2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bu arada lohusa depresyonuna girdim sanırım ufaktan
aynaya bakınca kendimi çok çirkin hissediyorum
yüzüm leke leke, tüyler dökülmedi
göğüsler kocaman, göbek hamile gibi.. kalçalar desen değirmen tekeri..

üstüme dolaptaki hiçbir kıyafetim olmuyor malum gebelik de kışa gelince yazlık hamile kıyafeti de yok giyecek..
onu dene olmaz bunu dene olmaz düğmeler kapanmaz

sinirlendim dolabımdaki kıyafetlerin bir çoğunu small xs yazlık kışlık mont kot takım elbise demeden poşetlere doldurdum ihtiyaç sahiplerine yolladım 4 büyük poşet oldu
dolap boşaldı ben de rahatladım.

keşke eski bedenime dönsem de bu yaptığıma pişman olsam

Tam 13 cm cnm senin ki kaç cm

Benimki 15 cm canım. Görümceminki de 10cmmiş. Bebeğin boyutuna göre falan mı kesiyorlar acaba. Onun için mi ağrılarım bir türlü geçmedi diye düşünüyorum.

1 karıştan biraz az canım

Ah bu minik popolu yüzünden hiç giremiyorum buraya..
Doğurmayan kaldı mı hala?))
Nasıldınız nasıl gidiyor annelik ?:)
Bizde hem mama hem meme idare ediyoruz artık.. sütüm yeterli değil malesef
Bez olarak ne kullanıyosunuz. Prima biraz pişik yaptı pişik kremlerine rağmen
@TuruncuHayal kuzum sen nasılsın? Kızın nasıl? Nasıl gidiyor?

Peki kaç dakika yapıyorsun?

Biz yıkadık düşmeden bişey olmadı ama doktor bekleseydin dedi sonradan.

Bizim 6. Gunumuz hergun yikamamizi soylediler hastanede. Sadece kordon kismini iyice kurulayin dediler. Haftada 2gun sampuanla diger gunler sadece suyla yikanacakmis. Kordon dusunce de 2 gun yikanmayacak dediler. Oyle yapiyoruz

Gebeliğimde 14 kilo aldım. Doğumdan sonra 2haftada 10 kilo verdim. Vay dedim zayıfladımm! ama öyle olmadı dün bi dışarı çıkalım dedim bunalmıştım çünkü . Kıyafetlerim belden oluyor bu tamam . Ama kalça ve göğüs değişti galiba o kısımlarım dar oluyor hiçbi kıyafetim olmayınca çok moralim bozuldu eski kıyafetlerimi giyemeyecek miyim

Nasıl uçurdunuz :)
Sabah banyomuzu yaptık en sevdiğimiz kıyafetleri giydik. Yakın bir arkadaşım davet etti sepetler hazırlamış bebeklere. İçine çiçeklerle boyanmış yumurta, nar, biberiye, lavanta, akide şekeri falan koymuş bir güzel süslemiş. İkramlar hazırlamış özenle. Dönerken eve alınlarına un sürdü. Eğlendik güzel bir gündü.

canım ilk günler gerçekten anne için çok zorlu geçiyor ama bitiyor hepsi
yavaş yavaş düzene giriyor
günden güne fark edeceksin birşeyleri tek başına yapabildikçe kendine güvenin gelecek ve mutlu olacaksın
anne olmak hem çok güzel hem çok zor bir duyguymuş
burada birbirimize destek oluyoruz
fırsat buldukça yaz kopma..en azından hepimizin aynı süreçlerden geçtiğimizi görürsün

evet canım tam tarif ettiğin gibi.. göğüslerim artık o kadar acıdı ki bebek mi pompa mı derken bebeği seçtim :)
böylece emzirme başarılı oldu :))

canım 3-4 kere kaka yapıyor
12 kez altını değiştiriyorum 2 saatte bir
gerisi az da olsa çişli bez oluyor
Aaa benimkiler üç günde bir kaka yapıyorlar. Kabız sandım doktor normal dedi, rengi ve miktarı normalmiş. Ama çişten iki saatte bir değiştiriyoruz bezleri.

evet canım tam tarif ettiğin gibi.. göğüslerim artık o kadar acıdı ki bebek mi pompa mı derken bebeği seçtim :)
böylece emzirme başarılı oldu :))
Bana pompa arttırır sütü dediler o yüzden başladım dün sağmaya. Ama çok az geliyor anlamadım gitti bebeklerde mi o kadar az emiyor

Sevmek gerekiyor kedilerin zoruna gitti bu durum. Tahtlarından indirilmiş gibi hissediyorlar sanırım.

Benimki 15cm. Herhalde bebeğin boyutuna göre kesiyorlar. Benim ağrım ondan mı çok oldu diye düşünüyorum da
Bilemiyorumki ama benim dr çıkışta dediki "kesiği az yaptım özellikle" ben estetik anlamında diye anlamıştım. Agrı olarak düşünmemiştim olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…