Tam 13 cm cnm senin ki kaç cm
1 karıştan biraz az canım
3-4 saatte napiyo. Öyle yatağında duruyor mı? Bnm Bebis uyanikken memede kalmak istiyor. Elim kolum bağlandı resmen. Bu de 3 gündür sadece 2-3 saat deliksiz uyuyo. Geri kalan tüm gün ve geceler başı hatta bazen 10 dk da bir kalkıyor. Dün doktora götürdüm hırıltı var diye. Burnu tıkanmış. Serum fizyolojiki şırınga ile bolca sikip aspiratör ile çekiyoruz. Az biseycikarabildik. Memede agliyorda bebeğiniz burun tıkanıklığını da bi kontrol edin derim
bi karış falan sanki. Hatta az fazlası da ola olur.
Bana hem demir hem vitamin verdi
Ölçmedim ama dr çok kısa kestim dedi sanki 9-10 cm bebeöğin kafası kadar duruyor
Sağolasın.Ürünün linkini de vereyim.
http://www.vedavet.com/urun_detay.php?grup=2&id=31
Memnun kaldınız mı Hülya hanımdan ?Ben yenişehirde hulya hanıma goturecegim bebeği pazartesi, imc de gaye hanım bana bir degişik göründü içime sinmedi acıkcadı.
Peki kaç dakika yapıyorsun?Maaşallah sana yaa.. Bugün tam 1 hafta olacak, birinin yardımı olmadan yeni kalktım. Ameliyat yerim ayrı , ameliyat yerini kasmiim diye kamburlaştırdıgım sırtım ve omuzlarım ayrı ağrıyor. Bi de bebeğin tam boşaltamadıgı göğüsleri eklersek...ooo on numara bi lohusayım
Bu vajinal mikroplarla ilgili olarak bi hekim arkadaşımın önerisiyle sezaryen sonrası vajinal sürüntüden bebeğin ağız mukozasina sürdük
Sağma işlemini göğüslerin doluluk durumuna göre yapıyorum ben. Sertleşiyor ve ağırlaşıyor. Bu da genelde sabah ve akşam saatlerine denk geliyor. Ikikez yetiyor şimdilik
Kisiye gore degisiyo sanirim bu. Benim taburcu oldugum gun kan degerlerime bakildi ve demire gerek olmadigini soyledi doktorum. Vitamin aliyorum sadeceDoktor doğumdan sonraada demir hapı kullanacaksın dedi bilginiz olsun
Biz yıkadık düşmeden bişey olmadı ama doktor bekleseydin dedi sonradan.Bugün 8.günümüz gobegi hala düşmedi kizimin yikamadik daha hastanede yikamayin dusene kadar dediler ama sicaklarda da olmuyo ki böyle. Süt akiyo emerken ustune boynuna ne bileyim kusuyo falan cocuk rahatlardi ilik suya gül suyu döküp pamukla siliyorum boynunu yüzünü ama ne yapsam sizce yikasam mi artik
Bizim 6. Gunumuz hergun yikamamizi soylediler hastanede. Sadece kordon kismini iyice kurulayin dediler. Haftada 2gun sampuanla diger gunler sadece suyla yikanacakmis. Kordon dusunce de 2 gun yikanmayacak dediler. Oyle yapiyoruzBugün 8.günümüz gobegi hala düşmedi kizimin yikamadik daha hastanede yikamayin dusene kadar dediler ama sicaklarda da olmuyo ki böyle. Süt akiyo emerken ustune boynuna ne bileyim kusuyo falan cocuk rahatlardi ilik suya gül suyu döküp pamukla siliyorum boynunu yüzünü ama ne yapsam sizce yikasam mi artik
Sabah banyomuzu yaptık en sevdiğimiz kıyafetleri giydik. Yakın bir arkadaşım davet etti sepetler hazırlamış bebeklere. İçine çiçeklerle boyanmış yumurta, nar, biberiye, lavanta, akide şekeri falan koymuş bir güzel süslemiş. İkramlar hazırlamış özenle. Dönerken eve alınlarına un sürdü. Eğlendik güzel bir gündü.Nasıl uçurdunuz :)
BEbegi 1aylık olan anneler,bebeginiz günde kaç kere kakasını yapıyo
Merhaba kızlar... Okunmadık sayfa 500 ü geçmiş.. Ben ise doğumun ardından hayata ara verdim resmen.
Cumartesi sabahı 6 da suyumun gelmesi ile başlayan macera, yaklaşık 18 saat sonra gece 2 ye doğru sezaryenle sonuçlandı. Tüm cabalara rağmen açılma 2.5-3 cm 'den fazla olmadı çünkü.
Neyse ki, sağlıklı 3150 gr 49 cm lik sağlıklı bir bebek dünyaya merhaba dedi. 2 gün sonra yani pazartesi öğlen gibi taburcu olduk. Ancak özellikle hastaneden çıktıktan sonraki süreçte ağrı ve sızıdan başka bişi yok. Bebekle bile ilgilenemiyorum. Sadece sütümü sagacak seviyede ilgim.. çünkü oturup kalkmak, yatmak, wc gitmek bile bir işkence.
Emzirme konusuda sıkıntılı, sürekli uyku hali var bebekte ve emme gücü de çok zayıf. Başta mama ile takviye ettik, 2. Günün sonunda sadece sütü sagıp biberonla vermeye başladık.
Ağrılarımın geçmesi ve kızımı emzirmeye alıştırmak için dua ediyorum.
Umarım szilerin hayatında hersey yolundadır...
Kızlar bu sağma işini hala çözemedim. Göğüslerim çok ağrıyor ucunun acısını unuttum artık. Aleti söküp taktım yine olmadı. İlk başta damla damla geliyor sonra duruyor bazen fışkırıyor gibi incecik. Ama normalde sıkınca geliyor bebek de emiyor. Ölcem ağrısından siz sağınca nasıl geliyor böyle mi?
A Acemianne42 bezi değiştir derken markayı değiştir demek istedim
Aaa benimkiler üç günde bir kaka yapıyorlar. Kabız sandım doktor normal dedi, rengi ve miktarı normalmiş. Ama çişten iki saatte bir değiştiriyoruz bezleri.canım 3-4 kere kaka yapıyor
12 kez altını değiştiriyorum 2 saatte bir
gerisi az da olsa çişli bez oluyor
Bana pompa arttırır sütü dediler o yüzden başladım dün sağmaya. Ama çok az geliyor anlamadım gitti bebeklerde mi o kadar az emiyorevet canım tam tarif ettiğin gibi.. göğüslerim artık o kadar acıdı ki bebek mi pompa mı derken bebeği seçtim :)
böylece emzirme başarılı oldu :))
Sevmek gerekiyor kedilerin zoruna gitti bu durum. Tahtlarından indirilmiş gibi hissediyorlar sanırım.Benimki 4 yıldır ilk defa bıyıklarını döküyor. 2 tane bıyığı benim saydığım yok.belki dönemseldir tüy de döküyor bu aralar çünkü takip ediyorum. Ama hiç pas vermiyor sürekli her fırsatta sevömeye çalışıyorum.
Bilemiyorumki ama benim dr çıkışta dediki "kesiği az yaptım özellikle" ben estetik anlamında diye anlamıştım. Agrı olarak düşünmemiştim olabilirBenimki 15cm. Herhalde bebeğin boyutuna göre kesiyorlar. Benim ağrım ondan mı çok oldu diye düşünüyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?