2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hanımlar selam, bebeklerimizin hastalanması çok üzücü, bir de bunun maddi külfeti var. Eğer özelde yoğunbakımda kalan bebeğinizden ücret isteniyorsa, SGK anlaşmalı bir öel hastahanedeyseniz tek kuruş ödemek zorunda değilsiniz. Eğer ödediyseniz de, geri talep edebilirsiniz.
İlgili kanun maddesi; 5510 /GSS düzenlenemeleri.
Ali Tezel'in linkini de atıyorum.
http://www.alitezel.com/index.php?sid=yazi&id=6053

yaa benim annem başka ilde tenezzül edip gelmedi bile seni çok iyi anlıyorum

kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrum emzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi

Allah yardımcın olsun canım bizimki beskenmemekten dolayı 1 hafta kaldı. Orada bırakıp gelmek çok koyuyor insana. Bir an önce kavuşursunuz inş
Biz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzum

kızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaa boyle ıkımızde ıyıyız sankı..

benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..

Sbh 9 dan bu yana 9 saat suni sanvi aldim..yrn 6 da tekrar bahlanacak suni sanci..acilma fazla dgl.bebek kanalda dgl..yrn 2 ye kdr dohmazsa sezeryan dedi doktor...neden sezeryan a aliniyorm..gerekirse 3 gun cekerim..bilen var mi

Biz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzum
Ayy deme öyle yaa inşallah hızlı bi şekilde düşer canım. Benimki de bi gece fototerapi gördü. Çok ağladım dayanamadım onu kivezde görünce.

Geçmiş olsun cnm bizim değer 10.5 idi 2 günde 6ya düşürdüm meme mama sarı örtü sarı ışık falan. Gecmeseydi miras altın ile bile yikayacaktik

Sanciyi dinlen diye kestiler..neden dvm etmediler..zararimi var acaba..net cvp alamiyorum..sanci kesilince kasilmam bitti..

Normal diye biliyorum ben. Ben iki tuvaletime çıkarken sancim oluyor bagirsagimda falan.baska bi arkadaşım normal demisti

Nolur basina gelen cvp yazsin arkadaslar..
Yoğun su sancı bebeği strese sokar, anneyi de.
Uterusun aşırı kasılması bebeği oksijensiz bırakır, plasenta fazla kasılmadan fonksiyon bozuluşu yaşayabilir, bebek steese girdiğinde bir de mekonyum yapabilir ve bebekte enfeksiyon riski artar.
Annenin fazla hormon nedeni ile doğum sonrası kanaması durmayabilir...

Zorunlu durumlar dışında suni sancı verilmesi zaten tavsiye edilmez.
Suni sancı hakkında okursanız, bunun bir hormon olduğunu ve herşeyin fazlası gibi bunun da zararlı olacağını görürsünüz.
Doktorlara biraz güvenmek lazım.
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım bir saat önce altını değiştirirken benim de oldu daha önce fışkırtarak kustuğu olmuştu ama bu sefer burnundan da geldi hafif çok korktum Allah korusun yavrularımızı

Böyle kusma durumlarında bebeği yere paralel olarak çevirip kolumuzun üstüne uzatmalıyız. Mümkünse bebeğin başı ya da kendisi hep yan olmalı.
Sarılık nedeni ile ben aşırı besleme yapıyorum şu anda, kusmalar olabilir diye doktor reflü yastığı aldırdı, bebek yan duruyor, kustuğunda akıyor.
Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.

Geçmiş olsun. Ben de çok korkuyorum bu durumdan. Emzirdikten sonra biraz dik tutup öyle yatırınca kusmuyor kızım. Yoksa çok kusan bir bebek. Reflü yatağı baya iş görüyor bu konuda. Bazen reflü yatağını bile yastıkla destekliyorum yükseltmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…