2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğimin kakası normalde hardal rengiydi içinde de satı pütürler vardı yani olması gereken gibi. Ama dünden beri kakası yeşil gibi. Sebeni ne olabilir ? Sadece anne sütüyle besleniyor

Canım Bana anneler üşütürse yeşil olur demişlerdi.

Maaşallah sana yaa.. Bugün tam 1 hafta olacak, birinin yardımı olmadan yeni kalktım. Ameliyat yerim ayrı , ameliyat yerini kasmiim diye kamburlaştırdıgım sırtım ve omuzlarım ayrı ağrıyor. Bi de bebeğin tam boşaltamadıgı göğüsleri eklersek...ooo on numara bi lohusayım
Bu vajinal mikroplarla ilgili olarak bi hekim arkadaşımın önerisiyle sezaryen sonrası vajinal sürüntüden bebeğin ağız mukozasina sürdük

Sağma işlemini göğüslerin doluluk durumuna göre yapıyorum ben. Sertleşiyor ve ağırlaşıyor. Bu da genelde sabah ve akşam saatlerine denk geliyor. Ikikez yetiyor şimdilik

Benim kızın da tüm vücudu yer yer kabul atıyor. Resmen seri değiştiriyor yawrucak. Göbeği düşmeden yıkamak da istemiyorum. Şöyle bu düşse de bi güzel yıkayıp yağlasam da rahatlasa bebem.

Siyetem canim merelerdesin sen? Hep aklimdasin ama forumda hiç mesajına denk gelmedim. kuzunun keyfi nasıl? Sen nasıl oldun
Fırsat bulup giremiyorum ki buraya bebeğim buyuyo uzayan sarılığı var inşallah geçecek 3 kilo oldu kuzum biraz nefes problem i bide ateş çıkma sorunları var ama iyidir bence en azından ağlamayı uyutmamayı biliyo :) siz nasılsınız

Ben buray takip edemedim bayadir o yüzde sorularim senin için tekrar olabilir kusura bakma olur mu? Bebegin eve çıktı dimi? Nefes problemi diyince ikilemde kaldım. aglayip uyutmuyorsa o olmus canim. O tam anlamiyla bebek olmus. Allah 2 aya kadar gulmeyi de nasip eder ins:)) Uzayan sarilik nedir bu arada?

Bebegine rezene cayı veren varmı acaba. Bazı sitelerde günlük bir cay kasıgı verilebilir yazıyo gaz için. Acaba henüz erkenmi

Benimki bazen bir saat bazen bir buçuk saat uyuyup emmek için uyanıyor bidaha da uyuyup uyandımı en az iki saat uyumuyor tabi üç dört saate çıktığıda oluyor bunun :)
3-4 saatte napiyo. Öyle yatağında duruyor mı? Bnm Bebis uyanikken memede kalmak istiyor. Elim kolum bağlandı resmen. Bu de 3 gündür sadece 2-3 saat deliksiz uyuyo. Geri kalan tüm gün ve geceler başı hatta bazen 10 dk da bir kalkıyor. Dün doktora götürdüm hırıltı var diye. Burnu tıkanmış. Serum fizyolojiki şırınga ile bolca sikip aspiratör ile çekiyoruz. Az biseycikarabildik. Memede agliyorda bebeğiniz burun tıkanıklığını da bi kontrol edin derim

Kızlar sezaryen kesiğinizin uzunluğu kaç cm?
bi karış falan sanki. Hatta az fazlası da ola olur.

Doktor doğumdan sonraada demir hapı kullanacaksın dedi bilginiz olsun
Bana hem demir hem vitamin verdi

Oglusumun göbeği sonunda düştü ama deligin içinde sert kısmı klasik . Doktor düşer dedi. Zeytinyağı ya da bebe yağı ile yumusat, çevresine de masaj yap dedi. Çünkü fıtık başlangıcı varmış. Kv göbek deliği temizlenince 10 kuruş falan koyup baglayin göbeği güzel olsun toplamanın dedi. Onu denemeyi düşünüyorum sonrasında. Bi de düz yatirabilsem.kafasi yamuk olacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…