2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sanırım 5 . Ama emin değilim.
Bizi 14 iken taburcu ettiler...24 ten füştü bir gecede fototerapi ile...dr bir daha getirmenize gerek yok fototerapiye cevap vermesi bizim için yeterli dedi...aslında değerin inişe geçmesi yeterli imiş... karaciğer fonksiyonlarının gelişme durumuna bağlı olarak sarılık da yok olacak... ama süre bebekten bebeğe değişiyor dedi

Canım aynı şeyi ben de ilk yaşadığımda elim ayağım dolandı. Neyseki yanında annem ve eşim vardı. Ben böyle zamanlarda panik yaparım soğukkanlı düşünemem. Ben hemen bişey oldu bebeğime diye bebeği bırakıp ayağa kalkıp bağırmaya başladım. Annem hemen aldı bebeği dizine yüz üstü yatırıp sırtını ovuşturup pohpohladı bebeğim kendine geldi. Ben tek olsaydım düşünmek bile istemiyorum neler olucağını. Ama sonra annemin gideceği aklıma geldi öyle bir durum yine olabilir diye düşündüm ki oldu da. Diğer gün yine kustu ama bukez annemin yaptığını yaptım böyle zamanlarda serinkanlı olup sakin olmak gerekşyormuş diğer türlü bebeğe faydan dokunmaz. Doktora söylediğimde öyle bişey olduğhnda sakin panikle ani hareket etme bebeğin ciğerine kaçar yavaşça yüzüstü çevir sakın hızlı hareket etme dedi. Bide canım gazını 2-3 defa çıkartmadan, 20 dk dik bi şekilde omzunda bekletmeden yatırma çocuğu. Ve bize doktor tavsiye etti reflü yatağı var bebeklere özel ondan al, bizimki o yatağa yattığından beri kusmadı hiç ben de geceleri huzurla uyuyabiliyorum

Biz yanında kalıyoruz. Öyle içli ağlıyorki dayanması çok güç. Emzirmek için aldım kucağıma. Gözleri kapalı nasıl kokluyor beni. Memeyi alınca sakinleşti kuzum
Canım çok geçmiş olsun, bu mübarek gecede dualarımız seninle inşallah sağlıkla dönüceksiniz evinize

Ohh çok şükür. Ben de bugün doktorun dediğinden onu anladım. Değerin düşüşe geçmesi bir daha risk yok demek oluyordur inşallah. Bizim değerimiz de düşüşe geçti çok şükür.

Benim görümcemin oğlu da sarılık olduğunda doktor nerdeyse yarım çay bardağı su içirmiş. Geçmiş sarılığı.

Allah korumuş canım ya, gazını çıkaramamıştır o yüzden kusmuştur belki. Allahım göstermesin bir daha öyle şeyler. Düşünp üzme kendini

Reflü yastığı gerçekten çok iyi, üstüne birde yan yatma yastığı aldım. Çok korkunç allah korusun, uyutup bende uyuyorum öyle. Tedirgin oldum şimdi biraz açıkçası

Canım biz 1 hafta ayrı kaldık, hastanede kaldı. 2 gece küvözde kaldı sonra beşikte kaldı. Emmeyi bırakmıştı sonra beslenemediği için aldılar. Tekrar emzirmek ve beslenme sorununu aşmak için o kadar süre ayrı kaldık. Emiyor ama 10-15 dk en fazla ve doyması için hiç yeterli değil. O yüzden takviye vermem gerekiyor. Mama vermeyi pek isteniyorum zorda kalmadıkça vermemeye çalışıyorum onun dışında sağıp öyle veriyorum. 10-15 dk emzirme üstüne 40-50 cc sağdığım süt veya mama

Çok iyi bilgi canım sağol şekerli su ver dediler üstünde durmadım şekerden dolayı. Çişini güzel yapıyo oğlum ama yine de vereyim az az.

Sbh 9 dan bu yana 9 saat suni sanvi aldim..yrn 6 da tekrar bahlanacak suni sanci..acilma fazla dgl.bebek kanalda dgl..yrn 2 ye kdr dohmazsa sezeryan dedi doktor...neden sezeryan a aliniyorm..gerekirse 3 gun cekerim..bilen var mi
Bebek sıkıntıya girmesin diye olabilir canım. Allah yardımcın olsun inş mübarek. Gece hürmetine herşey gönlünce olsun

Ya anlamadigim icin soruyorum ben bebegimi 2 bucuk saate bir 15 dakka ile 20 dakka arasi degisen surede emziriyrm. Memeyi bi aliyor ne 15 dakkadan az nede 20 dakkadan cok emiyor kendi cekiyor memeden vermeye calisiyrm agzini burusturuyor. Bebegini yarim saatten fazla emzirenler var okudugm kadariyla ben azmi emziriyrm ki bilemedim. Ama hic sekmiyor 2bucuk saat dedimi mizirdanmaya uyuyorsa uyanmaya basliyr. Kafamda deli sorular ac olsa mizmizlanir heralde demi.

Çok geçmiş olsun Allah kimseye yasatmasin böyle şeyler
Sanciyi dinlen diye kestiler..neden dvm etmediler..zararimi var acaba..net cvp alamiyorum..sanci kesilince kasilmam bitti..

mad1410 Bana da öyle yaptılar gece dinlendirdiler. Ben 2.serumdan sonra dayanamadım 3.de dogurdum dogurmasam sezeryana almalarını ben istiyordum çünkü sürekli nstye bağlanmak alttan muayene olmak ac kalmak ve ne olacağını bilememek insanı psikolojik olarak yoruyor.

Beklemeleri cok normal seni ve bebeği yormamak için inşallah ikinci serumda ve çok kolay dogurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…