2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen benim bebişin elini tutunca sakşnleşiyor

Anne sütü sür bakalım

Hani yara kanarda kurur ya sakat olur o sekilde kirmizlik dedigim ne yapsam doktora gotrsem mi arkdaslar sizde yardimci olur musunz sizim bebeklerinizde var mi boyle kurumus kan gibi gobeginde
10 gün sonra oldu canım göbek düştükten, dr normal dedi kokulu akıntı yok geçer dedi.

40+1 olduk, ve hasanım hala gelmediDoktorum41. Haftaya kadar bekliyeceğimizi söyledi, sancım gelmesse suni verilecek, acaba doğal yolla sancılarımın gelmesini nasıl sağlayabilirim??
Bol yürüyüş tavsiyem. 39+4 ben çarşıda geziyordum 39+5 doğum yaptım. Inş sancıların birden gelir ve bayram sevincin ikiye katlanır :)

Ben sağdığım sütü oda sıcaklığında 1-2 saat bekletip veriyorum. Bir sakıncası olduğunu da bilmiyordum açıkçası. Var mı acaba?
Merhaba
Bende bu konu hakkında soru sorucaktim. Ne yaptıysam yapayım sagdigim sut dışarda ve dolapta bozuluyor tadı hafif degisiyo
Cam plastik ne koyduysam
En iyisi sagip taze vermek siz nasıl yapiyonuz sütun tadına bakiyonuzmu

Kizlae ya bebisiniz emzigi ne kadar tutabilio agZinda?
Bizimkinij rekoru bes dk
Sonra dusuruyor

Rabbim acil şifalar versin bol sabır versin inş. Çabucak sağlığına kavuşsun bebeğiniz

Kızlar bebeğimin kakası normalde hardal rengiydi içinde de satı pütürler vardı yani olması gereken gibi. Ama dünden beri kakası yeşil gibi. Sebeni ne olabilir ? Sadece anne sütüyle besleniyor

Kızlar bebeğimin kakası normalde hardal rengiydi içinde de satı pütürler vardı yani olması gereken gibi. Ama dünden beri kakası yeşil gibi. Sebeni ne olabilir ? Sadece anne sütüyle besleniyor
Sarı da yeşil de normal diye biliyorum ben. Benimkiler de bazen sarı bazen yeşil oluyor.

Sey mantigi var ya cnm onu uygula
Hani biz ne giyiyorsak bebek bi fazlasi
Benim hastane onu bile yapmadı da yaptirmadi da. Yarim kollu zibin corap eldiven. Bu havada fazlasina gerek yok diyolar. Yatarken ustune penye battaniye ama kucagimdayken o da yok. Sere serpe yatiyo velet valla terleyip bunalmiyo da

Çok güzel ifade etmişsin valla. Memende süt yok herhalde diyeni kesmek istiyorum ne düşüncesiz olabiliyor insanlar. Olumlu yönde teşvik edeceğine. Bu arada gözün aydın aramıza hoşgeldin :)

Hadi ya ben kalkanın kapalı kapağında biriken sütü de direk şırıngayla veriyordum.

Sagdiktan hemen sonra veriosan kendi isisi iyi ama bekliosa ki disarda maksimum uc saat bekleyebilirmis anne sutu kaynamis suda bekletmektr fayda var diye dusunuyorum zatrn azicik isinsa yeter

Merhaba kızlar,
Dün 1 aylık kontrol için dr'a gittik... malum bayram girecek araya önceden halledelim istedik.. (28 günlüğüz bu arada.) Doğumda giren çocuk doktoru yapmıştı ilk kontrolü de ama bu sefer yine aynı hastanede dr değişikliği yaptık. Ve çok içime sindi dr'un ilgisi ve yaklaşımı.
Biraz detaycı bir abla kendisi bir de yanında ben varım işte detayda boğulabilen...
5.gün kontrolünden bu yana kızım 850 gr kadar almış...ama doktorumuz en az 1000 gr almış olmasını isterdim dediği için mama takviyesini biraz arttıracağız günde 2 kez 80-90cc veriyordum bunu 3 yada 4'e çıkarmamı istedi.
Hergün düzenli kaka yapıyor olmasını çok önemsediğini özellikle belirtti. Gerekiyorsa günde 3-4 çay kaşığı kadar zeytinyağı mamaya katabilir yada direk verebilirsin dedi.
Boyumuz da 3 cm uzamış.
Gaz için ilk etapta birşey önermedi...hafif müzik,loş ışık ve kucakta hafif sallanma hareketi çözüm olacaktır, ayrıca sen paniklersen çocukta gaz var diye o gaz kesin artar ve rahatsızlık verir dedi. Çok zorda kalırsak bio-gaia kullanacakmışız.
Ayrıca bugün hepatit-b aşısının ikinci dozunu vurdu. 2.ay aşıları 2 taneymiş, verem ve bişey daha... ikisi de canlı aşı olduğu için 1-2 gün Aralıkla yapmayı tercih ediyormuş. Biraz temkinli
Kardiyoloji muayenesi, göz muayenesi, kalça ultrasonu ve hormon tahlilleri istedi tiroid için. Topuk kanından bakıldığını ama daha önce bir hastasında topuk kanında çıkmayıp ilk ay kontrolünde tesadüfen tiroidin çalışmadığını fark etmiş o günden beridir istiyorum dedi.
Bebeğin poposu ve hatta tüm vücudu için zeytinyağ önerdi. Özellikle ayak ve el bileklerine yağlı masaj yapmak çok iyi geliyormuş bebeklere.
3 temmuz için aldık istediği tetkikler için randevuları. Sıkı kontroldeyiz yani...
Genel durum bu bizde... sizlere de belki fikir olur diye uzun uzun yazdım..
şimdiden herkese mutlu bayramlar diliyorum, sevgiler...

Sagdiktan hemen sonra veriosan kendi isisi iyi ama bekliosa ki disarda maksimum uc saat bekleyebilirmis anne sutu kaynamis suda bekletmektr fayda var diye dusunuyorum zatrn azicik isinsa yeter
Zaten en fazla 1-2 saat bekletiyorum

Açıkası tadına hiç bakmadım. Bir dahaki sefere bakarım. Genelede sağıp hemen veriyorum ama bir iki kere 1 saat kadar bekledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…