2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Canım benim kide öyle en fazla 20 dk emiyor ve maksimum 2.5saate acıkıyor ama genelde saat başı emiyor ya ben çok besliyorum yada bebeğim az emiyor hemen acıkıyor
Hadi ya kıyamam :) bizde iyiyiz çok şükür merak ettim sizi göğüs yaraların geçmiştir inşallah

Bnm bebikkerim az emerler
İlk oglumda oyleydi
Bes dkda isi biterdi
Endise etme sen cnm
İlk oglum bi ayda 1600 gr almisti
İkinci ayda 1300
Dogdugu kiloya göremi hesap yapıyosun canım kaç kilo aldıgını yoksa ödemini attıktan sonraki kiloya göremi.

Dogdugu kiloya göremi hesap yapıyosun canım kaç kilo aldıgını yoksa ödemini attıktan sonraki kiloya göremi.
Bnm oglum hic odem atmadi tosbik :)
Dogdugunda 4100, bi haftada 4200, bir ayinda 5700 idi
Tabi sonra kilo alimi 400-500 gr lara dustu
Zaten ayda bi kilo alsaydi obez olurdu :)
Suan 2,5 yasinda 22 kilo
Yapili bi cocuk
Bebekkende oyleydi
Oglum sarilik oldu diye sik emziriodum, kv cok emziriosun obez olacak bu dedi cahilce
Psikolojimi bozmustu, dr tartip 5700 diyince bende hemen tepki vermistim cok mu kilo aldi diye kadin yuzunden
Doktorda anne sutu alan bebeklerde normal dedi
Bide tebrik etmisti beni iyi besledigim icin
Acayip moral olmustu :)

Bızim kızda 1 ayda 700 Gr almış ödem attıktan sonraki haliyle. Emzirme süt sagma mama herşeyi veriyorum bu kadar aldığına da sukur diyorum.daha 3 kiloyu göremedik.bu kızım böyle az az büyüyecek onu anladım.ikinci bebekte üstüne dusmeyecegim rahat birakicam dedim bu da erken doğunca daha üstüne düşmek zorunda kaliyorum mecbur.

Bizde bugün 1 aylık asimizi olduk aile hekiminden ogrendigim birşeyler paylaşmak istedim
Belki bilen vardır sagdigimiz sutlerle ilgili. Gündüz sağılan sütleri gunduz akşam sagilanlari aksam ver dedi doktor
Gündüz sütü çocuğa hareket verir aksam sütü uyku yapar dedi

Günaydın arkadaslar. Önümüzdeki ay memlekete gidicez ve bana gögüs uçlarını belli etmeyen atlet lazım. Kaplı emzirme atleti sanırım ismi. Sizler hangi siteden aldınız acaba.

Benim görümcemin oğlu da sarılık olduğunda doktor nerdeyse yarım çay bardağı su içirmiş. Geçmiş sarıl

Canım benim kızımın emmesi 1 saati buluyor. Ama bebekten bebeğe değişiyordur belki. Belki senin bebeğin daha hızlı emiyordur.

Aç olsa kesinlikle ağlıyor bizim kız. Kimse susturamıyor emmek istediği zaman.

Canim gobegimiz dustu bugun cok hafif ustune kan bulasmis normalmi
Bizim de kan vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını ilk düştüğünde bazen kanayabikeceğini söylemişti sonra devam etmedi oğlumda 13 gün sızıntı şeklinde kanama olmuştu K vitamini yaptılar durmuştu yada gümüş nitratla yakıyorlarmış canı acımıyormuş

Sagol canim cevabin icinn aradim doktorunu normal dedi takip et cok akarsa getr dedi

Kızlar dün akşam kimyon tohumu ve rezeneyi demledim ve içtim yarım saat sonra şiddetli bir mide ağrısı başladı git fide dayanılmaz oldu hastaneye gittim. Emziriyorum diye bebeğe zarar vermeyecek serum taktılar mide koruyucu bi faydası olmadı 2. Yi taktılar yine etki ermesi 3. Yü taktılar yine aynı en son güçlü bir ağrı kesici yaptılar onunla kesildi ama en az 8 saat emzirme biriken sütü de sağ dedi gece boyu 2 defa mama verdim çok üzgünüm bunun için ilk defa sağdım makinam olmadığı için elimle sağdım tek göğüsten 60 CC çıktı bebeğim de 75 CC mama içiyormuş bu arada

8.gunde selamlar kizlar kizimla yapisik ikiz modundayiz odamizdan salona daha gecis yapamadik uyuyor ve 2 saat sonra geri uyanip direk meme istiyor o bos vakitte de bende uyumaya calisyorum ama agrilarim buma el vermiyor onun haricinde heryerim sut kokuyor sirilsiklam oluyorm sutler akiyor ve ilk defa ter koktugumu hissettim ayna da kendime baktigimda bakimsiz bir kadin goruyorum esimle aramizda gercekten bebek var yani eski gunlerimize donermiyiz bilmiyorum
onun haricinde 50kg ile baslayan hamileligim 65 ile son bulmustu suan 58kilodayim @BahaRaslan99 sende durumlar nasil

Canım arada kilo vermiş olabilir ilk bir haftada. Mesela bizim kız doğduğunda 3990dı.
2 gün sonra 3750 çıktı. 6. gün 3960 çıktı. Muhtemelen 7-8. gün falan tartsak doğum kilosunun üzerinde çıkacaktı. Yani ilk bir hafta arada tartı yapmadıysanız ödem attığını farketmemiş olabilirsiniz belki.

Kızlar yorgunluk üstüne romatizma ağrılaeım çok oluyo doğumdan beri. Mesela iki gece uyuyamadıysam doğru düzgün göğüslerim iyice boşalıyo gibime geliyo. Normalde süt olunca dolu dolu hissederiz ya o gidiyo işte. O zaman bir öğün mama yapıyorum. Ama çok üzülüyorum sütüm gidecek diye.

Ilk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Oglum da 5 dk emerdi benim kilo alimi seninki gibiydi merak etme guzel kilo almis doyuyor bebegin masallah. Bazı bebekler cok cabuk emip doyuruyor karnini

Slm kızlar doğuramayanlara ekstra slm :) dün muayenemiz vardı bizimde dr muayenesi 5 dk sürdü jet dr. canı sıkkındı heralde kıyamam. 1 cm acıklık var yaklasık 1 aydır ama sancı 20 lerde. Kendimden ümüdi kestim. Akşam üzeri çıkıp bayramlık alayım diyorum hamile bayramlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…