Amin inş kaç gün de düşüşe geçti cnmKızlar bugün sarılık için kan verdik tekrar.
12.1den 10.2ye düşmüş. Doktor çok iyi dedi. Düşüşe geçmesi iyi birşeymiş. Darısı sarılıktan muzdarip tüm arkadaşların başına inşallah.
Evet onu paylaşmak istedim ben de. Eğer para ödeyen, ödetilen arkadaşım varsa, hakkını koruyabilsin diye.Benim gittiğim hastanede bebek yoğun bakımda para almıyorlar kanun oyleymis
yaa benim annem başka ilde tenezzül edip gelmedi bile seni çok iyi anlıyorumİşte kiminin annesi olmaz da yalnızlıktan ne yapacağını bilemez. Biz tam tersi var da ne işe yarıyo. Daha güçlü olmalıyız ama. İnsanın çok zoruna gidiyo yaşadığım için çok iyi anlıyorum. Eşimin bütün ailesi yığıldı hepsi yardıma hazır. Hatta ilk doğumdan çıktım memeyi vermeye uğraşıyoruz eşimin halası yardımcı oldu, annem konu mankeni. En iyisi yakınımda olmasın.
Allah vicdan akıl versin. Ama biz başaracağız arkadaşım.
Amin sağolasın 22 çıktı. Az önce emzirmek için çıkardım rengi normale dönmeye başlamışÇok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Kaç çıktı sarılığı?
Biz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzumAllah yardımcın olsun canım bizimki beskenmemekten dolayı 1 hafta kaldı. Orada bırakıp gelmek çok koyuyor insana. Bir an önce kavuşursunuz inş
Yok cnm erkek. T9 kurbanıyım . Hatta hemen listeye ekleyelim oğluşumCanım senin kızın mi olduuu. Erkek diye biliyordum.
Sezeryan olan arkadaşlar....
sorum size yardımcı olun lütfen:))
şu alt karın kısmı yani dikiş in üstü göbek deliginin altı hatta sallanan o alt göbek varya( orası ağrıyor malesef normal mi bu durum Dr um normal dedi ama sizde durum nasıl dokununca ağrıyor olucak okadar diyorum çünkü 7 kat kesildik ama nezaman geçecek bu
Ayy deme öyle yaaBiz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzum
Kızlar bugün sarılık için kan verdik tekrar.
12.1den 10.2ye düşmüş. Doktor çok iyi dedi. Düşüşe geçmesi iyi birşeymiş. Darısı sarılıktan muzdarip tüm arkadaşların başına inşallah.
kızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaaboyle ıkımızde ıyıyız sankı..
benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..
Yoğun su sancı bebeği strese sokar, anneyi de.Nolur basina gelen cvp yazsin arkadaslar..
Geçmiş olsun canım bir saat önce altını değiştirirken benim de oldu daha önce fışkırtarak kustuğu olmuştu ama bu sefer burnundan da geldi hafif çok korktum Allah korusun yavrularımızıkizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
Böyle kusma durumlarında bebeği yere paralel olarak çevirip kolumuzun üstüne uzatmalıyız. Mümkünse bebeğin başı ya da kendisi hep yan olmalı.kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
Geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum bu durumdan. Emzirdikten sonra biraz dik tutup öyle yatırınca kusmuyor kızım. Yoksa çok kusan bir bebek. Reflü yatağı baya iş görüyor bu konuda. Bazen reflü yatağını bile yastıkla destekliyorum yükseltmek için.kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?