Canım benim kide öyle en fazla 20 dk emiyor ve maksimum 2.5saate acıkıyor ama genelde saat başı emiyor ya ben çok besliyorum yada bebeğim az emiyor hemen acıkıyorIlk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
Hadi ya kıyamam :) bizde iyiyiz çok şükür merak ettim sizi göğüs yaraların geçmiştir inşallahCanim bebisler bir geldi pir geldi sorma:)))) bütün hayatım kitlendi. Uyku yok ter çok, duş alacak bile zaman yok, suan üzerimdeki tişörtü ters giymişim yeni farkettim çıkarıp düzeltecek mecalim yok ... anlatacak çok şey var da bu birkaç örnek durumu aydınlatmaya yeter sanirim
Sende umarım yolundadır her sey
Dogdugu kiloya göremi hesap yapıyosun canım kaç kilo aldıgını yoksa ödemini attıktan sonraki kiloya göremi.Bnm bebikkerim az emerler
İlk oglumda oyleydi
Bes dkda isi biterdi
Endise etme sen cnm
İlk oglum bi ayda 1600 gr almisti
İkinci ayda 1300
Bnm oglum hic odem atmadi tosbik :)Dogdugu kiloya göremi hesap yapıyosun canım kaç kilo aldıgını yoksa ödemini attıktan sonraki kiloya göremi.
Canim gobegimiz dustu bugun cok hafif ustune kan bulasmis normalmiBiz de hiçbir şey yapmadık
Agri degil de tuhaf binaci var anlamlandiramagim boyle elleyince aciyor birde dikislerim.sizliuor aradabende sezaryen oldum kaburga ağrım yok ama size bi sorum olucak bu alt karın kısmı yani göbek deliginin altı ağrıyor sizde var mı öyle bi durum
Benim görümcemin oğlu da sarılık olduğunda doktor nerdeyse yarım çay bardağı su içirmiş. Geçmiş sarıl
Ya anlamadigim icin soruyorum ben bebegimi 2 bucuk saate bir 15 dakka ile 20 dakka arasi degisen surede emziriyrm. Memeyi bi aliyor ne 15 dakkadan az nede 20 dakkadan cok emiyor kendi cekiyor memeden vermeye calisiyrm agzini burusturuyor. Bebegini yarim saatten fazla emzirenler var okudugm kadariyla ben azmi emziriyrm ki bilemedim. Ama hic sekmiyor 2bucuk saat dedimi mizirdanmaya uyuyorsa uyanmaya basliyr. Kafamda deli sorular ac olsa mizmizlanir heralde demi.
Ya anlamadigim icin soruyorum ben bebegimi 2 bucuk saate bir 15 dakka ile 20 dakka arasi degisen surede emziriyrm. Memeyi bi aliyor ne 15 dakkadan az nede 20 dakkadan cok emiyor kendi cekiyor memeden vermeye calisiyrm agzini burusturuyor. Bebegini yarim saatten fazla emzirenler var okudugm kadariyla ben azmi emziriyrm ki bilemedim. Ama hic sekmiyor 2bucuk saat dedimi mizirdanmaya uyuyorsa uyanmaya basliyr. Kafamda deli sorular ac olsa mizmizlanir heralde demi.
Bizim de kan vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını ilk düştüğünde bazen kanayabikeceğini söylemişti sonra devam etmedi oğlumda 13 gün sızıntı şeklinde kanama olmuştu K vitamini yaptılar durmuştu yada gümüş nitratla yakıyorlarmış canı acımıyormuşCanim gobegimiz dustu bugun cok hafif ustune kan bulasmis normalmi
Sagol canim cevabin icinn aradim doktorunu normal dedi takip et cok akarsa getr dediBizim de kan vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını ilk düştüğünde bazen kanayabikeceğini söylemişti sonra devam etmedi oğlumda 13 gün sızıntı şeklinde kanama olmuştu K vitamini yaptılar durmuştu yada gümüş nitratla yakıyorlarmış canı acımıyormuş
Bnm oglum hic odem atmadi tosbik :)
Dogdugunda 4100, bi haftada 4200, bir ayinda 5700 idi
Tabi sonra kilo alimi 400-500 gr lara dustu
Zaten ayda bi kilo alsaydi obez olurdu :)
Suan 2,5 yasinda 22 kilo
Yapili bi cocuk
Bebekkende oyleydi
Oglum sarilik oldu diye sik emziriodum, kv cok emziriosun obez olacak bu dedi cahilce
Psikolojimi bozmustu, dr tartip 5700 diyince bende hemen tepki vermistim cok mu kilo aldi diye kadin yuzunden
Doktorda anne sutu alan bebeklerde normal dedi
Bide tebrik etmisti beni iyi besledigim icin
Acayip moral olmustu :)
Oglum da 5 dk emerdi benim kilo alimi seninki gibiydi merak etme guzel kilo almis doyuyor bebegin masallah. Bazı bebekler cok cabuk emip doyuruyor karniniIlk ay 1200 gram aldi bastan beri boyle emer hizli hizli cork cork ses gelir hizlimi doyuyr acep. Ac oldugunda yikiyr ortaligi. Kilo kontrolumuzde bi sorayim aklima takildi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?