2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bizim tam 18.gün düştü ogün artık doktora götürcektik sabah bi baktım düşmüş:)kafayı yedim niye düşmüyo diye her çocuğun farklı sanırım 20de düşende var
Benim ilk oğlum da 4. Gün düştü şimdi ki bebeğimin de 4. Gün düştü hastaneden geldik biz her gün yıkadık sıkıntı olmadı kızlar göbek bağıyla yıkamasında.

Canım belkş gecmiş msjlarda belirtmişsindir. Görmemiş olabilşrim. Herhangi bir rahatsızlıgımı vardı. Yani doktor neye göre idrar tahlilş istedi. Cok gecmiş olsun bu arada. Rabbim şifasını versin insallah

Aynen ya o kadar zor ki şu sagip verme olayi. Yara oldu goguslerim.Bizde dün gittik 4.gün kontrolune bebegim kilo almamis 3580 dogmustu 3380 cikti 200 gram vermisiz ama normal dedi. Emziriyorum aslinda iyi emiyo gibi geliyodu ama doymamis demekki. Hafif sariligi var 8 küsur cikti degeri endiselenecek bisey yok emzir dedi. Emzirdikten sonra sutunu sag kasikla ver dedi bana da. Biberon kullanma mumkunse dedi ama kasikla da beceremiyo hic. Napicam bilmiyorum ya şu ilk gunler ne zor bir an once duzelse keske butun bebekler.

Ewet canım normal karsılanıyo. Doktor hiç üstünde durmadı bile. Bi çok bebekte görülen bişey oldugunu söyledi. Bir ikş yasa kadar beklşyorz yüzde doksan kendi iyilesiyomuş yoksada küçük bi operasyonla geciyomuş

Çok geçmiş olsun inş bir an önce sağlığına kavuşur yavrular..

Geçmiş olsun canım fıtıkmıymış şaşırdım doğrusu inş geçer çabucak ben yapısal olduğunu sanıyordum bende sorayım haftaya.

Süper ya rabbim bizede nasip eder inş çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş bol sütlü günler

Geçmiş olsun canım biz de tahlil verdik bişey çıkmadı ama bana da doktor kız bebeklerde ıslak mendil kullanma pamuk su kullan dedi. Her doktor başka bişey söylüyor anlamadım ki.

Uzayan sarilik var onun sebebi olabilir diye idrar tahlili istedi doktor

Geceleri 5 damla veriyorum.
Doyurduktan sonra mı peki? Dr söylediyse daha iyi bilir tabi ama kendin alıosan bir de benim verdiğim şekilde istersen. Birde kimyonlı su içiyorum ben sabah akşam tok karna o da belki etki ediyordur

Canım korkma dediklerinin hepsi benim bebegimde de var ıkınıp ağlaması gazından bence öksürmeside genzine kaçırıyor lar hızlı emiyorlar bazen yada süt çok geliyor bence normal dir sen hiç korkma

Kimseyi takma canım, için nasıl rahatsa, bebeğin nasıl rahatsa öyle yapmalısın bence. Emio doymuyorsa, huzursuzsa yapcak bişey yok. Mama bibero, emzik be varsa veriyorum artık. Son dönemin trendi midir nedir illa emzirceksin diye tutturuyor hastaneler. Yeni politika bu yönde ama üzüntüden sütün giderse ne olacak, bunca çaba boşuna

Doyurduktan sonra mı peki? Dr söylediyse daha iyi bilir tabi ama kendin alıosan bir de benim verdiğim şekilde istersen. Birde kimyonlı su içiyorum ben sabah akşam tok karna o da belki etki ediyordur
Sen nasıl veriyorsun kaçırmışım onu. Kimyon su ben de içiyorum. Fitil verdi bugün doktor. 7. Gün çünkü artık kaka yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…