Cok gecmis olsun cnmKızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Benim ilk oğlum da 4. Gün düştü şimdi ki bebeğimin de 4. Gün düştü hastaneden geldik biz her gün yıkadık sıkıntı olmadı kızlar göbek bağıyla yıkamasında.Canım bizim tam 18.gün düştü ogün artık doktora götürcektik sabah bi baktım düşmüş:)kafayı yedim niye düşmüyo diye her çocuğun farklı sanırım 20de düşende var
Canım belkş gecmiş msjlarda belirtmişsindir. Görmemiş olabilşrim. Herhangi bir rahatsızlıgımı vardı. Yani doktor neye göre idrar tahlilş istedi. Cok gecmiş olsun bu arada. Rabbim şifasını versin insallahKizlar kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş.dun normal kontrol vardı o zaman sarilik tam geçmemiş deyince istedi tahlili
Böbrek ultrasonu ve idrar kültürü de verdik bugün
3 tane iğne bide antibiyotik şurup verdi
Eğer sarilik enfeksiyona bağlı ise hemen geçer dedi.neden olabileceğini sordum bir numara büyük bez kullan kakasi vajinasina bulaşıp enfeksiyon yapıyor olabilir ,pamuk su ile silersen ondan olabilir yada silerken arkadan one silersen olabilir dedi.ama illa bundan olacak diyede bı şart yok kız çocukları enfeksiyona yatkın dedi.
Hatta o ikinma kızarma falan enfeksiyondan da olabilir dedi
Kızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Aynen ya o kadar zor ki şu sagip verme olayi. Yara oldu goguslerim.Bizde dün gittik 4.gün kontrolune bebegim kilo almamis 3580 dogmustu 3380 cikti 200 gram vermisiz ama normal dedi. Emziriyorum aslinda iyi emiyo gibi geliyodu ama doymamis demekki. Hafif sariligi var 8 küsur cikti degeri endiselenecek bisey yok emzir dedi. Emzirdikten sonra sutunu sag kasikla ver dedi bana da. Biberon kullanma mumkunse dedi ama kasikla da beceremiyo hic. Napicam bilmiyorum ya şu ilk gunler ne zor bir an once duzelse keske butun bebekler.Bu arada dün doktor kontrolünde sorduklarimi yazayım
Burun tıkanıklığı yenidoğan da olur sakın çekme dedi.bio gaia gaz için kullandığımı söyledim.kullan ama mucize bekleme bazen haftalar sonra anca etki gösterebilir bazense hiç göstermez dedi
Eldivenleri 15 gün daha cikarma dedi.banyoyu gün aşırı yaptır dedi
Vücuda şampuan asla kullanma dedi
Önce emziriyorum sonra aranmaya devam ediyor bende 50-60 cc sagdigim sutu yada mama veriyorum dedim verme biberona alışır dedi
Sadece emzir diyor ama doymuyor diyorum doyar o diyor
Hani insanlar sanki ben sut saymaya mamaya çok merakliyim da emzirmek istemiyor um gibi konuşuyor ya sinir oluyorum.emzirmek bence en güzel olanı gece gece kalkıp mama hazırlamak yada sut sağmak hiçte kolay değil hani
Ewet canım normal karsılanıyo. Doktor hiç üstünde durmadı bile. Bi çok bebekte görülen bişey oldugunu söyledi. Bir ikş yasa kadar beklşyorz yüzde doksan kendi iyilesiyomuş yoksada küçük bi operasyonla geciyomuşMerhaba geçen gün bende gördüm Bebeğinizin göbek resmini benim oğlumun da aynı fıtık mi oluyo yani Dr bişey söylemedi bize gobegini gösterdik hatta yikayalimmi diye sordugumuzda normal mi karşılanıyor acaba rahatsız oldum simdi
Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin. Kaç çıktı sarılığı?Kızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Çok geçmiş olsun inş bir an önce sağlığına kavuşur yavrular..Kizlar kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş.dun normal kontrol vardı o zaman sarilik tam geçmemiş deyince istedi tahlili
Eğer sarilik enfeksiyona bağlı ise hemen geçer dedi.neden olabileceğini sordum bir numara büyük bez kullan kakasi vajinasina bulaşıp enfeksiyon yapıyor olabilir ,pamuk su ile silersen ondan olabilir yada silerken arkadan one silersen olabilir dedi.ama illa bundan olacak diyede bı şart yok kız çocukları enfeksiyona yatkın dedi.
Geçmiş olsun canım fıtıkmıymış şaşırdım doğrusu inş geçer çabucak ben yapısal olduğunu sanıyordum bende sorayım haftaya.Ay
ayy canım ya iyiki hatırlattın. Dün hece eşim getirdi damlayı. Buzdolabına koy demişti. Unuttum. Simdi senin msjı okuyunca hemen dolaba kaldırdım. Umarım bişey olmamıştır
Bugunde bir aylık asımızı olduk arkadaslar. Gecen göbeginin resmini paylasmıştım. Doktor fıtık dedi. 1-2yasa kadar bekliyoruz düzelmesini dedi. Çok gazlı bi bebek oldugunu söyledi. Dün ikş defa köpüklü gibi kaka yaptıgını söyledigimde kaka tahlilş istedi tabi bizim ufaklık iki saat bekledik yapmadı. Mecbur ewe geldik. Tahlilde kaldı baska bahara
Süper ya rabbim bizede nasip eder inş çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş bol sütlü günlerbebegimi kucagima aldim 39+1 gunluk normal dogum yaptim arkadaslar 21 haziran gece 3 te 15 dakkada dogum gerceklesti adet sancisi gibi sanci hic hissetmedim sadece kasilma vardi evde suyum geldi hastaneye zor yetistim geldigimde tamamen acilmistim kolay bir dogum oldu dogum icin bekleyenlere biraz moral olsun istedim
Geçmiş olsun canım biz de tahlil verdik bişey çıkmadı ama bana da doktor kız bebeklerde ıslak mendil kullanma pamuk su kullan dedi. Her doktor başka bişey söylüyor anlamadım ki.Kizlar kızım idrar yolu enfeksiyonu olmuş.dun normal kontrol vardı o zaman sarilik tam geçmemiş deyince istedi tahlili
Canım belkş gecmiş msjlarda belirtmişsindir. Görmemiş olabilşrim. Herhangi bir rahatsızlıgımı vardı. Yani doktor neye göre idrar tahlilş istedi. Cok gecmiş olsun bu arada. Rabbim şifasını versin insallah
Doyurduktan sonra mı peki? Dr söylediyse daha iyi bilir tabi ama kendin alıosan bir de benim verdiğim şekilde istersen. Birde kimyonlı su içiyorum ben sabah akşam tok karna o da belki etki ediyordurGeceleri 5 damla veriyorum.
Canım sağıp baksana sütün kaç dk ne kadar geliyor. Belki yetmiyordurBıcı bıcı yaptırdık halasiyla. Emdi biraz da uyudu çok şükür
Allah yardımcın olsun canım bizimki beskenmemekten dolayı 1 hafta kaldı. Orada bırakıp gelmek çok koyuyor insana. Bir an önce kavuşursunuz inşKızlar oğlum sarılık olmuş. Kuvöze aldılar. Çok korktu yavrum ağlıyo sürekli
Doktor günde 4 5 bez değiştiriyorsan cis yapıyorsa doyuyordur dedi canım. Biz 10a yakın değiştiriyor isiyorCanım sağıp baksana sütün kaç dk ne kadar geliyor. Belki yetmiyordur
Canım korkma dediklerinin hepsi benim bebegimde de var ıkınıp ağlaması gazından bence öksürmeside genzine kaçırıyor lar hızlı emiyorlar bazen yada süt çok geliyor bence normal dir sen hiç korkmaKızlar benim bebek memede ıkınıp kendini kasmaya başladı. Sürekli kıpkırmızı olup ağlayıp bırakıyor memeyi sonra yine tutuyor. Yani emmek istiyor ama acı çekiyor gibi. Vücudunu iki büklüm yapıyor kıvranıyor neden olabilir ? Gaz mıdır ?
Bir de emerken çok yoruluyor sürekli dinleniyor, kırpkırmızı oluyo, terliyor , 2 dakika emiosa5 dk dinleniyo bu şekilde yarım saati buluyo emmesi, ama emdiği dakika en fazla 10dk dır yani doymuyo muhtemelen. İnternette emerken terleme, yorulma yazınca kalp hastalığı falan çıktı çok korktum. Yenidoğan bebeklerin hepsi yorulmaz mı zaten memede ? Çok endişelendimbi de emerken bazen tıkanıyor öksürmeye başlıyor. Size de oluyo mu ? Bi sıkjntısı mı var diye aklım çıkıcak emirmeye korkar oldum
Kimseyi takma canım, için nasıl rahatsa, bebeğin nasıl rahatsa öyle yapmalısın bence. Emio doymuyorsa, huzursuzsa yapcak bişey yok. Mama bibero, emzik be varsa veriyorum artık. Son dönemin trendi midir nedir illa emzirceksin diye tutturuyor hastaneler. Yeni politika bu yönde ama üzüntüden sütün giderse ne olacak, bunca çaba boşunaBu arada dün doktor kontrolünde sorduklarimi yazayım
Burun tıkanıklığı yenidoğan da olur sakın çekme dedi.bio gaia gaz için kullandığımı söyledim.kullan ama mucize bekleme bazen haftalar sonra anca etki gösterebilir bazense hiç göstermez dedi
Eldivenleri 15 gün daha cikarma dedi.banyoyu gün aşırı yaptır dedi
Vücuda şampuan asla kullanma dedi
Önce emziriyorum sonra aranmaya devam ediyor bende 50-60 cc sagdigim sutu yada mama veriyorum dedim verme biberona alışır dedi
Sadece emzir diyor ama doymuyor diyorum doyar o diyor
Hani insanlar sanki ben sut saymaya mamaya çok merakliyim da emzirmek istemiyor um gibi konuşuyor ya sinir oluyorum.emzirmek bence en güzel olanı gece gece kalkıp mama hazırlamak yada sut sağmak hiçte kolay değil hani
Sen nasıl veriyorsun kaçırmışım onu. Kimyon su ben de içiyorum. Fitil verdi bugün doktor. 7. Gün çünkü artık kaka yok.Doyurduktan sonra mı peki? Dr söylediyse daha iyi bilir tabi ama kendin alıosan bir de benim verdiğim şekilde istersen. Birde kimyonlı su içiyorum ben sabah akşam tok karna o da belki etki ediyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?