2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım ben bazen birikip acırsa öyle sağıyorum yoksa her emzirmede sağ dediler sağlık ocağında ama benim çocuk saat başı bazen yarım saate bir emmek istiyor en uzun süre iki buçuk saat aç kalma süresi sonra basıyor yaygarayı :) şöyle ki bir memeden emerken diğerinden akanı biriktiriyorum ben

Annelik gerçekten zormuş ya şimdi uyuyor ama 2 saat doldu geçiyor emzirmem lazım uyandircam artık kıyamıyorum da uyandırmaya tipim kaydı uykusuzlukdan

Anladım canım inşallah tez zamanda normale döner Bn de hamazinc diye bi krem kullandım ondan sonra çok zor aldı göğsümü hemen bıraktım kullanmayı

Ne zaman çıkacak siniz hastaneden
Perisan oldun ya
Ben uc gundur korse takiyrm

Dun kontrol vardi atlattik cok sukur
Tiroiti az yuksek oda sorun degil dedi
İlk günden oluyor demekki gaz
Simdilik bikac gundur var
Umarim artmaz

Peki acılman ya da rahimde yumusama var mı bana bunlarıda söylemedi tam alttan kontrol edemiyorum dedi bende moral düştü kaldı sorcagım sorular

Ne zaman çıkacak siniz hastaneden
Perisan oldun ya
Ben uc gundur korse takiyrm
Bilmiyorum canım, perişan olduk ikimizde onu orada öylece bırakıp geliyorum. Çok üzülüyorum bıraktığım için artık bugün konuşcaz tek sorun beslenme ise bize verin evde deneyelim dicez. Tedavi rededebiliriz artık çünkü dayanamıcam daha fazla onu orada bırakmaya. Beni unıtacak diye çok korkuyorum, bensiz orada kalmasına yüreğim el vermiyor

Kızlar günaydın herkese. Bi sorum olacak, yalnızca mama verenler su takviyesi yapıyor ya, mama ve anne sütü verenler de yapacak mı tecrübeli anneler bi bilginiz var mı

Kızlar günaydın herkese. Bi sorum olacak, yalnızca mama verenler su takviyesi yapıyor ya, mama ve anne sütü verenler de yapacak mı tecrübeli anneler bi bilginiz var mı
Tecrübeli değilim canım ama havalar çok sıcaksa az az olmak kaydıyla verilebilir diye okudum ben sadece anne sütü veriyorum su vermek te hiç istemiyordum çünkü anne sütünden alıyormuş zaten suyu ama hava sıcak diye ısrar ettiler vermeyi denedim bi kere ama benim oğlan sevmedi su ağzına girer girmez yüzünü ekşitti ağlamaya başladı benim de işime geldi tabi bidaha da vermedim :)

ben doktora sordum hayır dedi bu yüzden daha hiç vermedim nerdeyse 40 günlük oldular

su iyi değilmiş vermeni tavsiye etmem ben çok araştırdım doktor da verme dedi zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…