Canım ben bazen birikip acırsa öyle sağıyorum yoksa her emzirmede sağ dediler sağlık ocağında ama benim çocuk saat başı bazen yarım saate bir emmek istiyor en uzun süre iki buçuk saat aç kalma süresi sonra basıyor yaygarayı :) şöyle ki bir memeden emerken diğerinden akanı biriktiriyorum benGünaydın güzel anneler, şu süt sağma olayina benim de kafam takıldı, şimdi ne zaman sagiyorsunuz? Bende varken sağmak istiyorum ama zamanlamasina karar veremedim?
Birde bir arkadas kızının akintisinda beyazlik gördüm demiş, benim kızda da önce beyaz akıntı gelmişti sonra da akintisinda az az kan geldiğini görmüştüm doktor normal dedi, anne karnındaki hormonların etkisiymiş, en geç 6 ayda son bulur kanamalar dedi ki benim kızın simdiden geçti.
Birde kızlar bizim çocuk doktorumuz iki saatte bir emzirmeye çalış dedi sarılık riski geçtikten sonra, siz ne kadar sıklıkla emziriyorsunuz?
Annelik gerçekten zormuş ya şimdi uyuyor ama 2 saat doldu geçiyor emzirmem lazım uyandircam artık kıyamıyorum da uyandırmaya tipim kaydı uykusuzlukdanCnm maksimum uc saat
Ama ilk aydan sonra zaten onlar basar yaygarayi
Saat takibine gerek yok
Bnm oglum az ve sik emerdi
Sutten kesene kadar standart tek uykum vardi
Aksam 9-12 arasi kesintisiz uyurdu
Maksimum uc saat araliksiz uyudugum tek zaman dilimi
Off annelik cok zorr
Anladım canım inşallah tez zamanda normale döner Bn de hamazinc diye bi krem kullandım ondan sonra çok zor aldı göğsümü hemen bıraktım kullanmayıCanım benim bebek çok güzel emiyordu sonra meme reddi başladı kremden olduğunu düşünüyoruz. Salı gününden beri hastanede kalıyor beslenemediği için o yüzden sürmicem artık yoksa gerçekten iyi bir krem
Ah be canım nasıl dinleneyim, öğlen 12:00 da evden çıkıyorum akşam 20:00 a kadar hastanede bebek peşinde koşuyorum. Dün dikişlere baktırdım iyileşiyor acı normal dedi. Vaginorm diyede bir krem verdi.
Bu arada korse kullanmaya başladın mı? Ben dün başladım dr hemen başkayabilirsin dedin bilgin olsun
Gaz sorunu bizde ilk günden beri var. Senin yazdıklarını oğlum da da uyguluyordum çok faydasını gördüm. Şimdi bu oğlumda da uyguluyorum en çokta bağrıma basıp beline karın boşluğuna masaj yapıyorum iyi geliyo. Sarılık durumu Nasıl sizde kontrol ne zaman canım?
Ben de bilmiyorum belki hastanelerin dilek ce şikayet kutularına yazılabilirbunu yazalım ama nereye başvurmak gerekir acaba biliyor musun
bak kaç kişiyiz mağdur olan
bebeklere yazık günah ya hu
Kullan canım geç değildir bence, günde üç dört kere sür ama. Bakalım işe yarayacak mı ben de merak ediyorum.teşekkürler mavimli.. geç kalmış olabilirim ama kullanmak istiyorum yine de
Hayirli olsun..darisi basima..ozel bisey yaptin mi??Kızlar kısmetse sıra bende ... Duyum geldi hastaneye gidiyorum
Adet tarihim 21 eylül bayramdan dolayı sanırım tam anlayamadum bugün tekrar konusucam 39.haftaNeden önce başlatıyor canım benim de doktor 29 dıyor ama 40 hafta 22 de doluyor bende anlamadım bu işi son adet tarıhın ne kaç haftalıksın
Peki acılman ya da rahimde yumusama var mı bana bunlarıda söylemedi tam alttan kontrol edemiyorum dedi bende moral düştü kaldı sorcagım sorularBnde ayni durumdayim..bnm doktor da bayram tatili girdigi icin beklemek istemiyor..bayram oncesi dogurtmak istiyor beni..bi taraftan kendi sancimi mi beklesem diyorum diger taraftan bebege bisey olurda diye korkuyorum..suni sanco zaten berbat ama bebekte yaklasik 4kg oldu..zaman gectikce dogurmam zorlasicak..cok kafam karisik canim sikkin..
Bizi habersiz bırakma hayırlı dogumlar:)Kızlar kısmetse sıra bende ... Duyum geldi hastaneye gidiyorum
Bilmiyorum canım, perişan olduk ikimizde onu orada öylece bırakıp geliyorum. Çok üzülüyorum bıraktığım için artık bugün konuşcaz tek sorun beslenme ise bize verin evde deneyelim dicez. Tedavi rededebiliriz artık çünkü dayanamıcam daha fazla onu orada bırakmaya. Beni unıtacak diye çok korkuyorum, bensiz orada kalmasına yüreğim el vermiyorNe zaman çıkacak siniz hastaneden
Perisan oldun ya
Ben uc gundur korse takiyrm
Hıı tamam sizin mamanız farklı anladım canımMedela tek satılıyor canım ben öyle aldım. Bu arada ben hala prematüre mama veriyorum o yüzden 80 cc yiyorlar bence.
Tecrübeli değilim canım ama havalar çok sıcaksa az az olmak kaydıyla verilebilir diye okudum ben sadece anne sütü veriyorum su vermek te hiç istemiyordum çünkü anne sütünden alıyormuş zaten suyu ama hava sıcak diye ısrar ettiler vermeyi denedim bi kere ama benim oğlan sevmedi su ağzına girer girmez yüzünü ekşitti ağlamaya başladı benim de işime geldi tabi bidaha da vermedim :)Kızlar günaydın herkese. Bi sorum olacak, yalnızca mama verenler su takviyesi yapıyor ya, mama ve anne sütü verenler de yapacak mı tecrübeli anneler bi bilginiz var mı
ben doktora sordum hayır dedi bu yüzden daha hiç vermedim nerdeyse 40 günlük oldularKızlar günaydın herkese. Bi sorum olacak, yalnızca mama verenler su takviyesi yapıyor ya, mama ve anne sütü verenler de yapacak mı tecrübeli anneler bi bilginiz var mı
su iyi değilmiş vermeni tavsiye etmem ben çok araştırdım doktor da verme dedi zaten.Tecrübeli değilim canım ama havalar çok sıcaksa az az olmak kaydıyla verilebilir diye okudum ben sadece anne sütü veriyorum su vermek te hiç istemiyordum çünkü anne sütünden alıyormuş zaten suyu ama hava sıcak diye ısrar ettiler vermeyi denedim bi kere ama benim oğlan sevmedi su ağzına girer girmez yüzünü ekşitti ağlamaya başladı benim de işime geldi tabi bidaha da vermedim :)
Ay had hayırlısı..güzel haberlerini bekliyoruzKızlar kısmetse sıra bende ... Duyum geldi hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?