- 6 Ekim 2015
- 1.396
- 1.957
- 83
Valla ben de sezaryen oldum. Bir gece yattım hastanede. Eve çıktığımdan beri de her işimi kendim görüyorum. Yemek, temizlik 3 çocuğa gündüz, bebeğe gece bakıyorum. Evde annemle babam var yemek çamaşır herşey bende. Annem yaşlı dizleri ağrıyor, babam oruçlu, eşim mesaide... ve ben eve geldiğimden beri bir ağrıkesici bile içmedim.
Banada dediler sağlık ocağında ama ilk günler tuttum şimdilerde bazen tutuyorum oda en fazla iki üç dk yoruluyorum bi müddet sonra :)İyi akşamlar arkadaslar
Bi sorum olacaktı
Bebeklerinizi emzirirken memeyi C seklinde tutuyomusunuz.
İlk günler hemşireler dedigi için tutuyodum
Ama şimdi ne c seklinde nede baska türlü tutmuyorum hiç
Allahim sen sabir ver bu sabirli guzel anneye. Boyle dusuncesiz insanlarida sana havale ediyoruz. Herkes bi kendine musluman herkes bi cok bilmis.Ya bu insanlarında kafası bizimle birlikte gidiyor, ne yapAcaklarını şaşırıyorlar bence. Görümcem bizde çocuğa bakmak için geldi sağolsun ama çocuk yok ortada. Tutturdu ne olursa olsun bebeğin yanında olması lazım diye. Dalga mı geçiyorlar anlamadım. İnsan bile bile canından ayrı kalmak ister mi?
Öz kv geldi gaziantepten 4 gün kaldı, bebek doğdu mu, küveze mi alındı umrunda değil.. kadın geldi ve gün içinde sürekli istanbul turu yaptı. Şaka gibi ya cinnetlik..
Üvey kv çok sıkılmış gelmek istihormuş bursadan bizd, ergen kızınıda alıp bugün gelecekler, e görümcede bizde. Ne işin var ortada çocuk yok, ben tüm gün hastanedeyim, yorgunum argınım ne geliyosun üstümüze birde..
allah resmen sabrımı sınıyor başka bir şey değil.. canım zaten sıkkın ramak kaldı, birşey daha olsun hepsini kovucam..
her serde var bır hayır derler. annenın gıtmesı ıyı olmus gergın ortamda sen daha cok gerılıyorsun. kv den neyseki çok yakın. sıkısınca gelır sana. selayın ev cekımlerı süperdi. daha ıyı olmus bence.Ahh canim ahh disi seni ici beni yakar annem.bugun gitti ama annemle esim arasinda kalmaktan yeminle yaslandim 20 gunde
Benik dogum aniden olunca selay da vandaydi 2.gunede ben cagirmadim cunku cok sanciliydim carsamba ev cekimi yapicaz
Canim dogum cok zordu diyorum sezaryana kolay diyolar bence normal kesn kolay en.azindan 1 gun cekiyosun bitiyo ben 3gundr ne yerdeyim.ne gokte resmn curuge ciktim suni sanci alipta bi gram sancisi baslamayan bi ben varimdir herhalde cocugum o kdar inatciymiski karnimdan zor cikartilar ameliyatta o kdar kaburgama bastrdiki cikartmak icin nefes alamiyorum simdi
Ama sana helal olsun bu agrilarla nasil yaptin onca isi kv geldi bugun ben hayattta bisey yapamam.cunku tek basima kalkamiyorum cocugu almaya neyseki bebislerimize kavustuk hic okuyamadim.mesajlari kimler dogurdu meraklardayim ama anne oldukk artik acayip geliyo
Diger yandan lohusa depreaoyunu giriyomuyum bilmiyorum cocuk uyurken gayipten bebek aglama sesi duyuyorum ve beni aglama.krizine sokuyo deliriyomyum diye yani anlican durumlar vahim
lansınoh fayda etmedı bana.zaten o krem varken bebek emmıyor .kantoron yagı surdum bır kere rahatlattı. ama kalkan kullanıyorum.o çok ıyı. yoksa mutlaka al. bebek ılk cekerken çok acıyor ama sonra normal emıyor.Sende gogus acisi yokmu canim benim gogusler fena emerken bi yandan esimin elini isiriyorum o derece lansinoh kullandm ama sonra icim rahat etmedi bebegin agzina giriyo diye zaten pekte bi faydasini gormedim
benımkı mamajoo, sök tak klavuzu oku tkrar dene. bende ılk basta cektıremedım. avent cok ıyı dıyorlar mutlaka parcada sıkıntı varAcısı önemli değil çekerim yeter ki aç kalmasın. Şu süt sağma olayını çözemedim
memeyı açıp yan yattım emdı uyudu uyandı emdı uyudu uyandıCanim o arada bizede oluyor bazen sebepsiz bi huzursuzluk oluyor bebeklerde emmeyle rahatliyorlar. Benimkide biberon almiyor bazen takatim kalmiyor sagio veriyrm cok nadir iciyor ama emerkenki huzuru yok illa o memeyi 10 dakka cekcek. Bizimde emerken sabahladigimiz oluyor
maşallah sana degemen.Valla ben de sezaryen oldum. Bir gece yattım hastanede. Eve çıktığımdan beri de her işimi kendim görüyorum. Yemek, temizlik 3 çocuğa gündüz, bebeğe gece bakıyorum. Evde annemle babam var yemek çamaşır herşey bende. Annem yaşlı dizleri ağrıyor, babam oruçlu, eşim mesaide... ve ben eve geldiğimden beri bir ağrıkesici bile içmedim.
littlebee canım benimde başta turuncu gibiydi şimdi yeni yeni beyaza dönüyor süt, turuncu olan anız sütü diyorlar bebek içşn çok faydalıymış. Mastit nasıl oldun daa çok erken? Antibiotik tedavisi başladıysa eğer sağıp mecbur atıcan.. mutlaka memeyi boşalt, boşalmadığı için süt birikir sızlar en son ağrı olur ve sonrası mastit.. bebek emmiyorsa bike mutlaka sağ. Süt turuncuyken sağmaya başladım bir türlü gelmiyordu sakın pes etme, sağdıkça ve emzirdikçe menfezler açılıyor
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
Kıyamam ya benim de sütüm üçüncü gün geldi ama çevremdeki insanlar anlayışlıydı çok şükür ben üzüldükçe teselli ettiler gelir sen merak etme emzirmeye devam et gibi Allah yardımcın olsun çok zor inşallah ağrıların geçer en kısa zamanda
İlk iki gün meme emerken eşim hariç herkesi dışarı çıkarttım. Kendim öğrenene kadar müdahale ettirmedim.
Daha yeni yeni yanlarında emzirmeye başladım, ama açık açık başkasının yanında huzursuz olduğumu da belirtiyorum. Odaya her girmek isteyene bir keresinde müsaitim diyorsam, bir keresinde demiyorum.
Kendi sınırlarınızı koyun, siz bebeğiniz eşiniz. En önemli kişilersiniz.
Sana da sabır dilerim arkadaşım.
Okuduklarına üzüldüm canım ama bunlar bize bir tecrübe bizde zamanı gelince görümce kayınvalide olucaz bizler böyle yapmayacağız inşallah hersey daha da düzene girer
özellikle erkek evlatlarımızı iyi yetiştiricez ki eşlerine sahip cıksınlar kızlarımıza iyi davransınlar ve mutlu olsunlar ben erkek annesi adayı olarak böyle düşünüyorum
Supersin degemen masallah sana ayni gucten bende istiyorum benik.vucudum bayagi direncsizmis demekkiValla ben de sezaryen oldum. Bir gece yattım hastanede. Eve çıktığımdan beri de her işimi kendim görüyorum. Yemek, temizlik 3 çocuğa gündüz, bebeğe gece bakıyorum. Evde annemle babam var yemek çamaşır herşey bende. Annem yaşlı dizleri ağrıyor, babam oruçlu, eşim mesaide... ve ben eve geldiğimden beri bir ağrıkesici bile içmedim.
Canım öncelikle güle güle sağlıkla büyüt bebeğini. Bende sezeryan oldum ama dikişlerim çok ağrımıyor eve çıktığımdan beri hiç gündüz yatmadım. Hoş gece de oğlan yatırmıyor :)) ağrı kesici ve antibiyotik kullanıyorum. Hastanede verdiklerine devam ediyorum. Sürekli hareket halindeyim belki hareket edersen düzelme olabilir. Doktoruna ağrı kesici sor. Tez vakitte iyileşmeni dilerim. Etrafındakilere kulak asma onlar sadece konuşmak için varlar.
Aslında iş başa düşünce hepsi yapılıyor canım. Allah gücünü veriyor. Yeterki bebikler iyi sağlıklı olsun. Bir gece sarılıktan gastanede yattı sabahına hastanenin bahçesinde yete serildim.moralçok önemliSupersin degemen masallah sana ayni gucten bende istiyorum benik.vucudum bayagi direncsizmis demekki
Enfeksiyon varsa kızarıklık, dikiş yerlerinde sıcaklık ve akma olur . Eğer bunlar yoksa enfeksiyon değil dikiş yerlerinin normal ağrısıdırCanım inanılmaz bir ağrı var. Minoset kullanıyordum en son hiç etkilemiyor. Mastit için antibiyotik iğne yapıyorlar. Ona acilde ağrı kesici de karıştırdılar. Ağrıyı hiç kesmedi. Doktora bile gittim. Ameliyatı yapan doktor tatilde olduğu için başkasına gittim. Dikişleri çok sıkmış olabilirler dedi. Enfeksiyonsa da yaptıkları iğnelerin faydası olur inşallah. Dikişlerle ilgili bir sorunsa ne zaman geçer bilmiyorumBebeği bile çoğunlukla yatarak emziriyorum. Dolaşamıyorum ayakta
Kesinlikle İncimerhaba arkadaslar bende ilk bebegimde bu siteyi cok kullanmistim simdi 2.ye hamileyim ne yazikki ilk defa birseyler yaziyorum bugun 38+4 gunlugum bebegim kiz ve heyecanla dogmasini bekliyorum dun doktora gittim 2 cm acilma var dedi duzensiz ara ara gelen sancilarim vardi ama grip oldugum icin antibiyotik ve minoset kullanmaya basladim dunden beri simdi duzensiz sancimda yok anlamadim kullandigim ilaclarmi sancimi kesti acaba simdilik bekliyorum bakalim....birde sizin fikrinizi almak istiyorum inci ve feyza isminde takildim sizce hangisi guzel
Bio gaia bitkisel ilaç canım dr ilaç vermedi eczaneden aldım akşamları 5 damla veriyorum. Gazlı çocuk yine gazlı oluyo bence tam anlamıyla anlayamadım ama faydası oluyo sanırım.KIzlar benim bebeğim sürekli ıkınıyor, uykusundan bile uyanıyor vücudunu geriyor kafasını geriye doğru gerdiriyor sürekli böyle yani sadece belli bi vakitte değil. Memede emerken bile acı çekiyor kıvranıyor memeyi bırakıyor. Gaz sancısı mıdır bu ? Yoksa hasta falan mı anlamadım. 14 günlük şuan. Önceden her bezi kakalı oluyodu günde 10 defa kaka yapıyodu şimdi yapamıyo yavrumdoktor sab simplex ve bio gaia verdi. Bunlardan kullananız var mı ? Gaz olayını nasıl çözdünüz ? Reflü den sonra bi de bu çıktı başımıza
Doğum sancısı ise bi kaç saate ayırt edersin canım. Normal ağrılara benzemezKızlar sanci var gibi bel ve kasik ağrım var bacak arama bi anda kramp giriyor ama ayırt edemiyorum bunlar dogum sancisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?