2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ne güzel alışmış. Bn de yavaştan açmaya çalıışıyprum ama hemen hapşurmaya başlıyo. Gasta olmasınan korkuyorum
benımkıde ıkı hapsuruyor susuyor. sorun yapmıyorum.
sanıyordumkı bebek bızım yatagı sevıyor.alakası yokmus. meger yatak odası serin dıye yavru orda daha uzun uyuyormus.

kızlar çok haklısınız insanın zoruna cok gıdıyor.öz annesınden bunları görmesı.
benımkı daha farklı hep yazıyorum ya benımkınden beklentım yok ama tutup 8-10 saatlık yolu tepip kuzenımın eşinin doğuna gıdıp bırkaç gun kalması benı üzmüstü.bunu bırkaç kere yaptı diğer kuzenlerımede.... benı hamıleleıgımde bırkez aramadı. suanda hala sancım var dikişlerim mahvolmus durumda eğilemıyorum. bır metroluk mesafede oturuyor bır kez geldı, cocuk 5 gunluktu sanırım gelır gelmez dıyorkı aksama aylının yemegı yok erken gıdeyım aylın kız kardesım ve 30yasında. yanı tek degılsınız benı düşünün... cocuga ne alalım dıyor, allah askına hıcbırsey alma ama arada ugra ılgılen demek ıstıyorum...
Allah bızlerı kımselere düşürmesin, cocuklarımızada sağlıklı hayat nasıp etsin inşallah... bizede güç kuvvet versinki kimseye muhtac olmayalım.unutmayalım mutlu anne mutlu çocuk demek.

Kizlar ya bebeğinizin altini ne kadar siklikla değiştiriyorsunuz ?
Ben ilk oglumda iki saatte bir degistirirdim
Altina yaptigi zamanlar haric rutin olarak yani
Simdi gece yorgunluktan emzir yatir yapıyrm
Dort saati bulabiliyor
canım benımde bazen buluyor 4 saatı. sımdıkı bezlerde emıyor. cocuk rahatsız olmuyor anlaşılan
ama acınca kakaısını yaptıgıda cok oldu benımkının:)

kızlar bebeğim bütün gece uyumadı. Emziremedim de. Memeye koyduğum an vücudunu iki büklüm yapıp ıkınıp ağlamaya başlıyo, tam uyutup yatırıyorum 5 dk sonra yine ıkınıp ağlamaya başlıyo. Bu saat oldu hala ne uyudu ne emebildi. Gaz sancısı bu kadar olabilir mi ? Yoksa acile mi gitsek ? İlk anneliğim olduğu için bilmiyorum gaz sancısı bu mudur ? Cocuğum çok acı çekiyo

Benimki de öyle kıvranıp duruyo. Hiç uyumuyo. Ekstra bisey vermiyorum. Altını açıp bekliyorum bazen rahatliyo. Ayin basında randevumuz var o zamana kadar idare edicem artık. Deli gibi gazlı çocuk.

Kızlar oğlum ne zaman anne sütü içse kusuyo..emmediği için sağarak veriyorum..memeden az emiyor..mama verdiğimde hiç kumuyor acaba anne sütünü redmi ediyor?bugün baya kustu çünkü endişelendim

Ewet gayet iyiydi bi sıkıntı da yaşamadım. Ikınmak zor sadece

Dort saati bulabiliyor
Her iki saatte uyandırırken doldurmuş oluyo kakasını da uyurken yapıyo. Uyanır uyanmaz alıyorum pişik olmasın diye bez kovası günde doluyo kaç bez değiştiriyoruz saymadım hiç molfix yenidoğan 100 lüsü bitti çoktan 14 günlüğüz.

Benimki de öyle kıvranıp duruyo. Hiç uyumuyo. Ekstra bisey vermiyorum. Altını açıp bekliyorum bazen rahatliyo. Ayin basında randevumuz var o zamana kadar idare edicem artık. Deli gibi gazlı çocuk.
Bana sab simplex gaz damlası verdi doktor bi kere verdim ama daha kötü oldu gibi çocuk. Daha sert ıkınmaya başladı. Ama doktor kullanmaya devam et diyor

Kızlar oğlum ne zaman anne sütü içse kusuyo..emmediği için sağarak veriyorum..memeden az emiyor..mama verdiğimde hiç kumuyor acaba anne sütünü redmi ediyor?bugün baya kustu çünkü endişelendim
Süt ürünleri alerjisi olabilir. Bigün hiç süt ürünü yemeden (peynir, tereyağ, yoğurt, süt) emzirmeyi dene. Sen inek sütü tüketince ondaki bi maddeyi bazı bebekler sindiremiyomuş alerji oluyomuş. Eğer sen süt ürünü yemeyincr düzelirse alerjidir

Daha kahvaltı yapmamıştım sabah sağdığımda geceden kalma olduysa bilemem..denicem bakalım bidahakine

Dort saati bulabiliyor
Canım hiç saymadım ama ayın 22sinde bir aylık olucaz. Şimdiye kadar sleepy bir nunara 80li, 2nunara 78li bitirdik. Üçüncü 78linin yarsındayız şuan

Bebisleri mama kullanan anneler hangi mamayi kullanıyorsunuz
Ben hipp combiotik 1 numara kullanıyorum ama internette araştırirken bazı olumsuz haberler okudum.gerci sonra yalanlanmis ama size De bi sorayım dedim ne kullaniyorsunuz
doktorumuz bize net b marka söylemedi hipp kullAnayim mı dedim kullanabilirsiniz dedi sadece.ah keşke emzirme ile sadece doysa yada sütun saginca yeterli olsa sadece sut versem.mama hiç içime sinmiyor ama yapacak birşey yok kızımı büyütmek için takviye şart dedi doktor

Üç saatte bir emziriyorum. Her emzirmeden önce altını açıyorum. Yalnız ya altını açınca ya da yeni bezi takar takmaz kirletiyo. Öyle üç bez bile ziyan oldu kaç kere.
Canım yenidogan hemşireleri de öyle yapıo dikkat ettim bana da öle söylediler emzirmeden altını ac temizle rahatlasın daha güzel emer dediler sonra beslendiğinde de kirletio onu da değişiorum rahat uyuyo benimki her altını actıgımda kesin yapıo artık ev sıcaksa acıp bekliorum amaaan kirlenen bezi olsun yeter ki onun da zorlugunu cekmesin ilk zamanlar günde 10 12 bez gidiodu şimdi 8 10 arası bizimki biraz da cok yapıo dr sık deiştir hemen pişik oluo demişti oglum 37 günlük bu arada

eshma canım bizim ark kullanıo hipp i cok da memnun önceden sma kullanıodu o demir agırlıklı mamaymış kabız yaptı cocugu ama hipp lifli manaymış daha ii sindirebiliomış bebekler ne okudun ki nette merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…