2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende uzun kollu zibin giydiriyorum.
Patikli ince alt , patiksizse corap, eldiveni birakmistim sinirlenince kendini ciziyor tekrar taktim. Gece bu sekildr giydirip tek kat penye battaniye ortuyorum.gunduz battaniyeyi tepiyor hatta alti giyinikse uyumuyor. Ne zaman bacaklari cibil cibil hemen rahatlayip uyuyor... bende cok kasmiyorum rahat yatsin cocuk. Sapkayi 3.gun biraktik.onuda sevmiyor. Hastaneden geldik cocugu giydirdim.durmuyor.birde tum cildi kipkirmizi oldu.bogmusum cocugu camasirla

Normal canım ben normal bebe takımlarından giydiriyorum. Kundak yapıyorum üstüne normal parzen örtüyorum.
Kundak yapıyorum ama ahım şahım sarmıyorum öyle eskiler gibi uykusunda sıçrayıp korkmasın diye yalandan sarıyorum yaramazımı :) uyandırma saatim geldi. Inş krnfiliğinden uyanığı zamanları da görürüm.

Ne güzel alışmış. Bn de yavaştan açmaya çalıışıyprum ama hemen hapşurmaya başlıyo. Gasta olmasınan korkuyorum

Canım benimkinde bayadır var. Çikolatadan dedim ve yememeye basladım ama degilmiş. Şuan boynuna kadar yayıldı. Haftaiçi aylık kontrolümüz var. O zamn sorucam doktora
Benim bebek doğdugında tüm vücudunda isilik tarzı birşey vardı. Kızamık dökmüş gibi. Dr lar annenin hamileykrn vücut sıcaklığı yüksek olduğu için olmuş dedi. Geçer önemli değil dediler. Ben annesütü sürüyorum ve inanılmaz azaldı 2 günde.

Bende yarım kollu zıbın giydiyorum. Bacaklarıma bakıyorum üşüyosa eger penye alt giydiyorum. Yoksada zıbınlı oluyo. Arada corap giydirdigim oluyo. Ellerinde hep eldiven var cünkü yüzünü çiziyo. Gündüzleri uyurken üstünü örtmüyorum. Geceleri örtüyorum bacaklarını

Bugün 4.gün ilaca başladığımız.
Allah sabır ve kolaylık versin , çok zor aç karnına 45 dk acı acı ağlaması ve sakinleştirmeye çalışmak...

Eşimin tarafından Allah razı olsun.
Hergün arayıp destek oldular.
Kayınvalidem hep moral veriyor vs...

Ama öz annem arayıp geçmiş olsun bile demedi bunca gun....

Hayalimdeki hamileligi gebelik sekeri yuzunden yasayamamistim. 62 ile hamile kalıp 66 ile doguma gitmistim. Diyet yuzunden.
Suan 60 kiloyum.
Lohusaligimin da boyle öksüz gibi geçeceğini tahmin etmezdim.
Anlamlandiramadigim cok sey var ve aglamak uzulmek dışında bisey yaptigim yok.
İnsan ne olursa olsun bi arar gecmis olsun demeliydi yalandan da olsa.

Allah allah, insanın öz annesinin bunu yapması insan anlayamıyor valla, önceden aranızda bir kırgınlık falan mı oldu? Sence neden böyle davranıyor olabilir?

Üzülme canım sütüne etki eder.annen normalde de mi galesiz biri.yoksa bu anneleri ramazan mı etkiledi.

Cnm takma bunlari simdi
Bebeginle yasadigin bu guer geri gelmez
Sorunlar ise hep var
Bunu dusun ve suanini yasa bebeginle

kizlar size tavsiyem 10 gunu gecmis sariligi olmayan bebeklerinizi sik sik uyandirmayin onlar zaten 3 nadir de olsa en fazla 4 saate uyanirlar o zaman da saglam emerler bide emmesi azalinca mumkun olduğu kadar yatagina yatirin orda dalsin uykusuna memeyle uyumaya alistirmayin aman ben onun icin sütten kestim

Yaaa sorma benimki beşikte yatmıo yaygarayı basıo küvözde kalan bebeklerde olurmuş bu dibimde uyucak illa uyuttuktan sonra yatırınca 10 dk sonra uyanıo napcam bilemedim memede uyumayada alıştu kızlar size bakınca ben cok giydiriom sanırım kısa kollu zıbın corap ayaklı alt üstüne tulum giydiriyorum ama burası hala soguk yagmurlu az ince giyse hapsırmaya başlıo uyurkende üstüne orta kalınlıkta battaniye örtüyorum eldiven ara ara takıyorum tırnsklarını kestiğim için acıkta bırakıom genelde ama elleri celik gibi soguk her zaman

Kizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor

Anlamadim sutten neden kestiğini

Cnm bende senin gibi giydiriyrm

Anlamadim sutten neden kestiğini
canim 19 aylikti kestigimde bir yasindan sonra gece yarim saatte uyanup meme istiyordu emmiyodu emzik gibi agzinda tutup daliyodu hamile kalinca da dayanamadim kestim ondan beri hic uyanmadan uyuyo butun gece

Kizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor

Üç saatte bir emziriyorum. Her emzirmeden önce altını açıyorum. Yalnız ya altını açınca ya da yeni bezi takar takmaz kirletiyo. Öyle üç bez bile ziyan oldu kaç kere.

İşte kiminin annesi olmaz da yalnızlıktan ne yapacağını bilemez. Biz tam tersi var da ne işe yarıyo. Daha güçlü olmalıyız ama. İnsanın çok zoruna gidiyo yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Eşimin bütün ailesi yığıldı hepsi yardıma hazır. Hatta ilk doğumdan çıktım memeyi vermeye uğraşıyoruz eşimin halası yardımcı oldu, annem konu mankeni. En iyisi yakınımda olmasın.
Allah vicdan akıl versin. Ama biz başaracağız arkadaşım.

Üç saatte bir emziriyorum. Her emzirmeden önce altını açıyorum. Yalnız ya altını açınca ya da yeni bezi takar takmaz kirletiyo. Öyle üç bez bile ziyan oldu kaç kere.
aynen ben de oyle yapiyorum bezi acinca ya cisini yapiyo ya kakasini rahatliyo hava alinca demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…