2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Valla tebrik ediyorum seni arkadaşım. Helal olsun sana.

İyi akşamlar arkadaslar
Bi sorum olacaktı
Bebeklerinizi emzirirken memeyi C seklinde tutuyomusunuz.
İlk günler hemşireler dedigi için tutuyodum
Ama şimdi ne c seklinde nede baska türlü tutmuyorum hiç

İyi akşamlar arkadaslar
Bi sorum olacaktı
Bebeklerinizi emzirirken memeyi C seklinde tutuyomusunuz.
İlk günler hemşireler dedigi için tutuyodum
Ama şimdi ne c seklinde nede baska türlü tutmuyorum hiç
Banada dediler sağlık ocağında ama ilk günler tuttum şimdilerde bazen tutuyorum oda en fazla iki üç dk yoruluyorum bi müddet sonra :)

Allahim sen sabir ver bu sabirli guzel anneye. Boyle dusuncesiz insanlarida sana havale ediyoruz. Herkes bi kendine musluman herkes bi cok bilmis.

her serde var bır hayır derler. annenın gıtmesı ıyı olmus gergın ortamda sen daha cok gerılıyorsun. kv den neyseki çok yakın. sıkısınca gelır sana. selayın ev cekımlerı süperdi. daha ıyı olmus bence.
onca işi eşimle yaptım ilk zamanlar.onunda babalık izni bitti. çalışıyor dıye gece falan yatak odasından salona gecıyorum nasıl olsa bebegın onla işi yok:) bana gelen bır kadın vardı oruc zamanı gelmıyor kadınlar. yalnız hayata devam edıyorum.
annem bugun dıyorkı tlf: kv yanına gelsın daha 40ın cıkmadı dıyor, nıye gelsın anne gelınının oz annesı gelmıyor kv mı gelsın dedim tlf kapattı suan 14 gunluguz. hala ayakta kalamıyorum acıkcası, yemek yapayım dıyorum 10 dk dan sonra dikişlerim çok agrıyor. yınede yapıyorum mecbur.

Sende gogus acisi yokmu canim benim gogusler fena emerken bi yandan esimin elini isiriyorum o derece lansinoh kullandm ama sonra icim rahat etmedi bebegin agzina giriyo diye zaten pekte bi faydasini gormedim
lansınoh fayda etmedı bana.zaten o krem varken bebek emmıyor .kantoron yagı surdum bır kere rahatlattı. ama kalkan kullanıyorum.o çok ıyı. yoksa mutlaka al. bebek ılk cekerken çok acıyor ama sonra normal emıyor.

Acısı önemli değil çekerim yeter ki aç kalmasın. Şu süt sağma olayını çözemedim
benımkı mamajoo, sök tak klavuzu oku tkrar dene. bende ılk basta cektıremedım. avent cok ıyı dıyorlar mutlaka parcada sıkıntı var

memeyı açıp yan yattım emdı uyudu uyandı emdı uyudu uyandı

maşallah sana degemen.

Sağol canım. Sağdım 2 gündür. Çok şükür dediğin gibi sıcak havlu yapıp sağa sağa açıldı.

Sağol canım. Allah razı olsun.

Kesinlikle en güzelini yapıyorsun. Ben de birkaç kere çemkirdim. Canıma yettiği zaman. Başımda dikilip durmayın dedim, daha çok stres oluyorum dedim.
O sefer gittiler, sonra yine aynı sorular aynı bakışlar. Çok şükür süt gelmeye başladı da sustular artık.

Katılıyorum canım. Benim aklımın almadığı şey, bunu yapanlar da daha önce lohusa oldu emzirmeye çalıştı. Bunlar kadın. Senin yazdığını onların da akıl etmesi lazım. Kendileri de sonuçta Doğum yaptı, Bebek emzirdi. Ben şuan yaşadıklarımdan sonra şunu düşünüyorum. Erkek evladım olsa, yarın öbür gün çoçuğun olsa emzirirken kafasına imkanı yok dikilmem. Süt geldi mi süt gitti mi bu çocuk aç deyip durmam. Onların da yaşadıklarından sonra bunu yapmaması lazımdı.

Supersin degemen masallah sana ayni gucten bende istiyorum benik.vucudum bayagi direncsizmis demekki

Canım inanılmaz bir ağrı var. Minoset kullanıyordum en son hiç etkilemiyor. Mastit için antibiyotik iğne yapıyorlar. Ona acilde ağrı kesici de karıştırdılar. Ağrıyı hiç kesmedi. Doktora bile gittim. Ameliyatı yapan doktor tatilde olduğu için başkasına gittim. Dikişleri çok sıkmış olabilirler dedi. Enfeksiyonsa da yaptıkları iğnelerin faydası olur inşallah. Dikişlerle ilgili bir sorunsa ne zaman geçer bilmiyorum Bebeği bile çoğunlukla yatarak emziriyorum. Dolaşamıyorum ayakta

Supersin degemen masallah sana ayni gucten bende istiyorum benik.vucudum bayagi direncsizmis demekki
Aslında iş başa düşünce hepsi yapılıyor canım. Allah gücünü veriyor. Yeterki bebikler iyi sağlıklı olsun. Bir gece sarılıktan gastanede yattı sabahına hastanenin bahçesinde yete serildim.moralçok önemli

Enfeksiyon varsa kızarıklık, dikiş yerlerinde sıcaklık ve akma olur . Eğer bunlar yoksa enfeksiyon değil dikiş yerlerinin normal ağrısıdır

KIzlar benim bebeğim sürekli ıkınıyor, uykusundan bile uyanıyor vücudunu geriyor kafasını geriye doğru gerdiriyor sürekli böyle yani sadece belli bi vakitte değil. Memede emerken bile acı çekiyor kıvranıyor memeyi bırakıyor. Gaz sancısı mıdır bu ? Yoksa hasta falan mı anlamadım. 14 günlük şuan. Önceden her bezi kakalı oluyodu günde 10 defa kaka yapıyodu şimdi yapamıyo yavrum doktor sab simplex ve bio gaia verdi. Bunlardan kullananız var mı ? Gaz olayını nasıl çözdünüz ? Reflü den sonra bi de bu çıktı başımıza

Kesinlikle İnci

Bio gaia bitkisel ilaç canım dr ilaç vermedi eczaneden aldım akşamları 5 damla veriyorum. Gazlı çocuk yine gazlı oluyo bence tam anlamıyla anlayamadım ama faydası oluyo sanırım.
Ilacı kullandığım halde bi gün iyi bi aşırı gazlı olabiliyor.

Arkadaşlar bişey sorcam size.
Şimdi benim kızım 10 günlük oldu. Uzun kollu pijama tulum giydiriyorum. Ellerini genelde açık bırakıyorum .alt pijaması kndinden çoraplı değilse çorap kesin giydiriyorum.Tırnaklarını kesmeye korktuğum için yüzünü çok çizerse eldiven takıyorum.
Uyurken de ince müslin örtüp veya yalandan sarıp ince battaniye seriyorum.
Ateşini ölçüyorum normal çıkıyo . Sizce çok mu kalın giydiriyorum?
Siz nasıl giydiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…