Bugun 28 gunluk olacagiz.1 numaradan 70 li sleepy ,1 numaradan 70 li molfix ,2 numaradan prima yi begenmedim 2 numara molfix le donusumlu kullaniyorum. Prima78 li molfix 100 lüikiside yari olmustur.
Ha bu arada yinede pisik oldu kizim.
Pamuk ve suyla yikadigim kuruladigim,sebamed pisik onleyici kullandigim halde.
Sebamed i dr. Kullanma dedi. Sampuani alerji oldu kizim ilk banyosunda. Yuzu vucudu,poposu hep sivilce oldu
Amin inş kaç gün de düşüşe geçti cnm
kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
Biz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzum
Suyun yaratabileceği enfeksiyon tehlikesini filan geçtim, su bebeğin midesini doldurur ve anne sütüne talebi azaltır. Anne sütünden ya da mama ile karışan dışında asla verilmemeli deniyor bir çok kynakta?Canım 2 gün önce 12.1 di. Bugün 10.2 çıktı.
Bu arada belki tüm doktorlar söylüyordur ama bizim doktor bana sarılığı geçene kadar bol su içirmemi söyledi bebeğe. Bizim kız yeterince emdiği için herhalde suyu verince ağzını buruşturup çıkarıyor. Ben hep aç kalmasından oluyor sarılık, doyarsa geçer diye biliyordum. Doktor özellikle su konusuna çok bastırdı. Ben su veremedim çok içmedi kızım ama aklınızda bulunsun. Doktor diyor ki bol bol çiş yapması lazımmış atması için, idrarla atıyormuş. Özellikle mama takviyesi veren arkadaşlar bol bol su vermeyi deneyebilirsiniz çiş sayısı azsa.
İnşallah bir an önce atlatırız.
kızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaaboyle ıkımızde ıyıyız sankı..
benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..
Sbh 9 dan bu yana 9 saat suni sanvi aldim..yrn 6 da tekrar bahlanacak suni sanci..acilma fazla dgl.bebek kanalda dgl..yrn 2 ye kdr dohmazsa sezeryan dedi doktor...neden sezeryan a aliniyorm..gerekirse 3 gun cekerim..bilen var mi
Geçmiş olsun cnm bizim değer 10.5 idi 2 günde 6ya düşürdüm meme mama sarı örtü sarı ışık falan. Gecmeseydi miras altın ile bile yikayacaktik
Bu kusma olayı beni çok korkutuyor fazla emdiği için memnu kusuyor sizce ?emzik kullaniyormusun arandikca emzigi ver ben oyle yaapiyorum cunku tok oldigunu biliyorum benimkide emip emip kusuyordu
Saat 16:00 da tok karna 4 damla veriyorum canım ben. 4 gün kaka yapmamıştı sonra çok rahatladıSen nasıl veriyorsun kaçırmışım onu. Kimyon su ben de içiyorum. Fitil verdi bugün doktor. 7. Gün çünkü artık kaka yok.
Ramazan ayı olduğu için çok bişey ikram edemedik yiyecek içecek anlamında. Ben hacı şeriften çikolata siparişi verdim onun haricinde hatıra olsun diye magnet lavanta kesesi hazırladım şeker hamurlu kurabiye de yapacaktım ama son zamanlarımı yatarak geçirdim yapamadımHanımlar merhaba öncelikle doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun yapmayanlara ise hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum . Kısmetse ağustos annesi olcam bi heycan sizi de okudum :) eminim şuan daha önemli işleriniz vardır ama hastanede neler ikram ettiniz ya da ettiniz mi bugün buna taktım kafayı sizlere de sorayım isteyim :)
Nasıl kusuyor önemli olan o, yandan sızıntı gibiyse veya hafif kusma gibi fazlasını çıkarıyordur ama bildiğin insan gibi fışkırarak kusuyorsa kontrole götürebilirsinBu kusma olayı beni çok korkutuyor fazla emdiği için memnu kusuyor sizce ?
Bende sağıyorum canım, emmek istemiyor 10 dk emiyor yorulup bırakıyor artık zorlanıyorumkızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaaboyle ıkımızde ıyıyız sankı..
benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..
Yavaş yavaş açılıyor sarılığı. Tekrar ölçtürmedik ama... gözlerinin akı sarı biraz hala
Suyun yaratabileceği enfeksiyon tehlikesini filan geçtim, su bebeğin midesini doldurur ve anne sütüne talebi azaltır. Anne sütünden ya da mama ile karışan dışında asla verilmemeli deniyor bir çok kynakta?
Acaba doktorunuz kim?
Canım sırt üstü mü yatırmıştın?
yok canim estagfrllah sorabiilirsin tabikide . emzirdikten sonra yan yatirmistim ama burnu tikaninca kendine gelemedi Allahim korusun evlatlarimiziluges Bu arada yanlış anlama canım, sırtüstü yatırdıysan yatırmasaydın diye akıl vermek için sormadım. Sorma sebebim yan yatarken öyle olduysa, biz de yan yatırırken de tetikte olalım diye. Geçmiş olsun.
Bende sağıyorum canım, emmek istemiyor 10 dk emiyor yorulup bırakıyor artık zorlanıyorum
yok canim estagfrllah sorabiilirsin tabikide . emzirdikten sonra yan yatirmistim ama burnu tikaninca kendine gelemedi Allahim korusun evlatlarimizi
Sanırım 5 . Ama emin değilim.Geçmiş olsun canım. Kaçın altına düşünce atlatmış olacağız acaba biliyor musun? Yada bebek kaç günlük olduktan sonra artık sarılık tehlikesi kalmıyor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?