2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Pişman oldum zaten canım. Ağlayınca elim ayağıma dolaşıyor. Göğüslerde hamur gibi olunca belki açtır dedim ama değildi aslında.
Cnm yanilgiya dusuyorsun sanki
Mama verme
O rahatlamak icin emmek istiyor
Hosgeldin kolik geceler
Maalesef cekicez biraz

Çok teşekkür ederim. Senin doğumun yanlış hatırlamıyosam pazartesiydi sen nasılsın, oğlun nasıl? İnşallah herşey yolundadır..
Pazartesi oldu, sezaryen. 3. Günden beri ayakta dolananiliyorum, ağrı kesici iyi geliyor. ,Hafif bir sarılık başlangıcı var oğlanda, 2 saatte bir kalk yat yaparken uykusuzluk zorluyor. Onun dışında iyiyiz:) Eşimle halletmeye çalışıyoruz işte. Olduğu kadar:)

@zehrayalcin87 lilipit beatrices desteğiniz için çok sağolun kızlar. Size de kolay geldin valla.
Zaten hemoroid için bi kaç ilaç kullanıyrum. Neyi ne zaman kullanacağımı şaşırdım. D vitamini bebekle bana. Balık yağı bana. Natalis diye bi jel vajina toparlayıcıymş. Kan hapı falan filan.
Anne mevzusunda ise zaten çok güllük gülistanlık deüildir aramız ama bu şekilde bırakmaz diyodum. Neyse ki eşim çok yardımcı oluyp. Bugün ikimiz yıkadık bebeği :) Dün göbek bağı düşmüştü . Elimiz ayağımız dolana dolana yıkadık işte :)

Okuduklarına üzüldüm canım ama bunlar bize bir tecrübe bizde zamanı gelince görümce kayınvalide olucaz bizler böyle yapmayacağız inşallah hersey daha da düzene girer
özellikle erkek evlatlarımızı iyi yetiştiricez ki eşlerine sahip cıksınlar kızlarımıza iyi davransınlar ve mutlu olsunlar ben erkek annesi adayı olarak böyle düşünüyorum

hımm anladım canım..neyse kanallar açılmış hiç yoksa ..emzirebilmene de sevindim
çok geçmiş olsun...

@baycita6 benim 100 e çıkmıştı sancı doğumdan bir gün önce
doktorum 1 gün dayansın demişti ve hiç sancı hissetmiyordum ve affedersin ishal olmuştum
ama benimki mecburi sezaryendi..sezaryen olmasa sanırım doğum başlayacak gibiydi

Ahh canim ahh disi seni ici beni yakar annem.bugun gitti ama annemle esim arasinda kalmaktan yeminle yaslandim 20 gunde

Benik dogum aniden olunca selay da vandaydi 2.gunede ben cagirmadim cunku cok sanciliydim carsamba ev cekimi yapicaz

Canim dogum cok zordu diyorum sezaryana kolay diyolar bence normal kesn kolay en.azindan 1 gun cekiyosun bitiyo ben 3gundr ne yerdeyim.ne gokte resmn curuge ciktim suni sanci alipta bi gram sancisi baslamayan bi ben varimdir herhalde cocugum o kdar inatciymiski karnimdan zor cikartilar ameliyatta o kdar kaburgama bastrdiki cikartmak icin nefes alamiyorum simdi

Ama sana helal olsun bu agrilarla nasil yaptin onca isi kv geldi bugun ben hayattta bisey yapamam.cunku tek basima kalkamiyorum cocugu almaya neyseki bebislerimize kavustuk hic okuyamadim.mesajlari kimler dogurdu meraklardayim ama anne oldukk artik acayip geliyo

Diger yandan lohusa depreaoyunu giriyomuyum bilmiyorum cocuk uyurken gayipten bebek aglama sesi duyuyorum ve beni aglama.krizine sokuyo deliriyomyum diye yani anlican durumlar vahim

canım biz de eşimle yalnızız..gaz çıkarma için bile video izleyip yapıyorum
önceki gece kakası dışarı taşmıştı
ikimiz bebeği giydirene kadar kan ter içinde kaldık mesela

bebeğin sağlıklı olsun da bakarsınız.. bak bu forumda bile eşiyle bebeğine bakan baya kişi var..
zor oluyor ama olamaz diye birşey yok.. üzülme.. bebeğin iyi olsun yeter

Sende gogus acisi yokmu canim benim gogusler fena emerken bi yandan esimin elini isiriyorum o derece lansinoh kullandm ama sonra icim rahat etmedi bebegin agzina giriyo diye zaten pekte bi faydasini gormedim

Acısı önemli değil çekerim yeter ki aç kalmasın. Şu süt sağma olayını çözemedim

Acısı önemli değil çekerim yeter ki aç kalmasın. Şu süt sağma olayını çözemedim

Pompayı tam oturtamıyorsundur canım, hava alıyosa yandan çekmez. Çektiğinde bebek kadar kuvvetli bi çekiş hissetmen lazım.
Bir de pompanın parçalarını tam oturtamamış olabilirsin. Bana öyle olmuştu. Elli kere sök tak aynı şeyi deli olmuştum

Sende gogus acisi yokmu canim benim gogusler fena emerken bi yandan esimin elini isiriyorum o derece lansinoh kullandm ama sonra icim rahat etmedi bebegin agzina giriyo diye zaten pekte bi faydasini gormedim

Bnim de ilk ginden beri geçmedi, lansinoh kullanıyorum. Kan oturursa da garmastanla birlikte kullanıyorum. Hala ilk çekişlerde canımdan can gidiyo

Canim o arada bizede oluyor bazen sebepsiz bi huzursuzluk oluyor bebeklerde emmeyle rahatliyorlar. Benimkide biberon almiyor bazen takatim kalmiyor sagio veriyrm cok nadir iciyor ama emerkenki huzuru yok illa o memeyi 10 dakka cekcek. Bizimde emerken sabahladigimiz oluyor

Gözün Aydın canım göğüs yaralarından çok çekmiş biri olarak söylüyorum benimkiler iyileşmedi her Şeyi denedim ama yinede iyileşmedi iki gün önce göğüs kalkanı aldım Şimdi emzirdikten sonra sütümü sürüyorum sonrada zeytinyağ ve kantaron yağı karışımı sürüyorum kalkanları takıyorum iki gündür daha rahat emziriyorum iyileşmeye de başladı başka hiçbir şeyle iyileşmedi benimkiler

seninbenimgibi benim de babam sıkılmış bizim evde. Anneme gidelim deyip duruyordu annem de yok ben kızıma bakacam demedi. Bir hafta oldu onlar gideli. Her şeyi eşimle beraber yapıyoruz. Kan ter içinde kalıp bazen yapamicam deyip ağlasam da bi şekilde oluyor. Dün hatta eşim talihsiz kızım acemilerin eline düştü dedi. Bir saatte ona ağladım. Ama mecburen normale dönüp hayatımıza devam ediyorum. Biz neleri atlattık bunlara da alışırız inanıyorum

Duygusal oluyoruz canım herşeye kırılıyoruz. Aldırma eşine falan sen yavruna odaklan.
Benimde annem 4 gün zor durdu kv köyden geldi 2 gün durdu yanıma uğramadı bile, biz çağırdıkta öyle geldi bebişi yıkarken su döktü onda da ben yıkadım 2.olunca tecrübe var.
Ama üzülme tecrübe oluyo sana bunlar zamanla alışacaksın herşey yoluna girecek inş.

Canım öncelikle güle güle sağlıkla büyüt bebeğini. Bende sezeryan oldum ama dikişlerim çok ağrımıyor eve çıktığımdan beri hiç gündüz yatmadım. Hoş gece de oğlan yatırmıyor :)) ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum. Hastanede verdiklerine devam ediyorum. Sürekli hareket halindeyim belki hareket edersen düzelme olabilir. Doktoruna ağrı kesici sor. Tez vakitte iyileşmeni dilerim. Etrafındakilere kulak asma onlar sadece konuşmak için varlar.

Valla ben de sezaryen oldum. Bir gece yattım hastanede. Eve çıktığımdan beri de her işimi kendim görüyorum. Yemek, temizlik 3 çocuğa gündüz, bebeğe gece bakıyorum. Evde annemle babam var yemek çamaşır herşey bende. Annem yaşlı dizleri ağrıyor, babam oruçlu, eşim mesaide... ve ben eve geldiğimden beri bir ağrıkesici bile içmedim.

Tekrar deniyim çünkü bebek emerken ağzının etrafı süt oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…