2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar,
Herkese iyi kandiller diliyorum...
bugün sanırım ameliyat yerimi zorladım. Sağ tarafımda bir ağrı başladı dikişlerin üstünde... halbuki altı üstü poğaça yapmak için hamur yoğurdum bugün 26.gün ve bu zamana kadar ağrısız sızısız gelmiştim... umarım sıkıntı olmaz...
Ayrıca sarılıkla alakalı olarak dr 10'un altına düşünce sıkıntı kalmıyor bizim için demişti, en son ölçtürdüğümüzde 8'di, takibi bırakabiliriz dedi... Cuma dr randevunuz var, bakalım ne kadar büyümüşüz

Bizim 8. Gün düştü. Sprey vermişti doktor bakım için.

Bu mübarek gece hürmenine rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inş
Kızlar sürekli bi baş ağrısı mide gurultüsü bulantı halsizlik var doğum belirtileri olabilir mi bunlar çok bitiğim tansiyonum 12-8 çıkıyor genellikle böyle başlayan varmı acaba

Allah korumuş canım ya. Hepimiz aynı şeyle karşılaşabiliriz. Bende iki gündür farkediyorum yatırınca hemen sırtını tıpışlıyoru m.

Arkadaslar bebegi sarilik olanlar neler yapiyosunuz kizim 5 gunluk dun olculdugunde 8 küsür cikti sariligi endise edilecek boyutta degilmis ama emzirmede cok zorlaniyorum memeyi tutturana kadar ter icinde kaliyorum goguslerim şiş agriyo sagiyorum mecbur az bisey biberonla veriyorum biraz icip tadini alinca memeyi de aliyo kasikla da veriyorum. 2 saati gecirmemeye calisiyorum ama uyandirmakta asiri zorlaniyorum 3-3.5 saati buluyo bazen beslenmesi. Doğru mu gidiyorum baska neler yapabilirim iyi beslemek icin 1 hafta sonra tekrar cagirdi doktor insallah kilo almis olarak gideriz henuz kilo alamamisiz

Benim de aciyor once neresi aciyor anlayamamistim aynaya baktim dokunarak buldum. Sicaktan oluyo yapisiyo terliyo pisik gibi olmustur benim oyle olmus kizarmis hafif bepantenol suruyorum simdilik kuru tutmaya calisiyorum

Kilo alımı Nasıl canım? Benim yarım saati geçiyo ilk hafta güzel kilo aldı. 2. Hafta kilo almamış. Aç olsa hiç huzur vermez sans sütün yağlıysa duyuyordur belki de cnm

Şırıngayla ver ben öyle yapıyorum. Gaz damlasının şırıngasını kullanıyorum.

Aynı durumu yaşıyorum canım ah 17 gün olmuş. 2 saate bi emzirdim ben fazla sütüm olunca bıberonla da verdim. Uyanmıyordu 2 saat olmasına yakın uyandırmaya başlıyorum yarım saat bazen bi saat geçiyo öyle uyanıyo. Inş düşer bizim sarılıkta

Kilo alımı Nasıl canım? Benim yarım saati geçiyo ilk hafta güzel kilo aldı. 2. Hafta kilo almamış. Aç olsa hiç huzur vermez sans sütün yağlıysa duyuyordur belki de cnm
Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya

Canim bebisler bir geldi pir geldi sorma:)))) bütün hayatım kitlendi. Uyku yok ter çok, duş alacak bile zaman yok, suan üzerimdeki tişörtü ters giymişim yeni farkettim çıkarıp düzeltecek mecalim yok ... anlatacak çok şey var da bu birkaç örnek durumu aydınlatmaya yeter sanirim
Sende umarım yolundadır her sey

Sanciyi dinlen diye kestiler..neden dvm etmediler..zararimi var acaba..net cvp alamiyorum..sanci kesilince kasilmam bitti..
Benim kendi sancim vardiama acilmam yoktu. Doktorum suni sancivermek istemiyorum acilman cok az cunku bosa yorarim seni demisti.

Cnm sarilik olan bebek icin iki saat beklememek lazim
Saatte bir bol bol emzir
3-3,5 saat uyumasi demek, degerini yukselmesine sebep olur
Saat kur, saatte bir ne yap ne et uyandir ve emzir

Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Bnm bebikkerim az emerler
İlk oglumda oyleydi
Bes dkda isi biterdi
Endise etme sen cnm
İlk oglum bi ayda 1600 gr almisti
İkinci ayda 1300

Tabiki yanlsi yapiosun
Sagmak sur uretimini azaltir
Bebeginle ten temasi kur emzir
İsleyen mekanizmayi bozma lutfen
Emzirmek tabiki yoracak bizleri
Kolay degil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…