2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben böyle yaptim şimdilik. Birde yumusak kuzulu yapiyodum ama kafasi bilebitmeden dogdu ufaklik

Eklentiler

• PicsArt_06-23-09.10.50.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 64
  • PicsArt_06-23-09.09.44.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 62
Ben sağdığım sütü oda sıcaklığında 1-2 saat bekletip veriyorum. Bir sakıncası olduğunu da bilmiyordum açıkçası. Var mı acaba?

40+1 olduk, ve hasanım hala gelmediDoktorum41. Haftaya kadar bekliyeceğimizi söyledi, sancım gelmesse suni verilecek, acaba doğal yolla sancılarımın gelmesini nasıl sağlayabilirim??

Cinsel iliski denedik biz ertesi gun geldi bnm sancilarim tesaduf mu bilmiyorum ama erkegin spermleri baslatiyormus dr da ebede onermisti tabi ben doguramadim yine sezeeyan oldu baska nedenlerden o an sadece cocugunu ve kendini dusun sagliginizi guc al bundan hayirlisi neyse o olsun ben cocugum iyi cok sukur bu yuzden normal dogum olmasa da onun iyi olmasi yetiyor bu moral veriyor

Sudocremi yoğun sürüyodum kızımda geçmişti. Birde poposunu hep pamukla siliyodum suyla ıslatıp. Biraz acık bırakıp sonra kremi sürüyodum Yine biraz daha hava almasını sağlayıp öle bezliyodum.

Ne kadarliksiniz acaba

Hani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde
Bizde vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını düşerken kanamış bu normal dedi banyoda da pıhtılaşmış kan sulanıyor ve leke yapıyormuş 2-3 gün öyle kaldı sonraki banyolarda yıkanırken temizlendi iyice oğlumun 13 gün sızıntı şeklinde kanamıştı K vitamini aşısı yaptılar durdu kanama

Benim kızım da dilini çok dışarı çıkarıyor hatta koca dilli diyorum topuk kanında tiroit hormonlarına bakılıyor bişey çıksaydı ararlardı kaçıncı gününüz bilmiyorum sağlık ocağındaki ebe 5. Gün aldıkları topuk kanı sonucu 15 güne belli olur sorun olursa ararlar demişti biz aranmadık çok.şükür siz de aranmadıysanız bir sorun yoktur

Tesadüf mü bilmiyorum ama çılgın gibi ağlayan kızımı Buzuki Orhan kolik albümü yine uyuttu. Hergün iftara doğru ağlamaya başlıyor. Kolik mi bilmiyorum ama 3. sefer yine o şarkıyla uyuya kaldı. İnternetten açıyorum birden sakinleştiriyor çok enteresan geliyor bana.

Ah cnm sen kaçırmışsın demek ki.
Çünkü burada yazmıştım ben.
23 günlük şuan kızım.
13 günlükken Hipotiroidi teşhisi konuldu ve ilaca başlandı. Ultrason normal çıktı ama değerleri 1.hafta 33 ve 2.hafta 66 olarak yüksek çıktı.
3 yaşına kadar sürecek ilaç alımı .
Sonra duruma göre ya ömür boyu kullanacak ya da kesilecekmiş.

Rabbim tez zamanda bu mübarek günlerde safi ismiyle sifasini versin inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

AA evet hatırladım hatta yorum yapmıştım geçmiş olsun diye kusura bakma çok hızlı bir şekilde okuduğum için tam aklımda kalmıyor sayfalar çok birikiyor yetişemiyorum boş vakitte topluca hızlı hızlı okuyorum tekrar geçmiş olsun

Kızlar a önce internette okudum. Bebekler doymadan uyumaz,açıkmadan uyanmaz uykusunu bolmeyin yazıyor. Öyle mi acaba uyanana kadar dokunmamalı mıyız

Birinci ayında saglii k ocagi goz kontrolu yapilacak dedi
İlk oglumda yoktu oyle

seninbenimgibi fileile Yikama pratik
Yanlis degildir ancak bebegin suyla temas etmesi bana daha iyi geliyor, huzur buluyor sanki
Ayrica hijyen konusunda sikinti yok
Sudan cikarip heryerine su dokuyrz zaten
Az daha buyusun bol su ile yuzdurmek cok keyifli oluyor, mest oluyor bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…