acısı çekiyorum sezaryenden ne farkı kaldı diyorum.. Lohusalık dönemine kendi hastalıklarım, sıkıntılarım damga vurdu.. Yoksa bi annenin bebeğiyle ilgilenmesi dünyanın en güzel şeyiymiş.. Ama hareletlerim o kadar kısıtlı ki onu bile düzgün yapamıyorum. Keşke kendimi ii hissetsem tadına varabilsem.. Şu günler hızlıca akıp geçse de düzelsem diye bakıyorum.
bu arada doğum fotosu cektırebıldın mı?Unutmadik canim aklimizdasnz ama afedersn wc de anca aliyorum teli elime hele ki sezeryan olanlara allah yardm etsn ben resmen perte ciktim tek basina hicbir isimi yaoamiyorum memeler desen felaket bi yandan sut akiuo bi yandan yaniyo uclari fena sirt agrisi ayrii kaburgalarim ayri ameliyat yerimi saymiyorum bile ama bunlari unutturan yavrum varki sukurler olsn sizde kisa zamanda kavusursunz insalalh dediklerimi o zaman anlayacaksinz :))
Inş bi an önceHerkese merhaba hanımlar bebiş doğduktan sonra ancak teli alıyorum elime..
Kim doğum yaptı kimler bekliyo takip edemedim 1 haftadır. Doğum yapan herkese hayırlı olsun, yapacaklara da kolay doğum olsun inşallah..
Bir haftadır kendimle uğraşıyorum. Zaten doğum öncesi nezleydim doğumdan sonra vücut direnci iice düştü çok hssta oldum antibiyotik kullanıyorum. Bebeğimin kokusunu bile alamadım hastalıktan..Diğer taraftan göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum lansinoh hiçbişeye yaramadı garmastan pomat kısmen geçirdi. Ama asıl beni zorlayan dikişlerim oldu. Sanki bacağımın arasında jilet var oturamıyorum kalkamıyorum sürekli bi yanma.. Doğum yapmak hiçbişeymiş. Normal doğum dikişi böyleyse sezaryen kim bilir nasıldır diyorum, bi taraftan da bu kadar dikiş acısı çekiyorum sezaryenden ne farkı kaldı diyorum.. Lohusalık dönemine kendi hastalıklarım, sıkıntılarım damga vurdu.. Yoksa bi annenin bebeğiyle ilgilenmesi dünyanın en güzel şeyiymiş.. Ama hareletlerim o kadar kısıtlı ki onu bile düzgün yapamıyorum. Keşke kendimi ii hissetsem tadına varabilsem.. Şu günler hızlıca akıp geçse de düzelsem diye bakıyorum.
Gazı olmasın canım. Bazı bebekler hırsını memeden alır. Kimi de gazı çıkana kadar emmez.kızlar ya benım oğlan emiyordu bazen saatte bazen 3 saatte. çok huysuzda değil kilo alımıda iyi.
bugun tam 2 haftalık.
kuzum sorma gaz sorunu yokGazla bağlantısı var bence. Benim oğlan da gaz çıkartana kadar ya bezi değişene kadar emiyor yoksa çıldırıyor böyle.
Baktın mı bezine aralarda?
Benimki mama da yiyor durumuna göre.
Başka doktor yok mu cnm hastanede? O da ilgilenir eger suan doum olmazsaEki Görüntüle 2010057
Kızlar nst sancı grafiğimi yorumlayabilecek olan var mı sizce doğumum yakın mı 150 değerlerini gördüm sancı ekranında. Doktorum izne ayrılacakmış ya 1 hafta içinde doğurmam lazım ya da 3 hafta beklemesi lazım
Allah gönlüne göre versin canım inş. O doğum zamanı gelince ne bi dk ileri ne bi dk şaşmaz. Birden gelir sancın inş kolay doğum yaparsın.. :)Bugün yaptı canım açılmam yok ama bebek biraz aşağı inmiş. Doktorum izne ayrılacak 39+2ye kadar doğurdum doğurdum ya değilse 40+5i beklememiz lazım çok sinir bozucu bi durum oldu :)
Canım sancın var ama düzenli değil. Benim doğumdan bir gün önce böyle sancım çıkmıştı eve gönderdiler gece düzenli sancılar gelmeye başlamıştı. Sabah doğurdum zaten. Ama benim açılmam vardı sancılardan önce.Doktor gördü açılmam yok eve gönderdi tecrübeli arkadaşlara sorayım dedim böyle sancısı çıkıp şu kadar süre sonra doğurdum diyen olur belki. Doğum ne öngörülemez bişeymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?