2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Pompa kullanan arkadaşlar günde kaç kere kaç dakika kullanmak gerekiyor? Ben başladım dün. Bir göğsüme 10 dakika yaptım ancak tabanı doldurdu normal mi? Bebişlerime 10 dakika önce meme sonra mama veriyorum emiyorlar bu kadar az çıkınca şaşırdım.
Bu arada bebeklerimin 40 uçurmasını yaptık :)

Benimkiler de seviyor onu :) aynı saatte ben de dinletiyorum :))

Benim küçük kız oğlanın yatağına işedi, yenisini aldık. Zaiyat var yani:) Ama bunun dışında bir sıkıntı olmadı, alışıyorlar sanırım.
Hatta geçen gün oğlanın burnuna fazla serum fizyolojik sıkmışım, boğulur gibi ses çıkarttı, iki kedi birden çılgın gibi koşup bizim eniğin başına toplandı. Hatta küçük olan suçu büyüğe bulup saldırdı ona:)
Tüy dökülmesi stresten olabilir. Bazı bitkisel bazlı kedi şurupları var, veteriner verir belki. Kedi passiflorası:)

Oh iyi iyi sizinkiler nöbete başlamış :) dün bizimkiler de ilk defa yanına gelip aynı yere bebeklerin yanına oturdular. Şu pasiflorayı veterinere sorayım bir.

Doğumdan sonra kan ilacına devam edenler kaç gün kullanıcaz doktoruma sormamışım

Kızlar bebeğimin kakası normalde hardal rengiydi içinde de satı pütürler vardı yani olması gereken gibi. Ama dünden beri kakası yeşil gibi. Sebeni ne olabilir ? Sadece anne sütüyle besleniyor
Sen üşüttüysen sütünden geçiyordur canım ya da bebek üşüdüyse. Yrdiklerinlede ilgili olabilir.

kalça ultrasonu var 1 aylik olunca

Kızlar bu konuda biraz bilgisizim. Bebek banyo yaptıktan sonra neden yağlanır? Bebek yağı veya losyon veya zeytinyağı veya başka yağ. Neden bebeğin cildine birşey sürmemiz gerekiyor? Sürmezsek nolur?
Bebeklerin ciltleri kurumaya meyilli oluyo cok hassaslar. En guzeli zeytinyagi ile nemlendirmek

Iyidir canım ya, bizim de derdimiz pişik o kadar dikkat etmeme ragmen oldu pişik yaa, ona çare arıyoruz onun dışında keyifler yerinde sayılır :)sen nasılsın nasıl gidiyor annelik?
Geçmiş olsun ve allah kolaylık versin canim. Gaz ve pisik. .. kabusa çeviriyor hayatı. Bezi değiştirmeyi dene uzun sure gecmez veya sık sık tekrarlarsa , kaka yaptığında çok dikkatli temizle bir zerre bile kalsa pisik yapıyor. Şimdilik bu kadar bildiğibildiğim careler:) bez konusu önemli bak. Başka bi markayi deneyebilirsin. Kullandığım bezin markasi önemli değil, alerji yaptı mi yapiyo bebeğe. Benim annelik iyi gidiyo sanki canim. o kucuk bedenin buyuk cigliklari olmadan yasayamam artik:)))) Dikiş ağrıları da geçse de tam moda girsem diyorum :)

Konuşayım bakalim. Dili dışarı çıkıpçıkıp giriyo güldürüyor beni yahu. ne konusabilirsem artik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…