Amin insalllahhh..Rabbim Korusun onlari bütün kötülüklerden..Kadir gecemiz mübarek olsun kızlar. Rabbim evlatlarimiza uzun hayırlı sağlıklı ömür nasip etsin.onlarla imtihan etmesin bizi inşallah.
Bizim 8. Gün düştü. Sprey vermişti doktor bakım için.Bugün 12. gün ama bizim göbek bağı hala düşmedi. Kuru bakım olduğu için hiç bir şey sürmüyoruz. Yıkayamadık daha çocuğu, bugün artık bacaklarını yıkadık çişli kalmasın diye. Sizin göbek bağı ne zaman düştü?
Allah korumuş canım ya. Hepimiz aynı şeyle karşılaşabiliriz. Bende iki gündür farkediyorum yatırınca hemen sırtını tıpışlıyoru m.kizlar cok kotuyum bebegim boguluyordu kollarimda nefessiz kaliyordu yavrumemzirdikten sonra yatagina biraktim onu seyrediyordum birden kusmaya basladi agzindan burnundan geldi kusmugu hemen firladim kucagima aldim ne yapacagimi bilemedim o anda cunku tikanmisti ne agzindan ne burnundan nefes alamadi mos mor kesildi sirtina vurdum belki nefes alabilir diye bi sure nefes alamadi sonra yavas yavas duzeldi ellerimde kollarimda can kalmadi simdide yanindan ayrilamiyorum yine kusarda nefessiz kalir Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin dikkat edin emdikten sonra bi sure yanlarinda durun kimseye yasatmasin Allahim boyle biseyi
Benim de aciyor once neresi aciyor anlayamamistim aynaya baktim dokunarak buldum. Sicaktan oluyo yapisiyo terliyo pisik gibi olmustur benim oyle olmus kizarmis hafif bepantenol suruyorum simdilik kuru tutmaya calisiyorumSezeryan olan arkadaşlar....
sorum size yardımcı olun lütfen:))
şu alt karın kısmı yani dikiş in üstü göbek deliginin altı hatta sallanan o alt göbek varya( orası ağrıyor malesef normal mi bu durum Dr um normal dedi ama sizde durum nasıl dokununca ağrıyor olucak okadar diyorum çünkü 7 kat kesildik ama nezaman geçecek bu
Oyyy maşallah barekallah canım pek datlı Allahım hayırlı uzun ömürler versin size bağışlasın rabbim :)Teyzeleri kızıma maaşallah yok mu...
Kilo alımı Nasıl canım? Benim yarım saati geçiyo ilk hafta güzel kilo aldı. 2. Hafta kilo almamış. Aç olsa hiç huzur vermez sans sütün yağlıysa duyuyordur belki de cnmYa anlamadigim icin soruyorum ben bebegimi 2 bucuk saate bir 15 dakka ile 20 dakka arasi degisen surede emziriyrm. Memeyi bi aliyor ne 15 dakkadan az nede 20 dakkadan cok emiyor kendi cekiyor memeden vermeye calisiyrm agzini burusturuyor. Bebegini yarim saatten fazla emzirenler var okudugm kadariyla ben azmi emziriyrm ki bilemedim. Ama hic sekmiyor 2bucuk saat dedimi mizirdanmaya uyuyorsa uyanmaya basliyr. Kafamda deli sorular ac olsa mizmizlanir heralde demi.
Şırıngayla ver ben öyle yapıyorum. Gaz damlasının şırıngasını kullanıyorum.Aynen ya o kadar zor ki şu sagip verme olayi. Yara oldu goguslerim.Bizde dün gittik 4.gün kontrolune bebegim kilo almamis 3580 dogmustu 3380 cikti 200 gram vermisiz ama normal dedi. Emziriyorum aslinda iyi emiyo gibi geliyodu ama doymamis demekki. Hafif sariligi var 8 küsur cikti degeri endiselenecek bisey yok emzir dedi. Emzirdikten sonra sutunu sag kasikla ver dedi bana da. Biberon kullanma mumkunse dedi ama kasikla da beceremiyo hic. Napicam bilmiyorum ya şu ilk gunler ne zor bir an once duzelse keske butun bebekler.
Aynı durumu yaşıyorum canım ah 17 gün olmuş. 2 saate bi emzirdim ben fazla sütüm olunca bıberonla da verdim. Uyanmıyordu 2 saat olmasına yakın uyandırmaya başlıyorum yarım saat bazen bi saat geçiyo öyle uyanıyo. Inş düşer bizim sarılıktaArkadaslar bebegi sarilik olanlar neler yapiyosunuz kizim 5 gunluk dun olculdugunde 8 küsür cikti sariligi endise edilecek boyutta degilmis ama emzirmede cok zorlaniyorum memeyi tutturana kadar ter icinde kaliyorum goguslerim şiş agriyo sagiyorum mecbur az bisey biberonla veriyorum biraz icip tadini alinca memeyi de aliyo kasikla da veriyorum. 2 saati gecirmemeye calisiyorum ama uyandirmakta asiri zorlaniyorum 3-3.5 saati buluyo bazen beslenmesi. Doğru mu gidiyorum baska neler yapabilirim iyi beslemek icin 1 hafta sonra tekrar cagirdi doktor insallah kilo almis olarak gideriz henuz kilo alamamisiz
Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi yaKilo alımı Nasıl canım? Benim yarım saati geçiyo ilk hafta güzel kilo aldı. 2. Hafta kilo almamış. Aç olsa hiç huzur vermez sans sütün yağlıysa duyuyordur belki de cnm
Kilo alımı çok iyi maşallah cnm duyuyordur annesi :)Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Canim bebisler bir geldi pir geldi sorma:)))) bütün hayatım kitlendi. Uyku yok ter çok, duş alacak bile zaman yok, suan üzerimdeki tişörtü ters giymişim yeni farkettim çıkarıp düzeltecek mecalim yok ... anlatacak çok şey var da bu birkaç örnek durumu aydınlatmaya yeter sanirim
Benim kendi sancim vardiama acilmam yoktu. Doktorum suni sancivermek istemiyorum acilman cok az cunku bosa yorarim seni demisti.Sanciyi dinlen diye kestiler..neden dvm etmediler..zararimi var acaba..net cvp alamiyorum..sanci kesilince kasilmam bitti..
Cnm sarilik olan bebek icin iki saat beklememek lazimAynen ya o kadar zor ki şu sagip verme olayi. Yara oldu goguslerim.Bizde dün gittik 4.gün kontrolune bebegim kilo almamis 3580 dogmustu 3380 cikti 200 gram vermisiz ama normal dedi. Emziriyorum aslinda iyi emiyo gibi geliyodu ama doymamis demekki. Hafif sariligi var 8 küsur cikti degeri endiselenecek bisey yok emzir dedi. Emzirdikten sonra sutunu sag kasikla ver dedi bana da. Biberon kullanma mumkunse dedi ama kasikla da beceremiyo hic. Napicam bilmiyorum ya şu ilk gunler ne zor bir an once duzelse keske butun bebekler.
Bnm bebikkerim az emerlerIlk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Tabiki yanlsi yapiosunkızlar bebegın emmesı benı yoruyor.
bende cogu zaman sagıp verıyorum.
en fazla 10 dk sagıyorum 5 dk da da cocuk içiyor. diğer turlu dakıkalarca emıyor dınlenıyor...
yanlıs mı yapıyorum yaaboyle ıkımızde ıyıyız sankı..
benımde dokununca o bahsettığınız yer acıyor. ama düğüm yeri kadar değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?