2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bize yıkayın dediler. Öyle rahatlıyolarki bu sıcakta. Göbek yerini iyi kurularsan bişey olmaz canım. 11. Gün düştü , o güne kadar yıkadık hergüb.

Eve geldiğim ikinci gün kestim :) 4 günlükken.
aman tanrım...
bizim o olaydan sonra ikimizde cesaret edemıyoruz...
bugun banyoda actık ellerını çizdi benı, jılet gıbı olmus tırnaklar...
şimdi ben keserken elıne zarar verırsem babanın cenesınden kurtulamam:

Canım Mart anneleri sağolsun, bir makas tavsiye etmişlerdi. O makasla istesen de etini kesemezsin, tırnağı bile çok nazik kesiyor. Al istersen sen de. İlk bulduğum linki atıyorum, ben buradan almadım, gittigidiyor'dan aldım.
https://www.bebekmamacim.com/chicco-bebek-tirnak-makasi-mavi

Bebis besleniyor ama saririlik düşmüyor diyosun yani. En fazla 2 saat arayla beslemek gerekiyormuş ya canim hani, ona dikkat edebiliyor musun benim geceleri malesef 3 saati buluyor.

teşekkür ederim inşallah geçecek
senin genel anestezi olman dan kaynaklı geç çıkmış sin çünkü bende 25 haftamda serklaj oldum 5 dk rahim dikme operasyonuydu Dr um 5 dk da girdi çıktı ben bir saatte çıktım genel anesteziden kaynaklı yani ama sezeyanimda bende çabuk çıkamadım tansiyonum 7 ye 3 tu normale donmeden cikartmadilar sürekli ilaç vererek normale döndü çıktım

bende hep 7 kat diye okudum genel sezaryen bilgilerinde..yani dikiş konusunda dediğim gibi emin değilim kk ya yazan birinin Dr U söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum elbette ama ağrı sizi bitsin artik
Benim bugün 10. Günümdü agrılarım bitti gibi hafif sızlıyor ama cok hareket edebiliyorum her işimi yapabiliyorum. Ama biraz hareket konusunda kendimi zorladım ilk günden beri agrım olsada oturdum kalktım yurudum belki etkisi olmuştur.

Ben 1,5 saatte çıkmışım, acaba genel anestezi olduğu için mi?
Belki uyanmanı beklemiş olabilirler. Baba sırtımdan epidurali yaptı. Bacaklarımın uyuşması beklenirken beni yatırdılar araya perdeyi koydular, oğlumun adı Uzay diye Uzay Hepari şarkısı açtılar, derken topland herkes acaba kesiyorlarmı diye düşünüyordum dr geliyor yakışıklı demeye basladı hoop bir boşluk rahatlama bacaklarımdaki agırlıgın gitme hissiyle içerde ciya ciyak viyaklayan bir velet. 1ü dakika da oldu. Bebeği temizlediler kontrollerini yaptılar giydirdiler benim dikim gerçekleşiyordu. Bana ilk dogdunda bir de temizledikten sonra gösterdiler, ne mucizevi anlardı, sonra onu götürdüler ben şaşkınlıktan zaman kavramını unutmuş olabilirim. Ama şöyle söylim bebişimiz 8.56 dogumlu ben 9.20 de odadaydım çok net hatırlıyorum.

Eve geldiğim ikinci gün kestim :) 4 günlükken.
A aydogdu06 bende kesiyorum. 2 güne bir. Saç ve tırnak doğmuş. Atlet salopet giydiği için kolları çıplak eldiven sürekli düşüyor. Yüzünü çiziyor. Dediğin gibi beatrices yuvarlak uçlu makas çok kullanışlı. Üzerine bir törpü gayet güzel iş görüyor. Uyurken çok rahat kesmek.

Anne ve bebek banyo yapar sonra gezmeye gider ilk gittiği evde ona yumurta pamuk ve hediye verilir yumurta nesli sürsün diye pamuk uzun ömürlü olsun diyeymiş
Evet annemde bugün söyledi pamuk beyax sakal niyetineymiş, kızlarda da beyaz saç oluyordur heralde :)

Rutin kontroller için soruyorum o nedenle gerek Yok o kadarına :)mezitlideyim ama Hülya hanıma Gideyim memnun kalırsam onunla devam ederiz

Kizlar gogus pedi kullaniyormusunuz ben cok faudasini goruyorum.ama hastanede kullanmama mi soylemislerdi sakincasi ne olabilir ki

Kizlar 2 gun once normal dogum yaptim..bebek surekli memede emip uyumak istiyor..yatiriyorum 10 dk sonra uyanip tekrar kucak ve meme istiyor..ac mi acaba?ama memede sut var..2 saat uyumuslugu asla yok..surekli memede uyuyor..emzik verdim atiyor agzindan..bu durum neden olabilir??

Bebis besleniyor ama saririlik düşmüyor diyosun yani. En fazla 2 saat arayla beslemek gerekiyormuş ya canim hani, ona dikkat edebiliyor musun benim geceleri malesef 3 saati buluyor.
Benim oğlanda da sarılık var. Gündüz saat başı, gece üç saatte bir dedi doktor. İsterseniz öyle deneyin bir de.

Anladım. Geçip gitti neyse ki o zamanlar. Ben ilk defa ameliyat oldum, o yüzden çok korkarak girdim, anesteziden önce, beni öldürmeyin lütfen diye rica etmişim:)

Kizlar gogus pedi kullaniyormusunuz ben cok faudasini goruyorum.ama hastanede kullanmama mi soylemislerdi sakincasi ne olabilir ki
bende var ama kullanmıyorum.
kalkanda meme ucuna bırsey değmiyor ya daha rahat gelıyor. diğer turlu hem sağ hem emzir acımaya başladı. cunku bebek 1 memeden emıyor.

Daha çok minik, sık sık emmek istiyorlar. Dil bağına baktırabilirsiniz, bazı bebekler ememiyor.
Siz sanırım suni sancı alıyordunuz, hatta biraz ara vermişlerdi. Bebeğinize kavuşmanıza sevindim. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…