2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bişey daha merak ediyorum şimdi bez kullanıyoruz üç dört gündür sarmıyorum da bebeğimi bezler arası kalın bebeğin bacakları hep ayrık duruyor zaten uyurken de dizleri genelde bükülü bu gelişiminde etki edermi hani sürekli aynı tarafa yatan bebeklerde kafanın o şekli aldığı gibi

Insalah oyledir ya simdi yine lekelenmis ustu korkuttu beni bayagi sabah tekrar soracagim doktora

Kuzum o saydıkların erken doğmayan bebeklerde de oluyor sıkma hiç canını.Bak ne güzel olmuş kilosu da maşallah.
Bebekli hayata geçiş sorunlarıyla uğraşıyoruz biz de:) Sezeryan ağrısı,sarılık bizde de oldu hepsi zamanla geçiyor inşallah atlatırız bu dönemi en kolay şekilde.Dediğin gibi anne sütü ve sevgini verdikten sonra düzeliyor herşey,önce sen iyi olacaksın ancak o zaman bebeğine yardımcı olursun

@arsinli canim merelerdesin sen? Hep aklimdasin ama forumda hiç mesajına denk gelmedim. kuzunun keyfi nasıl? Sen nasıl oldun

Hamileyken siz benden öğreniyorsunuz olacakları, şimdi ben sizden öğreniyorum gelecekte yasanacaklari:) ins canim dedigin gibi olur biraz oturur düzene hayatimiz. Dış dünyaya o kadar kapalı ki su an. Ne gezmekten anliyo ne müzikten ne konuşmaktan... ağzımizı balık gibi yapıp sut ariyoruz:)

40 ı uçurulur

Emziği annem doğar doğmaz vermiş ağzına, başta güzel emiyordu ben memeyi unutur diye cıkarıyordum. Sarılıkda agzı zaten hiç boş kalmadı surekli meme şimdi de emziği almıyor sanki eyvah eyvah

Kendi hayatımda iyi giden tek şey zayıflıyor olmak. 70 le başladığım hamileliğimi 87 ile bitirdim. 15 gün oldu doğum yapalı şu an 76 kiloyum. Kaldı 6 kilo
Bende 15 kilo aldım toplamda bugun 9. Gumum 7 bucuk gitmiş, hrrgun 1 -1 veriyorum.
Bu arada süt emzirdikçe bir hormon salgılanıyor ve rahim küçülüyor arkadaslar. Regl sancısına benzer bir sancı,, gaz ike karıştırılıyor bazen ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…