28 günlük canım
Amin inşallah aminMaşallah Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
Kızlar ilk ay bebekler sadece kilomu alır yoksa boylarıda uzarmı
Insalah oyledir ya simdi yine lekelenmis ustu korkuttu beni bayagi sabah tekrar soracagim doktoraBizde vardı Dr göbeği iyice araladı aktif kanama olmadığını düşerken kanamış bu normal dedi banyoda da pıhtılaşmış kan sulanıyor ve leke yapıyormuş 2-3 gün öyle kaldı sonraki banyolarda yıkanırken temizlendi iyice oğlumun 13 gün sızıntı şeklinde kanamıştı K vitamini aşısı yaptılar durdu kanama
Ne güzel ne yapıyorsun iyi vermişsin ben de hiç eksilme yok
Boylarıda uzar canım. Patikli altlarımız artık olmuyo küçük geliyo. Dört santim uzamış kızımKızlar ilk ay bebekler sadece kilomu alır yoksa boylarıda uzarmı
Hadi ya ben kalkanın kapalı kapağında biriken sütü de direk şırıngayla veriyordum.@eshma
Kizlar bana biberonu kaynamis suyun icinde beklet isinsin dedi bebek hemsirem soguk gaz yapar die biliyorum
sağol canım klasik sezeryan ağrıları malum bebek de ilgiye çok muhtaç olduğu için daha çok yıpranıyoruz....bebeğim 30 günlük oldu 3 kiloya ulaştı....ama sarılığı hala atlatamadı...nefes problemi ara sıra oluyo ..bide ateş 37-37,5-38 arasında ...hepsine anne sutu ilaçmış gece gunduz başındayım inşallsh duzelecek herşey....siz nasılsınız
Hamileyken siz benden öğreniyorsunuz olacakları, şimdi ben sizden öğreniyorum gelecekte yasanacaklari:) ins canim dedigin gibi olur biraz oturur düzene hayatimiz. Dış dünyaya o kadar kapalı ki su an. Ne gezmekten anliyo ne müzikten ne konuşmaktan... ağzımizı balık gibi yapıp sut ariyoruz:)Biraz kendi kendine oynuyor biraz kucaklıyorum evin içinde dolaşıyoruz biraz konuşuyoruz ben konuşuyorum o dinliyor babası evde ise birazda o seviyor öyle öyle yoruyoruz sıpayı :) canım ağlamıyorsa seninkide kendi kendine oynamaya başlar inşallah bizimkide yeni yeni başladı kendi kendine oyalanmaya
Takipteyim asayiş berkemal :)Benim büyük kedi iyi de, küçük oğlanın malzemelerine işemek için fırsat kolluyor. Geçen yatağına işedi, yenisini almak zorunda kaldık
Sakinleşti ama bu aralar.
Bıyık dökülmesi normal bence. Yine de takip et sırt tüylerini yolmasın.
Bende bekliyorum tavsiyeleri40+1 olduk, ve hasanım hala gelmediDoktorum41. Haftaya kadar bekliyeceğimizi söyledi, sancım gelmesse suni verilecek, acaba doğal yolla sancılarımın gelmesini nasıl sağlayabilirim??
40 ı uçurulurArkadaslar kırkınızda ne yapıcaksınız. Ben inanırım o tarz seylere ama ben tek olacagım için napılır bilmiyorum. Annem sadece banyo yaptır diyo ama netten bakınca aman allahım neler neler yapılıyo. En azından dua filan mı okusam ne okusamki off aklım iyice durmuş vaziyette.
Sizler neler yapıyosunuz. Biraz akıl werseniz bana
Emziği annem doğar doğmaz vermiş ağzına, başta güzel emiyordu ben memeyi unutur diye cıkarıyordum. Sarılıkda agzı zaten hiç boş kalmadı surekli meme şimdi de emziği almıyor sanki eyvah eyvahBenimki de dünyanın pahalı biberonunu aldım, aventler, natursuttenler bilmem neler, ağzına sürmedi hastahanedeyken, 10 liralık Wee baby biberon vermişler rahat etti. Evde de onu kullanıyorum.
Beni de yediler yok meme almaz, rahata alışır... Sağolsun babasının atletinden benim koluma kadar ağzına yaklaşan her şeyi emiyor
Emzik tıkamadım daha ağzına, şu sarılık geçsin onu da halledeceğim. Enik memedeyken bilgisayar başında iş yapmak, kahvaltı etmek filan gibi süper güçler geliştirdim çünkü :)
Bende 15 kilo aldım toplamda bugun 9. Gumum 7 bucuk gitmiş, hrrgun 1 -1 veriyorum.Kendi hayatımda iyi giden tek şey zayıflıyor olmak. 70 le başladığım hamileliğimi 87 ile bitirdim. 15 gün oldu doğum yapalı şu an 76 kiloyum. Kaldı 6 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?