- 23 Ocak 2017
- 1.484
- 1.937
- 133
- 38
Ben böyle yaptim şimdilik. Birde yumusak kuzulu yapiyodum ama kafasi bilebitmeden dogdu ufaklik:)) tabiki para senin allah daha cok versin güle güle kullansın mışıl mışıl uyusun allah olmayanlarada versin
Başka uyku arkadaşı alan varsa tavsiyelerini yazabilir teşekkürler:) yani benim aradığım ses cıkarması değil dokunduğunda gördüğünde hoşuna gitmesini istiyorum bir de ileri için saklıyıp hatıra kalsın istedim:)
Ne güzel mevlüt konusuyorsunuz allahım banada nasip etsin
Ben sağdığım sütü oda sıcaklığında 1-2 saat bekletip veriyorum. Bir sakıncası olduğunu da bilmiyordum açıkçası. Var mı acaba?Kizlar size birşey sorucam hani sut sagip dolaba koyuyoruz ya dondurucuya değil çıkarınca benmari usulü istiyorum içeceği sıcaklığa gelene kadar ama bazen ben bebeğe verene kadar o sut soğuyor oda sıcaklığına geliyor. Bu sutu vermeme sorun yok değil mi hani şey soğuyunca gaz yapar denir ya mama için sütte soğuyunca gaz yapar mı yada başka zarari var mı .ben ilk kizimda hiç sagmamistim bunda sağmak zorunda kalıyorum kafama takıldı
40+1 olduk, ve hasanım hala gelmediDoktorum41. Haftaya kadar bekliyeceğimizi söyledi, sancım gelmesse suni verilecek, acaba doğal yolla sancılarımın gelmesini nasıl sağlayabilirim??
Sudocremi yoğun sürüyodum kızımda geçmişti. Birde poposunu hep pamukla siliyodum suyla ıslatıp. Biraz acık bırakıp sonra kremi sürüyodum Yine biraz daha hava almasını sağlayıp öle bezliyodum.Kizlar ya oglum pisik oldu
Tum tecrubelerimyetersiz kaldi
Yediklerimde sikinti yok
Zeytinyagi suruyrm, pamukla suyla temizleyip kuruluyrm, havalandiriyrm, pisik kremj kullaniyrm yok duzelmedi
Pisik olup atlatan akil verecek olan varsa acil bekliyrm :)
Biraz kendi kendine oynuyor biraz kucaklıyorum evin içinde dolaşıyoruz biraz konuşuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor babası evde ise birazda o seviyor öyle öyle yoruyoruz sıpayı :) canım ağlamıyorsa seninkide kendi kendine oynamaya başlar inşallah bizimkide yeni yeni başladı kendi kendine oyalanmaya
Bizde vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını düşerken kanamış bu normal dedi banyoda da pıhtılaşmış kan sulanıyor ve leke yapıyormuş 2-3 gün öyle kaldı sonraki banyolarda yıkanırken temizlendi iyice oğlumun 13 gün sızıntı şeklinde kanamıştı K vitamini aşısı yaptılar durdu kanamaHani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde
Ben sağdığım sütü oda sıcaklığında 1-2 saat bekletip veriyorum. Bir sakıncası olduğunu da bilmiyordum açıkçası. Var mı acaba?
Benim kızım da dilini çok dışarı çıkarıyor hatta koca dilli diyorum topuk kanında tiroit hormonlarına bakılıyor bişey çıksaydı ararlardı kaçıncı gününüz bilmiyorum sağlık ocağındaki ebe 5. Gün aldıkları topuk kanı sonucu 15 güne belli olur sorun olursa ararlar demişti biz aranmadık çok.şükür siz de aranmadıysanız bir sorun yokturSlm
Foruma giremiyorum takip edemiyorum.
Hiç vaktim olmuyor
O yüzden doğum yapanları tebrik ediyor,
Yapacak olanlara da Allah tan kolay doğum diliyorum.
Kızlar benim bir sorum var.
Benim kızım dilini çok dışarı çıkarıyor.
Sürekli geriniyor esnetiyor bedenini ve bu sırada dilini full dışarı çıkarıyor.
Hiç sizin bebeklerde böyle bir eylem var mı ?
Yoksa Hipotiroidi hastalığımızın bir emaresi mi bu merak ediyorum.
Şimdiden herkezin bayramını kutluyorum.
Bayram şekerlerimiz kucağımızda bu bayram çok şükür.
Eline sağlık ne kadar tatlılarBen böyle yaptim şimdilik. Birde yumusak kuzulu yapiyodum ama kafasi bilebitmeden dogdu ufaklik
Ah cnm sen kaçırmışsın demek ki.Benim kızım da dilini çok dışarı çıkarıyor hatta koca dilli diyorum topuk kanında tiroit hormonlarına bakılıyor bişey çıksaydı ararlardı kaçıncı gününüz bilmiyorum sağlık ocağındaki ebe 5. Gün aldıkları topuk kanı sonucu 15 güne belli olur sorun olursa ararlar demişti biz aranmadık çok.şükür siz de aranmadıysanız bir sorun yoktur
Rabbim tez zamanda bu mübarek günlerde safi ismiyle sifasini versin inşallah canım. En kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallahAh cnm sen kaçırmışsın demek ki.
Çünkü burada yazmıştım ben.
23 günlük şuan kızım.
13 günlükken Hipotiroidi teşhisi konuldu ve ilaca başlandı. Ultrason normal çıktı ama değerleri 1.hafta 33 ve 2.hafta 66 olarak yüksek çıktı.
3 yaşına kadar sürecek ilaç alımı .
Sonra duruma göre ya ömür boyu kullanacak ya da kesilecekmiş.
AA evet hatırladım hatta yorum yapmıştım geçmiş olsun diye kusura bakma çok hızlı bir şekilde okuduğum için tam aklımda kalmıyor sayfalar çok birikiyor yetişemiyorum boş vakitte topluca hızlı hızlı okuyorum tekrar geçmiş olsunAh cnm sen kaçırmışsın demek ki.
Çünkü burada yazmıştım ben.
23 günlük şuan kızım.
13 günlükken Hipotiroidi teşhisi konuldu ve ilaca başlandı. Ultrason normal çıktı ama değerleri 1.hafta 33 ve 2.hafta 66 olarak yüksek çıktı.
3 yaşına kadar sürecek ilaç alımı .
Sonra duruma göre ya ömür boyu kullanacak ya da kesilecekmiş.
Bi haftada 156 li paket bittiYok artık! On günde 60 bez kullandık biz? Senin kız batıracak seni ahhaha
Yok cnmFile kullanmıyor musunuz?
Birinci ayında saglii k ocagi goz kontrolu yapilacak dediKızlar, bizim topuk kanları tamam, işitme testi tamam. Sırada ne var bize hiç bilgi vermediler ya, şimdi 28. Gününe kadar göz muayenesi ücretsiz diye biliyorum, doğru mudur? 1. Ay aşıları için sağlık ocağına gideceğiz. Onun dışında birşey var mı?
28 günlük canımNe kadarliksiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?